11 aug 2024
Mooi concept. Past echt mooi
Stevige kwaliteit. Tassen daardoor ook wel
wat zwaar van zichzelf
Tillen zou ook makkelijker kunnen met iets kortere hengsels en een extra handvat aan andere korte eind van de trolley tassen
Wellicht voor de grotere auto’s de trolley tassen ook in twee halve lengtes of gewoon iets korter aanbieden. En dan een lange 7e tas er dwars voor.
Zijn nl door lengte wat onhandig in t gebruik in hotel kamers en liften
Na onze eerste vakantie van twee weken met de car-bags:
De ritsen gaan nogal moeizaam dicht en open. De uitschuifhandels van de lange rolbags zijn erg licht en 1 is al verbogen. Van de andere rolkofffer miste bij uitschuifen al direct een kruiskop schroefje dus ook die was niet (lekker) bruikbaar.
Positieve, het paste wel heel goed in de auto, verder niet erg tevreden. veel geld voor een "Okay" product met mankementen.
We zijn niet geheel tevreden. Wellicht is de proline beter, maar die was/is niet voor onze auto beschikbaar...
We zijn erg tevreden over telefonische contact. Bij ophalen van de tassen werden we vriendelijk en vakkundig geholpen.
Uitstekend en snelle communicatie
Ik had s-avonds per ongeluk de verkeerde kofferbak set besteld. Ik heb meteen na het betalen gemaild en het is de volgende werkdag vroeg in de ochtend al rechtgezet. Ook de overige communicatie is uitstekend!
18 aug 2024
Prima service en advies snel geholpen in mijn geval ter plaatse omdat type niet in bestand stond. Prima passende oplossing en 6 stuks meegenomen 👍🏻
16 aug 2024
Online besteld, en kon ze dezelfde dag nog ophalen!
We hebben de tassen een week later meteen gebruikt, en zijn superenthousiast hiermee!
23 aug 2024
Uitstekend. Alleen labels voor iedere tas zou handig zijn.
21 aug 2024
Snelle service, producten zoals omschreven en foto
23 aug 2024
Snelle reactie bij vragen via telefoon en mail
Vlotte afhaalservice. Kwaliteit van de tassen
18 aug 2024
Mooie toptassen
Ze maken waar wat ze zeggen. Top tassen
24 aug 2024
Tassen passen precies in de kofferbak.
16 aug 2024
Snelle levering en hele mooie tassen.
15 aug 2024
snelle levering, heel flexibel en een goede kwaliteit
Mooi concept. Past echt mooi
Stevige kwaliteit. Tassen daardoor ook wel