103 reviews in totaal   61 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

103 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 26 feb 2024

signwarehouse.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid en stiptheid van de levering, de zorgvuldige verpakking en de persoonlijke, oplossingsgerichte service. De communicatie wordt doorgaans als snel, duidelijk en behulpzaam ervaren. Daarnaast wordt het meedenken bij problemen of wijzigingen in de bestelling gewaardeerd. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de website en het bestelproces wordt positief genoemd. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten. Sommige klanten ervaren vertraging bij de levering of vinden de verpakking te groot. Daarnaast zijn er opmerkingen over onduidelijke communicatie of slecht contact en zijn er suggesties om de gebruiksvriendelijkheid van de website verder te verbeteren.

Reviewssignwarehouse.nl

Aanrader

Verzending nam iets langer in beslag dan eerst gedacht, maar heb alles perfect ontvangen. Ondanks de kleine bestelling, werd alles met zorg ingepakt. Ook werd op mijn vraag omtrent deze bestelling binnen de werkdag geantwoord.

Antwoord van signwarehouse.nl

Bedankt voor je eerlijke review en de complimenten over onze service, Joeri! Fijn om te horen dat onze klantenservice je snel kon helpen en dat het pakket met zorg is ingepakt, ook bij een kleinere B2B-bestelling. Exclusief gietfolies snijden en schadevrij verpakken kost soms een fractie meer tijd, maar kwaliteit op de werkbank staat bij ons altijd voorop. Even jouw specificatie-matrix op een rij:Klant: Make Me Smart (Kaprijke, BE) Materiaal: Oracal 751C High Performance Cast (Gietfolie) Kleuren: 751C-219 Yolk Yellow, 751C-061 Green & 751C-070 Black (63cm breed) Inzet: Hoogwaardige, langdurige voertuigbelettering en buitenreclame (tot 8 jaar). Excuus dat de pakketdienst er een dagje langer over deed dan gepland, maar super dat alles perfect is aangekomen! Veel succes met de plakkus in Kaprijke. Met vriendelijke groet, Team SignWarehouse

Goede service en nette oplossing

Na mijn bestelling heb ik per e-mail gevraagd om deze te annuleren. De volgende dag werd ik gebeld dat de order al was gesneden en onderweg was. Ik heb daarbij aangegeven dat ik al een e-mail had gestuurd met het verzoek tot annulering. Later werd ik opnieuw gebeld met een nette en ruimhartige oplossing: het bedrag is volledig teruggestort. Dat waardeer ik. Er werd goed meegedacht en het is netjes opgelost.

Antwoord van signwarehouse.nl

Beste Mechteld, nogmaals dank voor je feedback. Bij SignWarehouse vinden we het belangrijk dat een klant niet alleen met een pakketje, maar met de juiste oplossing de deur uit gaat. De Oracal 351 (Metallic) en 352 (Polyester) zijn prachtige 'specialties' voor vlakke, harde ondergronden zoals glas of metaal. Omdat deze folies van polyester zijn gemaakt, hebben ze geen rek. Voor jouw creatieve projecten waarbij flexibiliteit nodig is, was dit product technisch gezien kennelijk niet de ideale match. Juist daarom hebben we de order direct gecrediteerd; we willen dat je resultaat perfect is. Mocht je voor een volgend project een folie zoeken die wél meebeweegt maar toch die luxe uitstraling heeft, laat het me weten. Dan kijken we samen naar een High Performance Cast alternatief.

Aangenaam verrast

Hallo, eerste keer besteld hier, ik ben aangenaam verrast door de levering. Bestelling gedaan, kwam snel deze kant op verpakt in een fatsoenlijke( Oracal) doos alle folie afzonderlijk ingepakt in een papierwikkel in 1 woord geweldig.
Makkelijk contact. Snelle respons via de mail. Mijn naam stond niet op verpakking dus was in bedrijf even zoeken voor wie het was. Was niet duidelijk vermeld dat er een nabestellling was.

