11 nov. 2023
Twee Abus helmen besteld. Bleek 1 helm te groot. Deze retour en gelijk een kleinere besteld. Dit alles werd in de puntjes verzorgd met duidelijke mail en berichten. Helmen zijn nu gepast en op maat gezet en voldoen geweldig. Het zijn de Abus Pedelec 2.0 ACE met earpad en vizier. Ook deze laatste twee zijn top. Geruis is verwaarloosbaar geworden en vizier voldoet goed. Geen tranende ogen meer. Dit alles voor een prima prijs.
Ik had een kettingkast en wat kleine onderdelen besteld. Ik verwachtte een kleine doos die niet veel groter dan het spatbord was. In de doos had makkelijk een kinderfiets kunnen zitten. Ik tref dus een doos aan met meer verpakkingsmateriaal dan producten. De producten lagen op de bodem dus het verpakkingsmateriaal had ook helemaal geen effect. Zeker niet duurzaam maar al helemaal niet praktisch. Als ik nog een keer een hele hoop karton nodig heb, bestel ik hier misschien nog vaker een doos. Anders niet.
Beoordelingen voor fietsgoedkoper.nl
11 nov. 2023
Track en trace klopte alleen niet, maar dat lag waarschijnlijk aan de bezorger. Alle stappen zijn op hetzelfde moment gedaan, nadat ik mijn pakket al had ontvangen
15 nov. 2023
Prima ervaring.
Duidelijk kunnen vinden wat ik zocht, netjes volgens levertijd het artikel mogen ontvangen. Prima ervaring met deze webshop.
Aanrader!
Ik ontving het juiste materiaal, stevig verpakt, binnen de meegedeelde tijd aan een zéér correcte prijs!
Geïmporteerde beoordelingen