sonniboy.nl
Beoordelingen:

52 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden167 beoordelingen in totaal  

4,42
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

28 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering was netjes op tijd, helaas geen bevestiging Clips meegeleverd. Na een telefoontje te hebben gepleegd werd ons verteld een mail te sturen met het order nr en klacht. Helaas geen directe reactie of onze Clips toegestuurd werden maar na een tweede mail pa een antwoord dat onze Clips onderweg waren vanuit Duitsland. Verbeterpunt is communicatie, een passend antwoord op een vraag of klacht. Voor de rest een prima product en een mooie oplossing om de zon enigszins buiten te houden in de auto.

de meest kritische beoordeling

12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product zelf is perfect. Gebruiksaanwijzing minder. Tevens niet compleet qua bevestiging stukken. Nadat ik mail had gestuurd hierover kreeg ik geen reactie
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sonniboy.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het bestelde product voldeed niet aan mijn verwachting. Moest het ook retourneren.
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Work well = does it job!
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nou, de ervaring leert dat de informatie inpakken, verstuurd beter kan. Maar ik heb heel wat van mijn eigen auto's voorzien van car shades, volvo s60 renault koleos mercedes w204 en nu de w246 de laaste breekt alles wat een perfecte pasvorm en montage gemak .ongekend wat een eenvoud. Hulde zeer tevreden van uit Borne.
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Montage-instructie duidelijker afdrukken. Deze was nu zwart-wit afgedrukt.
Beoordeling melden
MB
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na goede eerdere ervaring met de producten, nu ook weer zeer tevreden.
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne service. Wij hebben voor beide auto's een set besteld. 1 van beide was niet voorradig. Wij zijn hierover benaderd of we ze tegelijk verstuurd wouden hebben of apart. Ik vind dit wel netjes. Je hebt ook bedrijven waarbij dit niet gebeurd.
Beoordeling melden
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede ervaring snelle levering van mooie goed passende zonneschermen.
Beoordeling melden
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig goede kwaliteit. Prachtig mooi product. Ben er heel blij mee.
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beschrijving per model auto
Beoordeling melden
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit en pasvorm
Beoordeling melden
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima snelle levering
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slechte ervaring! zijwindschermen besteld na 2 weken niks ontvangen.Gebeld krijg te horen is niet op vooraad pas over 4 weken kunnen ze leveren.Dus heb afgezien van mij bestelling moet nou 2 weken wachten voordat ze bedrag terug storten. Heel Slecht dit.o
Beoordeling melden
Antwoord van sonniboy.nl
20 feb 2024
Beste Mehet, product stond al niet op voorraad op de site en en het geld is direct na uw telefoontje terug geboekt, stond binnen een paar dagen weer op uw rekening. Ook heb ik uw de creditnota direct door gestuurd per mail. MVG Pieter
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super makkelijk om als vrouw zijnde alleen te bevestigen. Jaren geleden heb ik ook al een set gehad in een andere auto en door de fijne ervaring nu weer een set besteld. Het was ook snel geleverd.
Beoordeling melden
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
U doet wat u moet doen.
Beoordeling melden
28 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering was netjes op tijd, helaas geen bevestiging Clips meegeleverd. Na een telefoontje te hebben gepleegd werd ons verteld een mail te sturen met het order nr en klacht. Helaas geen directe reactie of onze Clips toegestuurd werden maar na een tweede mail pa een antwoord dat onze Clips onderweg waren vanuit Duitsland. Verbeterpunt is communicatie, een passend antwoord op een vraag of klacht. Voor de rest een prima product en een mooie oplossing om de zon enigszins buiten te houden in de auto.
Beoordeling melden
20 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
merkbaar koeler in de auto en voor mensen dieren achterin een ideale schaduw plek. Geen reden om de dieren in de zon "even "alleen in de auto te laten!!! maar wel perfect tijdens een (langere) rit Ook preventief tegen inbraak omdat men lastiger binnen kan kijken. Afhandeling was perfect dus beter kan niet
Beoordeling melden
11 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer content met onze aankoop

Wij hebben deze schermen gekocht, als vervanging voor de standaard kinderzonneschermen. De schermen van Sonnyboy kosten wat meer, maar zijn het geld dubbel en dwars waard. Ze zijn makkelijk te plaatsen, verduisteren goed en zorgen voor een stuk privacy en de achterzijde van de auto.
Beoordeling melden