Antwoord van signwarehouse.nl

"Bedankt voor de heldere feedback en de 4 sterren, Ricardo! Fijn om te horen dat het contact en de e-mailopvolging snel verliepen. Je slaat wel meteen de spijker op de kop wat betreft de logistiek op locatie: in een organisatie als het H'art Museum moet de t.a.v.-naam simpelweg haarscherp op het verzendlabel én de pakbon staan om zoekwerk bij de goederenontvangst te voorkomen. Ook de communicatie rondom de deellevering pakken we direct op met ons magazijn in Assendelft. Dank voor het meedenken, zo maken we de service elke dag strakker! — Team SignWarehouse"
Door ervaringen uit te wisselen zal de SignWarehouse webshop nog meer in gebruiksvriendelijkheid gaan toenemen. HMS Visual Services is kritisch en werkt graag mee aan verbeteringen. Peter Bakker is een persoon die openstaat voor de wensen van zijn klanten. Hij ziet dat als waardevolle informatie die een bijdrage levert aan de continuering van het ingezet verbeterproces. Peter, nogmaals bedankt voor jouw geleverde dienst.
G M
Ger M.
Alles is keurig verpakt! En snelle levering.

Antwoord van signwarehouse.nl

"Bedankt voor de topbeoordeling en de 5 sterren, Gerben! Fijn om te horen dat de Oracal 751C High Performance gegoten folies keurig verpakt bij WEZAPP zijn aangekomen. Gegoten folie moet onbeschadigd op de snijplotter of montagetafel belanden, dus we besteden vanuit Assendelft extra zorg aan de verpakking van elke rol. Veel succes met de verwerking en tot de volgende order! — Team SignWarehouse"
Je bent een klant en geen nummer. Zorgen voor een uitkomst en hulp
Vlotte service, heel mooi verpakt geleverd!

Antwoord van signwarehouse.nl

Bedankt voor de mooie beoordeling, Jessica! Geweldig om te zien dat de levering in Knokke-Heist goed is aangekomen. Met deze kleurrijke combinatie uit de Oracal 8300 Transparant serie (Brimstone Yellow, Orange, Violet, Pink, Turquoise en Ice Blue) én een volle rol OraTape MT95 applicatietape (100cm) heb je een fantastische set in huis voor hoogwaardige raamdecoraties en lichtreclames! Veel succes met de verwerking op de werkbank, en we zien je volgende bestelling vanuit Assendelft graag weer verschijnen. Met vriendelijke groet,Team SignWarehouse
Parfait rien à dire.
Snelle levering 👍

Antwoord van signwarehouse.nl

Bedankt voor de strakke beoordeling, Issa! Geweldig om te zien dat de KPMF K75501 Iced Silver Titanium Metallic Matt (1524mm) goed is aangekomen in Maaseik. Deze gietfolie uit de K75500-serie van KPMF is door de VFI-technologie en de unieke matte metallic finish een absolute parel om te verwerken bij hoogwaardige carwraps en fleet-projecten. Bedankt voor het vertrouwen in SignWarehouse, en we zien je volgende bestelling vanuit Assendelft graag weer verschijnen! Met vriendelijke groet,Team SignWarehouse
Reflecterende wrap besteld, na een viertal dagen aangekomen, goed verpakt en onbeschadigd. Nu nog plaatsen.

Antwoord van signwarehouse.nl

"Bedankt voor de 4-sterren beoordeling, Nick! Fijn om te zien dat de levering van de Marabu DLE-JX UV-inkten voor de Mimaki goed is aangekomen in Lubbeek. Als B2B-partner zorgen we er graag voor dat jullie print-productie vlekkeloos en op volle snelheid blijft draaien. Mocht je inhoudelijke vragen hebben over de kleurprofielen of instellingen van de DLE-JX serie op jullie machine, dan staat onze specialist Frank voor je klaar. Tot de volgende bestelling! — Team SignWarehouse Assendelft"
Fijne samenwerking !!

