De reviews voor fietsgoedkoper.nl zijn constant positief. Klanten zijn positief over de snelle en tijdige levering, de scherpe prijzen en de hoge kwaliteit van de producten. De klantenservice wordt als vriendelijk, snel en oplossingsgericht ervaren, en retourzendingen verlopen meestal soepel. Ook het bestelgemak en de gebruiksvriendelijke website worden gewaardeerd, evenals de duidelijke omschrijvingen en foto's van de producten. Veel klanten vinden het prettig dat producten eenvoudig te monteren zijn.
Er zijn echter soms klachten over externe bezorgdiensten en af en toe komen er beschadigingen of productiefouten voor. Ook wordt er opgemerkt dat er extra kosten zijn voor retourzendingen en dat meer productinformatie gewenst is om de juiste keuze te kunnen maken.
Reviews voor fietsgoedkoper.nl
Degelijke waterdichte fietstas in mooie kleur.
Vooraf even per what’s app wat aanvullende informatie gevraagd en dat werd snel beantwoord. De fietstassen werden snel en netjes bezorgd. De fietstas is stevig en ruim genoeg voor (grote) laptop, regenpak en lunchtrommel. Hij is draagbaar met schouderband, maar eerlijk; daar loop je niet comfortabel mee. Als dat een belangrijke afweging is dan neem liever een rugzakmodel. Maar voor mij functioneert dit prima.
Vrij fietsen door schuine kanten.
Snelle levering, degelijk verpakt.
Goede kwaliteit fietstassen van Voltano! Goede bevestigings mogelijkheden door bandjes met gesp aan de bagagedrager en bandjes met klittenband aan de zijkanten. Door de schuine zijkanten veel ruimte om vrij te trappen. Ziet er mooi compact uit. Extra harde kaften voor op de bodem en zijkanten los erbij in de tassen. Erg blij mee! Aanrader als je snel met je hakken tegen de fietstassen komt en geen lompe fietstassen aan zijn fiets wil.
Goed product extreem snel geleverd
Hetgeen ik kocht was bij jullie de helft + €10 goedkoper dan bij de fietsenboer hier om de hoek. Ik bestelde op vrijdagmiddag. Het was al later in de middag. Maar ondanks dat toch op zaterdag bezorgd. Heel fijn. Echt geweldig. De twijfel om nog eens bij jullie te kopen was meteen verdwenen.
Ik twijfelde in het begin zowiezo. Totdat ik een reactie van jullie las op een review op Trustpilot en hoe oneerlijk daar de reviews zijn.
Snelle levering, had een zadel besteld wat achteraf niks voor mij was, kon het retourneren en had snel mijn geld weer terug, top! En je krijgt bij de klantenservice makkelijk telefonisch persoonlijk contact. Ook wel een dingetje soms tegenwoordig.
Heb inmiddels, na telefonisch advies gekregen, een ander zadel besteld en ook weer snelle levering.
Ik heb een display gekocht omdat ik dacht dat de mijne kapot was. Snel ontvangen en bleek deze nieuwe ook niet te functioneren. Telefonisch kontakt gehad en hebben mij perfect geinformeerd dat een nieuw display eerst aan de computer moet. Bij de fietsenmaker bleek de oude helemaalniet kapot te zijn en heb na goedkeuring de nieuwe teruggestuurd. Het aankoopbedrag stond na een paar dagen weer op mijn rekening. Dus voor mij perfekt afgehandeld.
Groetjes
Prima artikel. Plus prima bestelproces, voortgangsinfo en thuisbezorging.
Prima, voordelige goedgekeurde snorfietshelm besteld. Duidelijke site, soepele bestel-en betaal procedure. Snelle mail-bevestiging met voortgangsinformatie over de bezorging. Werd reeds de volgende werkdag aan huis bezorgd! Artikel bevalt prima. Met een goede NL gebruiksaanwijzing.
De snelle levering beviel ons wel. S' avonds besteld en 2 dagen later heb ik de fietszak al kunnen gebruiken. Perfect. Je kan u bestelling ook zeer goed volgen. De fietszak was gemakkelijk om op de fiets te plaatsen. Ook prijs kwaliteit lijkt mij zeer goed. Wij zijn zeer tevreden.
Bij bestelling fietstassen bij onvangst 1 tas stuk . Gebeld 1 e mail gedaan na overleg en een foto gestuurd te hebben onmiddellijke een nieuwe fietstas opgestuurd voor mij hoe ik werd behandeld en geholpen ben 5 sterren. Goede service en prijs
Gun je bips ook iets hips!
