trailerplus.nl- Logo - Beoordelingen

trailerplus.nlReviews

: 6.631Uitstekend

4,63

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
trailerplus.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij trailerplus.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
trailerplus.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij trailerplus.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor trailerplus.nl

451 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6.631 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 mrt. 2022
Snelle levering, en pakketbezorger die het achter het huis achterlaat. Prijzen zijn ok, zeker met alle online concurrentie. Sommige producten alleen per 5? (Neuswielklem, apart product om per 5 te bestellen) Maak dan stukprijs en korting per 5.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


10 mrt. 2022
Groot assortiment, vlotte levering. 'Plicht' om soms (veel) meer te bestellen dan wat je nodig hebt. Levering was niet compleet (bestelling wel volledig betaald), nog geen reactie op mail daarover.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor trailerplus.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Gemakkelijk en snel bestellen. Nog telefonisch advies gevraagd en zeer vriendelijke en goed geholpen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Tot hiertoe gaat alles vlot. Ik verwacht de levering van een wiel vandaag
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Snel geleverd en mooie kwaliteit artikelen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Goede service, info en begeleiding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Bestelde banden waren er snel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Vlotte bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022
Snelle levering van de aanhanger verlichting set. Wat ontbreekt is meer info. Zoals plug and play. Dus de lampjes zitten erin. Je hebt alleen zelf T-rips nodig om de bekabeling vast te zetten. En ja de korting? Zoveel heb ik in die 3 maanden niet nodig. Was mooi geweest om de korting meteen mee te verrekenen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2022
Voor de aankoop werd eerst nog informatie opgevraagd. Duidelijk en vlot antwoord. Eenmaal besteld en betaald had ik een foute hoeveelheid opgemerkt. De aanpassing was snel gebeurd, zonder vertraging op verzending! Artikelen zijn mooi verpakt aangekomen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Kogelkoppeling voor zware trailer gekocht. 's-avonds besteld, de volgende ochtend via DHL ontvangen. De koppeling blijkt zeer robuust te zijn en van 'top' kwaliteit. Een aanrader!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Onderdelen meer per stuk aanbieden. Want heb nu 3 stuks moeten bestellen. Maar heb maar 1 nodig. Maar voor de rest snelle service.
Beoordeling melden