IVOL.nl

118 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.336 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 18 okt. 2019
IVOL.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

13 dec. 2022
Na telefonisch overleg betreffende vraag over een douche rubber tapijt werd mij gezegd als ik een mail stuur met de wensen word de bestelling uitgevoerd en kon ik deze een dag later in Veldhoven ophalen. Daags erna naar de leverancier gereden maar daar werd door een medewerkster verteld dat er op locatie geen bestellingen konden worden opgehaald, alleen online bestellingen met thuis verzending. Dat koste mij een rit van 35 km zonder resultaat. Later het gewenste product nogmaals besteld en een dag werd het product netjes thuis afgeleverd. Jammer dat de dame die ik aan de telefoon had mij verkeerd had voorgelicht.

de meest kritische beoordeling

10 jul. 2023
Positief was de kwaliteit van het product. Geen pluspunt was de levering, 4 dagen levertijd terwijl volgens de bestelling deze max. 2 dagen was. Zeker negatief was het contact met de binnendienst/klantenservice, bij navraag omtrent de levering werd mijn vraag niet serieus genomen en er werd beloofd dat ik dezelfde dag teruggebeld zou worden. We zijn nu inmiddels 4 dagen verder (weekend meegerekend) en het telefoontje moet nog komen. Ik vraag me werkelijk af hoe betrouwbaar het bedrijf dan wel het personeel is.

Beoordelingen voor IVOL.nl

Snelle service , supermooi en aantrekkelijke prijd
Telefonisch contact gehad en goed verzonden
13 nov. 2023

Prima geregeld, uitstekend bedrijf !!

Prima geregeld
16 nov. 2023
Prima gedan
17 nov. 2023
11 okt. 2023
Fijn bedrijf. Hebben hier al meerdere stoelen van afgenomen en elke levering prima geregeld! Ga zo door!!
MS
Monique S.
St.-Gillis Waas
9 okt. 2023
Goed artikel, voor een goede prijs, goed verpakt en snel geleverd
17 okt. 2023

Prima!

Het was goed verzorgd en snel geleverd!
8 okt. 2023
Bestelling kwam niet op de juiste datum
4 okt. 2023
the daakkoffer received looks more like second hand than Outlet as advertised. It did not even close with key, I had to fix it myself.
29 sep. 2023
Ik ben uitermate tevreden over de door mij bestelde artikelen! Ik heb er heel lang naar gezocht, maar ben er uiteindelijk in geslaagd bij IVOLD.nl!
11 sep. 2023
We hadden een probleem met het bestelde item, maar dat is uitstekend opgelost
4 sep. 2023

2 commandes parfaites

2 commandes réalisées, 2 réceptions impeccables, avec des délais très courts.
18 sep. 2023
perfect zo
15 sep. 2023
14 sep. 2023
8 sep. 2023
16 aug. 2023
ze hebben me goed te woord gestaan en snel geschakeld het enige is dat niet de voolgende dag geleverd werd maar de dag erna. dat is jammer
HV
Hans V.
Veldhoven
20 aug. 2023
Overzichtelijke website en snelle levering
14 aug. 2023
Vandaag besteld, morgen in huis, klopt.