maxxsloten.nl

746 reviews in totaal

746 reviews since 28 jan 2026

Gecertificeerd sinds: 28 jan 2026
maxxsloten.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering van hun bestelling. De kwaliteit van de producten wordt vaak als goed, degelijk en betrouwbaar omschreven, soms zelfs beter dan verwacht. Ook worden de prijzen als scherp, concurrerend of redelijk ervaren in verhouding tot de kwaliteit. De service wordt veelal als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht beschouwd, ook bij problemen of retouren. Daarnaast wordt het bestelproces makkelijk gevonden en de website als duidelijk ervaren. Retouren worden meestal probleemloos afgehandeld. Er zijn echter enkele minpunten: soms worden er andere producten geleverd dan besteld of zijn er afwijkingen in specificaties. Ook worden er af en toe onduidelijkheden in de communicatie genoemd. Tot slot vinden sommige klanten het jammer dat retourkosten voor eigen rekening zijn.

Reviewsmaxxsloten.nl

Had slot besteld voor een vriend. Was het slot kwijt geraakt. Hij was naar de winkel geweest waar hij het slot en fiets had gekocht. Winkel zei dat hij een compleet slot met ketting moest kopen. Ik heb hem tijdelijk mijn ABUS slot geleend. Na enkele dagen komt een vriend naar hem toe dat hij een slot had gevonden!! De sleutel paste!! Ik heb contact opgenomen met Maxx sloten. Ze hebben me zeeer goed geholpen: heb het slot retour gezonden en Maxx sloten heeft dit meer dan prima afgehandeld.

"Supersterk slot met geweldige snelle service!"

"Supersterk slot met geweldige, snelle service!"Dit Cycloni kettingslot van 90 cm is een absolute aanrader. Naast de geweldige en snelle service bij de levering, is het product zelf ook top. Het slot voelt met zijn 2 kilo zwaar en veilig aan, en de neopreen sleeve voorkomt krassen op mijn frame. Ideaal is dat er maar liefst 3 sleutels worden meegeleverd. Dankzij het duidelijke ART 2 keurmerk en het sleutelnummer op het sleuteltje was het aanmelden voor mijn fietsverzekering binnen een minuut geregeld. De cilinder draait bovendien supersoepel!

Goede service en kwaliteit producten.

Ten eerste ben ik heel erg tevreden over de service die ik heb ontvangen: In eerste instantie had ik het verkeerde product ontvangen (dit leek achteraf te komen doordat er een vakje in de voorraad verkeerd gevuld was). Dit probleem werd heel snel, vriendelijk en goed opgelost. De volgende dag had ik het juiste product binnen met een retourlabel om het foutieve product terug te sturen. En kreeg ik informatie over hoe het foutje gebeurd was. Ten tweede heb ik beide producten bekeken, beide zijn ze van goede kwaliteit en al helemaal voor de prijs die je betaalt Ik zou het zeker aanraden om hier een muuranker te bestellen als je daar naar op zoek bent.
Bestelling gedaan op de website. Dat ging op zich prima. Maar ontving geen bevestiging van mijn bestelling. Wel ontving ik een bericht van de vervoerder.?! Het product was er binnen enkele dagen. Daarna kreeg ik een bericht van riverty. En pas nadat ik betaald had ontving ik een bestelbevestiging met een soort van factuur in de mail. Die communicatie volgorde is vreemd. De muurankers zij wel ok, maar de keilbouten zijn beduidend dikker dan staat aangegeven. Je hebt een andere boor nodig. Dus ik zou het niet nog een keer hier bestellen.

SXP schijfremslot

Beschrijving van het ( motor) schijfremslot was duidelijk en de prijs is concurerend. Snelle levering en duidelijke info daarover. Ik heb al vele jaren de exact zelfe in gebruik voor mijn toermotor. En ik wilde voor mijn onlangs aangeschafte oldtimer weer het zelfde slot.
Het slot kwam lekker snel. Echter de verpakking gaf niet echt duidelijk aan hoe de montage met de Ty-raps moet. Na lang puzzelen kwam ik erachter dat dit met de bijgeleverde schroeven moest. Dit zou duidelijker kunnen op de verpakking of verwijzen naar een instructie filmpje.

