De Scooter Shop

3.004 reviews in totaal   1.620 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering, de scherpe prijzen en goede prijs-kwaliteitverhouding, en het ruime en goed vindbare assortiment. De service wordt vaak als uitstekend, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Ook worden de duidelijke, overzichtelijke website en de makkelijke bestelprocessen gewaardeerd. De communicatie, vooral via WhatsApp en e-mail, wordt over het algemeen als snel, duidelijk en vriendelijk ervaren. Daarnaast zijn de ondersteunende video’s en handleidingen een groot pluspunt, net als de meestal goede kwaliteit van de producten. Toch zijn er enkele aandachtspunten: zo worden vertragingen bij de bezorgdiensten, met name GLS, regelmatig genoemd. Sommige klanten ervaren traagheid of onduidelijkheid in de communicatie. Er zijn ook klachten over onvriendelijke service of moeizame retouren. Daarnaast melden enkele recensies dat geleverde onderdelen soms verkeerd, incompleet of niet passend zijn.

ReviewsDe Scooter Shop

Betrouwbare voordelige webshop!!

Betrouwbare webshop. Zeer snelle verzending en alles was netjes ingepakt. Echt een van de betere webshops. Ik heb een originele V-snaar en carterpakking voor de Sym Fiddle 2 besteld, samen met Castrol motorolie en Kroon vertandingsolie. De prijzen waren bovendien de goedkoopste die ik online kon vinden. Helaas bleek het oliefilter + veer + aftapplug voor China GY6 4T scooters niet geschikt voor de Sym Fiddle. De aftapplug paar tanden te kort en filter (smalle uitvoering) en ook beetje te kort. Verder geen bijzonderheden.
R H
Rachid H.
De webshop is perfect en ik heb werkelijk niets toe te voegen. Wat ik echter als vervelend heb ervaren, is mijn telefonische contact over de acceptatie van het te retourneren product. De medewerker was niet klantvriendelijk en gaf geïrriteerd antwoord dat hij niet de hele dag achter de computer staat om dit soort zaken te behandelen. Ik merkte op dat een bestelling vlekkeloos verloopt en daarvoor geen acceptatie nodig is. Hierop kreeg ik geen antwoord, maar werd er simpelweg gezegd dat mijn retour was geaccepteerd. Door de manier waarop de medewerker mij aanspraak, heb ik serieus overwogen om niets meer te bestellen, ondanks het feit dat de winkel echt top is en kwaliteitsproducten biedt. Het is ongelooflijk hoe de houding van een medewerker je ervaring zo negatief kan beïnvloeden.

Zeer tevreden!

Ik heb aardig wat spullen moeten bestellen voor onderhoud en opknappen van een Piaggio Zip. Ik kon uit een zeer ruim assortiment kiezen en alles was op voorraad. De site was ook duidelijk en intuïtief ingericht. Na het bestellen, tegen gunstige prijzen, werd alles ook zeer snel en ook netjes verpakt geleverd. Toen ik een vraag had over een product werd er snel en duidelijk gereageerd. Ik kan geen punten vinden om te verbeteren op dit moment. Vooral zo volhouden!

Antwoord van De Scooter Shop

Bedankt voor je mooie review, Edwin! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over ons assortiment, de levering en de service. Fijn dat alles duidelijk en soepel is verlopen en dat we je goed hebben kunnen helpen met je vraag. Daar doen we het voor! Veel plezier met het onderhoud en opknappen van je Piaggio Zip en graag tot een volgende keer

Super snelle levering en geweldige klantenservice!

Fantastische service! Ondanks een moeilijke persoonlijke situatie heeft de eigenaar (Ido) er alles aan gedaan om mijn bestelling snel en compleet te versturen. De communicatie was top en de levering was razendsnel. De accu en de originele variorollen zijn van uitstekende kwaliteit. Echt een aanrader voor elke scooterrijder. Bedankt Ido, en veel sterkte!

Wat een leuke scootershop!

Wat een leuke scootershop met leuke prijsjes! Ik heb een BTC Grande Retro Scooter en heb deze mede dankzij onderdelen vanuit de ScooterShop compleet kunnen reviseren! Compleet werkend! Wat super handig is zijn de mooie installatie video's op YouTube! Ik zeg: alle scooter liefhebbers kopen bij de ScooterShop!
Had al bericht gestuurd maar ben zeer tevreden over jullie maar misschien voor de klanten die een account hebben om bestelling vanaf 10 euro gratis verzend kosten te overwegen. Bedankt alvast groetjes en tot snel tot de volgende bestelling. Mvgr Hans Houdijk
Ik vind het een beetje jammer dat er getwijfeld wordt aan het feit dat als ik aangeef dat er een verkeerd onderdeel geleverd is ,en het echt niet past, ik niet gelooft wordt. Ik moest best wel moeite doen om het artikel te geretourneerd te krijgen dmv foto's die duidelijk laten zien dat het artikel niet past. Waarna toch werd aangegeven dat het wel moest passen. (artikel was trouwens niet gemonteerd) Ik bleef volhouden na diverse mails dat het toch echt niet paste,waarna ik uiteindelijk toch mijn geld terug kreeg, overigens zonder de door mij betaalde verzendkosten. Zie op bijgevoegde foto's het verschil tussen oud en nieuw onderdeel.

