TrailerPlus.nl- Logo - Beoordelingen

TrailerPlus.nl
Beoordelingen:

827 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.752 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 sep 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
TrailerPlus.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestelde in de namiddag banden die beduidend goedkoper zijn dan elders, en werden de volgende dag na 9:00uur al bezorgd tot mijn grote verrassing!!!!!!!!? Misschien puntje ter verbetering: zoeken naar verschillende soorten banden ging erg moeizaam. De video's zijn elke keer weer leuk gedaan én leerzaam. Top bedankt!!!!!!!!
PS
Perry S.
Geldrop

de meest kritische beoordeling

24 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzenden duurde een paar dagen extra, terwijl ik de link naar een review al binnenkreeg. Na een mailtje kreeg ik de dag erna een set banden met velg (in elkaar gezet, dus niet met losse onderdelen). Dat was dan weer een meevaller. E.e.a. ziet er goed uit.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor TrailerPlus.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Geweldige support bij complexe vraag!

Na aanleiding van mijn website vraag werd er binnen 30 minuten telefonisch contact opgenomen. Vervolgens werdt het antwoord duidelijk, netjes en snel schriftelijk gecommuniceerd.
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling supersnel ontvangen. Goed geïnformeerd over de status van de bestelling. DPD tracker gaf inzichtelijke info. Aflevermoment op een uur nauwkeurig.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service; vlotte levering

Vragen via de mail worden snel beantwoord zodat je het juiste product kunt bestellen. Vlotte levering; dinsdag besteld, donderdag geleverd.
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed verpakt en duidelijk hoe alles moet worden gebruikt, en zeer vriendelijk ik moet het nog aan sluiten maar de indruk is goed
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service je word netjes op de hoogte gehouden van je bestelling en wat er beschreven word in de adv klopt perfect
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle verzending, duidelijke uitleg in de filmpjes op de website, heel veel producten beschikbaar.
Beoordeling melden
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bedankt voor de snelle verzending.. Jammer dat DPD een eigen wil heeft. Maar het is goed gekomen.
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooi en groot assortiment, overzichtelijke website en snelle verzending. Aanrader!
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product was snel binnen en een vraag over de montage was zo beantwoord via WhatsApp
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering als ik weer iets moet hebben bestel ik het zeker hier👍👍👍 Harrry
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
4 complete wieltjes besteld voor mijn aanhanger. Vlot en netjes geleverd.
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top, veel uitleg via YT en bijna direct antwoord op een vraag via mail.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle levering, nette prijs! Rima geregeld, ga zo door!
Beoordeling melden
MV
M.h.j. v.
Markelo
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
ruim aanbod tegen redelijke prijzen en snelle levering. Prima!
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De sortering en beschikbaarheid van onderdelen is gewoon goed
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering! En netjes ingepakt, en een mooi product
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wielklem gekocht. Mooi ding voor acceptabele prijs.
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vlotte en correcte levering en goede prijs.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en nette levering van het juiste product
Beoordeling melden