Alles voor je Truck

1.114 reviews in totaal   323 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, de uitstekende en behulpzame service van het personeel, het prettige en duidelijke telefonische contact, de goede kwaliteit van de producten, de verzorgde verpakking en de overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website die het bestelproces eenvoudig maakt. Er zijn echter enkele opmerkingen over vertragingen en problemen met de bezorgdienst, vooral PostNL, en suggesties voor verbetering van de verpakking. Daarnaast zijn er incidentele opmerkingen over materiaaleigenschappen en pasvorm van de producten.

ReviewsAlles voor je Truck

alles is goed geregeld alleen postln maakt er weer een zooitje van door het naar een post nl punt te brengen we zijn aan de deur geweest nou echt niet verder goed geregeld zoals altijd
Goede prijs, snelle levering en word via PostNL geleverd. Dat is voor mij belangrijk. Omdat via dpd ofzo er vaak niks aankomt of je moet maar gaan zoeken waar het afgeleverd word

Geweldig geholpen!

Diverse spullen besteld. Ik had nog wat vragen maar ben super netjes geholpen aan de telefoon. Was snel geleverd en ben goed op de hoogte gehouden over de levering. Hartelijk dank en een dikke pluim!!!
Jim en Patrick Twee hard werkende mensen Staan altijd klaar als je wat vraagt En ze nemen de tijd voor.je . Ik ben blij Met deze mensen ook als leverancier Ik kom er graag als ik de buurt ben
het bestelde item in goede orde verstuurd en ontvangen

Alles voor de trucker en de touringcar chauffeur

Overzichtelijke website en praktische producten van goede kwaliteit. Ik ben zelf touringcar chauffeur en had altijd een probleem met het voorruit schoon maken. Nu heb ik de juiste materialen
Product is wat je ervan verwacht. De levering was wat later dan vermeld op de website.
Hele goede service en heel vriendelijk geholpen, super vriendelijke mensen.
Vlotte afhandeling
Service is top!
Mooie producten voor de juiste prijs , goede verzending
Goede klanten service, snelle levering
J J
J J.
Goed telefonisch contact, duidelijk
N G
N G.
Goede service En betaalbare kwaliteit
Iets sneller versturen.
Makkelijk bestellen, eerlijke prijzen en binnen redelijk termijn verzonden