Antwoord van signwarehouse.nl

Bedankt voor de beoordeling, Mahmut! Mooi dat de zending goed is aangekomen. Even een snelle specificatie-check van jouw order: Product: Oracal 621 Economy Cal (Kleur 036 Oranje Glanzend, 126cm breed) Eigenschap: Monomere PVC-folie (75 micron) voor strakke binnen- en kortstondige buitenbelettering.Verwerkingstip: Uitsluitend droog verwerken met een vilten of kunststof rakel voor het beste resultaat zonder luchtinsluiting. Fijn dat we je voorraad vanuit Assendelft snel konden aanvullen. Veel succes met het snijwerk op de werkplaats! Met vriendelijke groet, Team SignWarehouse
Vrijdag ochtend opgebeld en gevraagd of er nog folie beschikbaar was van KPMF, antwoord was snel en concreet! 2 uur later, bestelling geplaatst en direct nog opgestuurd de zelfde dag! Dikke danjewel voor de snelle levering!

Antwoord van signwarehouse.nl

Beste Kelvin, Hartelijk dank voor deze geweldige 5-sterren beoordeling! Wat goed om te horen dat we je zo snel en concreet van dienst konden zijn toen je vrijdagochtend belde over de beschikbaarheid van de KPMF K75460 Green Black Iridescent Gloss. +2 In de sign-industrie is 'tijd' de meest kostbare factor. Daarom hebben we er alles aan gedaan om je order (ORD04954) direct na je bestelling diezelfde middag nog te versturen. Veel succes met het verwerken van deze schitterende iridescent carwrap folie in Essen! +3 Met vriendelijke groet, Peter Bakker SignWareHouse"
D V
DVB V.
Moerbeke-Waas

Mijn besteld artikel blijkt niet voorradig

Mijn besteld artikel blijkt niet op voorraad te zijn. Hebben de dag erna kontakt met mij opgenomen om te vragen of ik iets anders wou wat uw artikel is er niet. Dit is geen optie ik wil wat ik besteld heb. Dus nu afwachten wanneer het mijn kant op komt. oplossing het besteld artikel was niet op voorraad en niet direct leverbaar dus is boden ze mij een andere kleur aan. deze was goedkoper dan mijn 1ste keuze maar niet mijn gewenste kleur maar ja we zijn eruit gekomen en heb een gratis rakel en bubble prikker gekregen. we kunnen dus aan de slag.

Antwoord van signwarehouse.nl

Beste, bedankt voor je feedback. Vervelend dat de gewenste kleur niet op voorraad was, dat is een fout aan onze kant. Fijn dat we het hebben kunnen oplossen met een alternatieve kleur en de extra tools. Veel succes met de wrap. ^Peter
Vlot geleverd en mooie producten voor een goede prijs.

Antwoord van signwarehouse.nl

Ha Erwin, bedankt voor de review! Goed om te zien dat de 3M Edge Sealer 3950 bevalt. Vooral voor complexe carwraps en kritische randafwerkingen is deze vloeibare verzegeling de absolute gold standard vanwege de extreme hechting, waarmee je krimp en het loslaten van folie in diepe geulen definitief voorkomt. Slimme keuze om direct een voorraad van 6 stuks in te slaan voor Studio Fase; dat garandeert dat je nooit misgrijpt tijdens de afwerking en maximaliseert het rendement op je hoogwaardige projecten.

Antwoord van signwarehouse.nl

Beste Noel, bedankt voor de review en de feedback! Vervelend dat de levering van de order door een miscommunicatie bij de pakketdienst iets langer duurde dan je van ons gewend bent. Fijn dat de HP Latex 831 Inkt Alternatief (775ml) Magenta inmiddels goed is geïnstalleerd bij N-Design Reclame. Dit alternatief is een absolute no-brainer voor je grootformaatprinter: je behoudt de exacte pigmentatie, brede kleurruimte en krasvastheid die je gewend bent, maar het scheelt je onderaan de streep algauw € 80,- of meer per cartridge op de inkoop. Dat is pas puur rendement pakken op je machine-uren!

signwarehouse.nl

Signwarehouse is uw partner voor uw Wrap, transport, interieur, kunst en print projecten. Hier kan bijvoorbeeld gedacht worden aan diverse soorten folies, inkten en tools. Tevens Zijn we ook een soo...