Supersnel geleverd uit een groot assortiment. Ook bijzonder: technische helpdesk per telefoon/whatsapp of eMail!!
Altijd zeer tevreden met TRAILERplus.
Verder lezen
de meest kritische beoordeling
op 31/03/2022 bestelling geplaatst en betaald.(2x kompleet wiel velg + band)
op 01/04/2022 mail ontvangen met track & trace code en vermelding dat bestelling ingepakt is en klaar voor verzending.
Volgens track & trace is de zending aangekomen in mijn regio maar tot op heden 08/04/2022 nog niets ontvangen, de oorzaak zal wellicht bij de koeriersdienst liggen.
Na contact(06/04/2022 en 07/04/2022) met TP te horen gekregen dat het probleem zal onderzocht worden en de bestelling opnieuw zou opgestuurd worden.
Nu is het wachten op een bevestiging en mijn zending die ik normaal vandaag nodig had.
Ik ben nu genoodzaakt om een trailer te huren zodat de wielen mij een stuk duurder uitvallen of voorzien.
Verder lezen
Beoordelingen voor trailerplus.nl
Supervlotte service!!
Heb twee spatborden voor dubbele as trailer besteld, dus geen kleine verzending.
Mijn bestelling was bij wijze van spreken nog niet koud of de spatborden werden al afgeleverd👍
Heb ze nog niet gemonteerd maar zo op het eerste zicht zien ze er goed uit!
Een mooie overzichtelijke site waar je makkelijk je bestelling op kunt plaatsen ,
Snelle levering.
Ik weet niet wat er nog beter kan.
2x fijnmazig aanhanger net binnen gekregen. Snelle verzending, netjes verpakt ziet er goed uit.
Zeer overzichtelijk hun website. Ik kon gemakkelijk mijn product vinden die ik nodig had.
Goede medewerking om de juiste onderdelen in de juiste aantallen te kunnen bestellen.....
Telefonisch vragen perfect beantwoord .
Bestede spullen super snel geleverd
zeer tevreden
Zo snel gestuurd dat dhl de track and trace niet kon bijbenen! Kwaliteit is prima.
Duidelijke website, snelle reactie, veel verstand van zaken en vriendelijk
Goed telefonisch advies, snelle levering en fijn mailcontact na afloop...
keitof bedrijf dat wat het moet doen doe zo verder mensen topi
Goede en snelle levering. Artikelen volgens specificatie op de site
Goede informatie over de banden met velgen en een snelle levering.
Goed telefonisch advies. Snelle levering. Fijne mail-wisseling.
Goede prijs voor bestelde binnenbanden & erg snel geleverd!
Er is geleverd wat ik heb besteld, dus prima in orde.
Snelle levering en goede kwaliteit ben zeer tevreden
goede info, snelle en nette levering, juiste prijs.
Donderdag besteld, vrijdag bezorgd. Lekker vlot
super snelle levering en perfect verpakt!!!
Super snelle levering en geweldig verpakt!
Geverifieerde beoordelingen:
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde beoordelingen:
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen. Alle informatie over onze verificatiemaatregelen.