sonniboy.nlReviews

: 101Uitstekend

4,52

Beoordelingen voor sonniboy.nl

46 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

101 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 sep. 2022
Ik gebruik al jaren Sonniboys op al mijn lease- en priveauto's. Zodra ik van auto wissel is het eerste dat ik bestel nieuwe Sonniboys.Zeker nu met jonge kinderen vind ik het erg prettig dat de vieze vingers van de ramen blijven en ook binnen de auto blijven mocht je wel eens een keer de ramen open willen doen. Hoe dan ook, ik was met het lomp in- en uitladen tijdens de vakantie een clipje kwijtgeraakt van een sonniboy (is me nooit eerder overkomen) gelukkig levert men deze ook gewoon los. Dat is wel erg prettig, dat je niet meteen een nieuwe set moet kopen of Marktplaats moet gaan afstruinen naar een reserve set. Een tweetal clipjes besteld en de Sonniboys zitten weer perfect. 10/10 zou ik deze iedereen aanraden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


26 jul. 2022
Welke zonneschermen? We zijn al vertrokken. Waarom is de tekst op de website niet aangepast? Wat een misser! Enige Bericht van Klantenservice? Denk niet dat ik nog een keer ga bestellen. De kans is groot dat het de volgende keer tinten gaat worden. Zeer teleurstellend.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor sonniboy.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Ik gebruik al jaren Sonniboys op al mijn lease- en priveauto's. Zodra ik van auto wissel is het eerste dat ik bestel nieuwe Sonniboys.Zeker nu met jonge kinderen vind ik het erg prettig dat de vieze vingers van de ramen blijven en ook binnen de auto blijven mocht je wel eens een keer de ramen open willen doen. Hoe dan ook, ik was met het lomp in- en uitladen tijdens de vakantie een clipje kwijtgeraakt van een sonniboy (is me nooit eerder overkomen) gelukkig levert men deze ook gewoon los. Dat is wel erg prettig, dat je niet meteen een nieuwe set moet kopen of Marktplaats moet gaan afstruinen naar een reserve set. Een tweetal clipjes besteld en de Sonniboys zitten weer perfect. 10/10 zou ik deze iedereen aanraden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Ik heb intussen mijn eerste bestelling retour gedaan en nog steeds het aankoop bedrag niet ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Na acht dagen nog steeds niks ontvangen en geen enkele reactie van de klantenservice na een vraag over de status.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jul. 2022
Vormen passen perfect de clipjes van achterraam verdraaien zonder aan te raken. Ook die van de deur verdraaien als je er aankomt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jul. 2022
Heel fijn en mooi product. Ik had ze in mijn vorige auto en daar zaten ze beter bevestigd dan in de nieuwe auto.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022
We zijn heel blij met de zonneschermen. Goede kwaliteit en makkelijk te bevestigen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jul. 2022
Prachtig product, snel verzonden en mail snel beantwoord. 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022
Welke zonneschermen? We zijn al vertrokken. Waarom is de tekst op de website niet aangepast? Wat een misser! Enige Bericht van Klantenservice? Denk niet dat ik nog een keer ga bestellen. De kans is groot dat het de volgende keer tinten gaat worden. Zeer teleurstellend.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jun. 2022
Juiste pasvorm voor Skoda Octavia Station. Zit goed, werkt goed, redelijk eenvoudig te installeren. Alleen niet heel makkelijk eruit te halen als het een keer niet zonnig is. Daarom geen 5 ⭐️
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jun. 2022
Snelle levering, kwaliteit en prijs komen goed overeen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022
Past perfect.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jul. 2022
Beoordeling melden