Bart Ebben

1.576 reviews in totaal   533 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 20 jul 2023

bartebben.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, vaak zelfs sneller dan verwacht. De service wordt als uitstekend ervaren, met veel lof voor klantgerichtheid en oplossingsgerichtheid. Veel klanten waarderen het meedenken en de persoonlijke betrokkenheid van het supportteam. Klanten ervaren het contact als vriendelijk en voelen zich prettig geholpen. De ontvangen onderdelen worden als origineel, goed van kwaliteit en vaak beter dan verwacht omschreven. Klanten vinden de prijzen scherp en passend bij de kwaliteit van de geleverde producten. De communicatie wordt als duidelijk, snel en prettig ervaren, met snelle reacties op vragen. De verpakking van de producten wordt vaak als goed en veilig ervaren. Hoewel de verpakking meestal als goed en veilig wordt gezien, zijn er incidenteel opmerkingen over risico op schade.

ReviewsBart Ebben

Bonjour , titel perfect, waardering 10

Bonjour! C’est très bizar! Service parfait! De spullen zijn perfect, niets op aan te merken, in tegen deel. . Ik rij al wel 15 jaar met Visa motor in Mehari. Nu op donderdagavond RA cylinder hydractief 3 besteld via internet. Ik woon in midden Frankrijk. Zaterdagmorgen bracht de facteur de cylinder voor onze C5 ! Bizar, ik heb daar verder geen woorden voor. En hef contact + service ook geen commentaar, - incroiable = perfect. Dank.

Antwoord van Bart Ebben

Wat een geweldige review, bedankt! 🙌 Heel mooi om te lezen dat alles perfect is verlopen en dat de cilinder zo snel in Midden-Frankrijk werd bezorgd. Fijn dat ook het contact en onze service helemaal naar wens waren. “Incroyable” — daar worden wij blij van! 🚗 Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Bart Ebben
De mensen van BartEbben denken met je mee en checken heel goed of je wel de juiste onderdelen hebt besteld voor je auto. Bellen je als ze denken dat je het verkeerde voor jouw auto hebben besteld. Bij mij werd meteen contact op opgenomen om te zeggen dat mijn Dashboard klepje geen verlichting had (hadden ze op basis van mijn kenteken gecheckt) en of dat een probleem was!! Top service van BartEbben. Hulde voor Martijn!!

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor deze fantastische review! 🙌 Wat fijn om te lezen dat je onze persoonlijke aanpak zo waardeert. We vinden het belangrijk om bestellingen goed te controleren en even contact op te nemen wanneer we twijfelen of een onderdeel helemaal passend is. Zo voorkomen we graag verrassingen bij de klant. We geven je compliment natuurlijk door aan Martijn! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Bart Ebben 🚗

Betrouwbaar adres!!!

De levering was snel!!! De dakstrip voor de Peugeot is nieuw en voor een goede prijs!!! Ook de verzendkosten vielen mee!!! Ik was überhaupt blij dat ik een dakstrip kon vinden!!! Daarover ben ik ook netjes aan de telefoon te woord gestaan!!! Dus mocht ik weer wat nodig hebben, dan kijk ik eerst even hier!!!

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je fantastische review! 🙌 Wat leuk om te lezen dat je de nieuwe dakstrip voor je Peugeot hebt kunnen vinden en dat je tevreden bent over de prijs, de snelle levering en de verzendkosten. Fijn dat we je ook telefonisch goed hebben kunnen helpen! Bedankt voor je vertrouwen en we staan de volgende keer graag weer voor je klaar. 🚗 Met vriendelijke groet, Bart Ebben
Snelle levering en goede service. Mijn bestelling werd al de volgende dag geleverd. Het trackingnummer voor het volgen van de zending werd alleen wat laat verstuurd, waardoor ik de bestelling in eerste instantie niet kon volgen. Verder alles prima en netjes geleverd.

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je mooie en duidelijke review! 🙌 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze service. Goed om te weten dat de track & trace wat later binnenkwam; we nemen je feedback hierover mee. Verder mooi dat alles netjes en de volgende dag bij je is geleverd. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! 🚗 Met vriendelijke groet, Bart Ebben
Pomp voor Peugeot 308 - bestelling - levering de volgende dag via koerier, eerder dan gepland, 250 km. Schoon product, netjes verpakt, als nieuw en 100% functioneel 👍 Een tevreden klant geeft hem vijf sterren, meer kan hij niet doen.

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je fantastische review! 🙌 Wat mooi om te lezen dat de pomp sneller dan verwacht is geleverd en dat je zo tevreden bent over de staat, verpakking en werking van het product. Daar worden wij blij van! ⭐⭐⭐⭐⭐ Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Bart Ebben 🚗
5 sterren voor een onderdeel dat niet werkt? Hoe kan dat?? Nou, vanwege de service! Ik had een set gebruikte gasveren besteld op maandag, dinsdag werd ik gebeld door Dylan die de moeite had genomen het kenteken te checken en zodoende zag dat ik de verkeerde had besteld..Dat is 100% service. Vandaag de gasveren gemonteerd en...ze doen niet wat ze moeten doen, nl de achterklep van de Partner uit 2009 ondersteunen. Zojuist gebeld, weer met Dylan, probleem uitgelegd en meegezocht naar een snelle oplossing. En meteen de kosten terug gestort. Weer 100% service. Het gaat soms fout maar, wat een verkoper DAN doet is pas echt belangrijk. In dit geval, ondanks het niet werkende produkt, KUDOS en 5 sterren!

Antwoord van Bart Ebben

Hartelijk dank voor deze geweldige en uitgebreide review! Wat mooi om te horen dat u onze service zo waardeert, zelfs wanneer een onderdeel niet naar behoren werkt. Fijn dat Dylan met u heeft meegedacht, zowel vooraf bij het controleren van het juiste onderdeel als achteraf bij het snel oplossen van het probleem. U zegt het precies goed: het kan altijd een keer misgaan, maar hoe het daarna wordt opgelost maakt het verschil. Bedankt voor uw vertrouwen en de mooie woorden — dat waarderen wij enorm! Met vriendelijke groet, Bart Ebben 🚗🔧🚙
Ik heb een spiegel besteld voor een ds3 en de spiegel functioneert helemaal naar behoren. Snelle levering zoals belooft op de site. Kortom een blije klant. Tot de volgende keer.

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je mooie review! 🙌 Fijn om te horen dat de spiegel voor je DS3 helemaal naar behoren functioneert en dat de levering ook zo snel was als beloofd. Mooi dat je een tevreden klant bent! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende keer! 🚗 Met vriendelijke groet, Bart Ebben
Gewoon alles goed, snelle reactie op vraag, goede onderdeel, goede prijs en onderdeel dat klaar lag op afgesproken tijd. Gewoon zoals altijd Prima
A V
Arjen v.
Breukelen

Goede kwaliteit gebruikte onderdelen

Gebruikt spatbord besteld voor Citroën C1 in de dezelfde kleur als mijn auto. Kwaliteit is goed; zelfs beter dan omschreven. Donderdag besteld, maandag kwam de expediteur.

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je mooie review! 🙌 Fijn om te horen dat het gebruikte spatbord voor je Citroën C1 goed van kwaliteit was en zelfs beter dan verwacht. Mooi dat de juiste kleur gevonden kon worden en dat het onderdeel netjes bij je is aangekomen! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Bart Ebben 🚗

Prima service

Een tweedehands Info display besteld voor een oude Citroën C5. Het bleek uiteindelijk niet de juiste te zijn dus die gaat retour maar de wijze waarop de medewerker meedacht om het probleem op te lossen, was zeer goed.

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je mooie review! 🙌 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Jammer dat het infotainmentscherm uiteindelijk niet het juiste onderdeel bleek te zijn, maar goed om te lezen dat onze medewerker met je heeft meegedacht om tot een passende oplossing te komen. Dat vinden we minstens zo belangrijk als het leveren van het juiste onderdeel. Bedankt voor je vertrouwen en we helpen je graag weer verder als dat nodig is! Met vriendelijke groet, Bart Ebben 🚗

A trustworthy company

They called before sending the parts to see if I have ordered the right parts. Packaging was perfect and good. Brand new part and identical to the one in the website picture. Will definitely order from them again. The shipping could’ve been a bit faster.

