Reviews voor maxxsloten.nl
Muur/vloer oog anker gekocht voor een driewielfiets. Oerdegelijk, gehard staal met een kunststoffen afsluitkap. Geleverd met korte handleiding, 4 zware keilbouten en 2 inbussleutels. Daar is over nagedacht. Bestelling via Bol en binnen 24 uur geleverd. Dikke pluim. Het anker is gemakkelijk te bevestigen. Bedoeld voor betonnen vloer of muur. In bakstenen muur kan je beter gewone pluggen gebruiken, gelet op de grootte van de keilbouten. Bovendien loop je de kans dat de baksteen barst als je de bouten onverhoopt te strak aandraait. Ik ben echter zeer tevreden met mijn aankoop.
Ik heb bij Maxxsloten een Kettingslot ART 4 SXP 180cm loop besteld. Uit de verpakking komt een slot met een kettinglengte van 150cm. Helaas niet lang genoeg voor mijn situatie. Helaas duurde de reactie van Maxxsloten wat langer dan gewenst/gebruikelijk maar ik kreeg nette excuses en een goede (en zelfs goedkopere oplossing) aangeboden. Daarbij mocht ik mijn verkeerd geleverde product gratis retourneren.Samenvsattend was ik initieel ontevreden maar is het later door Maxxsloten netjes opgelost. Vandaar 4 sterren en geen 5.
Kettingslot van het merk maxx sloten besteld, maar kreeg er één van toplocks geleverd. Prijs is hetzelfde en kettingslot is ook praktisch hetzelfde. Het was netjes de volgende dag geleverd en ik had hem ook gelijk nodig. Besloten het dus maar zo te laten en geen contact te zoeken, aangezien het niet veel uitmaakt. Maar wel apart dat je een ander slot ontvangt dan je besteld.Slot is verder prima, goede kwaliteit. Desondanks dus toch tevreden.
Kwalitatief zien de sloten er erg goed uit. Er zat netjes een flyer bij met duidelijke do’s en don’ts, wat erg handig is. De bestelling werd snel en netjes verzonden en de prijs is ook zeer netjes. Al met al zeer tevreden met mijn aankoop!
Recentelijk een ART 4-sterren muur- c.q. grondanker besteld. Weliswaar snel verzonden maar bezorging door DPD bleef steken. Na mail-contact met vriendelijke klantenservice is een nieuw pakket met spoed verstuurd. Netjes!
Ik had een lang kettingslot nodig en die heb ik hier gevonden.Eerst was er per ongeluk een kortere variant verstuurd. Na een kort belletje was alles geregeld en heb ik direct een nieuw slot toegestuurd gekregen inclusief retour label, Een dag later had ik alsnog mijn slot.Hele vriendelijke en behulpzame klantenservice!
Ik kreeg als eerst een slecht slot toegestuurd, ik heb dit gemeld bij de klantenservice en ze hebben mij gelijk geholpen. Ze hebben mij een nieuw slot gestuurd, die werkt perfect. Ik ben zeer tevreden en raad zeker aan om hier een slot te bestellen!
Op de website kan je met gebruikmaking van filters (op o.a. merk, lengte, art) naar een voor jou geschikt slot zoeken. Goed/voordelig geprijsd. Goede communicatie na bestellen en snelle levering.
Top service gebeld om informatie te krijgen over welk slot voor mijn vespa gts 310 ivm kleine wielen alles netjes uitgelegd door de verkoper ook een muur anker besteld en door een fout van mijzelf de pluggen kapot gemaakt en voor een klein bedrag nieuwe toegestuurd
Zeer netjes en stevig verpakt, had exact datzelfde slot eerst besteld via bol.com, waardoor het slot compleet uit een dun papieren doos was gescheurd en los door de bestelbus over de laadvloer stuiterde. Bij maxx echter weten ze hoe iets verpakt moet worden:)Zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan door Max die ter plekke de verzending regelde en betaling. Top!Het slot is van prima kwaliteit, sluit en opent makkelijk en de ketting kan verrassend makkelijk gevouwen worden onder de buddysit. Ik gebruik het zowel als schijfremslot als kettingslot als ik mijn motor wil vastmaken. Handig. Aanrader!
ik had verkeerde slot geleverd gekregenbelde op en vrijwel meteen werd de tel opgenomenwat ik had besteld was er helaas niet door een fout in de leveringmaar kreeg zonder extra kosten een duurder vergelijkbaar sloten dat was ook weer de volgende dag geleverd inclusief retour stickerverkeerde slotdaar hou ik van goede service
Het slot wat ik had besteld was helaas te groot en te zwaar. De mailwisseling was prettig en zware behulpzaam.Ik mocht het retourneren en het geld was snel teruggeboekt.
Op zoek naar een muur-/vloeranker kwam ik terecht bij Maxxsloten. Die hadden een mooie combi zijnde een vloeranker en 120cm ketting, beide klasse 4. Aangezien dit ook nog eens goed betaalbaar was, meteen besteld. Daarna werd het snel geleverd.Product ziet er zeer degelijk uit. Hopelijk schrikt het potentiële dieven voldoende af.
Na slechte ervaring bij een concurrent terecht gekomen bij Maxxsloten.Zeer fijn bedrijf en een uitstekende voorlichting en service inzake de aanschaf van een scooterslot. Personeel staat volledig achter hunproduct en hun service. Zeker een aanrader om een product aan te schaffen.
Duidelijke site juiste communicatie via de mail over de aankoop.Netjes op tijd en DHL levert correct.Product naar wens Art3 kettingslot 140cm Dit om op ons vakantieadres de E-bike met een EXTRA slot te gebruiken je kan er dan makkelijk 2 E-bikes aan een stevig object vastzetten.Dit slot is niet als vervanging van de art2 ringslot aan de fiets gemonteerd en het art2 vouwslot die wij ook gebruiken.
Ik had per ongeluk het verkeerde artikel besteld, maar heb direct contact opgenomen met de klantenservice om het juiste product door te geven. Zij hebben dit meteen voor mij aangepast, het nog dezelfde dag verzonden en de volgende dag had ik het juiste artikel al in huis.
Vandaag besteld, morgen in huis.De kwaliteit van het ART5 1.5mtr kettingslot is buiten verwachting uitstekend.Met zijn dikke schakels en uitmuntend slot is deze ketting ten zeerste aan te bevelen.Kleine tip,de lengte van het 1.5mtr kettingslot bevestigd aan mijn Honda aan het ankerslot( Abus WBA100) is goed te doen maar voor wat extra speling zou ik de 1.8mtr lengte aanbevelenAl met al zeer goede en degelijke kwaliteit voor een hele mooie prijs!
2 keer een bestelling doen en 2 keer het verkeerde slot aan krijgen..-(Maar na contact te hebben opgenomen is er een oplossing gevonden om mijn probleem op te lossen en ben ik tevreden met de behandeling.En ben ik nu in blije verwachting op mijn beugels.Thks
Had rond 19:00 een bestelling geplaatst en die lag de volgrnde dag al rond 15:00 klaar bij het PostNL afhaalpunt. Helemaal top!
Na bestelling van een slot bleek er een foutje in de advertentie over een extra tjeNa een mailtje toch gekregenGeweldige serviceTop
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews