Mister Agri

262 reviews in totaal   262 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. De kwaliteit van de producten en prijzen wordt als degelijk, betrouwbaar en goed beoordeeld. De communicatie is duidelijk, correct en prettig, waarbij positieve reacties zijn op de gegeven feedback en uitleg. De website wordt veelal overzichtelijk en duidelijk gevonden. De prijsstelling wordt als redelijk tot zeer goed ervaren. Er zijn enkele opmerkingen over vertragingen bij de levering. Daarnaast klagen sommige klanten over het verplichte cookiegebruik op de website en zijn er incidenteel opmerkingen over de prijspakketten bij onderdelen.

ReviewsMister Agri

Bestelling is goed levering zeer slecht

Bestelling is goed Levering door post nl is zeer slecht Betalen voor verzenden is oké, echter dan verwacht ik ook dat het wordt geleverd en dat je het niet bij een verzamelpunt moet afhalen op 8 km afstand. We kregen melding dat het pakket niet geleverd kon worden. Waren gewoon thuis. Dit is de zoveelste keer dat post nl dit doet (ook bij andere bestellingen). Het zou jammer zijn dat jullie postnl voor deze dienst die zij niet hebben uitgevoerd zouden betalen.
H W
Helene W.
MisterAgri leverde een hydraulisch verloopstuk 1/4'' BSP Man x 7/16'' JIC Man. Het onderdeeltje kwam 5 werkdagen na de bestelling aan, wat voor mij ok is. Het koppelstukje was afkomstig van WBM Gereedschap, ook wel Weldingshop.nl, zo stond op de verzenddoos. Ik was even in de war: voor het zekerste bestelde ik namelijk dit onderdeel ook rechstreeks bij weldingshop.nl met op de website een lichtjes andere omschrijving [Verloopnippel freon 1/4"r uitw. x 7/16" - UNF uitw. flare messing toepassing tot - 200 bar × 1], zodat zeker één van de twee stukjes zou passen op de slangen van een vacuumpomp van Vevor (atypisch Chinees formaat). Het stukje rechtstreeks besteld bij Weldingshop.nl kwam echter pas na 2 volle werkweken aan, en het blijkt zichtbaar om hetzelfde stukje te gaan. Ook de omschrijving op de leverbon van MisterAgri is dezelfde omschrijving als op de website van Weldingshop.nl. MisterAgri was de snelste en met stip de goedkoopste: 12,02 euro met verzending België en btw incl. Bij Weldingshop.nl betaalde ik hiervoor 28,07 euro. Bedankt MisterAgri!

Mr. Agri: gewoon leveren wat je belooft, het blijkt nog te kunnen

Bij Mr. Agri twee stuks Rehau sproeislang van 15 meter besteld, groen, 3-kanaals systeem. Geen spectaculair product voor mensen die hun dagen vullen met lifestyle-onzin, maar gewoon iets dat moet doen wat het moet doen: water netjes verdelen, degelijk zijn en geen ergernis veroorzaken. Precies daar gaat het bij dit soort bestellingen om. En laat dat nu net in orde zijn. Mr. Agri doet iets wat tegenwoordig opvallend zeldzaam is: gewoon correct leveren zonder theater, marketingrook of halfbakken verrassingen. Je bestelt een degelijk product en je krijgt een degelijk product. Dat klinkt banaal, maar in de wereld van online bestellen is dat stilaan een vorm van beschaving geworden. De Rehau sproeislangen zelf zijn van het type waar je als koper op hoopt: functioneel, robuust en duidelijk bedoeld voor gebruik in plaats van voor mooie verkooppraatjes. Geen fragiele tuinhuisromantiek, maar gewoon een praktisch systeem dat zijn werk doet. En precies daarom is het prettig wanneer een leverancier als Mr. Agri daar ook passend in opereert: nuchter, betrouwbaar en zonder gedoe. Kortom: prima ervaring. Mr. Agri bewijst dat een webshop geen circus hoeft te zijn om goed te zijn. Soms is het hoogste compliment simpelweg dit: besteld, ontvangen, tevreden.

