trailerplus.nl- Logo - Beoordelingen

trailerplus.nlReviews

: 6.437Uitstekend

4,59

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11-9-2019
Laatst gewijzigd op: 4-7-2022
trailerplus.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij trailerplus.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11-9-2019
Laatst gewijzigd op: 4-7-2022
trailerplus.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij trailerplus.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor trailerplus.nl

463 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6.437 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 maanden geleden
Alles super snel gekregen! Het enige wat mij opviel was dat ik dingen die ik tegelijkertijd heb besteld met verschillende pakket services kwamen op een verschillend tijdstip; uiteindelijk vind ik het goede service omdat alles wat direct beschikbaar is zsm naar je toe komt en wat nog even op zich laat wachten, komt wanneer dat eraan toe is. Het enige wat ik denk dat nog beter kan is dat ik dan graag in mijn mail zou lezen is wat er dan aankomt en wat nog niet, want nu was het een soort verrassing wanneer wat aankwam.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


3 maanden geleden
op 31/03/2022 bestelling geplaatst en betaald.(2x kompleet wiel velg + band) op 01/04/2022 mail ontvangen met track & trace code en vermelding dat bestelling ingepakt is en klaar voor verzending. Volgens track & trace is de zending aangekomen in mijn regio maar tot op heden 08/04/2022 nog niets ontvangen, de oorzaak zal wellicht bij de koeriersdienst liggen. Na contact(06/04/2022 en 07/04/2022) met TP te horen gekregen dat het probleem zal onderzocht worden en de bestelling opnieuw zou opgestuurd worden. Nu is het wachten op een bevestiging en mijn zending die ik normaal vandaag nodig had. Ik ben nu genoodzaakt om een trailer te huren zodat de wielen mij een stuk duurder uitvallen of voorzien.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor trailerplus.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
24 dagen geleden 
van H V.
Duidelijke website en snelle levering. Wel zou DHL een kleiner tijdvak van bezorging kunnen aangeven. Nu moest ik de hele dag thuisblijven, daar de levering tussen 8 en18 uur zou zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 dagen geleden
Had rem schoenen voor nodig en na het sturen van de vraag welk type en meesturen foto oude remmen de juiste info gekregen en besteld. Prima service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dagen geleden
Ruim assortiment, levertijd volgens afspraak, snelle reactie bij vragen. Webshop zoals een webshop hoort te zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 maand geleden
Snel geleverd, alleen verpakkings wijze had beter gemogen. Lak mist nu op een aantal stukken van de flensen..
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 dagen geleden
Levering is bijzonder goed, reactie op vraag whatup is fijn als dat dezelfde of volgende dag kan.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
ABCCarTrading en Donut-King zijn uitermate tevreden over de snelle levering. Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
correcte afhandeling van een door DHL vertraagde levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dagen geleden
De info dat jullie geven is zeker een pluspunt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 dagen geleden
Top bedrijf en goede en snelle bezorging Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 dagen geleden
vlotte service en probleem oplossend denken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 dagen geleden 
van jan v.
snelle correcte levering product top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 dagen geleden
Het stond gisteren al voor de deur,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
Netjes en snel geleverd. Bedankt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Goed materiaal geleverd en op tijd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dagen geleden
Betere beteikbaarheid per telefoon
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dagen geleden
Snel geregeld en ziet er top uit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 dagen geleden
Alles mooi en correct geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 dagen geleden
alles was vlot en snel Bedankt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden 
Snel geleverd, dik in orde!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Was snel geleverd bedankt
Beoordeling melden