solarplexius nederland

1.747 reviews in totaal   338 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 29 mei 2018

solarplexius.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de eenvoudige installatie van de producten, de goede tot perfecte pasvorm, en de kwaliteit van het materiaal. De snelle levering wordt gewaardeerd, evenals de positieve ervaringen met de klantenservice die snelle hulp en goede communicatie biedt. Ook het eindresultaat, de verduistering en het uiterlijk van de producten worden vaak als zeer goed ervaren. De prijs wordt door de meeste klanten als redelijk en passend bij de kwaliteit gezien. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten: sommige modellen of ruiten kunnen kleine uitdagingen geven bij de installatie. Er worden incidenteel kleine afwijkingen of foutieve leveringen gemeld, met name bij bepaalde automodellen. Enkele klanten zijn teleurgesteld over de afwerking of duurzaamheid van het materiaal. Daarnaast zijn er soms klachten over bezorgdiensten, beschadigde pakketten en de bereikbaarheid van de klantenservice. Een klein aantal klanten vindt de prijs te hoog in verhouding tot het geleverde product.

Reviewssolarplexius nederland

Snellere levering als aangegeven, TOP PRODUKT

Snellere levering als aangegeven. Er zitten wel te weinig plakkers bij. Zou voor mij gevoel 5mm groter mogen zijn omdat alles wel érg presies past(dekt) Verder echt wel heel blij met dit systeem en qualiteit. Makkelijk te monteren. Wel heel erg wennen aan t feit dat t nu van binnenuit naar buiten veel donkerder is en je echt goed moet kijken door de ramen nu. Das natuurlijk te verwachten maar wel een punt waar mensen rekening mee moeten houden. TOP PRODUKT 100%

Bijna perfect

Wij hadden een plaat besteld voor de achterruit, maar die paste bijna er moest alleen een stukje uitgeslepen worden. Bij de omschrijving stond met of zonder camera, dus hebben we besteld zonder camera. Want onze camera zit onder de klep net boven de nummerplaat, misschien is de omschrijving niet goed geformuleerd. Het is voor een Mazda CX-3 bj 2017. Maar we zijn er best tevreden mee, niet meer van die felle lichten als het donker is.

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en voor het delen van deze waardevolle informatie! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met het product. Uw feedback over de achteruitrijcamera op de Mazda CX-3 is voor ons goud waard. We zijn al aan het kijken hoe we de productbeschrijving duidelijker kunnen formuleren, zodat toekomstige klanten de plaat niet zelf hoeven aan te passen. Bedankt dat u ons helpt om te verbeteren!

Een hele donkere auto achterin.

De levering was snel. Keurig verpakt. Het monteren / plaatsen in het raamdeel was niet makkelijk. Het is uiteindelijk wel gelukt met krassen aan de binnenzijde van het te plaatsen scherm tot gevolg. Dit kwam doordat het scherm in het raamdeel moest vallen terwijl er eigenlijk te weinig ruimte voor is. Daardoor moet je het scherm heen en weer schuiven om de juiste hoek te vinden om het scherm erin te laten vallen. Jammer. Daarnaast miste ik de 2 C plakdelen t.b.v. de kleine ruiten in de achterdeuren. Die waren helemaal niet geleverd. Een behoorlijk min punt. Kon het schermpje op niet op een andere manier klemmen. Dus maar zelf met tape aan de gang. Alles bij elkaar een behoorlijk bedrag, dan verwacht je dit niet. Het doel: met veel zonneschijn een veel donkere auto voor de honden is geslaagd.

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en uw feedback Neem gerust contact met ons op als u iets nodig heeft. We helpen u graag verder
De installatie was zeer eenvoudig. Past perfect! Kleur wel iets te donker naar mijn mening. Bezorging verliep niet vlekkeloos. Zou bezorgd worden, bezorger was in de straat en reed door. Vervolgens 2 dagen later wel bezorgd. De afwerking van de zwarte kleine steuntjes mag wel iets beter.

Antwoord van solarplexius nederland

Beste klant, Hartelijk dank voor je review en de eerlijke feedback. Fijn om te horen dat de installatie eenvoudig was en de pasvorm perfect is. We bieden onze excuses aan voor het verloop van de bezorging; dit hoort uiteraard niet zo te gaan. Daarnaast nemen we je feedback over de kleur en de afwerking van de montagesteuntjes mee naar onze productieafdeling. Mochten er nog problemen zijn, neem dan gerust contact op met onze support. Met vriendelijke groet, Solarplexius
Ik had voor de zij ruiten en achter ruit deze panelen gekocht maar ze paste niet.. na contact gehad te hebben met jullie hebben jullie nieuwe opgestuurd aan de hand van het kenteken! Super snel en … deze passen.. even een werkje om ze erin te zetten zeker de zijruitjes maar de achterruit zat snel goed! Top.. een koelere auto in deze zomer hitte !

Antwoord van solarplexius nederland

Fijn om over je ervaring te horen en de foto's te zien! Hartelijk dank dat je voor Solarplexius hebt gekozen

algemeen ok

et bestellen, betalen en de verzending verliepen ontzettend snel. Ook de levering van het pakket was uitstekend: alles kwam netjes en zonder beschadigingen aan. De platen zelf zijn van stevige kwaliteit en kunnen zeker tegen een stootje. Ik heb alles volgens de instructies gemonteerd, maar kwam er helaas achter dat de dikte van de plaat bij het achterraam van de passagiersdeur ervoor zorgt dat het raam niet meer volledig naar beneden kan. Hierdoor is het raam niet meer te openen, wat ik persoonlijk erg vervelend vind. Verder denk ik dat het product prima voldoet aan de verwachtingen en kwaliteitseisen. Zelf had ik achteraf liever gekozen voor een kunststof folie-oplossing. Mogelijk had ik mij vooraf iets beter moeten inlezen in de specificaties van het product.

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en uw feedback. Fijn dat u tevreden bent met de producten Zoals u al aangaf, kunt u de zijruiten niet meer gebruiken nadat u Solarplexius erop hebt aangebracht. De meeste mensen die producten bij ons kopen, kopen ook producten voor de zijruiten, maar dit is natuurlijk heel persoonlijk. Veel mensen gebruiken de achterruiten van de auto sowieso niet zo vaak. Als u de zijruiten wel wilt kunnen gebruiken, kunt u het beste onze producten alleen voor de vaste zijruiten aanschaffen
Top firma, hebben me heel goed geholpen, pasvorm had iets groter gemogen maar ze hebben zo snel mogenlijk clipjes mee gestuurd om de raam folie goed mee vast te zetten. Zou het zeker aanraden. Hartelijk dank

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk dank voor de fantastische beoordeling en de mooie woorden! Het doet ons enorm goed om te horen dat u tevreden bent med onze hulp en dat de clipjes goed van pas kwamen om de folie perfect te bevestigen. We streven er altijd naar om snelle och de best mogelijke service te bieden wanneer dat nodig is. Bedankt voor de aanbeveling, en aarzel niet om weer contact op te nemen als u in de toekomst nog iets nodig heeft!

Achterruit scherm (Ford Fiesta 2015)

Ik had een achterruit scherm besteld voor mijn ford fiesta uit 2015 en ben echt blij met de aanschaf geen verblindend licht meer van irritante figuren die achter je rijden echt heerlijk. Aankoop ging makkelijk, levering heel netjes en product volledig naar wens.

Feedback goed opgepakt

We hadden besteld, 2 keer hoorden we dat het was aangekomen maar niemand thuis, terwijl we er gewoon waren. Toen zouden ze nog een keer komen en sindsdien niets meer gehoord of gezien. Wel betaald… Na een slechte review is het accuraat opgepakt en hebben we snel ons geld teruggekregen.

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring. Het spijt me dat er problemen waren met uw levering, maar ik ben blij dat we u hebben kunnen helpen om het op te lossen!
J K
Jaap K.

Kwaliteit en goede service.

Ik had de hele achterkant besteld dus achterruit + zij ruiten. Alles paste perfect en koste weinig moete om deze te plaatsen. Op een dingetje na de kleine zijruiten waren niet goed en productie foutje wat kan gebeuren. Een mailtje gestuurd en 110 maal excuses maar we sturen 2 nieuwe op. Prima service dus en prima kwaliteit.

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk bedankt dat u uw ervaring met onze producten met ons wilde delen! Dat vinden we erg fijn om te horen.
supersnel geleverd, tint had van mij iets donkerder gemogen maar just plug and play, handleiding bijna niet nodig gewoon uitpakken en plaatsen in mijn yeti, erb blij mee, twijfel of ik nog achterruitjes zal doen.

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk dank voor uw feedback en dat u voor Solarplexius hebt gekozen. We zijn blij dat u tevreden bent!
mooi product maar had toch een ander afwerking verwacht van de binnen strips of meer duidelijk hoe dat er uit ziet. is niet de kwaltiet die je verwacght voor mijn fiat panda ok maar niet voor een audi

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk dank voor uw feedback en voor de beoordeling! Wat fijn dat u vindt dat het een mooi product is. We waarderen het enorm dat u uw gedachten deelt over de afwerking van de binnenstrips. Hoewel we veel tevreden klanten hebben met juist premium auto's, nemen we dit zeker mee en zullen we kijken hoe we deze in de toekomst nog duidelijker kunnen laten zien en beschrijven op onze website. Bedankt dat u ons helpt om te verbeteren, en nog een fijne week gewenst!
Product besteld, helaas niet wat ik er van verwachte, maar Solarplexius was heel snel met retour en betaling, dat is ook top! Product was overigens top geleverd en zag er zeer goed uit, alleen materiaal was echt niet met wat ik verwachte!

Antwoord van solarplexius nederland

Fantastisch! Hartelijk dank dat u klant bij ons bent.

Goed product

Ik ben zeer tevreden over dit product. Prijs technisch gezien zeker. Even rustig de montagevideo bekijken, en de rest is kinderspel. Neemt weinig montage tijd in beslag. Sterk materiaal. Een mooi product, aanraden waard.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en dat u klant bij ons bent!
Achterruit is bijzonder goed gelukt. Bij de zijramen die naar beneden en boven kunnen is het resultaat minder. Ramen op en neer bewegen veroorzaakt krassen op schermen. Dat moet daadwerkelijk achterwege blijven; niet doen.

Antwoord van solarplexius nederland

Bedankt dat u voor Solarplexius hebt gekozen en voor uw feedback!
Best lastig Monteren viel best wel tegen Ook geen beschrijving waar de lange strips voor waren Staat wel heel mooi Alleen savonds met inparkeren door je achterraam kijken is lastig

Antwoord van solarplexius nederland

Bedankt voor uw feedback! Wat fijn dat u vindt dat het er mooi uitziet, maar het spijt ons dat de montage lastig aanvoelde en de beschrijving onduidelijk was. De lange strips zijn bedoeld voor de bevestiging en stabilisatie. Bedankt voor de goede beoordeling, ondanks dat u de montage een beetje lastig vond.
Ik mijn geval past het redelijk. Moest wel de plaat in het achterraam vastkitten. Anders rammelt die ondanks de bevesting die er bij was. Voor een coupé lijkt dit systeem minder geschikt. Maar die heb ik niet

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk dank voor uw feedback en uw keuze voor Solarplexius. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. We helpen u graag verder

Makkelijk,Strak en tevreden!

Past heel mooi op de achterruit van onze ford focus stationwagen! Strak en makkelijk te plaatsen! Goed email contact ook! Heel tevreden!!
Product is idd buigbaar en goed te installeren! Instructiefilmpje maken voor inzetten van ramen in een Volkswagen camper. Hierbij moet er, in tegenstelling tot de instructies, wel een kleine demontage plaatsvinden om de raam achter een paneeltje te krijgen.

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk bedankt! Wat fijn om te horen!
Zeer heldere communicatie, ook met Zweden, ze hadden een vraag, snel kunnen beantwoorden en een verbazend snelle levering, volledig met Track&Trace. Product werkt uitstekend, ben erg tevreden!

solarplexius nederland

Kijk of er uw auto model in ons webwinkel voor het Zweeds makkelijk en zelfs aan te brengen zonweringssysteem beschikbaar is.