louis.nl

20.029 reviews in totaal   1.477 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen positief over de vriendelijke en behulpzame klantenservice, de kwaliteit van de producten en de gunstige prijsstelling. Het assortiment wordt als breed en overzichtelijk ervaren, en de duidelijke website met motor-specifieke filters krijgt veel waardering. Ook het retourproces verloopt voor een deel van de klanten soepel en eenvoudig. Daarnaast zijn sommige klanten erg tevreden over de snelle levering en de duidelijke communicatie over bestellingen en statusupdates. Er zijn echter ook negatieve ervaringen, zoals wisselende levertijden waarbij sommige klanten te maken krijgen met vertragingen of onduidelijkheid rondom verzending. De klantenservice wordt door sommigen als onbereikbaar of traag ervaren, met soms problemen door taalbarrières. Het retourproces verloopt niet altijd vlekkeloos, met klachten over lange wachttijden of het uitblijven van terugbetalingen. Daarnaast wordt de communicatie over bestellingen en leveringen soms als gebrekkig en traag ervaren, en missen sommige klanten bepaalde merken of producten in het assortiment. Ook worden incidenteel defecten of onvolledige leveringen gemeld.

Reviewslouis.nl

Een lang verhaal, kort

Kocht de 5/8 ltr tanktas met apart de tanklock ring. Voor mijn Honda deauville. paste perfect en tsanttas top... Op moment van kopen stond deze foto er ook bij (transparant speciaal voor deze tas) Mijn mail na afleveren waar transparant hoes was, leverde een klantonvriendelijk mail op dat die er niet bijhoorde. Gelukkig had ik een foto van de site gemaakt, die nu veranderd is, foto is weg. uiteindelijk een reactie dat het Louis 'mistake' was.. Ze hadden de foto's weggehaald omdat die niet meer leverbaar waren... Gelukkig dus gelijk. Een redelijke compensatie aangeboden gekregen, ( ik wacht daar nu op) en excuus, dat was een goed gebaar! Jammer dat ik eerst behoorlijk moest reclameren en 'bewijzen'...

Bijna tevreden

Bestellen en een paar dagen later is het in huis. Daarover geen klachten. Over de producten ook niet. Eerder dit jaar wat retour gezonden. Een ander, beter passend, product opnieuw besteld. Ook dat ging vlotjes. Helaas wacht ik als sinds 11 maart op mijn geld van de retourzending. Via de mail meerdere mensen gesproken. Iedereen belooft wat, maar nog steeds geen refund. Daar laat Louis een steek vallen.

Levering duurde erg lang en late reactie klantenservice deze keer.

Op 14-3 een bestelling geplaatst. Na bijna twee weken wachten een e-mail gestuurd want de betaling was wel direct gelukt maar een factuur had ik niet ontvangen en ook het product werd niet geleverd. Een dag of wat nadat ik de e-mail gestuurd heb kreeg ik de factuur binnen en is het product pas verstuurd. Nadat ik het product geleverd heb gekregen kwam er pas een reactie van Louis dat door een wisseling van computersystemen de uitlevering van de order langer duurde. De kwaliteit van het product is wel goed en de vorige bestellingen zijn ook altijd goed geweest.

Comfortabale motorlaars

1 maat groter bestellen dan reguliere schoenmaat is voldoende. Heeft een paar keer dragen nodig om schacht wat soepeler te laten worden: eerste keren kan deze wat knellen. Advies om gel inlegzooltje van bijvoorbeeld Scholl of voor werkschoenen te gebruiken. Het met staal verstevigde voetbed is anders behoorlijk hard. Nog niet kunnen testen op waterdichtheid. Geen koude voeten bij buitentemperatuur van circa 5 graden.

Producten zijn goed geleverd, DHL was heel traag

De bagage roltas en rcihtingaanwijzer gloeilampjes bevallen goed. Maar bij verzending heeft DHL er een week over gedaan !*! Van donderdag tot woensdag heeft het pakket bij DHL in Hamburg en Bremen gelegen, voordat het naar Nederland gestuurd werd. Daarna werd wel op donderdag thuisbezorgd.
Privéprofiel

Cadeaubon niet inwisselbaar.

