Alles voor je Truck- Logo - Beoordelingen

Alles voor je Truck
Beoordelingen:

238 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden381 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Alles voor je Truck voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het bijzonder is dat jullie een snelle levering opsturen. Dat is heel goed. Alleen ophalen pakketten bij post NL in Gouda , is natuurlijk heel lastig om voor 17:00 uur op te halen ,want we kunnen hele week niet kunnen ophalen. Omdat de tijd tekort is. Graag voor de volgende keer laten bezorgen bij Tankstation Peut Moordrecht, Ambachtweg 40 2841 LZ Moordrecht,want daar is ook een Post NL , en ze zijn open tot 21:00 uur s'avonds. Daar kunnen wij wel ophalen na het werk.

de meest kritische beoordeling

4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het tosti ijzer...alle zekeringen klapte er uit Midden op de snelweg in je vrachtwagen.je schrikt je rot . Wat blijkt ...koplt de info op de doos en het apparaat zelf niet ...komt niet overeen met me omvormer ( die nu stuk is ) ..dus ja ..mooi klote zo langs de snelweg...die halve kabine overhoop opzoek naar het probleem..te laat bij die klant die was boos ..waardoor me planner niet uit kwam met zijn planning waardoor ik weer later thuis was ( op onze trouwdag ) ..vrouw het hele weekend boos .dus kort door de bocht ...geen tosti planner boos klant boos vrouw boos ...en ik een kut weekend..dus nee ben niet zo blij met het tosti ijzer ding
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Alles voor je Truck

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het bijzonder is dat jullie een snelle levering opsturen. Dat is heel goed. Alleen ophalen pakketten bij post NL in Gouda , is natuurlijk heel lastig om voor 17:00 uur op te halen ,want we kunnen hele week niet kunnen ophalen. Omdat de tijd tekort is. Graag voor de volgende keer laten bezorgen bij Tankstation Peut Moordrecht, Ambachtweg 40 2841 LZ Moordrecht,want daar is ook een Post NL , en ze zijn open tot 21:00 uur s'avonds. Daar kunnen wij wel ophalen na het werk.
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zoals verwacht.

De omschrijving van het product incl. de maten die aan gegeven staan en de levering ervan. duidelijke site.
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ruime keuze. Gemakkelijk te bestellen en te betalen. Snelle levering.
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen gaat goed en goed verpakt en snel geleverd.top.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ruime keuze, makkelijk bestellen en correcte levering
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en snelle levering
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
veel producten, goede kwaliteit
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs, snelle bezorging💪🏻
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit/prijs verhouding
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Onderdelen snel geregeld.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top, duidelijk en stipt
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede service
Beoordeling melden
6 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden