Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestelling. De website wordt gewaardeerd vanwege de duidelijkheid, het gebruiksgemak en de informatieve productomschrijvingen. Ook wordt de prijs-kwaliteitverhouding als zeer goed ervaren. Productkwaliteit wordt over het algemeen positief beoordeeld en klanten stellen de duidelijke communicatie over de status van hun bestelling op prijs. Er zijn enkele opmerkingen over afwijkingen of niet-passende onderdelen. Daarnaast zijn sommige klanten ontevreden over het retour- en annuleringsbeleid en vinden ze het aantal beoordelingsmails overdreven.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsvdhtools.nl
Goede kwaliteit en snel in huis
Snel geleverd. En werkt perfect!
Wilde een nieuwe kentekenplaathouder monteren. Setje besteld met popnagel tang, gekleurde popnagels en een boortje voor een zeer schappelijke prijs.
Mooie duidelijk site en makkelijk zoeken. Ook betaling ging vlot. De verzending werd duidelijk gecommuniceerd. Goede en betrouwbare zaak/site.
De micro 2 zekeringen die ik heb besteld hebben een licht ander model dan degenen die in mijn auto zitten. Ik weet nog niet of ze ook goed passen.
Verder was de verzending OK
Goede website veel keuze makkelijk te vinden tools
Vind alleen transport kost een beetje aan hoge kant voor zo’n klein stukje.
Goed verzorgd en ook een factuur!👍👍
Voldoende voorraad, alles op en top snel geregeld alles in huis!
goede kwaliteit en snelle leveling
Duidelijke site en status bestelling is goed te volgen.
Goed gereedschap en snelle levering.
Vlotte en snelle afhandeling.
Vlotte en snelle afhanndeling
snelle levering
Snel geleverd
Super snelle levering en zeer vriendelijk geholpen.
Uitstekende prijs/kwaliteit. Snelle verzending.Top!
Bestelling volgende dag bezorgd
Prima