Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid van de levering, het ruime en diverse assortiment en de kwaliteit van de producten, die vaak als goed of uitstekend wordt omschreven. De website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, wat het bestelproces vergemakkelijkt. Daarnaast wordt de klantenservice geprezen om de vriendelijkheid, behulpzaamheid en het adequaat oplossen van problemen. Ook de prijzen worden als redelijk tot goed gewaardeerd. Enkele klanten ervaren de verzendkosten als te hoog.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsValo Trading - WWW.VALO.NL
Een aanrader op het gebied van kwaliteit
Een goede website waarop duidelijke keuzes kunnen worden gemaakt. Kort en krachtig bestellen en betalen met de mogelijkheid om producten af te halen op locatie. Vriendelijke mensen die je daar dan maar weer te woord staan. Kortom; een bedrijf waar ik bij een volgend project weer graag terug kom voor een product op maat.
Geweldige service! Ik bestelde op vrijdagmiddag om 14.30 uur, paar minuten later realiseerde ik me dat ik nog iets vergeten was. Ook dat besteld en gemaild met de vraag of dat gecombineerd kon worden in 1 bestelling. Dat kon! De tweede keer bezorgkosten werden netjes teruggestort. Op de site had ik gezien dat bezorging 1 tot 2 werkdagen kon duren. Geen probleem, sterker nog, ik hoopte dat het dinsdag of woensdag bezorgd zou worden. Maar wat schetst mijn verbazing binnen 24 uur werd het pakketje al bij de buren bezorgd. Wat een goede ervaring was dit!
A+++ over de ganse lijn.
Sinds ik deze ken, bestel ik nergens anders meer. Snelle en correcte service. Uitgebreide keuze. En als er toch iets mis gaat (gebeurt overal), geweldige ondersteuning. Zeer tevreden over prijzen. A+++
Positieve ervaring
duidelijk, eerlijk, snel met als afsluiting de overdracht van materiaal zoals besteld dat voldoet aan de gestelde vraag. Ik kom er graag weer terug.
prijzen zijn goed , snelle verzending , gewoon netjes zoals het hoort !
2 x spuitbus op aparte kleur bestelt, s middags besteld volgende dag al geleverd, makkelijk verwerving en goede vloeing , Top
overzichtelijke site, veel producten op voorraad, snelle levering.
Echt snel en correct geleverd. Heel tevreden.
Prima op tijd geleverd.
Fijne leverancier
Goede producten en snelle leveringen. Precies wat je wil!
snel en mooie producten op voorraad. aanrader, kom volgenee keer weer terug.
Perfect
Perfect zoals het hoort.Dank u