Gecertificeerd sinds: 11 okt 2019
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn erg tevreden over de snelle en vlotte levering van het product. Ook wordt de degelijkheid en stevigheid van het product gewaardeerd. Het stuurslot wordt als makkelijk te installeren en gebruiksvriendelijk ervaren. Daarnaast wordt de klantvriendelijke en toegankelijke service, vooral bij vragen, advies en retouren, positief genoemd. Er zijn echter enkele kritiekpunten op de afwerking van het product. Ook zijn er gemengde ervaringen met de passing; hoewel het product vaak goed past, blijkt het soms niet geschikt voor het specifieke voertuig.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsStuurslot24.nl
Het bestelde stuurslot voor mijn Peugeot Expert zou volgens de tabel op de webshop geschikt moeten zijn voor mijn bus. Bij aankomst was dit helaas niet het geval. Als ik dan vervolgens vraag of dan wel het juiste artikel geleverd kan worden, krijg ik een beetje een onduidelijk antwoord terug, met de mededeling dat ze eigenlijk niet goed weten welk model ik dan eigenlijk nodig zou hebben 🤔
Verder verloopt de communicatie uitstekend
M.b.t. tot het retourneren van het aangekochte product.
Nogmaals jammer dat ze geen geschikt product kunnen aanbieden….daarom helaas ook geen hoge rating
Slot is verder goed. Bevesting van popnagels is lastig.popnagels bij het aanknijpen komen niet diep genoeg in het gat .Waardoor het niet echt goed vast komt.Heb ze nog met een drevel verder erin moet slaan.Verder werkt het goed.
Levering sneller dan aangegeven 👍
Levering sneller dan aangegeven. Alleen bleek het stuurslot te groot voor het kluisje van DHL zodat het elders opgehaald moest worden.
Het is gemakkelijk te installeren, ziet er zo stevig uit dat het ook echt afschrikwekkend werkt en de kleur geel maakt dat dieven het ook gelijk opmerken, dus hopelijk niet eens meer de moeite doen om je auto open te maken. Echt blij mee!
Zeer goede bereikbaarheid en service
Wist niet zeker of stuurslot zou passen ook niet binnen de retour tijd van twee weken, was geen probleem kon ook later worden omgeruild mocht het niet passen 👍
Het is mooi en degelijk maar had gevraagd om 2x met de zelfde sleutels dacht dat is een set
Snel geleverd
Prima.
Snel geleverd. Uitstekend product! Goed, snel en makkelijk te monteren.
Snelle levering, makkelijk te plaatsen. Nu hopen dat ze mijn auto overslaan, afgelopen maanden zijn hier 3 auto's gestolen!!
Goede passing werkt waarvoor hij is gemaakt
alles 100% in orde
Snelle vezending
Prima stuurslot, valt goed op.
Verzending was supersnel. Het past perfect op mijn KIA Sportage stuur.
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Stuurslot24.nl
- +31402542823