puchshop.de/nl- Logo - Beoordelingen

puchshop.de/nl
Beoordelingen:

295 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.224 beoordelingen in totaal  

4,78
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
puchshop.de/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte oplossing van puchshop Ik had een bestelling gedaan op hun site en afgerekend. Toen kreeg ik bericht dat 1item foute voorraad vermeld stond . Ze gaven mij de keus op terug betaling of wachten. Wachten was voor mij geen optie want de laatste wedstrijd was al gepland,dus stelde puchshop voor om geld terug te storten en een vergelijkbaar item kosteloos mee te sturen met de rest van mijn bestelling zodat wij toch konden rijden !! Hierbij ben ik zeer dankbaar en een grote pluim voor puchshop!!

de meest kritische beoordeling

13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Positieve is de snelle levering. Alleen had ik meer verwacht van de laatste levering. Er ging wat mis met de montage, waar door aanzienlijke schade is ontstaan. Hierdoor moet ik een aantal dure artikelen opnieuw bestellen. Hierop advies gekregen, maar een klein gebaar van tegemoetkoming ontbreekt hier jammer genoeg. Door deze beetje koude verkoop de nieuwe onderdelen elders gekocht.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor puchshop.de/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed geholpen en alles wat ik nodig had was op voorraad. Per telefoon niet bereikbaar en is i.v.m. informatie (over de producten) slecht geregeld.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snel met klaarmaken. Alles op voorraad. Snelle reactie op e-mail Echt top. En met PostNL de beste vervoerder.
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Erg overzichtelijk en toegankelijk

Erg overzichtelijke en toegankelijke webshop, de verzending is snel en contact met het personeel is vriendelijk
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel en betaalbaar. Kleine onderdelen kunnen met briefpost.
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie, snelle levering en goede producten!
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Handig om iets te bestellen en snel in huis !!!!!!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel snel geleverd en dit zelfs op een zaterdag!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top services en assortiment is royaal
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering en goede service🤙🏼
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goed product
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
duidelijk site, duidelijke mails
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Je hebt geen account nodig
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk proces en snel.
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede webshop leuke videos
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering!
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel snelle levering
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
gewoon top
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden