Car-Bags.com - car-bags.com/nl

1.773 reviews in totaal   305 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de perfecte pasvorm van de tassen in hun auto’s, wat het inpakken en vervoeren sterk vergemakkelijkt. De kwaliteit van de tassen wordt veel geprezen; klanten vinden ze stevig, duurzaam en mooi afgewerkt. De service wordt als snel, behulpzaam en probleemoplossend ervaren, met extra aandacht voor klantvriendelijkheid. Ook het systeem is zeer gebruiksvriendelijk; het inpakken en uitladen gaat snel en zonder gedoe. De snelle levering van producten wordt vaak genoemd en gewaardeerd door klanten. Klanten waarderen het maximale gebruik van de beschikbare bagageruimte en de georganiseerde indeling. Daarnaast wordt de mogelijkheid van verschillende modellen, maten en uitbreidbare sets als positief ervaren. Soms is er behoefte aan nog meer opties qua modellen en maten.

ReviewsCar-Bags.com - car-bags.com/nl

TOP. Had ik achteraf, eerder moeten doen

Had er al vaker van gehoord maar altijd gezegd: misschien bij de volgende auto. Wij zijn met z’n drieën en hebben dus allemaal een grote en kleinere tas. Zo fijn, vol is vol en weinig losse spullen in de auto. Tot dusver heel blij met de aanschaf

Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl

Wat een heerlijk compliment! Wat super dat de tassenset nu al zo goed bevalt met z'n drieën. Ontzettend bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier tijdens alle komende ritten!

Geen gedoe meer

Snelle verzending, goede kwaliteit tassen. Nog niet allemaal geprobeerd, maar dat gaat snel een keer gebeuren. Grote tassen hebben wielen en een uittrekbare trekstang. Bouwkwaliteit is prima in orde. We hebben geen gedoe meer met inpakken van de auto.

Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl

Bedankt voor uw review. U zult vast heel blij zijn dt u geen ruimteverlies meer heeft tijdens het inpakken.

Past perfect (Ex30) en prettig modulair

2 weken gebruikt tijdens rondreis met EX30. Modulariteit is prettig, niet teveel sjouwen. Past perfect. In de hoeken nog plaats voor het wegduwen van een jas oid. Tevens blijft ruimte onder de scheidingsplaat in de achterbak nog vrij voor losse attributen.

Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl

Bedankt voor uw review. Super fijn om te horen dat u met plezier gebruikt heeft gemaakt van de CarBags tijdens uw rondreis.

Haalt maximale uit bagageruimte!

Ontzettend fijn om met car-bags het maximale uit de bagageruimte te halen en ieder gezinslid een tas te geven (tip: koop de gekleurde 'labeltjes' erbij zodat de tassen herkenbaar zijn). Voorbij is de tijd van de verschillende formaten tassen, koffers en losse tasjes en spullen. Auto leegruimen ging op locatie dus ook supersnel.

Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl

Dank u wel voor uw review. Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over ons product. Veel reisplezier met uw set.
Super geregeld. Nieuwe auto gekocht en de kofferset was nog niet in het assortiment. Korte tijd later direct opgenomen na test bij de dealer welke kofferset kon passen. Dat is pas service en nog naar Spanje verzonden ook!!!

Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl

Kijk, dat is de service waar we voor gaan! Ontzettend bedankt voor uw geduld en deze mooie woorden. Geweldig dat de set op tijd in Spanje is aangekomen. Heel veel plezier met de nieuwe auto en een fantastische tijd gewenst!

top service

Gewoon hele goede service, ik had de verkeerde maat besteld en ging de volgend e dag op vakantie. In de ochtend gebeld en kon direct de tassen omruilen voor de goede maat. super vriendelijk en beste service die ik me maar kan voorstellen, top en super bedankt.

Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl

Goed om te horen dat wij u nog op tijd hebben kunnen helpen zodat u toch nog met uw tas op vakantie kon.
Heel makkelijk , bestellen , volgende dag binnen , inpakken en aanrijden zo simpel en het past perfect , de ideale oplossing als je met de auto op bv vakantie gaat👌🏽👌🏽

Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl

Kijk, dat is nog eens zorgeloos op vakantie gaan! Geweldig dat de levering zo snel was en dat de set de ideale oplossing blijkt te zijn. Bedankt voor de mooie woorden en heel veel plezier ermee!

Prima geregeld en goede kwaliteit!

Uitlevering van de carbags was prima geregeld! Ook goede kwaliteit en past erg goed in onze Skoda Elroq. Qua communicatie wel wat onduidelijkheid over de geannuleerde bestelling maar uiteindelijk is dat ook goed gekomen.

Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl

Dank u wel! Geweldig dat de kwaliteit en pasvorm zo goed bevallen. Excuses voor de onduidelijke communicatie tussendoor, fijn dat het uiteindelijk netjes is rechtgetrokken. Veilige kilometers!
Dit is mijn 2e set tassen. Door aanschaf van andere auto was ik genoodzaakt een nieuwe set aan te schaffen. Vorige set veel plezier van gehad. Tassen vullen en alles past gegarandeerd in de laadruimte met deze tassen op maat. Alleen een rits is een beetje los gescheurd bij mijn eerste set.

Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl

Bedankt voor uw review. Als u contact opneeemt met onze klantenservice kunnen we de defecte tas laten repareren voor u.
Tassen passen perfect in mijn MG Cyberster. Ook de dubbele scheidingsbodem van de tassen is heel handig bij het organiseren!

Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl

Wat heerlijk dat het product goed passend is in uw kofferbak! Dat scheelt weer een hoop gedoe. Bedankt voor de review en een hele fijne (en georganiseerde) reis gewenst!
Wij zijn blij met de reisset. Hebben deze ook al gebruikt. We zijn ook blij met de vriendelijkheid en behulpzaamheid van uw personeel toen ik wat te vragen had. Ik zou niet weten wat u verder nog kan doen.

Uitstekende kwaliteit en service

Uitstekende kwaliteit, past prima in de auto en ik zou altijd de koeltas erbij kopen, geniale uitvinding om hem zo te ontwerpen dat hij voor de passagiersstoel kan staan

Kwaliteit snel in huis

Snelle levering, kwaliteit en mooie oplossing in onze auto. Past prima op basis van de opgegeven maten.

Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl

Wat een supermooie review, bedankt! Geweldig om te horen dat het zo'n mooie oplossing is voor in de auto en dat de pasvorm perfect is op basis van de maten. Veilige en comfortabele kilometers gewenst!
De tassen zijn van geweldige kwaliteit, snelle levering en uitstekend pasformaat.
Perfecte tassen handig op lange reizen, goede kwaliteit en prima leveringen.

Strak in de kofferbak.

Nog geen gebruikservaring. Maar koffers / tassen hebben een perfecte vormgeving. Ook de afwerking is top.

Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl

Dat is alvast een goede start! Super om te horen dat de eerste indruk van de kwaliteit en de pasvorm zo positief is. Alvast heel veel succes met inpakken en een fijne eerste reis gewenst!
2 weken gebruikt bij een hotel reis. Wel even wennen aan het feit dat de rol tassen niet rechtop gezet kunnen worden zonder om te vallen.

Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl

Bedankt voor uw feedback! Het is inderdaad even omschakelen dat ze liggend het best in hun element zijn. Fijn dat ze de afgelopen 2 weken goed van pas zijn gekomen tijdens uw hotelreis. Veel plezier alvast met de volgende trip!
Het concept is fantastisch, volledige benutting van de ruimte in de kofferbak. Snelle verzending en goed verpakt.

Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl

Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u zo blij bent en geen ruimte verspilling meer heeft.
Precies wat je er van mag verwachten. Tassen van een hoge kwaliteit en past precies in onze Outlander.

Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl

Kijk, dat horen we graag! Geweldig om te horen dat de set precies doet wat hij moet doen en perfect in de Outlander past. Heel veel plezier met inpakken en veilige kilometers gewenst!
Fijne tassen, veel ruimte. Stevig. Handig je weet wat je maximaal mee kan nemen.

Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl

Hartelijk dank voor deze mooie review! Geen inpakstress meer en precies weten waar je aan toe bent, dat is exact de bedoeling. Fijn dat de tassen zo goed en stevig bevallen. Alvast een hele fijne en relaxte volgende reis gewenst!