Heb bestelling geplaatst van € 250,00. De dag na de bestelling ontvang ik per mail een tegoedbon van € 50,00 en en van € 20,00 inwisselbaar bij een aankoop van resp.minimaal 249,00 of minimaal € 99,00. Omdat ik de bestelling een dag eerder geplaatst had kon ik ook na telefonisch contact geen gebruik maken van dit aanbod. Klacht hierover ingediend en uiteindelijk alsnog € 20,00 cadeaubon ontvangen. De inmiddels afgeschafte regeling op spaarpunten op bestellingen werkte beter en was eerlijker....

Antwoord van louis.nl

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Onze excuses voor het feit dat het niet mogelijk was de kortingscode in te wisselen. Aangezien er een bestelling geplaatst was voor minder dan 250€, was het niet mogelijk de 50€ kortingscode in te wisselen. We hebben u een nieuwe 20€ kortingscode toegestuurd.
De Service is goed bij Louis, je kunt het herhaaldelijk gratis terug sturen. De eindcontrole van de verwarmde handschoen laat echter te wensen over. Eerst kon de linker kleine pink niet in de handschoen, bij hernieuwde bestelling de rechter niet en bij bestelling nummer 3 wederom de linker pink weer niet. Ik dacht dat ze kort was afgenaaid maar blijkt dat de voering dubbel zat. Dat was te verhelpen met een steel van een houten lepel. Dat zou niet nodig moeten zijn dus graag een betere eindcontrole.

Lekke band ellende

Na het deze zomer van nabij heb meegemaakt , schroef in achterband, en in noord Duitsland geen motorzaak die een band op voorraad had dus van arremoede terug naar Winschoten met een band volgespoten met vloeibare lekstopper om direct een nieuwe band te laten monteren. Dus nu in mijn bagage een nood reparatie pakket 😄, hoop het nooit nodig te hebben !
J M
jack M.
Ik heb een goed vertrouwen Louis ik zal niet weten wat er beter te doen is aan dit Bedrijf, o ja iets dichterbij een vesteging dat zal een verbetreing zijn ergens bij Alkmaar , haha

Retour / test helm online vergeleken met hun fysieke winkel.

Ik kocht een helm en het retour beleid is wel vervelend. Na veel helm aankopen wou ik hem ruilen omdat de maat gewoon niet goed was. Vervolgens kon ik niet naar een winkel om te ruilen of wisselen maar moest het terug sturen. Erna wel naar een winkel gegaan en na het passen van 65 helmen toch eentje gevonden. ( mijn hoofd is gewoon lastig of het hoofd klemde of de wangen zaten te los ) Maar omdat dit om de online winkel gaat een 3 omdat het echt storend is dat het product na 2/4 dagen pas aankomt en je maar 12 dagen bedenk tijd hebt. En in de winkel heb je rij garantie om echt goed te testen.

Antwoord van louis.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het is belangrijk dat een helm de exacte maat heeft, de helm moet comfortabel aanvoelen waardoor het ook veiliger is voor de gebruiker. Daarom raden wij onze klanten, bij twijfeling, naar een filiaal van ons, of een andere winkel te gaan om te passen. Wij hebben een manier om retour zendingen te doen en voor de één is dat geen probleem en voor de ander is het wel een probleem. Wij proberen altijd in het welzijn van onze klanten te reageren.

Verpakking zending

V.w.b. de verzending moet ik zeggen dat de verpakking een stuk beter was dan bij eerdere zendingen. Dit in verband met flessen olie, koelvloeistof enzovoort. Ook was de laatste zending sneller afgeleverd.
Paar motorlaarzen gekocht. Met hulp van de tabel en de juiste manier om de voeten te meten, tot de juiste maat gekomen. Prijs was goed en heb vertrouwen in Louis dat als het mis gaat het achteraf goed geregeld wordt. Met een dag of 3 de laarzen in huis en ze pasten prima!

