cbshop.com- Logo - Beoordelingen

cbshop.com
Beoordelingen:

119 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden863 beoordelingen in totaal  

4,85
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 feb. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
cbshop.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie, en meedenkend. Ik heb een Uniden scanner besteld. Er is netjes aangegeven of ik even wou wachten omdat er nieuwe frequenties beschikbaar zouden komen. Dit is een klassiek voorbeeld van meedenken met de klant en een goede ervaring bieden.

de meest kritische beoordeling

4 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
hoop dat ik er veel plezier mee ga beleven, originele antenne bij een Volvo is een lachertje
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor cbshop.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en betrouwbare zaak
Beoordeling melden
Antwoord van cbshop.com
3 dagen geleden
Bedankt en graag gedaan.
DS
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede betrouwbare shop
Beoordeling melden
Antwoord van cbshop.com
24 jan. 2024
Bedankt voor jouw review. Proberen we ook iedere dag waar te maken.
16 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed geholpen
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending, je pakje is perfect te volgen. Regelmatige update van je pakje verstuurd van CB-webshop zelf. Kortom een zéér goede service.
Beoordeling melden
Antwoord van cbshop.com
12 jan. 2024
Graag gedaan. Maar wij waren de eerste en hebben geen streepje tussen CB en webshop. 😉
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en werkt naar verwachting
Beoordeling melden
Antwoord van cbshop.com
4 jan. 2024
Bedankt voor je review en veel plezier er mee.
23 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
In de Kerstperiode toch snel geleverd!!
Beoordeling melden
27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
The shipping was fast!!!
Beoordeling melden
Antwoord van cbshop.com
28 dec. 2023
Yes. That is why we use FedEx for shipping to the USA. Enjoy your radio!
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooi CB Apparatuur

Mooi Apparatuur , goede kwaliteit Goede prijs verhouding , Vriendelijke uitleg en advies Snelle levering ! Best CB Shop van Nederlander !! Echt een aanrader !!
Beoordeling melden
Antwoord van cbshop.com
14 dec. 2023
Dank je. We houden het al vol sinds 1972 en zijn niet van plan er mee te stoppen 😉
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke Klantservice Goede CB apparatuur Mooie CB antennes Sirio boomerang voor 50,€ Snelle levering Echt een aanrader
Beoordeling melden
Antwoord van cbshop.com
14 dec. 2023
Graag gedaan
17 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Helemaal goed.

Helemaal goed, A klasse spullen, prima geleverd en snel verstuurd. Goede winkel A+
Beoordeling melden
Antwoord van cbshop.com
20 dec. 2023
Bedankt. Graag gedaan.
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede uitleg snelle service goede kwaliteit en goede prijsverhouding
Beoordeling melden
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd vriendelijke uitleg en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van cbshop.com
28 nov. 2023
Dankjewel. Altijd graag gedaan.
8 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goedemorgen service , snelle levering
Beoordeling melden
14 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede uitleg met een goed resultaat
Beoordeling melden
Antwoord van cbshop.com
14 dec. 2023
Fijn dat het gewekt heeft.
22 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel, goed verpakt en duidelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van cbshop.com
22 dec. 2023
Veel plezier er mee!
14 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
the service is super god ks
Beoordeling melden
Antwoord van cbshop.com
14 dec. 2023
Thanks. Always happy with our Northern customers ✅