fietsgoedkoper.nl

9.325 reviews in totaal   3.215 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.215 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 12 apr 2019

fietsgoedkoper.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, de hoge kwaliteit van de producten en het brede assortiment aan fietsproducten en accessoires dat vaak direct op voorraad is. De scherpe, concurrerende prijzen worden gewaardeerd, net als de duidelijke en informatieve communicatie rondom bestellingen en aftersales. De klantenservice wordt als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren, en het retourproces verloopt eenvoudig en probleemloos met snelle terugbetaling. Sommige klanten melden echter problemen met de bezorging via PostNL, zoals vertragingen of afleveringen op een verkeerd adres, ondanks de goede service van de webshop zelf.

Reviewsfietsgoedkoper.nl

Pluimpje voor FietsGoedkoper

Abus slot besteld. Prijs was het gunstigste bij FietsGoedkoper. Makkelijk bestellen. Slot werd snel geleverd echter door vertraging en onduidelijke updates van Postnl kwam slot maar niet aan. FietsGoedkoper was makkelijk te bereiken via WhatsApp en zij hebben mij heel goed geholpen in de afhandeling met Postnl. Slot is uiteindelijk geleverd. Service van FietsGoedkoper is een pluimpje waard.
Bij deze zaak een enkele fietstas gekocht. Op zich een mooie grote tas. Aangezien ik niet altijd twee tassen nodig heb , heb ik gekozen voor een losse tas. Nu blijkt dat deze tas maar op één zijde van de fiets past, te bevestigen is omdat de reflectie op de tas maar op één zijde zit. Het zou de zaak goed doen om ook een tas te maken die dus op de andere zijde van de fiets te monteren is. Er zijn wel stellen tassen maar die zijn weer erg groot en dit is een mooi maatje fietstas. Mocht dat gaan plaatsvinden dan ga ik zeker nog een tas aanschaffen.

Product goed verpakt, geweldige service

Product goed verpakt. Snel geleverd. Post.nl punt was vol en toen heeft Post.nl het pakket kilometers bij mij vandaan geleverd (terwijl er tientallen afhaalpunten in mijn buurt zijn). Contact per mail met medewerker van Fietsgoedkoper.nl gehad en die was heel snel met reageren en oplossen.......super dank je wel. Ben blij met het product en jullie service!
Prachtige tas! Kleur komt alleen niet overeen met foto op de website, maar vind ik niet erg. Ik heb 5 sterren gegeven, omdat het bestellen gemakkelijk ging en dat deze snel verstuurd werd. Waar jullie niks aan kunnen doen, maar wat heel vervelend was, is dat Post NL er 5 dagen over gedaan heeft om te bezorgen. Heb zelfs geappt met postnl om het pakket op afleverpunt op te halen, maar dat konden ze niet aanpassen.

Pakaf rugtas ebike

Is helemaal wat ik zocht, goede afwerking en ruime inhoud met onderverdeling. Goede afsluiting met rits. Vooraan extra zakje waar je snel iets kan opbergen en reflecterende strip. Stevige bevestiging aan de bagagedrager die ronde buisjes heeft. De tas was goed verpakt. Snelle levering. Had ik de volgende dag is huis. Ik ben zéér tevreden

Fan van fietsgoedkoper, niet van PostNL (deze keer)

Goed : uitgebreid aanbod , competitieve prijzen, kwalitatief product - Perfect Minder goed : extra kosten te betalen voor thuislevering in België Slecht : service van PostNl, pakje5 dagen later dan verwacht . Beweerd door koerier als niet af te leveren op datum terwijl geen koerier aangebeld. Zogezegd afgeleverd in PostNl punt, 2 maal langs geweest, geen pakje . Opgenomen met PostNl … Aangekondigd om toch naar PostNl punt geleverd te worden om dan toch thuis afgeleverd. Waarom betaal je dan verzendingskosten …. Beetje zuur .

Fietstassen

Ik had fietstassen besteld voor onze e-bikes. Doordat onze accu onder de bagagedrager zit passen de beugels niet. Nu hebben ze nog andere beugels voor deze tassen. Maar aan de hand van foto's zeiden ze dat die ook niet gingen passen. Wat wel heel erg jammer is want ze zijn wel heel erg mooi. Nu kan ik ze zonder problemen terugsturen. Ze denken wel met je mee

Degelijke waterdichte fietstas in mooie kleur.

Vooraf even per what’s app wat aanvullende informatie gevraagd en dat werd snel beantwoord. De fietstassen werden snel en netjes bezorgd. De fietstas is stevig en ruim genoeg voor (grote) laptop, regenpak en lunchtrommel. Hij is draagbaar met schouderband, maar eerlijk; daar loop je niet comfortabel mee. Als dat een belangrijke afweging is dan neem liever een rugzakmodel. Maar voor mij functioneert dit prima.

Vrij fietsen door schuine kanten.

