NR1 Aanhanger

147 reviews in totaal   82 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en klantgericht ervaren, waarbij problemen snel worden opgelost. Het deskundige en duidelijke advies bij het kiezen van producten wordt gewaardeerd. Ook de prijs-kwaliteitverhouding en de kwaliteit van de geleverde producten krijgen positieve beoordelingen. Daarnaast wordt de duidelijke, transparante en snelle communicatie als prettig ervaren. Enkele klanten merken op dat er soms vertragingen zijn bij de levering en vinden de verzendkosten aan de hoge kant. Daarnaast worden bepaalde artikelen als prijzig ervaren en zijn er incidenteel klachten over defecten of verkeerde maatvoering. Een enkele klant wenst bovendien snellere reacties op vragen.

ReviewsNR1 Aanhanger

ondanks probleem, toch vijf sterren

Iedere webshop kan met dozen schuiven, maar uiteindelijk valt of staat een webshop met de klantenservice, en die is dik in orde: Ik had een kwaliteitsprobleem met een voorbedraadde verlichtingsset. Kan gebeuren; o.a. een slechte plek in het chroomwerk van de spiegels : Zonder teveel toestanden zijn de gebrekige onderdelen vervangen. Ondanks het gedoe heb ik onder de streep hier eigenlijk wel een goed gevoel aan overgehouden. Ik zou zo weer hier kopen.

Antwoord van NR1 Aanhanger

Fijn te horen dat we je uiteindelijk toch goed hebben kunnen helpen met het sturen van nieuw binnenwerk voor de RADEX verlichting. Bedankt dus voor het vertrouwen en de mooie sterren! graag weer!
een nieuwe as onder een oude kar? dat past nooit en dan nog brede banden! door een aanrijding ook bredere spatborden gemonteerd en de gaten in de as om de as te monteren uitgeslepen naar links en naar rechts .Grote vulplaten er over en rijden maar.De vulplaten die zijn gebruikt zijn afgeslepen van de oude as.

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt voor je feedback! meestal past een nieuwe as wel onder oudere aanhangers als de maten maar overeen komen. vaak hebben we wel oplossingen om dit aan te passen.. goed te ervaren dat de creatieven onder ons altijd een oplossing vinden! Als de basis spullen maar ok zijn! Grtz, Bas

Aanrader!

Top! Ruime keuze, goede prijs/kwaliteit verhouding 3n de volgende dag in huis. Ideaal met track/trace code en je kunt zelf de pakketpost kiezen (DHL, PostNL etc)

Eerlijke webshop

Ik bestelde een assen pakket, alles was netjes verpakt en kwam toe. Bij ontvangst zag ik echter dat de prijs van een andere Nederlandse webshop beterkoop was, maar NR1 hield zich aan zijn woord en betaalde me het verschil terug.

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt voor deze ook eerlijke review! bij ons is inderdaad afspraak = afspraak! graag weer. Grtz,Bas

Geweldige service

Ondanks wat problemen met de leverancier (wat achteraf in de advertentie vermeld bleek te staan), konden wij de desbetreffende bestelling niet geheel accepteren. Hier kon de verkoper weinig aan doen omdat de banden direct van de leverancier kwamen. Hij heeft dit geweldig snel opgelost, geheel op kosten van het bedrijf (+/- €100 verzendkosten). Hier zijn wij enorm dankbaar voor en wij hebben nu weer een geweldig rijdende boot trailer. Ik bestel hier volgende keer weer!

Antwoord van NR1 Aanhanger

..beetje laat nog maar bedankt voor jullie fijne review! kan altijd iets mis gaan maar we proberen het altijd netjes op te lossen... graag weer ! Grtz,Bas

Correcte levering.

Correcte en binnen aangegeven tijd producten geleverd. Goede communicatie. Misschien een kleine opmerking. De doos was echt wel veel te groot voor de producten die erin zaten.

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt! Dat is altijd fijn te horen! wat de doos bereft geven we door aan onze magazijnen.. ;-)
Verzending te duur 59 euro voor alleen maar losse onderdelen zonder pallet of andere colly. Materiaal is prima.

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt voor je feedback. We hadden dit per mail ook al besproken... Een as met koppeling en banden wordt per expeditie door Tielbeke uitgeleverd. We leveren dit op een pallet aan maar het is de beslissing van de transporteur om dit eventueel voor meer ruimte "uit elkaar te trekken". Helaas zijn dit ook onze kosten. We kunnen wel "gratis" verzending aanbieden ook voor assen etc. maar dan zullen de producten weer duurder worden. Het streven is altijd om transparant te zijn en de kosten voor de producten te tonen en zo aantrekkelijk mogelijk te houden. Grtz,Bas
Heel prettig en deskundig geholpen! Zeker een aanrader en denk aan dit correcte bedrijf bij een volgende order!

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt voor deze fijne feedback en beoordeling! graag weer!

snelle afhandeling

goede oplossing gevonden voor bestelde assen

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt! dat horen we graag

Prima aanhangerbanden goodride

Prima aanhangerbanden, en tegen zeer schappelijke prijs. Dit is mijn 1e keus website voor alles wat met aanhangers te maken heeft.

Antwoord van NR1 Aanhanger

Kijk! bedankt! dat is heel fijn te horen! graag weer!
Niets veranderen, prima geholpen, deskundig advies, komen afspraken na, vriendelijk en correct aan de telefoon.

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt voor deze mooie review! Graag weer!
Prima geholpen, goede expertise en vriendelijk en klantgericht denken en handelen.

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt voor deze mooie sterren en fijne feedback! graag weer

Prettig beholden

Prettig geholpen, meedenken als verkoper is altijd prettig. 2 dagen later de diesel netjes verpakt bezorgd!

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt! daar doen we het voor! graag weer!
Even overleg over hoe en wat en dus goede product ontvangen

Antwoord van NR1 Aanhanger

Thx voor deze mooie feedback!
na bstelling snel bezorg top

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt voor de mooie review! dit horen we graag!

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt voor je mooie 4 sterren!

zeer goed en professioneel

buitengewoon goede begeleiding. Goed bereikbaar en een zeer duidelijke site

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt voor deze fijne review! graad gedaan en graag weer!

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt voor de sterren!!

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt voor de mooie 5 sterren.
De prijs was zeer aantrekkelijk en de levering was was ook super.👍

Antwoord van NR1 Aanhanger

Bedankt voor deze fijne review! graag weer! ;-)