Matige levering en contact

De eerste helft van mijn bestelling ging prima. Echter de 2e helft kon niet meteen geleverd worden, dat kon pas in week 8. Kan gebeuren. Alleen dat het dan zonder bericht wordt verschoven van week 8 naar week 11 en daarna naar week 13 is wel een beetje jammer. En dat het uiteindelijk blijkbaar wel wordt opgestuurd maar ook direct weer wordt geretourneerd is ook niet chill. Ik wacht nu als sinds 09.04 op mn terugbetaling. Ik had liever mn pinlock vizier gehad. Hopen dat ik snel mn geld terugkrijg, dan kan ik nogmaals bestellen. Weet alleen niet of ik dat weer via Louis ga doen.

slechte info over levertijden.

werd aangegeven 1-3 dagen levertijd. Na bestelling geen bevestiging ontvangen. 5 keer achteraan gebeld en gemaild op mails kwam pas na dagen/weken of zelfs geen reactie. Reactie die via de mail kwam was altijd een standaard antwoord hebben ict storing wacht maar even. uiteindelijk na meer dan een maand mijn bestelling pas compleet ontvangen na 3 keer een aparte zending te hebben gekregen. telefonisch altijd netjes te woord gestaan, soms echter alleen in het engels. maar ook daar de conclusie we verwachten uw bestelling binnenkort... slechte ervaring.

top leverancier

snelle levering en kwaliteit producten. zou hier zo weer bestellen. wel lijkt het mij handig om de verpakking voor remblokken in het vervolg dicht te tapen. ik vond in mijn levering 3 losse plastic verpakkingen, wat losse bijpassende labels en er lag een handvol remblokken naar keuze in de hoek van de doos. alles gelukkig onbeschadigd dus gewoon bruikbaar. :-)

Besteld via site, toch verkeerde onderdeel.

Onderdeel niet passend maar volgens site het juiste onderdeel. Ik bestelde een reparatiekit voor de hoofdremcilinder van een Honda CBR250RA. Volgens de site was dit onderdeel 18-1001 passend. Bij reparatie bleek dit niet het geval. Een verschil in cups van 1mm. Ik heb Louis gemaild met foto's in de bijlagen. Ik krijg vreemde antwoorden dat ik een foto van de doos met inhoud moet maken en het is duidelijk dat de mail niet gelezen wordt. Ook op een tweede mail weer een algemene reactie waar ik niets mee kan. Nu heb ik alles uit de verpakking moeten halen voordat ik constateerde dat e.e.a. niet past. Het kit heb ik nu retour gestuurd en ik hoop dat ik mijn aankoopbedrag terug krijg.

Antwoord van louis.nl

Dear Mr. De Stefano, We sincerely apologize for the issues you experienced with our product. We have forwarded your feedback to the relevant department to update the product description. Furthermore, we have received your return, and the refund is being processed. Kind regards

Goed en slecht. Levering perfect, een artikel niet leverbaar

Wanneer een artikel niet leverbaar is vermeld dit dan zodat ik het ergens anders kan bestellen. Heb juist voor Louis gekozen omdat deze alle artikelen voorradig of leverbaar had. Blijkt achteraf dat een artikel niet meer leverbaar is waardoor ik nu ergens anders moet bestellen. is wel een artikel welke ik nodig heb om het wel geleverde artikel te kunnen gebruiken
Privéprofiel

Super tevreden!

Ben al jaren super tevreden klant. Snelle verzending, prima produkten en uitstekende service als iets niet past of bij garantie items.
Het artikel is niet geleverd omdat het onderweg is beschadigd en retouris gestuurd. Ook heb ik mijn geld nog niet terug.

Zeer tevreden met de Daytona's.

Enorm blij met mijn nieuwe Daytona's maar al na 2 keer dragen sleet de schakelbeschermer van de linkerlaars. Heel jammer want mijn vorige Daytona's heb ik jarenlang met veel comfort gedragen, zonder problemen. Ik heb contact gezocht met Louis en de laarzen opgestuurd. De schakelbeschermer is keurig hersteld. Prima service van Louis en Daytona!