solarplexius nederland

1.692 reviews in totaal   349 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen erg tevreden over de pasvorm van het product, de eenvoudige installatie, de stevige en duurzame kwaliteit van het materiaal, en de zonwerende werking en verduistering. Ook wordt de klantenservice vaak geprezen, vooral bij problemen, retouren of snelle communicatie. De levering verloopt meestal snel en de prijs-kwaliteitverhouding wordt over het algemeen als acceptabel ervaren. Duidelijke instructies worden gewaardeerd door veel klanten. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Sommige klanten merken op dat bepaalde delen niet goed passen of aanpassingen vereisen. Bij sommige ramen of door onduidelijke instructies kan de installatie moeizaam verlopen. Het materiaal wordt soms als krasgevoelig of minder transparant ervaren. Er zijn klachten over de bereikbaarheid van de klantenservice en over beschadigde pakketten of problemen met de bezorging via UPS. De handleiding kan bij sommige onderdelen of modellen beter of uitgebreider. Daarnaast zijn er kritische opmerkingen over de mate van warmtewering of zicht, en vinden sommige klanten de prijs aan de hoge kant, vooral in vergelijking met eerdere aankopen.

Reviewssolarplexius nederland

Een hele donkere auto achterin.

De levering was snel. Keurig verpakt. Het monteren / plaatsen in het raamdeel was niet makkelijk. Het is uiteindelijk wel gelukt met krassen aan de binnenzijde van het te plaatsen scherm tot gevolg. Dit kwam doordat het scherm in het raamdeel moest vallen terwijl er eigenlijk te weinig ruimte voor is. Daardoor moet je het scherm heen en weer schuiven om de juiste hoek te vinden om het scherm erin te laten vallen. Jammer. Daarnaast miste ik de 2 C plakdelen t.b.v. de kleine ruiten in de achterdeuren. Die waren helemaal niet geleverd. Een behoorlijk min punt. Kon het schermpje op niet op een andere manier klemmen. Dus maar zelf met tape aan de gang. Alles bij elkaar een behoorlijk bedrag, dan verwacht je dit niet. Het doel: met veel zonneschijn een veel donkere auto voor de honden is geslaagd.

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en uw feedback Neem gerust contact met ons op als u iets nodig heeft. We helpen u graag verder
Ik had voor de zij ruiten en achter ruit deze panelen gekocht maar ze paste niet.. na contact gehad te hebben met jullie hebben jullie nieuwe opgestuurd aan de hand van het kenteken! Super snel en … deze passen.. even een werkje om ze erin te zetten zeker de zijruitjes maar de achterruit zat snel goed! Top.. een koelere auto in deze zomer hitte !

Antwoord van solarplexius nederland

Fijn om over je ervaring te horen en de foto's te zien! Hartelijk dank dat je voor Solarplexius hebt gekozen

algemeen ok

et bestellen, betalen en de verzending verliepen ontzettend snel. Ook de levering van het pakket was uitstekend: alles kwam netjes en zonder beschadigingen aan. De platen zelf zijn van stevige kwaliteit en kunnen zeker tegen een stootje. Ik heb alles volgens de instructies gemonteerd, maar kwam er helaas achter dat de dikte van de plaat bij het achterraam van de passagiersdeur ervoor zorgt dat het raam niet meer volledig naar beneden kan. Hierdoor is het raam niet meer te openen, wat ik persoonlijk erg vervelend vind. Verder denk ik dat het product prima voldoet aan de verwachtingen en kwaliteitseisen. Zelf had ik achteraf liever gekozen voor een kunststof folie-oplossing. Mogelijk had ik mij vooraf iets beter moeten inlezen in de specificaties van het product.

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en uw feedback. Fijn dat u tevreden bent met de producten Zoals u al aangaf, kunt u de zijruiten niet meer gebruiken nadat u Solarplexius erop hebt aangebracht. De meeste mensen die producten bij ons kopen, kopen ook producten voor de zijruiten, maar dit is natuurlijk heel persoonlijk. Veel mensen gebruiken de achterruiten van de auto sowieso niet zo vaak. Als u de zijruiten wel wilt kunnen gebruiken, kunt u het beste onze producten alleen voor de vaste zijruiten aanschaffen

Achterruit scherm (Ford Fiesta 2015)

Ik had een achterruit scherm besteld voor mijn ford fiesta uit 2015 en ben echt blij met de aanschaf geen verblindend licht meer van irritante figuren die achter je rijden echt heerlijk. Aankoop ging makkelijk, levering heel netjes en product volledig naar wens.

J K
Jaap K.

Kwaliteit en goede service.

Ik had de hele achterkant besteld dus achterruit + zij ruiten. Alles paste perfect en koste weinig moete om deze te plaatsen. Op een dingetje na de kleine zijruiten waren niet goed en productie foutje wat kan gebeuren. Een mailtje gestuurd en 110 maal excuses maar we sturen 2 nieuwe op. Prima service dus en prima kwaliteit.

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk bedankt dat u uw ervaring met onze producten met ons wilde delen! Dat vinden we erg fijn om te horen.
Product besteld, helaas niet wat ik er van verwachte, maar Solarplexius was heel snel met retour en betaling, dat is ook top! Product was overigens top geleverd en zag er zeer goed uit, alleen materiaal was echt niet met wat ik verwachte!

Antwoord van solarplexius nederland

Fantastisch! Hartelijk dank dat u klant bij ons bent.

Goed product

Ik ben zeer tevreden over dit product. Prijs technisch gezien zeker. Even rustig de montagevideo bekijken, en de rest is kinderspel. Neemt weinig montage tijd in beslag. Sterk materiaal. Een mooi product, aanraden waard.
Product is idd buigbaar en goed te installeren! Instructiefilmpje maken voor inzetten van ramen in een Volkswagen camper. Hierbij moet er, in tegenstelling tot de instructies, wel een kleine demontage plaatsvinden om de raam achter een paneeltje te krijgen.

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk bedankt! Wat fijn om te horen!
Zeer heldere communicatie, ook met Zweden, ze hadden een vraag, snel kunnen beantwoorden en een verbazend snelle levering, volledig met Track&Trace. Product werkt uitstekend, ben erg tevreden!

Hartelijk dank voor uw beoordeling en dat u klant bij ons bent!
Voor de Skoda Kodiaq 2020 besteld. Past perfect en met een kwartiertje alle 7 achterramen voorzien van solarplexius. Mooie tint op de ramen en goede zonwering in de auto. Zeer tevreden

Graag contact!

Ik heb voor mijn auto ruiten opzij en achter n set besteld. De zijruiten waren makkelijk te installeren, de achterruit is helaas niet te installeren omdat de gemaakte uitsparingen niet op de juiste plek zitten in combi met mn achterruitverwarmingsconnecties. Ik heb hier al n mail over gestuurd maar helaas nog geen antwoord mogen ontvangen. Ik hoop spoedig alsnog n reactie te ontvangen voor n goede oplossing van t probleem.
Ik had besteld en niet echt goed naar de prijs gekeken. Vond het achteraf erg duur (uitgaande van een eerdere bestelling 2 jaar geleden) Klantenservice vond het ook wel erg duur en kreeg een tegemoet koming van 50,00 euro. Prima nazorg dus

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk dank dat u voor Solarplexius hebt gekozen! Fijn om te horen wat uw ervaring is. De prijzen van onze producten zijn de afgelopen 15 jaar niet meer dan 5-10 euro gestegen

Makkelijk plaatsen

Makkelijk te plaatsen. Goed product! Prijs en kwaliteit in verhouding. Bezorging via UPS vraagt om aandacht, ze zeggen dat ze op een bepaald moment komen maar komen dan op een andere dag/tijdstip. Daar is dan als ontvanger moeilijk op te anticiperen

Antwoord van solarplexius nederland

We zijn erg blij dat u tevreden bent met onze producten! Hartelijk dank dat u klant bij ons bent. Ook hartelijk dank voor uw feedback over UPS; we zullen hier rekening mee houden bij de levering
Super makkelijk te bevestigen, alleen degene die je moet bevestigen aan de passagierskant is lastig. Omdat de raam dan niet meer open kan. Maar super blij mee.

Tevreden klant

De ramen zijn mooi bedekt en je kunt van buiten idd niet naar binnen kijken maar van binnen naar buiten wel. Ideaal voor de achteruitkijkspiegel,zo houd je zicht. Het plaatsen ging vrij gemakkelijk en het blijft goed op de plaats zitten. Vanaf mijn kant zou ik de solar panelen echt aanbevelen, kwaliteit maar ook de prijs.

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk dank! We zijn erg blij dat u tevreden bent met ons. Bedankt ook voor het delen van uw ervaring.
Bij ontvangst was de doos beschadigd.. Alles inmiddels geplaatst en ging inderdaad vrij vlot. Moet nog even contact opnemen want van de achterraampjes bleek er ruitje al een scheurtje te hebben. En deze passen helaas niet zo mooi, net iets te breed. Enige pkuspunten zijn vooral: minder inkijk, zonlicht stuk minder idd. Scheepe ledverlichting achter je wordt goed gedempt. Min: blauw licht, en niet zo warmte werend als gehoopt.

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. We nemen contact met u op om het probleem met de beschadiging van een van de producten op te lossen. Mocht er iets misgaan, dan sturen we uiteraard een nieuw exemplaar op.

Peugeot 5008 uit 2011

Zelfs voor mijn peugeot uit 2011 hadden ze passende platen. Snel en netjes geleverd en binnen 15 minuten alle vier ramen geblendeerd. Goed stevig materiaal, duidelijke instructies.

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring, we zijn erg blij te horen dat je tevreden bent!
Voor de bestelling en betaling prima service. Ook vlot geleverd. Netjes verpakt. Helaas: de geleverde platen voor mijn bus passen niet. Van de ene zijn de hoeken niet in dezelfde ronding en de andere springt weer los. Waarschijnlijk zijn solarplexius platen niet geschikt voor rechte ramen. Ook is het nu opvallend stil vanaf de klantenservice terwijl mijn vakantie voor de deur staat. Kortom: niet geschikt voor alle modellen en klantenservice laat nu wel erg lang van zich horen... twee sterren voor de service vóór ontvangst van de bestelling.

Antwoord van solarplexius nederland

het spijt ons te horen over uw ervaring met de producten, maar we stellen uw feedback over uw automodel zeer op prijs.

Perfect

Besteld voor mijn volvo 940. Past allemaal perfect, duidelijke instructies, alleen over de bijgeleverde clips had ik meer informatie verwacht.

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk bedankt! Leuk om te horen wat jouw ervaring met de producten is

Betere montagebeschrijving waar de losse plakkers geplaatst moeten worden

Betereontagebeschrijving. De plakkers zijn grof waarmee de getinte panelen gefixeerd moeten worden. Het achterste raam van kofferbak blijft ietwat 'los'

Antwoord van solarplexius nederland

Hartelijk dank voor uw feedback. Hier kunnen we zeker aan werken