NR1 Aanhanger

161 reviews in totaal   81 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, het deskundige en duidelijke advies, en de uitstekende, klantgerichte service. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak geprezen en de klantenservice wordt meestal als duidelijk en goed bereikbaar ervaren. Problemen worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost, waarbij soms zelfs extra service wordt geboden. Enkele klanten noemen vertragingen of te hoge verzendkosten. Ook zijn er incidentele negatieve ervaringen met de service en wordt de communicatie van de klantenservice soms als traag ervaren.

ReviewsNR1 Aanhanger

ondanks probleem, toch vijf sterren

Iedere webshop kan met dozen schuiven, maar uiteindelijk valt of staat een webshop met de klantenservice, en die is dik in orde: Ik had een kwaliteitsprobleem met een voorbedraadde verlichtingsset. Kan gebeuren; o.a. een slechte plek in het chroomwerk van de spiegels : Zonder teveel toestanden zijn de gebrekige onderdelen vervangen. Ondanks het gedoe heb ik onder de streep hier eigenlijk wel een goed gevoel aan overgehouden. Ik zou zo weer hier kopen.

Antwoord van NR1 Aanhanger

Fijn te horen dat we je uiteindelijk toch goed hebben kunnen helpen met het sturen van nieuw binnenwerk voor de RADEX verlichting. Bedankt dus voor het vertrouwen en de mooie sterren! graag weer!
Ik had een dining besteld en alley wat ik nodig had was er allemaal bij. Alles was heel goed verpakt gebruiksaanwijzing erbij. En de prijs viel best mee.als ik nog eens iets nodig heb niet Meer zoeken ik heb mijn firma gevonden .bedankt en zou.zeggen blijf zo vender does gr.leo

Antwoord van NR1 Aanhanger

Hallo Leo, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat alles bij je bestelling van het DIN-oog compleet was, netjes verpakt zat en dat de gebruiksaanwijzing erbij zat. Ook goed om te horen dat de prijs goed is bevallen. Mooi compliment dat je zegt dat je je firma hebt gevonden — daar doen we het voor. Veel succes met de montage en graag tot een volgende keer bij NR1Aanhanger.nl! Met vriendelijke groet, Bas Olde Juninck NR1Aanhanger.nl
een nieuwe as onder een oude kar? dat past nooit en dan nog brede banden! door een aanrijding ook bredere spatborden gemonteerd en de gaten in de as om de as te monteren uitgeslepen naar links en naar rechts .Grote vulplaten er over en rijden maar.De vulplaten die zijn gebruikt zijn afgeslepen van de oude as.

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt voor je feedback! meestal past een nieuwe as wel onder oudere aanhangers als de maten maar overeen komen. vaak hebben we wel oplossingen om dit aan te passen.. goed te ervaren dat de creatieven onder ons altijd een oplossing vinden! Als de basis spullen maar ok zijn! Grtz, Bas

Aanrader!

Top! Ruime keuze, goede prijs/kwaliteit verhouding 3n de volgende dag in huis. Ideaal met track/trace code en je kunt zelf de pakketpost kiezen (DHL, PostNL etc)

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt voor de mooie review en het vertrouwen in NR1Aanhanger.nl. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het assortiment, de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle levering. Ook goed om te horen dat de track & trace en de keuze uit verschillende vervoerders positief worden ervaren. Veel succes met je aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Bas Olde Juninck NR1Aanhanger.nl
Alles was prima. Maar ik zou wel bij bij zo'n dekzeil met elastiek koort twee verbindings haakjes van kunststof doen 6 mm.

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt voor de positieve review en bedankt voor je tip! ..we gaan het doorgeven aan de leverancier!
Supper duidelijk en meteen aktie ondernemen en zeer goed meedenken
L D
Lucia D.
Goede producten en zeer snelle levering. Gs xo door .we zijn heel tevreden.

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt! wij zijn ook heel tevreden met deze mooie review! graag weer! grtz, Bas
Nieuwe banden plus velgen voor de aanhanger,waren snel geleverd.

Eerlijke webshop

Ik bestelde een assen pakket, alles was netjes verpakt en kwam toe. Bij ontvangst zag ik echter dat de prijs van een andere Nederlandse webshop beterkoop was, maar NR1 hield zich aan zijn woord en betaalde me het verschil terug.

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt voor deze ook eerlijke review! bij ons is inderdaad afspraak = afspraak! graag weer. Grtz,Bas
Dekzeil voor aanhanger voor 22.00 besteld, de volgende in huis. Top.

Antwoord van NR1 Aanhanger

Heel erg bedankt voor deze fijne review! mooi dat ons magazijn goed werk geleverd heeft! grtz, Bas

Geweldige service

Ondanks wat problemen met de leverancier (wat achteraf in de advertentie vermeld bleek te staan), konden wij de desbetreffende bestelling niet geheel accepteren. Hier kon de verkoper weinig aan doen omdat de banden direct van de leverancier kwamen. Hij heeft dit geweldig snel opgelost, geheel op kosten van het bedrijf (+/- €100 verzendkosten). Hier zijn wij enorm dankbaar voor en wij hebben nu weer een geweldig rijdende boot trailer. Ik bestel hier volgende keer weer!

Antwoord van NR1 Aanhanger

..beetje laat nog maar bedankt voor jullie fijne review! kan altijd iets mis gaan maar we proberen het altijd netjes op te lossen... graag weer ! Grtz,Bas

top!

duidelijke beschrijving,snel besteld en goed op tijd geleverd

Antwoord van NR1 Aanhanger

Ook top! bedankt voor je positieve review! grtz, Bas
Snelle en correcte levering.

Correcte levering.

Correcte en binnen aangegeven tijd producten geleverd. Goede communicatie. Misschien een kleine opmerking. De doos was echt wel veel te groot voor de producten die erin zaten.

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt! Dat is altijd fijn te horen! wat de doos bereft geven we door aan onze magazijnen.. ;-)
Verzending te duur 59 euro voor alleen maar losse onderdelen zonder pallet of andere colly. Materiaal is prima.

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt voor je feedback. We hadden dit per mail ook al besproken... Een as met koppeling en banden wordt per expeditie door Tielbeke uitgeleverd. We leveren dit op een pallet aan maar het is de beslissing van de transporteur om dit eventueel voor meer ruimte "uit elkaar te trekken". Helaas zijn dit ook onze kosten. We kunnen wel "gratis" verzending aanbieden ook voor assen etc. maar dan zullen de producten weer duurder worden. Het streven is altijd om transparant te zijn en de kosten voor de producten te tonen en zo aantrekkelijk mogelijk te houden. Grtz,Bas

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt voor deze mooie 5 sterren!

Bedankt!!
Heel prettig en deskundig geholpen! Zeker een aanrader en denk aan dit correcte bedrijf bij een volgende order!

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt voor deze fijne feedback en beoordeling! graag weer!

snelle afhandeling

goede oplossing gevonden voor bestelde assen

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt! dat horen we graag