Gecertificeerd sinds: 13 jan 2022
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en korte levertijd van hun bestellingen. De kwaliteit en pasvorm van de producten worden vaak geprezen en als uitstekend ervaren. Ook waarderen klanten de oplossingsgerichte houding en extra service, vooral bij fouten of problemen. De communicatie met het bedrijf wordt vaak als prettig, snel en behulpzaam ervaren. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding overwegend als positief genoemd. Het bestelproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsvosautospeciaalzaak.nl
Fouten PostNL
Fouten, gemaakt door PostNL heeft de heer Vos op een zeer prettige wijze opgelost. Hij heeft zichzelf bemoeid met het hele logistieke verzendtraject van een pakket, volgens PostNL onvindbaar. Op eigen kosten een nieuw pakket verstuurd als service naar de klant, chapeau!! Uiteindelijk is het eerste pakket alsnog, na anderhalve week op het bezorgadres aangekomen.
De tweede zending hebben we uiteraard weer terug gezonden.
Bedankt nogmaals heer Vos!
Zeer goede service op maat
Ik heb een Audi S6. Ik had automatten voor een Audi A6 besteld en gekozen voor bezorgen via DHL. Maar Vos belde mij op omdat PostNL sneller kon leveren en vroeg toen ook of ik speciale uitvoering van de A6 had. Toen bleek in het magazijn een speciale mattenset voor S6 te liggen die voor dezelfde prijs is geleverd. Zeer goede service op maat!
Zeer prettige ervaring..
De matten voor mijn nieuwe auto zijn door Vos zeer snel verstuurd. Helaas bleek de pasvorm niet goed omdat mijn Volvo een hybride auto is. Vos heeft nog contact gezocht met de leverancier om te kijken of er een oplossing mogelijk was. Toen er geen passende set leverbaar was heeft Vos direct een retourlabel gemaild en het geld teruggestort op mijn rekening. De communicatie met Vos krijgt een zeer dikke voldoende, op e-mail wordt gereageerd en je wordt ook teruggebeld. Al met al een zeer prettig ervaring.
Zeer attente en meedenkende werknemer, alle lof!
Kom daar in deze tijd nog maar eens om.
Automat besteld na telefonisch overleg over de juiste versie en binnen 24 uur in huis
Snelle verzending.
Snelle verzending, product exact zoals beschreven, prima kwaliteit
Komen gemaakte afspraken na en vroeg ook nog om wat voor type auto het was anders had ik nu kleine maten gekregen voor achter en heeft er ook andere bevestigen bij gegeven toppie bedankt. Han
Erg goed geholpen en zeer snelle verzending. Men denkt echt met je mee. Fijne zaak om dingen te kopen.
Supermooie en perfecte passende automatten. De bestelling werd ook snel geleverd. Alle lof voor dit bedrijf.
Wat jammer is heb matten gekocht voor mijn 308cc Peugeot maar ze zijn een stuk kleiner en blijven niet vast zitten met het auto rijden qua breedte prima maar qua lengte te klein.het lijken matten voor een 206cc.wat we hebben ook een 206 cc en daar passen wel baal hier echt van.
Vlotte levering van het product. Goede informatie
Korte levertijd & kwaliteit materialen !
Makkelijk te bestellen voor transparante prijzen, dat zijn ondernemers waar ik graag bestel.
En zeker zou aanraden, Top leverancier.
Product zoals beschreven!ben echt tevreden heb in verleden ook al eerder bestelt en tevreden.de service deze keer was nog beter.
Snelle bezorging, prima producten, ga zo door
Juiste product, goede prijs en snelle verzending
Prima mat, basic, maarvdaar was de prijs ook naar. En super snel verzonden zoals afgesproken.
Goede kwaliteit
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
vosautospeciaalzaak.nl
- +31851302975