Ondanks dat het net oud en nieuw is geweest, 02-jan besteld, 03-jan lag mijn zadel klaar bij mijn gekozen postpunt om op te halen. Het is een mooi zadel en het zit lekker! Het zadel was flink afgeprijst ivm de witte kleur, maar deze kleur hoort nu eenmaal bij mijn fiets. De montage was een fluitje van een cent volgens manlief. Als ik weer iets voor mijn fiets nodig heb, dan kom ik zeker terug.
Fietstassen
De fietstassen zijn voor mij de perfecte aankoop geweest, vooral de afgeschuinde kant maakt het onmogelijk om ze te raken tijdens de tocht. Het volume van 40L is ruim voldoende zodat in de middag als ik naar huis fiets zelfs de jas er nog makkelijk bij past.
Soepele en vlotte afhandeling garantie
Fietstas werd vlot geleverd, maar helaas ging deze met het eerste gebruik kapot vanwege een productiefout. Afwikkeling hiervan ging vlot en soepel, zodat ik een paar dagen later een vervangende fietstas heb ontvangen, welke prima bevalt.
Leuk dat het bedrijf in Groningen zit, waar ik ook woon. Het werd erg snel verzonden, mijn mooie nieuwe fietstassen. Blij met deze waterdichte, stevige tassen en heerlijk ruim! Ideaal voor mijn spullen van en voor mijn volkstuin.
De bandjes in mijn helm waren aan vervanging toe na 3jaar ,maar ik ben blij dat ik ze voor een goede prijs kon krijgen bij jullie
Mijn Helm zit nu weer perfect en dat is het belangrijkste vind ik en kan nu weer veilig fietsen
Van het art 2 kettingslot voltano
Maar deze moest retour gestuurd, omdat ik de verkeerde lengte besteld had 100 cm.
Maar hij zag er goed uit en betaalbaar.
Na retour ervan heb ik dezelfde besteld maar dan 130 cm.
Snelle levering. Helaas moest ik het bestelde artikel terugsturen, omdat het niet paste. Ik werd netjes op de hoogte gehouden waar mijn retour bleef en verwacht binnen 14 dagen mijn geld terug te krijgen.
Fietstas
Een mooie tas, maar helaas kwam hij iedere keer aan een kant tussen de spaken . De fietsenmaker kreeg hem er ook niet goed op. Ik denk mogelijk door de maat van mijn fiets. Heb toen maar gekozen voor koffermodellen. Al waren die wel niet zo mooi als die gebloemde die ik voor ogen had.
Snelle levering.
Ik hou ervan als je in duidelijke overzichten kunt zien wat het beste past. In dit geval ging het om vervangende trappers voor mijn e-bike. Deze waren voordelig en van goede kwaliteit. Maar vooral ook tevreden met de snelle service.
De zadel is voor mij te groot.
Een ander zou het misschien wel comfortabel vinden.
Wat ik jammer vind is de reactie snelheid op de mail.
Dat mag wat mij betreft sneller.
Plus je betaalt voor een artikel en voor de verzendkosten.
Stel het is niet goed dat moet je nog een keer verzendkosten betalen maar eerst mailen met foto om dubbele verzendkosten te voorkomen.
Gratis retour voor €80 aan bestelling zou wel goed zijn.
Antwoord van fietsgoedkoper.nl
Vervelend om te horen dat het zadel voor u te groot is en dat onze reactiesnelheid niet aan uw verwachtingen voldeed. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren en duidelijkheid te geven, zodat onnodige kosten voorkomen worden.
Mocht u nog hulp willen bij het vinden van een passend zadel of het afhandelen van uw retour, dan kunt u contact met ons opnemen
Twee tassen en een zadel besteld, heel vlot geleverd. Zadel was niet helemaal in orde, de volgende dag kreeg ik al een nieuwe thuis. Heel netjes!
Vepakking (plastic zak) zou iets steviger mogen, vooral omdat de bezorger bij ons er nogal ruw mee om ging...
Snel geleverd goede kwaliteit
Snelle levering, goede kwaliteit.
Moet het zadel nog uitproberen op een langere rit maar voor een kort stukje voelt het confortabel. Het is nu wachten op lekker weer.
Het monteren kostte wel wat moeite maar het is gelukt!