motointegrator.nl- Logo - Beoordelingen

motointegrator.nlReviews

: 82Goed

4,35

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
motointegrator.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij motointegrator.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 21 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
motointegrator.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij motointegrator.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor motointegrator.nl

80 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

82 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


3 jun. 2022
Goede website. Duidelijk, begrijpelijk daardoor snelle bestellingsprocedure inclusief vele manieren van betalen. Vlotte afhandeling. Bestellingsroute Berlijn-Almere, net zo snel als ieder andere route voorbeeld, Zoetermeer - Almere. Bestelde artikel heeft goede en nette verpakking. Betrouwbaar en goede voorwaarden aankoop alsook retourneren.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


1 apr. 2022
Dit artikel is niet voor de Nederlandse markt bedoeld (keukenmengkraan). Heb deze firma een bericht gestuurd, kort daarop werd ik gebeld met de mededeling, het staat erbij dat de kraan een Engelse sluiting heeft. Waarop ik zei, dat dit niet voor de Nederlandse markt bedoelt is. Na lang discussiëren mocht ik de kraan terug sturen maar de verzendkosten werden niet vergoed. Zelf heb ik 45 jaar in badkamers en loodgieterswerk gezeten, dus ervaring genoeg. Dus niet kopen bij deze firma.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor motointegrator.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Schandalig dat je zelf voor je retour moet zorgen.
Beoordeling melden
Antwoord van motointegrator.nl
6 sep. 2022
Beste klant, Ik kan me uw verontwaardiging wel voorstellen. Het retour wordt inderdaad alleen door ons betaald als het produkt defect blijkt te zijn. Daarentegen zijn de leveringskosten laag, en ook hebben de producten een goede prijs/kwaliteit verhouding en wij hopen daarmee toch een stukje klanttevredenheid aan onze klanten, en dus aan u, te geven. Met vriendelijke groet, Susanne Jonker
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Onderdeel was goed snelheid levering was ook goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Szeroki asortyment szybka wysyłka Polecam !!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Snelle levering tegen een goede prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Bestelling snel en netjes afgewerkt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022 
Snelheid verzending en prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022 
Snel verzonden Alleen DHL werkte niet mee Mistlamp voor weinig Heb hem ingebouwd in de Bumper Ivm trekhaak voor de oude lamp
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022 
Duidelijke website, supersnelle levering en een redelijke prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022
First order at an unknown shop in the negherlands went flawless
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Alles in orde, bestelde gasveren snel ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 aug. 2022
Snelle levering, goede prijs!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 aug. 2022
Prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
Niet goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van motointegrator.nl
30 aug. 2022
Beste klant, Het spijt me dat het product niet voldoet aan uw verwachtingen. Uw product kunt u terugsturen om de productkosten terug te krijgen en ik ben ervan overtuigd dat u een ander, beter product kunt vinden in ons assortiment. Met vriendelijke groet, Susanne Jonker
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van motointegrator.nl
30 aug. 2022
Beste klant, Ik neem aan dat uw ontevredenheid nog steeds hetzelfde product geldt. Dat spijt mij. Neemt u alstublieft contact op met de klantenservice (infor@motointegrator.nl). Zij kunnen u ongetwijfeld verder helpen, met het retour zenden van het product of met het vinden van het geschikte produkt, of elke andere vraag die u mocht hebben. Met vriendelijke groet, Susanne Jonker