Klanten zijn erg tevreden over de scherpe en voordelige prijzen van de service. Daarnaast wordt de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website gewaardeerd. Ook de snelle levering en afhandeling wordt vaak genoemd als positief punt. Het bestelproces wordt door veel klanten als eenvoudig en prettig ervaren. Sommige klanten noemen echter kleine obstakels tijdens het bestelproces.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsdaparto.nl
makkelijk te bestellen producten, alleen de verzendkosten zijn hoog wat nog goedkoop kan.
Vanuit Nederland wordt ook geleverd daarom zou het goedkoper kunnen.
Kijk het aan en zal kijken of ik nog 1 keer zal bestellen.
Direct klaar!
Ik vind het fantastisch dat je alles kan bestellen. Je krijgt gelijk de goede prijs erbij.
Verzendkosten zijn misschien wel wat hoger dat als je bij 1 winkel zou bestellen, maar ik denk dat je in totaal goedkoper uit bent!
Fijne website!
korect en er word mee gezocht naar beste prijzen
Betalen met iDeal werkt niet
Ik kan niet inloggen met mijn account
Snel!!! En mooie prijzen.
Goede prijs en overzichtelijk. Duidelijke informatie en website eenvoudig te verkennen.
Daparto geeft altijd de beste prijs/kwaliteit
Daparto geeft altijd de goedkooste , maar ook een selectie op kwaliteit.
Ben dagen bezig met een onderdeel en uiteindelijk vind ik het zelfte artiken voor €30.- minder incl verzendkosten.
Overzichtelijke website, en voordelige prijzen. Ik ben zeer tevreden over mijn reeds ontvangen producten !!!
Ik kan iedereen jullie website aanbevelen 👍👍👍
overzichtelijk en goedkoop
Het scheelt een hoop zoekwerk.
scheelt veel tijd en beste prijs
Gewoon alles okay!