puchshop.de/nlReviews

: 848Uitstekend

4,80

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
puchshop.de/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij puchshop.de/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
puchshop.de/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij puchshop.de/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor puchshop.de/nl

584 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

848 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 jun. 2022
Ik had een probleem met de assen in mijn naven waar ik niet uit kwam. Via mail contact gezocht en goed geholpen. Echter kwamen we er nog niet uit. Ik ben langsgeweest en ben door 3 man supergoed geholpen. Alles is nagemeten en opgelost. Prima service en mensen met passie voor hun werk!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


15 jan. 2023
Wederom iets besteld en dat bleek in dit geval niet compleet te zijn. Boutenset, hoe simpel, maar zitten er gewoon 2 te weinig voor Puch MV50. Wel onder die titel gezocht. Destijds bestelde voorvork was gebruikt, maar gekocht onder "conditie goed" en bleek afgeragd en kon alle slijtdelen vernieuwen. Ik weet het: Ben er zelf bij, maar begin me wel te irriteren. By the way. Niet alleen bij hun. Ook Rinky toys kwam met incomplete zaken aanzetten. In dit geval pakkingen. Moraal van dit verhaal. check, check, double check.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor puchshop.de/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Een snelle levering en goed verpakt. Ook flexibel met terugbrengen en terugsturen indien nodig, en daarbij is er ook snelle duidelijke communicatie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Product zoals omschreven... super snelle levering.. zeer tevreden....!! Bedankt Puch Shop..!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Onderdelen besteld voor mij tomos bij Puch shop, werkt fantastisch en voor een scherpe prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Super tevreden over de jongens en het bedrijf. Goed spul en altijd snel in huis
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Klantvriendelijk en ik heb vertrouwen in de kwaliteit van jullie assortiment
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Goede site met veel beschikbare en kwaliteit onderdelen En snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Makkelijke website. Veel voorraad. Snelle reactie en uitstekende service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Deskundig advies over aan te schaffen onderdelen.. En in het Nederlands
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Bonjour, Achat parfait et pièce parfaite. Merci pour tout
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Altijd duidelijk over de bezorging en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Duidelijke website, snelle verzending goede prijzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Snelle service, grote keus, nette prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Hele fijne webshop en snelle bezorging.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
goede service en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
snelle levering goed verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
snel en goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
super
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden