arebos.nl

1.971 reviews in totaal   350 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle levering, de scherpe prijzen en de degelijke productkwaliteit. Ook wordt de duidelijke communicatie over verzending en orderstatus gewaardeerd. Er zijn echter regelmatig klachten over vertragingen, gesplitste zendingen of ontbrekende onderdelen. De klantenservice wordt wisselend ervaren; sommigen vinden deze behulpzaam, terwijl anderen last hebben van slechte bereikbaarheid, trage reacties of taalbarrières. Daarnaast zijn er opmerkingen over beschadigingen, matige materialen, tegenvallende productspecificaties en ontbrekende of onduidelijke handleidingen, vaak niet in het Nederlands. Ook het ontbreken van bevestigingen of gebrekkige informatievoorziening wordt genoemd.

Reviewsarebos.nl

Bezorging door DPD laat te wensen over. Doos stond ineens om 12:30 voor de deur zonder aankondiging. Dan in de avond de melding dat hij om 17:30 bezorgd is. Product zelf is goed ingepakt en makkelijk op te zetten. De LED verlichting is een wat amateuristische oplossing, een ledstrip die je zelf moet plaatsen aan de onderkant en die een eigen stekker heeft. Verder is de spa wel goed en ziet er degelijk uit, maakt wel wat geluid als je bubbles aanzet. Pomp draait in Filtermodus zodat het water gefilterd wordt en indien gewenst ook verwarmd. Al met al wel blij met mijn aankoop, alleen had ik geen led verlichting genomen als ik had geweten hoe dat uitgevoerd is. Is de meer prijs niet waard.
Ik heb de ventilatoren in goede orde ontvangen (ik bestelde er 2). Zij kwamen aan binnen een week. Zij werken naar behoren. Qua communicatie heb ik wel gemaild direct na bestellen, dat ik geen account had aangemaakt en dat ik nu niet kon tracken waar mijn zending was. Of er iemand van de klantenservice mij hierin wilde helpen. Ik heb niets meer gehoord. Ook was het telefoonnummer voortdurend buiten gebruik of werd ik verwezen naar hun e-mail (waar niemand op antwoord) en een Buitenlands telefoonnummer. Ik vond dat erg onrustig en niet servicegericht. Het is gelukkig goed gekomen, maar de klantenservice vond ik niet goed. Stel er was geen levering geweest, dan had ik dus geen contact kunnen krijgen en dat vind ik zorgelijk.
Ik wil toch even mijn teleurstelling uiten over de levering van mijn bestelling. Ik heb slechts één artikel besteld, maar de bestelling werd opgesplitst in twee afzonderlijke pakketten. Het eerste pakket werd vorige donderdag geleverd, terwijl ik op het tweede pakket nog steeds wacht. Hopelijk wordt dit vandaag eindelijk bezorgd. Voor toekomstige bestellingen zou ik willen vragen om alles, indien mogelijk, in één pakket te verzenden. Er zat bijna een week tussen beide leveringen, wat niet echt praktisch is. Daarnaast ontving ik ondertussen al de vraag wat ik van het toestel vind. Daar kan ik momenteel onmogelijk op antwoorden, aangezien ik mijn volledige bestelling nog steeds niet heb ontvangen. Mijn bestelling werd geplaatst op 17 juli 2026 en vandaag is het 27 juli 2026. Dat betekent dat mijn bestelling na tien dagen nog altijd niet volledig is geleverd. Dat is uiteraard niet de ervaring waarop ik had gehoopt. Ik blijf positief en hoop dat het tweede pakket vandaag eindelijk aankomt, zodat ik het toestel kan gebruiken en daarna ook een eerlijke beoordeling kan geven.

Antwoord van arebos.nl

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons dat uw bestelling in twee zendingen is geleverd en dat u hierdoor langer heeft moeten wachten op de volledige levering. Inmiddels zijn beide pakketten gelukkig afgeleverd. Wij begrijpen dat de vertraging en de gesplitste levering vervelend waren en nemen uw opmerkingen mee om onze service verder te verbeteren. Wij hopen dat u inmiddels veel plezier heeft van uw aankoop en danken u voor uw geduld.
De levering uit Duitsland was goed snel bevestigt DPD transport was een ramp ze laten het drie dagen liggen voor dat ze het verwerken om naar Nederland te sturen De Nederland vestigingen krijgen het pakket om 7,00 uur en het is toen snel uitgeleverd om 15.00 uur had ik het binnen Het is jammer dat het bij DPD Duitsland zo’n lang moet blijven liggen en er niets mee doet

zwembad ladder 3 trefen

Was op zoek naar een zwembad ladder. Kende deze webshop niet maar kwam op hen uit. Vorige maandag vanuit België besteld en de vrijdag al in huis. Product klopt met de breschrijving en de prijs was heel goed als je gaat gaan vergelijken met soortgelijke producten. Eenvoudige installatie en eerste indruk ben ik zeer tevreden.

Aanrader!!

Ik zou de vloerdouche echt aan iedereen aanraden! Wat een fantastisch ding tijdens de hittegolf. Het veranderde mijn terras thuis in een waterpretpark 🤩 Ik vond de handleiding wel onnodig ingewikkeld; ik heb 'm gewoon aangesloten op de slang die ik normaal aan m'n tuinslang koppel, et voilà! Zeer zeer tevreden van.
Klantenservice slecht bereikbaar en reageren traag . 1 artikel besteld maar per abuis 2 besteld meteen gebeld maar kreeg geen contact,inmiddels een paar uur later bericht dat alles verzonden was.dus 2 koelkasten binnen gekregen 1 moet er dus terug maar nog geen retour label ontvangen dat zal wel goed komen maar doordat je niet meteen contact krijgt heb ik helaas dit pakket niet kunnen annuleren voordat het verzonden werdt, dit kost voor mij en arebos extra tijd en moeite en geld om het werk terug te sturen helaas.

Antwoord van arebos.nl

Het spijt ons dat u ons niet tijdig heeft kunnen bereiken, waardoor de bestelling niet meer vóór verzending kon worden geannuleerd. Wij begrijpen dat het vervelend is dat u nu twee apparaten heeft ontvangen en extra moeite moet doen voor de retourzending. Ook betreuren wij dat u niet tevreden bent over de bereikbaarheid en reactietijd van onze klantenservice. Onze excuses voor het ongemak. Het retourlabel zal zoals gebruikelijk nog aan u worden verstrekt, zodat de retour soepel afgehandeld kan worden. Dank u wel voor uw feedback – wij nemen uw opmerkingen serieus en zullen deze gebruiken om onze processen te verbeteren.

gereedschapswagens 5 en 7 laden

Beidde gereedschapswagens waren licht ingedeukt . nogthans was het goed verpakt maar ik denk dat de transporteur hier niet zacht mee omspringt . De lades gaan zeer soepel open dat heeft me verrast . Ik vond het ook goed dat de beugel aan beidde kanten kon bevestigt worden . Nu staan de karretjes rug tegen rug en is de beugel aan dezelfde kant . Verder vindt ik de grote wielen zeker een pluspunt .

Welness beleving

Gebruiksgemak om op te zetten, heerlijk in gebruik, ruimer dan gedacht, echt spa bad beleving. Had alleen ff nodig om de ijzeren stangen om te zetten naar tafeltje dat erbij geleverd was, misschien kleine handleiding erbij, had geen idee dat er tafeltje bij zat

Mooie stevige step

Ruime keus, goede beschrijving van de producten, duidelijke informatie over de verzending. Mooie stevige step gekocht voor mijn kleinzoon, hij is er heel blij mee!
Ja eigenlijk geen problemen snel opgezet met de automatische opblaas systeem Ziet er degelijk uit en hoop op veel plezier ervan

Gascomfort rvs

Gascomfort besteld voor een super prijs en na wat geworstel werkt het perfect. Enige minpunt is dat er geen Nederlandse beschrijving bij was verder zeer tevreden

Zeer slechte kwaliteit gereedschap kar

Bestellen ,betalen en bezorgen gingen goed. Alleen de kwaliteit van het product is waardeloos. Ik had ook nog de pech dat het beschadigd was. En de doos en het piepschuim waren niet beschadigd. Het product zelf ( gereedschap wagen/leeg ). Is een bouw model, je moet het zelf in elkaar zetten. Het plaatwerk is niet al te best ( dun ). De wielen zijn van hard plastic. Ze zijn niet gelagerd. Tussen de wielklem en bevesteging is een kom geperst. Hierin zitten kleien kogeltjes ( zonder vet ) en hierdoor moeten de wielen zwenken. Ben benieuwd hoelang dat goed gaat. Ik heb ze zelf wel gesmeerd. De gebruik aanwijzing is niet duidelijk. Mijn kast was dus beschadigd en kon 2 wielen niet monteren ( Waar het handvat zit ). De bussen ( buisjes ) waar de wielen in moeten komen zijn ovaal en het plaatwerk daar is ook ingedeukt. Geen verf schade ( dus productie fout ). Sommige lades gaan niet fatsoenlijk dicht en andere lopen van zelf open. Niet echt handig. Op het werkblad zit een flinter dun foam matje. Daar verwacht je toch een dikke rubberen mat. In de lades zitten zo'n zelfde foam matjes. Al met al is deze gereedschap kar zijn geld niet waard. IK ZOU HEM NIET KOPEN! Ik heb een zwarte gekocht en deze is duurder. Waarom? Dit is echt een made in China kar. Waardeloos!

Antwoord van arebos.nl

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons dat de gereedschapswagen beschadigd bij u is aangekomen en dat de kwaliteit en afwerking niet aan uw verwachtingen voldoen. Uw opmerkingen nemen wij zeer serieus. De klantenservice zal binnenkort contact met u opnemen om de situatie samen met u te bekijken en een passende oplossing te vinden. Hartelijk dank voor uw geduld.
Makkelijk bestellen. Snel geleverd en jacuzzi Barcelona is een heerlijke jacuzzi . Mooi ruim en alles werkt tot nu toe prima

Geen bevestiging van bankoverschrijving

Na het bestellen en betalen via bankoverschrijving blijft het een tijd stil; er is geen bevestiging dat de betaling ontvangen is. Uiteindelijk komt het verlossende bericht dan toch binnen maar er is dus een paar dagen onzekerheid.
Gewoon perfect wij zijn fan, al meer dan 2 jaar gebruiken wij onze Spa dagelijks. Sinds gisteren hebben wij onze 2de spa in gebruik GEWELDIG

Zonnedouche…

Een zonnedouche besteld die zonder problemen tot bij ons is geraakt, ik kijk er al naar uit om de eerste douche te nemen.

Zeer tevreden

Alles is goed verlopen. De klantenservice is goed bereikbaar en daarmee de communicatie fijn verlopen.
Willy H.

De vloermat welke bijgeleverd moest word…

alles OK de vloermat werd daags nadien geleverd. Wij zijn zeer tevreden. Het was een beetje verward de dag voordien.
Makkelijk te bestellen, artikel snel geleverd en je wordt goed van de verzending op de hoogte gehouden!