Fietscorner.nl

1.744 reviews in totaal   466 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn te spreken over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De kwaliteit en originaliteit van de producten worden gewaardeerd, evenals de prijs-kwaliteitverhouding. Ook de behulpzaamheid en vriendelijkheid van de klantenservice en het ontvangen van goed advies en duidelijke informatie worden positief genoemd. Aan de andere kant zijn er klachten over afwijkende of niet-originele onderdelen, trage of geen reactie van de klantenservice bij problemen of retouren, en een omslachtig, traag of kostbaar retourproces. Daarnaast wordt de traagheid en onbetrouwbaarheid van DPD als bezorgdienst vaak genoemd en vinden sommige klanten de producten of verzendkosten te hoog. Tot slot zijn er opmerkingen over onduidelijke of verwarrende productomschrijvingen.

ReviewsFietscorner.nl

F B
Frank B.

Fijn en betrouwbaar bedrijf om iets te bestellen voor je fiets.

Fijn bedrijf om iets te bestellen, als je hen een mailtje stuurt met een vraag krijg je snel een antwoord, als er iets niet goed gaat lossen ze het op ! Dit klinkt allemaal als vanzelfsprekend maar dat is het tegenwoordig lang niet altijd bij veel web bedrijven. Fietscorner, dank voor de goede service !

Service

De eerste keer dat ik een review schrijf over een winkel waar ik NIETS heb gekocht 😃. Het achterlicht van mijn Gazelle fiets was stuk. Vervangen van de batterijen hielp niet. Dus op internet een nieuwe gezocht. Fietscorner kwam als eerste naar boven. Snel gevonden en eenvoudig besteld. … En toen begon het oude achterlicht opeens gewoon weer te branden!! Snel gemaild naar Fietscorner om te vragen of de bestelling nog ongedaan gemaakt kon worden. Heel vriendelijke mail terug en het geld werd snel terug gestort. Super vriendelijke service !
Zou beter zijn een andere bezorger te kiezen. Dpd duurt langer dan je hoopt, want meestal heb je onderdelen snel nodig en nu moet je sowieso 3 werkdagen wachten.

Verzenden met DPD is een ramp

Verzenden met DPD is altijd weer een ramp. 2 weken geleden besteld en nog steeds niet bezorgd. De bezorger stond een week geleden aan de deur. Ik kwam toevallig aanlopen en zag hem bellen. De huisgenoot deed open. De deur ging open. Dpd liep terug naar zijn bus en reed weg!!! Bericht ontvangen: u was niet thuis 2 dagen later weer een bericht: u was er niet, terwijl iemand thuis was. Toen van ellende maar voor een afhaalpunt gekozen. 2 dagen geleden kon ik het er ophalen. Alleen...dpd had het er nog steeds niet bezorgd. Nu nog steeds niet. Mijn slogan: zeg NEE tegen DPD
Geklikt Betaald even wachten ..... ennnn bezorgd ! zoals het hoort ! Ik was niet ingelogd met een account vroeg op zondag ochtend een factuur voor de BTW en dezelfde zondag middag had ik m in mijn postvak. Heel prettig !
M B
Michel B.
Fiets computer voor mijn batavus e bike gekocht. Deze is voor en netjes geleverd. Zelfs de prijs was heel redelijk
Kontakt verliep goed daar er een andere levering voorgesteld werd ! De spullen werden ook snel geleverd ! ( prima )

Waardeloos.

Verzending is helemaal super. Alleen als er wat retour moet dan moet je dat zelf betalen. Jammer. Gelukkig kun je het wel volgen en zien wanneer het aankomt. Dan duurt het ook nog eens heel lang voordat je sowieso iets over het retour hoort. Na 1,5 week nog steeds niks Na versturen en een week na dat het daar is aangekomen niks. Okk geen antwoord op diverse mail. Waardeloos dus. Bestel er nooit meer.
Spatbord was er snel

Top geregeld

Snel ontvangen, goed verpakt en product voldoet aan de verwachtingen.
R W
Rob W.
Snel geleverd en goede prijs. Bestelde onderdeel identiek aan het orgineel.
J D
John d.

Snelle levering van originele onderdelen.

Snelle levering van originele onderdelen tegen een redelijke prijs.
Stond slecht beschreven of het om een spatbord met 1 of 2 gaatjes ging. Met een paar gaatjes te maken is het pas gemaakt.
Bestelling arriveerde snel en netjes verpakt. Het bestelde zadel is van goede kwaliteit en de bestelsuggestie voor een extra onderdeel was zeer behulpzaam.
prima en snelle levering
Duidelijk of het wel of niet op voorraad is, dan direct verzenden! Gewoon zoals het hoort bij een webshop! :-)
Snelle verzending.

Betrouwbare webshop, snel verzonden.

Gazelle kettingkast en standaard besteld. Goeie prijs, snel verzonden. Ook goed verpakt! Betrouwbare webshop.