Rehau slangenset reparatieset: klein onderdeel, groot gemak

De Rehau slangenset reparatieset is zo’n product waarvan men pas beseft hoe waardevol het is wanneer er iets stukgaat. Tot dat moment leeft het ergens in de schaduw van grotere aankopen, tussen slangen, koppelingen en ander praktisch materieel. Maar zodra er een reparatie nodig is, blijkt dit precies het soort degelijke eenvoud te zijn waar een mens vrolijk van wordt. Wat prettig is: geen overbodige poespas, geen fragiele indruk en geen ontwerp dat kennelijk bedacht is door iemand die nog nooit zelf een tuinslang in handen heeft gehad. Gewoon een reparatieset die doet wat ze moet doen. Stevig, praktisch en logisch in gebruik. Dat is misschien geen groot romantisch verhaal, maar wel exact waarom dit een goed product is. Een reparatieset hoort geen bron van frustratie te zijn. Ze moet herstellen wat kapot is, zonder dat men eerst zelf ook half gerepareerd moet worden van ergernis. En daarin slaagt deze set uitstekend. Kortom: de Rehau slangenset reparatieset is een klein, nuttig en betrouwbaar hulpmiddel. Geen heldendicht, wel kwaliteit. En eerlijk gezegd is dat in deze categorie ongeveer het mooiste compliment dat je kunt geven.
J F
Jacko f.
Gewoon goede levering, nadeel, en daarom geen 5 sterren, is dat de duurdere bouten ook per 10 of 20 gaan, dat is wel vervelend als je twee bouten nodig hebt met een stukprijs van bijna 5 euro per stuk. Dat het voor de goedkopere bouten per 10 of 20 gaat vind ik idd logisch
Vanaf de telefonische ondersteuning, de snelle levering, de goede service bij het terug leveren van onderdelen van een verkeerd bestelde maat: uitstekend. Vriendelijk, service gericht, deskundig.
product is correct , levering hebben we zelf moeten ophalen ondanks een eigen pakjesbus jammer dat ik geen gepaste montage bouten kon bij bestellen
Goed product (gaskabel) geleverd als beschreven binnen aangegeven termijn voor een redelijke prijs.
Na bestelling geplaatst te hebben, snelle levering en goed afgewerkt.
Prima levering. Er was een verpakking opengegaan. Dit product hebben ze netjes nagezonden. En dit heel goed gecommuniceerd.
De mogelijkheid om met iemand te kunnen overleggen om het juiste artikel te kunnen bestellen voor een machine van een ander jaartal .
Geweldige uitleg over installatie en gebruik van de onderdelen die ze verkopen. En snelle verzending van de verkochte producten.
Product was snel geleverd en voldoet aan de verwachting en was zeer netjes ingepakt

Super bedrijf snel goed en duidelijk

Super bedrijf snel, goed en een duidelijke communicatie. Regelmatig wat besteld en steeds tevreden.

Antwoord van Mister Agri

Bedankt voor je beoordeling en fijn dat je tevreden bent met de bestellingen die je hebt geplaatst. We zien je graag weer terug! Met vriendelijke groet, Dennis van Mister Agri
13 mei besteld, ik ging er vanuit 14 uiterlijk 15 mei leveren (stond ook zo op website) ik heb het pakketje 20 mei geleverd gekregen. (7 dagen na bestelling) ?!

netjes en snel

de bestelde goederen werden snel geleverd en waren goed verpakt. Kwaliteit van de goederen was uitstekend.
P D
PN D.

Top service en product

Top service ! En top product, snelle levering en alles voor een goede prijs!
Goed spul, mooie prijs, prima verzending
Prima levering prima spul alleen de korting van 5% of kort in te wisselen of niet mogelijk stuur het dan niet
P D
PN D.
Alles top! Goed en snel geregeld, klantenservice denkt mee!