puchshop.de/nl- Logo - Beoordelingen

puchshop.de/nl
Beoordelingen:

293 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.247 beoordelingen in totaal  

4,77
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

14 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte oplossing van puchshop Ik had een bestelling gedaan op hun site en afgerekend. Toen kreeg ik bericht dat 1item foute voorraad vermeld stond . Ze gaven mij de keus op terug betaling of wachten. Wachten was voor mij geen optie want de laatste wedstrijd was al gepland,dus stelde puchshop voor om geld terug te storten en een vergelijkbaar item kosteloos mee te sturen met de rest van mijn bestelling zodat wij toch konden rijden !! Hierbij ben ik zeer dankbaar en een grote pluim voor puchshop!!

Meest relevante negatieve beoordeling

13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Positieve is de snelle levering. Alleen had ik meer verwacht van de laatste levering. Er ging wat mis met de montage, waar door aanzienlijke schade is ontstaan. Hierdoor moet ik een aantal dure artikelen opnieuw bestellen. Hierop advies gekregen, maar een klein gebaar van tegemoetkoming ontbreekt hier jammer genoeg. Door deze beetje koude verkoop de nieuwe onderdelen elders gekocht.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor puchshop.de/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Producten die gekocht heb zijn goed.alleen dpd post laat erg te wensen over .ik krijg woensdag krijg ik bericht van dpd post via email dat mijn pakketen waren geleverd .ik heb de hele dag gewacht maar geen dpd wagen hier in de straat gezien .donderdag krijg ik weer een email dat mijn pakketen geleverd zijn bij een tankstation in een ander gemeente .dit is gemak zucht van het bedrijf en bezorger om zo goed koop mogelijk te bezorgen om de kosten en drukte te verminderen .ik heb met de tank bediende gesproken hij liet mij weten dat er erg veel klachten over dpd post .ik laat nooit meer iets bezorgen via dpd post .
Beoordeling melden
Antwoord van puchshop.de/nl
3 jun 2024
Hoi Nick, Bedankt voor je review! Jammer dat DPD zijn afspraken niet is nagekomen. De volgende keer kun je ook voor POSTNL pakket kiezen. Tot de volgende!
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top

Snelle levering. Verder mooie site waar je echt bijna alles voor Puch kan vinden voor een mooie prijs.
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snel bezorgd en mooi compact in gepakt, super tevreden
Beoordeling melden
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke beschrijving en hulp bij kiezen van onderdelen
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top services en assortiment is royaal
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service en kwaliteit
Beoordeling melden
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle service!
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering!
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Moster mooi
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden