Bandenthuis.nl- Logo - Beoordelingen

Bandenthuis.nl
Beoordelingen:

47 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden108 beoordelingen in totaal  

3,28
Redelijk

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 19 jan. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Bandenthuis.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Al vaker hier banden gekocht. Eerst bij autoweek gekeken, waar ze goed uit de vergelijking komen. Ik wilde toch even telefonisch contact met iemand met verstand van zaken. Eerst moeizaam omdat je bij een storage bedrijf terechtkomt. Toch goed doorverbonden. Uitvoering thuis prima. Gemotiveerde medewerker die bijv. aangeeft dat hij bij zwarte velgen ook zwart lood gebruikt.

de meest kritische beoordeling

21 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
In aanloop naar de afspraak deze zoals gevraagd bevestigd. Ik had voor mijn afspraak op 13 april deze tegen een meerprijs van €25 gereserveerd voor eerste afspraak van de dag. Op de dag zelf is er niemand verschenen. Einde dag om 17.30 zelf contact gezocht met de klantenservice. De mensen van Bandenthuis waren al naar huis. Ze zouden bereikbaar moeten zijn tot 18.00. Ik heb mijn telefoonnummer achtergelaten en er zou de volgende ochtend contact met mij worden opgenomen. De volgende dag niks vernomen. Zelf een mail gestuurd met het verzoek om een verklaring maar tot op heden, een week later, niks vernomen. Ik heb een aantal jaar terug ook gebruik gemaakt van Bandenthuis en toen ging alles perfect. Op dit moment kan de naam beter worden aangepast in Bandennietthuis. Ik denk niet dat ik ooit nog een afspraak met ze zal maken. Erg teleurgesteld.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Bandenthuis.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
24 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Service en personeel perfect. Alleen prijs voor montage voor elke band 40 euro is aan de hoge kant. Ook voor het maken van afspraak moet je ook weer extra betalen als je 's middags of ' s morgens wilt. Ik was die dag de enige klant, de monteur had daarna geen klanten meer. Als jullie mij gemaild hadden of het een dag eerder of later kon, had dat geen probleem gegeven, desnoods aangemoedigd door een kleine korting op de montage kosten
Beoordeling melden
13 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Al vaker hier banden gekocht. Eerst bij autoweek gekeken, waar ze goed uit de vergelijking komen. Ik wilde toch even telefonisch contact met iemand met verstand van zaken. Eerst moeizaam omdat je bij een storage bedrijf terechtkomt. Toch goed doorverbonden. Uitvoering thuis prima. Gemotiveerde medewerker die bijv. aangeeft dat hij bij zwarte velgen ook zwart lood gebruikt.
Beoordeling melden
13 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik zou niet weten wat ik moet aan kaarten om te verbeteren. Monteur was precies op tijd, erg vriendelijk en naar mijn mening zeer vaardig in het wisselen. Ik heb de tijd niet goed bij gehouden maar hij was zeer snel klaar, in ca drie kwartier tot een uur. Het is de tweede keer dat ik met bandenthuis heb gewerkt. Prima bedrijf, aan te bevelen, scheelt ook veel geld.
Beoordeling melden
8 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

wat een service en gemak !

goede communicatie via mail, afspraken makkelijk te maken en worden correct nagekomen, monteur vriendelijk en deskundig, dus alles gewoon heel goed conclusie: volgende wielen/bandenwissel weer via "bandenthuis"
Beoordeling melden
29 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijkheid over de afspraak. Stipt op tijd en snel en uiterst deskundig gemonteerd met goede adviezen over de noodzaak van uitlijnen en het waarom
Beoordeling melden
28 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Banden zijn er niet op te zetten, de randen zijn te veel naar beneden gezakt. Nu de randen naar buiten getrokken en maandagmiddag weer proberen.
Beoordeling melden
17 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super dat thuis de banden gewisseld kunnen worden. Makkelijk te bestellen. Uitbalanseren kan beter. Ditmoet nog een keer uitgevoerd worden
Beoordeling melden
1 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit is goed

Kwaliteits is goed, we vervelend als ik plannen en ventielen bestel dat de ventielen los bezorgd worden..
Beoordeling melden
29 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Netjes en snel gewerkt

Factuur na het werk zou beter kunnen. Het betalingsbewijs is maar een vodje.
Beoordeling melden
8 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voordelig alternatief. Stipt op tijd, en snel geholpen.
Beoordeling melden
3 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Netjes op tijd heel behulpzaam en kennis van zaken!
Beoordeling melden
17 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwamen gemaakte afspraken goed na.
Beoordeling melden
21 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Goed verpakt.
Beoordeling melden
24 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekend zoals altijd!!👍🏼
Beoordeling melden
3 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top service! Veel gemak!
Beoordeling melden
1 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd, duidelijk, goed
Beoordeling melden
28 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
7 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top service
Beoordeling melden
26 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden