630 reviews in totaal   141 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

630 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 28 jan 2026

maxxsloten.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering. De degelijkheid en stevigheid van de producten worden vaak geprezen, waarbij veiligheid en gebruiksgemak als belangrijke pluspunten naar voren komen. Daarnaast wordt de vriendelijke en oplossingsgerichte service gewaardeerd, vooral wanneer er fouten of vragen zijn rond bestellingen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig ervaren en de communicatie is duidelijk, snel en behulpzaam. Het bestelproces verloopt eenvoudig en het gebruik van de producten is duidelijk en makkelijk. Er zijn enkele opmerkingen over vertragingen bij de levering.

Reviewsmaxxsloten.nl

Goede service en kwaliteit producten.

Ten eerste ben ik heel erg tevreden over de service die ik heb ontvangen: In eerste instantie had ik het verkeerde product ontvangen (dit leek achteraf te komen doordat er een vakje in de voorraad verkeerd gevuld was). Dit probleem werd heel snel, vriendelijk en goed opgelost. De volgende dag had ik het juiste product binnen met een retourlabel om het foutieve product terug te sturen. En kreeg ik informatie over hoe het foutje gebeurd was. Ten tweede heb ik beide producten bekeken, beide zijn ze van goede kwaliteit en al helemaal voor de prijs die je betaalt Ik zou het zeker aanraden om hier een muuranker te bestellen als je daar naar op zoek bent.

Degelijke sloten waar ik even op moest wachten

Degelijke sloten voor over ik het kan beoordelen. Wel zwaar. Maar het duurde langer dan verwacht voor ik ze thuis had. Op de zondag besteld en vakantietijd dat zal mogelijk de oorzaak zijn. Maar als er op een website staat vandaag besteld voor een bepaalde tijd dezelfde dag verzonden, dan verwacht je ze met een of 2 dagen thuis. Nu was het drie dagen.
Bestelling is snel en goed verlopen en daarna retour ook alleen jammer dat de retourkosten voor jezelf zijn. En de nieuwe bestelling ging ook goed maar helaas nog niks ontvangen vanwege dat andere shop dicht zit dus nog even wachten.
Let goed op wat je besteld ik heb een muurbeugels slot besteld waar het slot niet doorheen kan omdat de diameter 45mm. Kijk daar zelf even goed naar gezien het feit de sloten van de fietsen vrij groot zijn voor de verzekering
Geïmporteerde review
Muur/vloer oog anker gekocht voor een driewielfiets. Oerdegelijk, gehard staal met een kunststoffen afsluitkap. Geleverd met korte handleiding, 4 zware keilbouten en 2 inbussleutels. Daar is over nagedacht. Bestelling via Bol en binnen 24 uur geleverd. Dikke pluim. Het anker is gemakkelijk te bevestigen. Bedoeld voor betonnen vloer of muur. In bakstenen muur kan je beter gewone pluggen gebruiken, gelet op de grootte van de keilbouten. Bovendien loop je de kans dat de baksteen barst als je de bouten onverhoopt te strak aandraait. Ik ben echter zeer tevreden met mijn aankoop.
Klantvriendelijkheid was prima en er werd actief geholpen toen ik aangaf de bestelling bij het kantoor te willen afhalen ipv via dpd (hele slechte ervaringen met dpd) dus dat was top!
2 stuks 2 meter art 4 sloten besteld voor het vastleggen van een bootje: super degelijk! Snel geleverd. Voldoende keuze. Dus als ik weer eens iets aan de ketting leggen moet…
Geïmporteerde review
Ik heb bij Maxxsloten een Kettingslot ART 4 SXP 180cm loop besteld. Uit de verpakking komt een slot met een kettinglengte van 150cm. Helaas niet lang genoeg voor mijn situatie. Helaas duurde de reactie van Maxxsloten wat langer dan gewenst/gebruikelijk maar ik kreeg nette excuses en een goede (en zelfs goedkopere oplossing) aangeboden. Daarbij mocht ik mijn verkeerd geleverde product gratis retourneren.Samenvsattend was ik initieel ontevreden maar is het later door Maxxsloten netjes opgelost. Vandaar 4 sterren en geen 5.
Geïmporteerde review
Kettingslot van het merk maxx sloten besteld, maar kreeg er één van toplocks geleverd. Prijs is hetzelfde en kettingslot is ook praktisch hetzelfde. Het was netjes de volgende dag geleverd en ik had hem ook gelijk nodig. Besloten het dus maar zo te laten en geen contact te zoeken, aangezien het niet veel uitmaakt. Maar wel apart dat je een ander slot ontvangt dan je besteld.Slot is verder prima, goede kwaliteit. Desondanks dus toch tevreden.
Zeer goed/zwaar ankerslot en duidelijke beschrijving hoe montage dient te gebeuren. Heb nu 2 ankersloten voor de scooter en dat geeft een veilig gevoel tegen diefstal.
Het hangslot is waarschijnlijk prima, maar het is jammer dat de koeriersdienst beweerde het pakket bij de buren te hebben afgegeven, terwijl het nergens te vinden is – ik heb dus niets ontvangen!
Snelle levering, goede prijs. Echter, de meegeleverde keilbouten van het grondanker pasten niet in de aangegeven diameter, waardoor ik andere moest kopen en wat herstelwerkzaamheden moest verrichten, wat de prijs heeft opgedreven.
Vandaag besteld morgen in huis wordt niet waar gemaakt, maar dat zal deels ook aan dpd liggen. Ik heb een ander slot ontvangen dan ik had besteld maar dat is netjes opgelost!

mooi

aankoop was simpel. de prijs was mooi. en het slot zelf ook mooi. en bezorging was redelijk snel. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ik heb hem nog niet gebruikt. dus ik beoordeel voorlopig alleen hoe hij er uit ziet. dus daarvoor 5 sterren.

Helemaal goed👍

Reageren direct op mail, site zeer duidelijk, telefonisch bereikbaar en zeer snelle levering.

De muuranker en slot als set.

De muuranker en slot werd als set aangeboden voor een mooie prijs. Bezorging was snel en de kwaliteit is super.
Bestelling is helaas nog niet binnen. Zaterdag bestelt, donderdag nog steeds in sorteercentrum. Misschien gaan samenwerken met andere pakketdienst?

Muuranker en een kettingslot.

Ik had een muuranker en een kettingslot besteld. Het werd snel geleverd en het is prima spul.

Aan te bevelen aan anderen.

Zeer snelle levering. Product goed verpakt. Artikel nog niet in gebruik genomen, maar ziet er degelijk uit.

maxxsloten.nl

Maxxsloten.nl is de webwinkel voor al uw tweewieler beveiliging. Wij leveren onder andere ART gekeurde kettingsloten voor scooters, motoren en fietsen. Wij zijn een nieuw en jong bedrijf dat ervoor w...