Endoscoopwereld.nl

408 reviews in totaal   128 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering, de goede kwaliteit en functionaliteit van het product en het gebruiksgemak. Ook wordt de behulpzaamheid en oplossingsgerichtheid van de klantenservice gewaardeerd. Daarnaast wordt de communicatie met het bedrijf vaak als goed ervaren. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ervaren vertragingen of onduidelijkheid bij de bezorging, melden technische problemen met het product of vinden de verstrekte informatie soms onduidelijk. Daarnaast zijn er opmerkingen over trage reacties van de klantenservice en incidenteel over summiere terugkoppeling vanuit het bedrijf.

ReviewsEndoscoopwereld.nl

Alles prettig verlopen, snel geleverd ook alleen jammer dat er geen opvulling in de doos aanwezig was. Aangezien tegenwoordig door bezorgers niet altijd zachtzinnig mee om wordt gegaan zou dit wel wenselijk zijn, nu vloog de artikeldoos heen en weer in de leverdood, das jammer.

Antwoord van Endoscoopwereld.nl

Bedankt voor uw review en fijne feedback! Goed om te horen dat alles prettig verlopen is en dat de levering snel was. Uw opmerking over de verpakking nemen we zeker mee. We begrijpen helemaal dat goede bescherming tijdens transport belangrijk is, vooral omdat pakketten onderweg niet altijd even voorzichtig behandeld worden. Bedankt voor het meedenken en veel plezier gewenst met uw aankoop!
Top alles goed met Nederlandse handleiding Mooi in doos met uitleg op de doos Mooie hoes voor bescherming kan niet beter Alleen de verzending via DHL was wat minder dagen moeten wachten op ontvangst

Antwoord van Endoscoopwereld.nl

Bedankt voor uw mooie review en fijne feedback! Goed om te horen dat alles naar wens was, inclusief de Nederlandse handleiding en de beschermhoes. Jammer dat de levering via DHL vertraging had opgelopen, onze excuses daarvoor. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop!
Ik had iets besteld dat niet leverbaar was.Kreeg gelijk de keus of een ander produkt vergelijkend of geld terug.Toppp.
het ziet er degelijk en netjes uit, en verder moet ik het nog uit proberen
Ik heb dit ingevuld omdat ze me Mail vol spamde met de vraag voor een review hoop dat het nu stopt

Antwoord van Endoscoopwereld.nl

Bedankt voor uw review! Fijn dat u uiteindelijk de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen 😊 We begrijpen dat meerdere herinneringen als vervelend kunnen worden ervaren. We nemen uw feedback mee om dit beter af te stemmen. Gelukkig horen we wel dat u tevreden bent over het product. Veel plezier gewenst met uw aankoop!
J W
jan w.

goede endoscoop

Is een prima endoscoop met duidelijk een scherp beeld de bediening is erg gemakkelijk prima ding Ook de levering ging erg vlot in de avond besteld de volgende dag geleverd top
Goede service, ik ben uitstekend geholpen.
Fijn stuk gereedschap. DeE gekocht om afvoer gootsteen te inspecteren. Maar ook ideaal om boven verlaagd plafond te kijken. Diverse toepassingen denkbaar. Gemakkelijk in gebruik met kleurenscherm. Blij mee.

Alles zoals afgesproken,vlugge bezorging,en netjes verpakt

Alles zoals afgesproken, vlugge bezorg
Snelle reactie op bestelling en zelfs op een zondag kunnen ophalen/leveren! TOP!
Beste zaak van de hele wereld en omstreken! Problemen bestaan niet bij ze, als je er zelf 1 hebt ? Wordt er DIRECT voor een oplossing gezorgd! Met spoed leveringen, ff 1:1 in contact en volgende dag in huis! DIKKE VETTE PLUS!
Op zondag besteld en op maandag al geleverd ! Top!!

Antwoord van Endoscoopwereld.nl

Bedankt voor uw review! Geweldig om te horen dat uw bestelling zo snel geleverd werd 😊 Daar doen we het voor! Veel plezier gewenst met uw aankoop en graag tot ziens bij Endoscoopwereld.nl
Snelle levering, mooi product.
Prima product, voldoet aan de behoefte, en ook nog eens ontzettend snel geleverd!
Goed advies, snel geleverd, product is waar naar zijn geld!
We hebben een 2 mr endoscoop besteld, maar we hebben 1 mtr ontvangen, na mailcontact is er aangegeven dat de juiste zal worden na geleverd.

Antwoord van Endoscoopwereld.nl

Bedankt voor uw review en excuses voor de verwarring rondom de levering. Fijn dat we na contact snel een passende oplossing hebben kunnen bieden en dat de juiste uitvoering nageleverd wordt. Bedankt voor uw begrip en alvast veel plezier gewenst met uw endoscoop!