Antwoord van Bart Ebben

Thank you very much for your detailed review! 🙌 We're delighted to hear that you had a positive experience with our service. We believe it's important to double-check orders when needed, so we're glad our call helped ensure you received the correct parts. It's also great to hear that the packaging, product condition, and accuracy of the website photos met your expectations. We appreciate your feedback regarding the shipping speed. We're always looking for ways to improve our service and will certainly take your comments into consideration. Thank you for your trust and for choosing us. We look forward to helping you again in the future! Kind regards, Bart Ebben 🚗
PEUGEOT 207 CC RECHTER SPIEGEL ,ZEER GOEDE KWALITEIT , BIJ DE MONTAGE GING MEN ORGINELE SPIEGEL OP KLIKSTAND STUK,HEB DAN DE EBBEN SPIEGEL COMPLEET OMGEBOUWD EN DAS DAN WEER PRIMA IN ORDE ,ZAL NOG ANDERE ONDERDELEN BESTELLEN !!!

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je uitgebreide review! 🙌 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de rechter spiegel voor je Peugeot 207 CC. Jammer dat de originele spiegel tijdens de montage op de klikstand stuk ging, maar gelukkig heb je de spiegel van Bart Ebben volledig kunnen overbouwen en is alles uiteindelijk weer prima in orde gekomen. Mooi om te horen dat je ook in de toekomst nog andere onderdelen bij ons wilt bestellen. Bedankt voor je vertrouwen en we staan de volgende keer weer graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, Bart Ebben 🚗

Originele koelventilator Citroen C6 ES9A

Onlangs een ''originele'' koelventilator besteld voor mijn C6 benzine. Deze is snel en netjes geleverd. Helaas ontbreken de rubberen dopjes voor de bevestigingen tegen trillingen. Verder tevreden.

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je review en feedback! 🙌 Fijn om te horen dat de koelventilator snel en netjes is geleverd. Jammer dat de rubberen dopjes voor de trillingsdemping ontbraken. Bij vragen over de inhoud of montage van een onderdeel kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice, zodat we met je mee kunnen kijken. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! 🚗 Met vriendelijke groet, Bart Ebben

Alles top!

Makkelijk, correct en snel geleverd! Fijn dat op deze manier nog aan (oudere) onderdelen kan worden gekomen. Dank!

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je mooie review! 🙌 Fijn om te horen dat alles makkelijk, correct en snel is verlopen. En inderdaad, mooi dat we op deze manier ook voor oudere auto’s nog de juiste onderdelen kunnen leveren! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Bart Ebben 🚗

Snel Gevonden

Gevonden, Besteld en de volgende geleverd en gemonteerd. Origineel en nieuw. Perfect!

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je mooie review! 🙌 Fijn om te horen dat je het onderdeel snel hebt gevonden, besteld én de volgende dag al kon monteren. Mooi dat alles perfect was! 🚗 Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Bart Ebben
het even aan het bedrijf laten weten als het bezorgd wordt met een andere koerier en dat het dan lager duurt.

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je feedback! 🙌 Goede tip. We proberen onze klanten zo duidelijk mogelijk op de hoogte te houden van de verzending en eventuele wijzigingen in de bezorging. We nemen je opmerking zeker mee. Bedankt voor het meedenken en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Bart Ebben 🚗
Ga zo door zal ik zeggen... Zeer tevreden met de snelle levering....
Klant vriendelijkheid en betrokkenheid. Goede communicatie per mail en zeer vriendelijke en open klantenbediening

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je mooie review! 🙌 Wat fijn om te horen dat je onze klantvriendelijkheid, betrokkenheid en communicatie zo waardeert. We vinden het belangrijk om iedere klant vriendelijk en persoonlijk te helpen. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Bart Ebben 🚗
Snelle levering, artikelen netjes verpakt em goed te gebruiken.

Vlot geholpen

Werd via de mail heel vriendelijk en vlot geholpen. Niets op aan te merken dus.

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je mooie review! 🙌 Fijn om te horen dat je via de mail vriendelijk en vlot bent geholpen. Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! 🚗 Met vriendelijke groet, Bart Ebben

Bart Ebben

Sinds 1978 is Bart Ebben het aangewezen demontagebedrijf als je op zoek bent naar nieuwe en gebruikte onderdelen voor Citroën, DS en Peugeot. Klanten kunnen vertrouwen op de expertise van het team, ze...