daparto.nl- Logo - Beoordelingen

daparto.nl
Beoordelingen:

36 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden160 beoordelingen in totaal  

4,61
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ken jullie pas twee weken, en vindt dat jullie werken met goede merken en prijzen. Plus dat de onderdelen voor mijn Picasso van 2001 nog te vinden zijn. ik ben ook tevreden over de verzending, en de verpakking. Voor mij moet er niks verbeteren. Moet binnenkort nog iets bestellen, en zal dat waarschijnlijk ook bij jullie doen. De vriendelijke groeten van Arnold uit Belgie.
AP
Arnold P.
Putte-Kapellen Belgie

Meest relevante negatieve beoordeling

5 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Waarom niet gewoon betalen met ideal, dat zou een bestelling veel makkelijker maken, in plaats van een creditcard, paypal enz.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor daparto.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
de prijs is heel goed maar via pay pal vind ik lastig en omslachtig maar dit is de eerste keer via pay pal dus misschien onwetendheid van mij? Nu afwachten of de onderdelen op tijd komen.
Beoordeling melden
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel erg tevreden eerder ook al besteld en retour ging soepel. Goede service
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede beschrijving en vlotte afwikkeling en goede prijzen
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zo doorgaan!
Beoordeling melden
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
zeer uitgebreide en duidelyke webshop met topproducten en topleveranciers voor my een fyne ervaring !
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AP
Arnold P.
Putte-Kapellen Belgie
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ken jullie pas twee weken, en vindt dat jullie werken met goede merken en prijzen. Plus dat de onderdelen voor mijn Picasso van 2001 nog te vinden zijn. ik ben ook tevreden over de verzending, en de verpakking. Voor mij moet er niks verbeteren. Moet binnenkort nog iets bestellen, en zal dat waarschijnlijk ook bij jullie doen. De vriendelijke groeten van Arnold uit Belgie.
Beoordeling melden
JD
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
gemak van onderdelen vinden en bestellen op een adres is zeer welkom.
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijzen en service.
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
GOED
Beoordeling melden
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede website en gunstige prijzen.

Eventueel retourneren van producten zou sneller afgehandeld mogen worden. Verder 100% tevreden over Departo en ik bestel hier vaak mijn onderdelen. levertijden zijn in orde.
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelproces is gebruikersvriendelijk
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top bedrijf

Heeft veel goede prijs en levering
Beoordeling melden
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Grote beurt aan BMW 335i…

Ik moest een grote beurt aan mijn BMW doen, en ik vond bij DAPARTO precies wat ik nodig had (NGK 97968 één stap koudere bougies) en zelfs nog meer met 45% korting 😁👍🏼
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering, goedkope prijzen

Snelle levering, keuze in budget of premium artikelen en rekend voor jouw de goedkoopste deal uit. Super site
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super prijzen voor kwaliteit producten. Relatief snel ontvangen vanuit Duitsland
Beoordeling melden