Antwoord van De Scooter Shop

Beste heer Staalduinen, wij zijn er van uit gegaan dat je het artikel graag op je scooter wilde hebben, vandaar de vraag om foto's van de scooter. Zodat we het probleem voor je op konden lossen! Die hebben we nooit gehad. We verkopen dit stuurslot al jaren en weten 100% zeker dat die moet passen op een Piaggio Zip. Na ontvangst retourzending hebben we de bout nog vergeleken met andere stuursloten uit onze voorraad en dat was identiek. Dus je hebt wel degelijk het goede artikel ontvangen. Nergens hebben we gezegd dat het artikel niet retour mocht. Enkel als je het artikel had gemonteerd. Maar dat was niet het geval. Dus onze mails waren met goede bedoelingen, om het artikel werkend op je scooter te krijgen. Vriendelijke groeten, De Scooter Shop B.V.
Angel Eye voor Piaggo Zip besteld. YouTube video was erg handig voor inbouwen van deze lamp. Scooter shop spreekt zichzelf wel tegen in de video. Er wordt aangegeven dat je de lamp houder kan bewaren om de Zip terug naar origineel te maken maar even later wordt wel de spiegel in de lamp zwart gespoten. Ik geloof niet dat de RDW dit goed gaat vinden ;) Wij hebben de binnen kant van de spiegel gewrapt met mat-zwarte wrap-folie. Zo kan de spiegel altijd weer gebruikt worden indien nodig. De hoeveelheid licht die er vanaf komt is geweldig.
Alles is goed gegaan qua bestelling Alleen jammer als je de standaard bestelt er niet bij wordt vermeld om deze mee te bestellen ? Deze bus is wel nodig als je de standaard monteert Persoonlijk zou ik hem bij de set standaard erbij doen als 1 gehele set
Goede service ondanks dat producten door koeriers te laat werden afgeleverd toch netjes afgehandeld. Vriendelijke mensen die niets te verwijten valt. Volgende keer zou ik weer gewoon bestellen bij deze mensen
Shop is duidelijk en verzenden snel. Jammer dat ze zaken doen met GLS want dat is echt de slechtste pakketverstuurder die er is. Ze hebben het pakket al 4 keer niet bezorgd, hopelijk komt hij morgen binnen.

Aanrader

Bestelling 1 dag later binnen gekregen dan vermeld. Los van dat me dat niet zo veel uitmaakt omdat het nog steeds 2 dagen na bestellen binnen kwam, hebben ze ook nog eens een briefje met sorry en wat kleinigheidjes bij de bestelling gedaan. Super service en blij met de producten!

Antwoord van De Scooter Shop

Bedankt voor je mooie review, Dimitri! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en producten. Onze excuses dat de levering een dag later was dan vermeld, maar goed om te lezen dat het alsnog netjes is opgelost. We doen ons best om dit soort dingen te voorkomen en waarderen je begrip. Graag tot een volgende keer
Ben K.
Ridderkerk
De bestelling was goed en stevig verpakt en was bij aflevering onbeschadigd. Neem een andere bezorgdienst, er valt van elke wel wat te zeggen maar die hier kwam, of juist niet, die schaadt ook jullie reputatie en vertrouwen.
Alles ging goed via whatsapp had ik een vraag en er werd meteen op geantwoord zeer vriendelijk geholpen de levering was binnen een paar dagen afgeleverd daarom geef ik vijf sterren.
Goed afgehandeld door scootershop bij onderbrekende onderdelen. Fatbikeje echt top. Is zeker aan te bevelen als je klein bent. Ik ben tevreden met mijn aankoop.

Grote blij

Vlak voor het bestellen nog even telefonisch contact gehad over de inhoud van het onderhouspakket. Gelukkig nog geattendeerd op iets wat ik over het hoofd had gezien. De volgende ochtend werd alles al bezorgd! (de doos is tijdens transport licht beschadigd, maar zover als ik kan zien is alles compleet). Binnenkort -als het weer wat warmer is-ga ik alles monteren.
Ik vond het fijn om hier te bestellen, en ook mega makkelijk:) Het was snel binnen en netjes verpakt. Ook toen ik wat retour had gestuurd vrij snel mijn geld terug!!
Scherpe prijzen, snel geleverd aan distributeur, vriendelijke eigenaar Enige wat soms wat jammer is dat je bent overgeleverd aan GLS waar ik op de locatie waar ik woon zeer slechte ervaringen mee heb. . Maar hier kan de webshop niks aan doen
U D
Udo D.

Snelle en correcte service

De service en levering zijn goed, maar de kwaliteit van de geleverde binnen kappen was slecht. Vooral de bougiekap en zadel kap pasten helemaal niet. Je verliest uren om die dingen min of meer op hun plaats te krijgen. Jammer. Op de video ziet alles er heel simpel uit.
De online service is voortreffelijk en acuraat evenals de snelheid waarmee de bestelling wordt gemaakt. De verzendservice met GLS is eveneens goed georganiseerd .....kortom ik ben tot op heden heel tevreden.