Reviews voor vikingchoice.nl
Een perfecte postbus voor post en kleine pakketjes, slim doordacht. Echter….twee zaken die verbetering nodig hebben:
1. Er zit geen template bij voor de gaatjes te boren in een muur zodat je de postbus kunt ophangen. Hoe handig was het niet geweest als je een stuk papier had gehad wat je tegen de muur kunt houden met de exacte posities voor de te boren gaten. De bovenste gaten zitten achter het klep mechanisme en dus moet je de klep open zetten om de gaten af te tekenen en later de schroef vast te zetten.
2. Er zitten rubberen afstandhoudertjes bij die je over de schroeven schuift zodat de postbus net iets van de muur komt te hangen. Die afstandhoudertjes zijn van rubber!!! En dat druk je in als je de schroeven aan draait. Ooit geprobeerd om alle 4 de schroeven te voorzien van zo’n afstandhoudertje (dikke rubber ring)? Die vallen er tijdens montage van de schroef af en zitten dan klem tussen de muur en de postbus. Daarnaast zijn de afstandhoudertjes te klein om te voorkomen dat als de klep open gaat deze niet de muur raakt. Ik heb extra afstandhoudertjes erbij gezet en langere schroeven gebruikt waardoor ik 1,5 cm extra ruimte kreeg voor de klep volledig te kunnen openen.
Mijn suggestie en oordeel: een mooi product maar alsjeblieft doe wat aan de installatie en maak die gemakkelijker en beter!!
Het keukentje voor ons dochter haar verjaardag was zoals verwacht. Ik had het maar nipt besteld en wou natuurlijk dat deze op tijd zou aankomen en daarom contact opgenomen met de klantendienst en daar hebben ze mij goed geholpen. De keuken is zoals vermeld in ons gesprek op tijd aangekomen. Ons dochter superblij en de mama ook dan 😍
Goed product, mooie uitstraling
Snelle levering, makkelijk in elkaar te zetten, voelt en ziet er kwalitatief goed uit.
Enige is dat de bijgeleverde schroeven en materialen niet goed zijn. Draaien dol en met het vast zetten in de grond is zelfs de bout afgebroken. Simpel op te lossen door zelf goede bouten te gebruiken en bijv. Een schroefmachine met eigen goede bitjes.
Al bij al goed product en ziet er zeer goed uit.
Voldoet prima aan verwachting
De halterset werd snel geleverd. Door de verschillende, dicht bijelkaar gelegen gewichten is het goed mogelijk om te variëren zonder grote verschillen. Voor de oefeningen die ik moet doen voor mijn schouderblessure en reuma is dit erg belangrijk!
De set heeft een hoog plastic gehalte wat voor mij geen probleem is: liever dát in mijn koude garage/ trainingssite dan ijskoude stalen dumbbells. Ik ben ook geen professional dus dit is prima zo 😉.
De prijs-kwaliteitsverhouding is prima.
De moeren blijven goed vastzitten. Verschuiven helemaal niet. Wel is het zo dat je constant moet draaien en schuiven zowel bij de dumbbell als de barbell. Want je traint niet bij elk oefening hetzelfde aantal kilo's. Ook heb ik mezelf voorzien van wat dikkere handschoenen. Maar toch ben ik er best tevreden mee, zeker voor die prijs.
Hele slecht nazorg.
Wij hebben op 12 maart 2026 twintig terrastafels besteld. Deze terrastafels zijn op 26 maart 2026 geleverd.
De terrastafels waren van een andere kwaliteit dan wij hadden verwacht.
Direct contact gezocht met Vikingchoice. Keurig te woord gestaan door Mano en afgesproken dat de terrastafels tegen betaling van € 50,- opgehaald zouden worden.
Deze € 50,- hebben wij direct dezelfde dag betaald. Wij zijn nu 6 weken. Iedere keer werd er door Mano en zijn manager Leandro beloofd dat de terrastafels opgehaald zouden worden, maar iedere keer was er wel iets waardoor dit niet gebeurde. 1 keer stond er een vrachtwagen voor de deur, maar de chauffeur kon de 2 pallets niet meenemen, want hij wist niet dat het om 2 pallets ging en hij had daarvoor geen ruimte in zijn vrachtwagen. Dit terwijl ik allemaal foto’s met afmetingen naar Mano heb gestuurd. Dit vind ik al raar want Vikingchoice heeft zelf de 2 pallets bij ons afgeleverd?
Telefonisch contact zoeken met een bepaalde medewerker lukt ook niet want ze hebben alleen een algemeen callcenter telefoonnummer. Enige wat dan wordt gezegd is dat je beter een e-mail kan sturen.
Conclusie € 50,- extra betaald voor het ophalen, maar de terrastafels zijn nog steeds niet opgehaald. Laatste e-mail van Vikingchoice was dat wij de terrastafels zelf bij hun af konden leveren en dan gingen zij na ontvangst de produkten zorgvuldig beoordelen alvorens tot betaling over te gaan.
Ik heb dit niet gedaan, want dit vertrouw ik niet. Ik heb nu 10 van de 20 terrastafels via een ander kanaal met verlies doorverkocht.
Tot op heden geen voorstel voor een oplossing mogen ontvangen van VikingChoice mbt deze kwestie.
makkelijke webshop , snelle levering, aardige transport jongen die me goed heeft geholpen bed naar binnen tillen.
bed was heel makkelijk in elkaar te zetten en is goede kwaliteit voor de prijs . we zijn er erg blij
Bestelling geplaatst op Maandag 23/02/2026. Pas op 13/03/2026 toegekomen. Normaal wachttijd tussen 3 tot 7 werkdagen volgens de bestelgegevens van dit product. Dus weekends niet meegeteld,12 werkdagen onderweg geweest. Dat zou beter moeten kunnen. Voor de rest telefonisch contact voor info en foutje in het adres rechtzetten: héél vlotte service. Telefoon werd vrij snel beantwoord. Super vriendelijk en correct.
Geen volledige terugbetaling…
Vikingchoice heeft geen volledige terugbetaling verricht na retourneren van het artikel.
Correspondentie is tijdig verricht, maar de webwinkel zit er volledig naast om van klanten te verwachten dat zij bij retourzending foto's maken van het artikel in onbeschadigde staat. Zinloos om de discussie hierover aan te houden!
Verzending was snel. Alleen jammer dat er niet 's avonds kon worden bezorgd.
+Bestelling kwam optijd.
-Beschrijving mag wel in NL ipv andere taal.
Mooie Aluminium Ladder 3x11 / 8,45m gekocht en werd snel geleverd.
Jullie doet het best optijd bestellen is bij mij thuis
Goed product
Product netjes ontvangen en naar wens. Een gebruiksaanwijzing voor het in elkaar zetten was wel handig geweest. Op basis van foto is het me wel gelukt.
Duidelijke site, snelle levering.
Het douchepaneel is fantastisch, bezorging kan beter
Het douchepaneel is fantastisch, maar de bezorging laat te wensen over. Zet er niet bij 'voor 13 uur besteld is volgende dag in huis' als je dat niet kunt waarmaken. Wij bestelden maandagochtend, maar kregen in eerste instantie bericht dat het woensdag bezorgd zou worden. Woensdag tot in de middag zitten wachten en toen kwam er ineens bericht dat het donderdag tussen 9.30 en 21.30 uur zou worden. Wij baalden dat wij anderhalve dag hebben zitten wachten op de bezorging.
Ik ben zeer tevreden over de volledige afhandeling van de bestelling en de service door de klantenservice.
Nogmaals bedankt voor de vlotte levering.
Kwaliteit qua prijs is echt goed
En snel verzonden
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews