puchshop.de/nlReviews

: 671Uitstekend

4,81

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
puchshop.de/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij puchshop.de/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
puchshop.de/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij puchshop.de/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor puchshop.de/nl

542 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

671 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 jun. 2022
Ik had een probleem met de assen in mijn naven waar ik niet uit kwam. Via mail contact gezocht en goed geholpen. Echter kwamen we er nog niet uit. Ik ben langsgeweest en ben door 3 man supergoed geholpen. Alles is nagemeten en opgelost. Prima service en mensen met passie voor hun werk!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


5 jan. 2022
Ik bestel veel onderdelen en heb begin dit jaar e-mail contact gehad over korting dat ik zou ontvangen. Ik heb toen 5% korting ontvangen, maar nu zie ik dat bijna iedereen deze 5% krijgt. Ik heb afgelopen jaar voor meer dan €4000,- aan onderdelen besteld, graag zou ik meer korting willen ontvangen.De levering bij jullie is prima en zeer snel. Vr Gr Peter Kreijkamp.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor puchshop.de/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Werden goed en snel geholpen met uitzoeken van puch spullen toen ik om puch vlag vroeg. Die hadden ze niet. Maar ging het misschien regelen. 2 weken later wappert hij
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Super leuk om te leren en vermaakt te worden met jullie YouTube kanaal. Werkt aanstekelijk en dus goed voor de handel:-)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Snelle levering. Is het mogelijk om de zoekfuncties in de shop beter te scheiden tussen oldtimers en maxi's?
Beoordeling melden
Antwoord van puchshop.de/nl
5 sep. 2022
Hoi Frans, Goede tip! De zoekfunctie scheiden is helaas niet mogelijk maar we zijn er wel mee bezig om makkelijk de oldtimer onderdelen te vinden.
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Ik bestel hier al jaren en nooit geen gezeik altijd nooit verpakt en redelijk snelle zending!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Veel keuze, snel geleverd en normale scherpe prijzen.. Bestel altijd hier mn onderdelen..
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Goede spullen en bij technische vragen wordt je ook goed geholpen. Fijn!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Altijd goeie service, snelle levering en aardig/behulpzaam personeel!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden 
Zeer snel en goed verpakt verzonden en verder een prima site.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden
Snelle levering en deskundig advies, ze weten van wanten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Via de site zaken besteld die keurig werden geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
mijn ervaring gewoon goed. Prijs goed,produkt goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden 
Veel keuze , goede service en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Snel, correct en prima kwaliteit materiaal
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Superservice en supersnelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Fijn dat de levering lekker vlot was
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Snelle levering , mooie onderdelen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Snel geleverd en alles ineens
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Bestelling is snel en correct
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Goede service, ruime keuze
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Al jaren tevreden klant
Beoordeling melden