Accu-Machine.nl- Logo - Beoordelingen

Accu-Machine.nlReviews

: 328Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Accu-Machine.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Accu-Machine.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 17 mrt. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Accu-Machine.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Accu-Machine.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Accu-Machine.nl

154 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

328 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


31 jul. 2022 
van Ger P.
De 3fase mobiele lader doet wat hij moet doen zonder problemen. Wat wel wat irritant is dat het stuk snoer vanaf de CEE stekker tot aan de regelunit erg kort is waardoor de unit op een lastige plaats opgehangen moet worden bij een 1,50 hoogte geplaatst CEE stopcontact. Hier was 1m snoer een stuk handiger geweest. Een tweede puntje is dat de snoeren in de regelunit nier echt vast zitten waardoor als je met de regelunit draait door de stijfheid van de snoeren deze draaien in de regelunit . Dit zou onveilige situaties kunnen veroorzaken
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


23 mei 2022 
Recent heb ik 2 accu's besteld bij Accu-Machine. Eén daarvan was bij aankomst al direct defect; kan gebeuren. Deze heb ik teruggestuurd en gecrediteerd gekregen, maar zonder de door mij gemaakte verzendkosten. Ik heb daar een mail over gestuurd naar AccuMachine, en die gaf aan dat dit in overeenstemming was met hun voorwaarden. TrustedShops vroeg daarna of ik tevreden was over deze bestelling; nee dus, want ik vind het raar dat ik extra kosten moet maken voor het terugsturen van een defect apparaat. Vandaag teruggebeld door een mevrouw van AccuMachine die vroeg of ik, als zij de verzendkosten terug zou storten, bij TrustedShops wilde aangeven of alles naar tevredenheid was opgelost. Bij deze. Maar waarom dat op zo'n ongelooflijke onvriendelijke toon moet ... dit was één van de meest bizarre telefoongesprekken die ik ooit gevoerd heb.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Accu-Machine.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Er bleek een levertijd op het bestelde artikel waardoor ik het moest annuleren. Snelle credinota en geld retour
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022 
De snelle service. Het product is in goede staat ontvangen en al in gebruik genomen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Onduidelijkheid betreffende bezorging. Contact via de website kan beter
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Prima materiaal voor een correcte prijs. Toppertje
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022 
Goed product super snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snelle levering, prijs prima!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
alles vlot in orde
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Wat een service!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Gewoon goede accu.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Week geleden besteld. Niets vanuit jullie gehoord. Heb zelf moeten vragen. Zou deze week wat horen omdat het ca. 3 dagen duren voordat het binnen zou zijn. Is nu 5 dagen nog niets gehoord. Misschien netjes om je klant op de hoogte te houden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
probleem niet opgelost en bedrijf niet te bereiken!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 uur geleden
Na een week is mijn bestelling nog niet binnen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Nog niets ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jul. 2022 
van Ger P.
De 3fase mobiele lader doet wat hij moet doen zonder problemen. Wat wel wat irritant is dat het stuk snoer vanaf de CEE stekker tot aan de regelunit erg kort is waardoor de unit op een lastige plaats opgehangen moet worden bij een 1,50 hoogte geplaatst CEE stopcontact. Hier was 1m snoer een stuk handiger geweest. Een tweede puntje is dat de snoeren in de regelunit nier echt vast zitten waardoor als je met de regelunit draait door de stijfheid van de snoeren deze draaien in de regelunit . Dit zou onveilige situaties kunnen veroorzaken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jul. 2022
Snelle levering en ook de klanten service geeft duidelijke antwoorden op vragen over bv. Bestellingen. Aanrader dus !!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jul. 2022
Reageren snel en correct. Ook verwerking van retourzendingen en terugbetaling geschiedt snel. Betrouwbare partij.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
Prima ervaring, bestelling was later, netjes over gecommuniceerd en leen toestel aangeboden, prima service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Gewoon op tijd geleverd wat we gekocht hebben.
Beoordeling melden