Klanten zijn erg tevreden over de behulpzaamheid, klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service. De snelle en correcte levering wordt gewaardeerd en de communicatie is duidelijk, vriendelijk en efficiënt, met snelle reacties op vragen. Daarnaast zijn klanten te spreken over de kwaliteit en het aanbod van de producten, en de prijs-kwaliteitverhouding wordt als positief ervaren. De deskundigheid en het advies van medewerkers wekken vertrouwen, en eventuele problemen worden doorgaans snel en klantvriendelijk opgelost. Enkele klanten melden negatieve ervaringen met langere levertijden.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewstravelproshop.nl
Er was wat onduidelijkheid over het aantal onderdelen bij de omschrijving van het product. Ik kreeg hierdoor minder delen dan ik verwachte. Netjes opgeslokt door een kleine bijbetaling. Zeer klantvriendelijk en snel geholpen! Aanrader mocht je hier iets willen bestellen zeker doen.
Ik ga hem terug sturen, besteld na het zien van een filmpje op Instagram, schrok wat er geleverd werd en komt niet overeen met wat daar getoond werd, de communicatie van de levering was geweldig, op de foto’s wat er geleverd werdt
Er ontbrak een rubberstrip van de dakdrager, maar die werd na een telefoontje alsnog nagezonden waardoor alles compleet was. Travel pro is één van de weinige bedrijven waar je de dakdragers ook los kunt kopen wat handig is als je er geen twee maar drie nodig hebt.
Erg blij met Travelproshop! Fijne webshop met heel veel tof aanbod. Wij kunnen hier altijd slagen en worden hier ook altijd heel erg goed geholpen! Dankjewel!
Super snel geregeld
Voor onze Thule dakdragers moest ik nieuwe straps en eindkap met slot hebben. Travelproshop had deze gelukkig op voorraad. Ik had ze opgehaald in de showroom. Keurige zaak met een hoop reisproducten, een vriendelijke eigenaar en top klantenservice. Bedankt voor de snelle afhandeling.
Dakdragers
Snelle reactie op gestelde vraag per email. Daarna soepele bestelling en snelle levering
Set dakdragers gekocht, bij het in elkaar zetten van dragers zelf de rubberen strip stuk gemaakt, balen natuurlijk.
Nieuwe rubberen strip besteld en bij het ophalen daarvan op eigen initiatief vanuit de winkel de rekening voor de nieuwe gecrediteerd. Prima service!
Beste expertise. Wat een fijne uitleg over alles en de service is top!
Alle producten van Thule in 1 webshop.
Ik had verschillende producten nodig van Thule, het is heel fijn dat je dat bij 1 webshop kunt bestellen! Fijn contact en prima levering.
Snelle en correcte afhandeling, eerlijke en juiste informatie!
Top service door enthousiaste ondernemers
Het gootje past en was de goede. Door een link van jullie, makkelijk te bestellen!
Fietstassen voor bikepacking gekocht
Wil je reizen? Dan moet je bij TravelPro shop zijn! Wij kochten er fietstassen voor onze bikepacking vakantie. Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding en dito service.
Top price and quality of products, 10/10.
Vlotte persoonlijke service, echt klantgericht. Echt zeer fijne ervaring