travelproshop.nl- Logo - Beoordelingen

travelproshop.nl
Beoordelingen:

20 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden97 beoordelingen in totaal  

4,40
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op zoek naar een tas voor het werk waar ik ook mijn laptop in kwijt kan. Mooi Thule tas gevonden via internet, toen op zoek naar een winkel in de buurt. TravelPro shop is vlakbij, gevraagd of ik de tas kon 'passen', geen probleem. Laptop en drinkfles mee, tas in de fietstas, alles ging goed. Helaas toch net te groot om te gebruiken op het werk. Tas kon weer terug, persoonlijk contact is ook goed. Later nog een vraag via email, wordt snel op gerageerd en probleem werd direct opgelost. Mocht ik nu wel de droomtas vinden van Thule ga ik hem zeker bij deze mensen kopen.

Meest relevante negatieve beoordeling

30 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ich bestellte einen Artikel, der als vorrätig deklariert was. Ansonsten hätte man diesen ja nicht bestellen können. Nach mehr als 2 Wochen erhielt ich dann eine Email, dass mein bereits in Vorkasse überwiesenes Geld wieder zurück erstattet werden würde. Wieso und weshalb wurde mir nicht mitgeteilt. Auf der Website vom TravelProShop sah ich dann, dass der Artikel nicht mehr verfügbar war. Schade, dass man hier nicht mehr Infos vom Shop bekommen hat und man unnötig warten musste. Immerhin erhielt ich tatsächlich schnell das Geld zurück.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor travelproshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Voor verzending extra check!

Misschien meedenken dat wanneer iemand specifieke onderdelen besteld waarvan je zou kunnen bedenken dat het niet compleet is en er bij de bestelde onderdelen nog een item hoort om alles goed te laten werken dit voor verzending even na te vragen of dit klopt. Of het Essentiële onderdeel wat mist niet alsnog mee besteld moet worden. Dat scheelt na zending, extra kosten en frustratie.
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Mooie zaak.
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Enorm snelle levering
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
11 april een product besteld .Op website levertijd 2 tot 5 dagen.Praktijk 25 april nog niets ontvangen. Ook geen mail dat het later komt. Niet echt professioneel.
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Laptoptas

Op zoek naar een tas voor het werk waar ik ook mijn laptop in kwijt kan. Mooi Thule tas gevonden via internet, toen op zoek naar een winkel in de buurt. TravelPro shop is vlakbij, gevraagd of ik de tas kon 'passen', geen probleem. Laptop en drinkfles mee, tas in de fietstas, alles ging goed. Helaas toch net te groot om te gebruiken op het werk. Tas kon weer terug, persoonlijk contact is ook goed. Later nog een vraag via email, wordt snel op gerageerd en probleem werd direct opgelost. Mocht ik nu wel de droomtas vinden van Thule ga ik hem zeker bij deze mensen kopen.
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, prima product.
Beoordeling melden
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product snelle levering
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte service.
Beoordeling melden
16 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede webshop. Bestelde product was niet meer leverbaar en heb tegen dezelfde prijs een nieuwer model ontvangen. Moest er alleen wel zelf achteraan mailen omdat naar enkele dagen de tas nog niet was verstuurd. Verder goede services. Vandaar 4 en geen 5 sterren
Beoordeling melden
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk site en goede service.goede beschrijving van het product.
Beoordeling melden
10 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alle afspraken zijn nagekomen. Het product klopt, de bezorgtijd klopt.
Beoordeling melden
13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en voorafgaand van de bestelling vriendelijk geholpen
Beoordeling melden
MB
MJ B.
Voorschoten
29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Verzenden was wat, maar mooi product!!

Verzenden was wat aan de late kant, maar goed contact, mooi product!
Beoordeling melden
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leverde snel het bestelde product. Niks op aan te merken
Beoordeling melden
11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Schlechte Infos über Artikelverfügbarkeit und zu wenig Kommunikation zum Kunden

Ich bestellte einen Artikel, der als vorrätig deklariert was. Ansonsten hätte man diesen ja nicht bestellen können. Nach mehr als 2 Wochen erhielt ich dann eine Email, dass mein bereits in Vorkasse überwiesenes Geld wieder zurück erstattet werden würde. Wieso und weshalb wurde mir nicht mitgeteilt. Auf der Website vom TravelProShop sah ich dann, dass der Artikel nicht mehr verfügbar war. Schade, dass man hier nicht mehr Infos vom Shop bekommen hat und man unnötig warten musste. Immerhin erhielt ich tatsächlich schnell das Geld zurück.
Beoordeling melden