Degelijke sloten waar ik even op moest wachten

Degelijke sloten voor over ik het kan beoordelen. Wel zwaar. Maar het duurde langer dan verwacht voor ik ze thuis had. Op de zondag besteld en vakantietijd dat zal mogelijk de oorzaak zijn. Maar als er op een website staat vandaag besteld voor een bepaalde tijd dezelfde dag verzonden, dan verwacht je ze met een of 2 dagen thuis. Nu was het drie dagen.
Bestelling is snel en goed verlopen en daarna retour ook alleen jammer dat de retourkosten voor jezelf zijn. En de nieuwe bestelling ging ook goed maar helaas nog niks ontvangen vanwege dat andere shop dicht zit dus nog even wachten.
vriendelijk en heel goede service , één van de twee artikelen ontvangen daarna een mail verstuurd en de volgende dag heb ik de tweede artikel ontvangen , topi .
Let goed op wat je besteld ik heb een muurbeugels slot besteld waar het slot niet doorheen kan omdat de diameter 45mm. Kijk daar zelf even goed naar gezien het feit de sloten van de fietsen vrij groot zijn voor de verzekering
Zeer degelijk muuranker en kettingslot voor mijn motor. Zware kwaliteit. Gratis verzending en de prijs is heel redelijk. Top!
Makkelijk mee te nemen op de fiets ,het slot is voor mijn kleinzoon die is er heel tevreden mee. Hellaas kan ik er dis geen foto van maken.

Handig met 16mm boor

Snelle levering van een muuranker met goede prijskwaliteitsverhouding. Heel handig dat de steenboor bijgeleverd is.
Geïmporteerde review
Muur/vloer oog anker gekocht voor een driewielfiets. Oerdegelijk, gehard staal met een kunststoffen afsluitkap. Geleverd met korte handleiding, 4 zware keilbouten en 2 inbussleutels. Daar is over nagedacht. Bestelling via Bol en binnen 24 uur geleverd. Dikke pluim. Het anker is gemakkelijk te bevestigen. Bedoeld voor betonnen vloer of muur. In bakstenen muur kan je beter gewone pluggen gebruiken, gelet op de grootte van de keilbouten. Bovendien loop je de kans dat de baksteen barst als je de bouten onverhoopt te strak aandraait. Ik ben echter zeer tevreden met mijn aankoop.

sterk slot goede kwaliteit 3 sleutels top en top en top bedrijf

sterk slot Goede kwaliteit 3 sleutels Ja zeer te spreken Als je het gisteren om 8 uur s,avonds hebt besteld en zelfs de volgende dag in huis Ja top bedrijf
Klantvriendelijkheid was prima en er werd actief geholpen toen ik aangaf de bestelling bij het kantoor te willen afhalen ipv via dpd (hele slechte ervaringen met dpd) dus dat was top!
Ging wat verkeerd met levering en vergeten na die tijd mail terug te sturen naar mij waardoor ik alsnog weer wat moest sturen dus dit ging ff niet goed!
Zeer snel ontvangen, s'avonds om 20.00 uur bestked en de volgende dag al binnen. Goede kwaliteit en zeer zwaar slot. Ben erg tevreden.

Makkelijk, goede prijs, snel

Ik kon makkelijk vinden wat ik nodig had, het was ook nog in de aanbieding en supersnel bezorgd.
2 stuks 2 meter art 4 sloten besteld voor het vastleggen van een bootje: super degelijk! Snel geleverd. Voldoende keuze. Dus als ik weer eens iets aan de ketting leggen moet…

Maxxsloten.nl is de webwinkel voor al uw tweewieler beveiliging. Wij leveren onder andere ART gekeurde kettingsloten voor scooters, motoren en fietsen. Wij zijn een nieuw en jong bedrijf dat ervoor w...