Klanten zijn uitermate tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren, waarbij klanten zich gewaardeerd voelen. Klanten prijzen de persoonlijke benadering, vriendelijkheid en betrokkenheid van de medewerkers. Ook wordt de kennis en deskundigheid van medewerkers gewaardeerd, evenals het deskundig oplossen van problemen. Problemen of fouten bij bestellingen worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. De communicatie wordt meestal als snel en duidelijk ervaren, maar enkele klanten ervaren soms geen of late reactie.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewswww.solex-onderdelen-limburg.nl/nl
Een tevreden klant!
Voor dat ik bestelde op de site heb ik gebeld.
Kreeg een hele vriendelijke meneer Van de Ven aan de lijn die mijn vraag heel goed en duidelijk beantwoorde.
Heb mijn bestelling voltooid en de bezorging ervan verliep feiloos.
Ben een tevreden klant zeker wat betreft de spiebaan in het vliegwiel.!
Dankjewel !!!
Sehr schnelle Lieferung. Morgens bestellt, nächsten Tag schon da und für 10,50 kann ich nicht nach Holland fahren.1 Zündkerze fehlte zwar, ist aber schnell mit Marcel geklärt worden.
Vielen Dank !!!
Krijg altijd goede kwaliteit onderdelen die goed passen heb wel eens bij een ander bestel was wel een stuk minder
Dankjewel !!!
Goed bereikbaar En vriendelijk!!!
Goed bereikbaar, neemt zelf telefoon op en is uiterst vriendelijk. Verder correcte uitlevering van bestelling onderdeel Solex.
Dankjewel !!!
Het versturen en terugsturen zeer vlot
Frees werk en nieuw spie top
Dankjewel !!!
Geweldige service zeer snelle levering
Dankjewel !!!
Snelle levering van de onderdelen.
Marcel ist sehr kompetent und immer freundlich!
Zustellung innerhalb von 12 Std. Top
Vielen Dank !!!
Snelle afhandeling goede verzorging van het bestelde artikels.
Dankjewel !
Alles wat ik besteld had was er de volgende dag , dit is klasse
Snelle afhandeling
Dankjewel !!!
Moet het nog monteren .snel geleverd en goed verpakt vd gevraagde onderdelen .
Dankjewel!
Ik vind het prima service
Dankjewel !!!
Duidelijke site...en snelle levering..
Duidelijke site...en snelle levering..
Hoe reviews werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.