www.motea.com/nl
Beoordelingen:

654 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden654 beoordelingen in totaal  

4,19
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 aug 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
www.motea.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Om maar te beginnen met het enige negatieve; de contact opties zijn ronduit waardeloos!!! Daar zou echt wat aan gedaan moeten worden, er wordt gezegd contact met ze op te nemen via het emailadres maar dit emailadres is nergens op de site te vinden, en de telefoon wordt niet opgenomen... En in het contactformulier zit een fout, 10 keer geprobeerd en na iedere keer opnieuw invullen weer een error, uiteindelijk de bijgevoegde foto's verkleint en toen ging het goed, maar de melding van te grote foto's wordt niet gegeven, je krijgt alleen een error melding met het verzoek het opnieuw te proberen. Hierdoor 4 sterren ipv 5. Want verder gewoon prima! goede kwaliteits artikelen, een zeer groot assortiment en zeer scherpe prijzen, regelmatig ook hele goede acties. Verzendtijd is redelijk. Bij de 1e bestelling een artikel met fabricagefout ontvangen, na melding hiervan werd er meteen een nieuwe opgestuurd. Dus wat dat betreft alleen maar lof. Tip voor Motea; neem een extra personeelslid aan die de telefoon en mail beantwoord (wel jullie emailadres vermelden op de site), dit kost je misschien 3K p/m maar je omzet stijgt zeer waarschijnlijk met 30 K p/m.

de meest kritische beoordeling

19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Sissybar besteld echter waren bij aflevering de schroeven kompleet nog met de voering eraan uit het ruggesteun getrokken, deze waren dolgedraaid en dus ook niet meer terug te plaatsen. Deze is later omgeruild echter helaas was deze van vergelijkbare dramatisch slechte kwaliteit, schroeven wederom dol gedraaid waardoor rugsteun los blijft zitten en een zitdeel waar je het nog geen10 minuten op vol houdt zo ontzettend hard. Na een klacht met film+foto verstuurd te hebben via mail en kontaktformulier komt hier geen enkele reactie meer op terug... Dus wees gewaarschuwd, zoek verder naar een betrouwbare partij en geef iets meer uit voor een degelijk product
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor www.motea.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
MS
Martijn S.
Emmeloord
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima winkel. Maar de manier van prijzen weergeven en kortingen verlenen staat me niet aan... De prijs waarvoor producten op de website staan is enorm hoog, waar ze standaard hele dikke kortingen op hebben. Daarnaast is het zo dat er bijna altijd kortingscodes van 20-25% zijn. Echter dit kan de dag erna al 30% zijn, of 10%, de manier van kortingen publiceren slaat nergens op. Zet dan de prijzen altijd wat lager... :( Verder wel een prima winkel met uiteindelijk zeer redelijke prijzen!
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie en handeling op vragen, retouren, restituties. Zware retouren boven 20 kg rechtstreeks weer ophalen. Een pakket dat ik retour moest zenden woog zelfs 24 kg ( volgens geschreven op verpakking) . Niet te tillen voor mij. Een rekje moest retour omdat het echt niet paste ondanks dat het wel wordt beweerd.
Beoordeling melden
GW
G. W.
Twente
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede kwaliteit tegen een mooie prijs.

Goede kwaliteit, tegen een mooie prijs. Snelle verzending. Jammer dat bij de tweede bestelling de korting niet is verrekend en de klantenservice niet te bereiken was.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende kwaliteit voor een prima prijs

De site was duidelijk en wat ik bestelde was precies wat ik ervan hoopte: uitstekende kwaliteit voor een prima prijs! Vlotte levering; alles keurig in orde.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg vrijlaat pas bericht dat het geleverd werd. Stond steeds dat het nog in duitsland was zelfs savonds laat en volgende dag was het ineens geleverd
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Al een paar maal besteld en steeds snel en correct.1 maal een verkeerde levering gehad, en ook dat werd snel en professioneel opgelost. Warm aanbevolen!
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle communicatie van de bestande tassen, ook tussentijds waar de bestelling naar onderweg is incl Track and Trace, echt superhandig
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima ervaring, je moet geen uberhaast hebben...maar binnen enkele dagen kun je gewoon van je bestelling profiteren.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles netjes en goed verzorgd. Ook als je contact zoekt. Het is wel ff zoeken hoe je precies in contact kan komen
Beoordeling melden
RI
Ronny I.
Zaventem
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

2 maal besteld en was top....heel snel…

2 maal besteld en was top....heel snel geleverd , houden je heel goed op de hoogte via mail .goede kwaliteit
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vervangend onderdeel aangevraagd voor een defecte, binnen een paasdagen de nieuwe in huis. Prima geregeld!
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wordt goed op de hoogte gehouden betreft status bestelling,verder geen op of aanmerkingen!
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Duidelijke site

Makkelijk bestellen , site overzichtelijk en regelmatig updates over status bestelling
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De producten zijn van goede kwaliteit en de Levertijd van 1 week kan ik meeleven👍🏼
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelde artikelen zijn na drie weken nog niet binnen.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs en tijdig verzonden. Artikel naar wens
Beoordeling melden
IL
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Webwinkels kunnen een voorbeeld nemen aan MOTEA
Beoordeling melden
IL
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Webwinkels kunnen een voorbeeld nemen aan MOTEA
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service word goed op de hoogte dehouden
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betaalbaar, keurig product, snelle levering
Beoordeling melden