Snelle levering, degelijk verpakt. Goede kwaliteit fietstassen van Voltano! Goede bevestigings mogelijkheden door bandjes met gesp aan de bagagedrager en bandjes met klittenband aan de zijkanten. Door de schuine zijkanten veel ruimte om vrij te trappen. Ziet er mooi compact uit. Extra harde kaften voor op de bodem en zijkanten los erbij in de tassen. Erg blij mee! Aanrader als je snel met je hakken tegen de fietstassen komt en geen lompe fietstassen aan zijn fiets wil.

Fijne webshop!

Bij toeval kwam ik op de webshop van Fietsgoedkoper terecht en aangezien ik ivm met het verzekeren van mijn fiets een Art2 slot nodig had zag ik hier een ruime keuze en ook in leuke kleuren! Gekozen voor een blauw kettingslot van Voltano, nog in de aanbieding ook! 😃 Het werd heel snel verzonden, Fietsgoedkoper.nl bedankt!

goed spul, snel geleverd en prettige nazorg

Fietsgoedkoper heeft goede spullen tegen een lage prijs. Ik kreeg 1 kettingslot geleverd, waar ik er 2 had besteld. Maar dat werd zonder gedoe gelijk opgelost en ik had het tweede slot een dag later alsnog in huis. Blij mee. Fijn dat het zo werd opgepakt.

Goed product extreem snel geleverd

Hetgeen ik kocht was bij jullie de helft + €10 goedkoper dan bij de fietsenboer hier om de hoek. Ik bestelde op vrijdagmiddag. Het was al later in de middag. Maar ondanks dat toch op zaterdag bezorgd. Heel fijn. Echt geweldig. De twijfel om nog eens bij jullie te kopen was meteen verdwenen. Ik twijfelde in het begin zowiezo. Totdat ik een reactie van jullie las op een review op Trustpilot en hoe oneerlijk daar de reviews zijn.

Goed advies en perfecte fietstassen.

Ik heb 3 mails gestuurd met vragen, telkens kreeg ik netjes antwoord. Op zondag besteld en maandag waren mijn fietstassen er al. De tassen zijn echt geweldig, had altijd Ortlieb, die zijn 2x zo duur maar deze zijn ook stevig en goed.
Per e-mail heb ik uitstekend antwoord gekregen op mijn vragen. Toen heb ik mijn speciale fietszadel besteld. De levering was heel snel, goed verpakt en precies volgens info, het past perfect. Zeer tevreden, de communicatie is heel klantvriendelijk.

Zo snel kan ik niet fietsen

Tussen bestellen en het op de fiets zetten zat amper 24 uur. Mooie tassen, veel waar voor het geld. En: ik had de verkeerde geretourneerd, en herl snel mijn geld terug. Alles begeleid met duidelijke mails. Topbedrijf!
Snelle levering, had een zadel besteld wat achteraf niks voor mij was, kon het retourneren en had snel mijn geld weer terug, top! En je krijgt bij de klantenservice makkelijk telefonisch persoonlijk contact. Ook wel een dingetje soms tegenwoordig. Heb inmiddels, na telefonisch advies gekregen, een ander zadel besteld en ook weer snelle levering.
Prima service: door beschadigde verpakking beschadigd zadel geretourneerd. Binnen enkele dagen aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug op mijn bankrekening. Inmiddels nieuw prima zadel binnen. Beduidend goedkoper dan in de winkel 👍

Mooie tas jammer van de extra bestelde afstandhouder

Ik heb een Voltano Canvas fietstas 70 liter gekocht. Een afstandhouder was een optie. Staat bij de fietstas. Ik die dus 1 erbij besteld. Heb ik de tas gemonteerd op de fiets met de afstandshouder en wat vind ik vervolgens in de fietstas. U raad het al een afstandhouder. Zat er dus gewoon bij. Dus die € 3,95 had ik beter in mij zak kunnen houden. Beetje jammer dus.
Ik heb een display gekocht omdat ik dacht dat de mijne kapot was. Snel ontvangen en bleek deze nieuwe ook niet te functioneren. Telefonisch kontakt gehad en hebben mij perfect geinformeerd dat een nieuw display eerst aan de computer moet. Bij de fietsenmaker bleek de oude helemaalniet kapot te zijn en heb na goedkeuring de nieuwe teruggestuurd. Het aankoopbedrag stond na een paar dagen weer op mijn rekening. Dus voor mij perfekt afgehandeld. Groetjes
Frederik C.
Belgium
Zeer snelle levering gisteren besteld vandaag geleverd dit is de eerste dat een webshop zijn belofte nakomt zo zou het altijd moeten zijn de artikelenen waren zoals beschreven

fietsgoedkoper.nl

In deze webwinkel vindt u verschillende kwaliteit- fietsproducten / accessoires voor de goedkoopste online prijs! U heeft 40 dagen retourrecht, gratis verzending vanaf 100 euro en uw bestelling is gra...