sandervunderink.nl

57.736 reviews in totaal   6.927 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, correcte en vaak stipte levering. Het ruime en complete assortiment wordt erg gewaardeerd. Klanten vinden de prijzen scherp en eerlijk, wat bijdraagt aan hun keuze voor deze webshop. De klantenservice wordt als behulpzaam, snel en oplossingsgericht ervaren, met veel lof voor de vriendelijkheid en professionaliteit. De website wordt als duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk beschouwd. Eventuele problemen of fouten worden snel en effectief opgelost, wat leidt tot veel vertrouwen bij klanten. Het bestelproces en de mogelijkheid tot gemakkelijk zoeken en bestellen worden als zeer positief genoemd. De communicatie over orders, vragen en leveringen verloopt meestal snel, duidelijk en vriendelijk. Soms zijn er vertragingen bij de levering als gevolg van externe factoren zoals PostNL. Enkele klanten wensen een nog breder assortiment. Er zijn soms kleine verbeterpunten rond de zoekfunctie van de website. Af en toe wordt er melding gemaakt van overcommunicatie of onduidelijkheid in de communicatie.

Reviewssandervunderink.nl

Top bedrijf en service

Zeer tevreden over mijn ervaring met Sander Vunderink! Het grote voordeel is dat vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar is, waardoor je niet lang hoeft te wachten op je bestelling. De levering was snel, netjes en precies volgens afspraak. Daarnaast zijn de prijzen zeer concurrerend en krijg je uitstekende kwaliteit voor je geld. Het bestelproces verliep soepel en de communicatie was duidelijk en professioneel. Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier met een ruim assortiment, snelle levering en scherpe prijzen? Dan kan ik Sander Vunderink van harte aanbevelen. Een uitstekende service en zeker een bedrijf waar ik opnieuw zou bestellen. ⭐⭐⭐⭐⭐

Scherpe prijzen en super service

Als ik iets nodig heb bestel ik het al jaren bij Sander Vunderink. Nooit problemen gehad met een zending to nu. Het hendeltje van de aardlek was afgeroken. Ik stuurde een foto en voor ik het wist kreeg ik een melding dat er een pakje was aangemeld bij PostNL. Daarna kreeg ik de email van de klantenservice dat de nieuwe onderweg was. Echt super service!
Ik bestelde een ABB automaat. Deze kon ik gemakkelijk op de website bestellen tegen een scherpe prijs. Daarnaast waren de bezorgkosten laag. Ik kon gemakkelijk betalen in een veilige omgeving. Het was een brievenbus pakketje en daarvoor hoefde ik voor de ontvangst niet thuis te zijn. De bestelling werd conform afspraak binnen 24 uur verzonden en binnen 48 uur thuis geleverd. Zo ervaar ik mijn bestellingen graag!

Groot assortiment, perfecte communicatie, aantrekkelijke prijzen

Inmiddels ben ik al jaren klant en dit zal niet snel veranderen. In eerste instantie vallen de goede site, het assortiment, de aantrekkelijke prijzen op. Hierna wordt je verrast door snelle levering. Het echte bijzondere komt na jaren naar boven: men is altijd snel, correct, vriendelijk en dat echt altijd. Heel prettig zaken doen, een aanrader.
Allemaal prima verlopen en alles ook heel netjes ingepakt. Bij Elektramat was hiervoor een volledig opgebouwde meterkast in de standaard verpakking opgestuurd met afgebroken zaken als resultaat. Was echt niet goed.... Bij Sander Vundering was het allemaal wel heel goed en netjes verpakt. Prijs was ook wat lager maar dat blijkt altijd afwachten..
R V
Roland v.
De Website is overzichtelijk en duidelijk en het leveren is altijd keurig. Hierbij wel een vraag: hoeveel jaar garantie zit er op Gira schakelaars? Een van de tastschakelaars van Gira, die ik in 2018 in aardige hoeveelheden heb besteld, heeft het begeven. Helaas kom je er dan ook (te laat) achter dat de bestaande ‘wip’ niet meer past op de nieuwe schakelaars van Gira…. Ben benieuwd naar uw reactie. Mvgr, Roland

Net bedrijf

Zelfs de een eenvoudigste bestelling van een paar afdekplaatjes wordt keurig netjes behandeld door SV en zou normaliter snel bezorgd zijn geweest. Helaas gooide het hitteprotocol bij PostNL roet in het eten. Zeer begrijpelijk overigens. Een paar dagen later dan normaal het pakketje alsnog ontvangen. Ik zat er gelukkig niet op te wachten en bestel als nodig graag weer bij SV.

Nieuwe afdekking voor topcontacten

Ik zocht nieuwe afdekking voor stopcontacten en schakelaars van PEHA die in 2000 gemonteerd waren omdat niet echt wit zijn. Ik las dat BEHA BADORE afdekking moest passen . In de kamer nu alles vervangen door BEHA BADARA levend wit zonder problemen. Staat veel beter want het plafon en de muur zijn na 26 jaar wit geschilderd en de oude stopcontacten leken nu geel. ( En stakker en moderner vormgeving ). Scheelt een hoop werk als je alleen de buienkant moet vervangen. Een aanrader om dit zo te doen.

Snelle en goede service!

Via het contactformulier heb ik gevraagd of het mogelijk was om twee extra componenten aan de groepenkast toe te voegen. Hierop kreeg ik snel een reactie met de bevestiging dat ze deze kosteloos op de gewenste manier zouden inbouwen, mits ik de twee extra componenten mee zou bestellen. De groepenkast werd daarna snel geleverd en was netjes afgewerkt. Alles was correct gemonteerd volgens afspraak. Zeer tevreden over de service, communicatie en afhandeling.
Mijn mening is dat ik van deze site van Sander Vunderink heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Als installateur heb een bestelling gemaakt van een klant. En de bestelling was de ander dag compleet geleverd. En dat is heel fijn als je dat direct nodig hebt.

Professioneel en hulpvaardig. Voordat ik de bestelling plaatste, had ik via de e-mail contact met een medewerker van Vunderink (Joyce). Zij heeft mij toen enkele uitgebreide mailtjes gestuurd met goede info . Op grond daarvan heb ik de bestelling geplaatst en vlot ontvangen, tot nu toe naar volle tevredenheid.

Fijn betrouwbaar bedrijf

Ik heb dit bedrijf korte tijd terug leren kennen en wat heel erg fijn is dat ze ahv toegezonden foto’s van oud materieel je heel snel van antwoord voorzien, heel erg fijn omdat je dan weer verder kan, retour beleid is goed geregeld , zeer snelle leveringen ,kortom een heel fijn bedrijf en
Ik ben prima geholpen aan de telefoon met mijn bestelling, heel vriendelijk en eerlijk. Ik kon al mijn vragen stellen en wist hierdoor beter wat ik nodig had. Materiaal wat ik teveel had gekocht, kon ik terug sturen en een dag later stond het op mijn rekening.
snel de spullen in huis voor de beste prijs . en als er iets niet klopt of stuk is gegaan even een belletje en het wordt snel en zonder gezeur opgelost . ik bestel hier nu al een aantal jaar tot volle tevredenheid . ik kan het iedereen aanraden .top tent !

Deze tent snapt het

Een paar kleine dingetjes die gewoon door de brievenbus kwamen. Daar kunnen veel andere winkels nog wat van leren die het liefst het kleinste dingetje in een zo groot mogelijke doos doen :-) Maar duidelijke website en snelle levering. Top!
Overzichtelijk om te bestellen wat je moet hebben is prima. Ook wat je bestelling is, wat er nog bij bestelling wordt aangegeven is om niet te vergeten zeer handig. Ook de foto's en beschrijving is prima. Mvg, A.van der Goot

Prachtige site voor je elektra

Prachtige site om alle elektra onderdelen te bestellen voor je huis. Sander Vunderink heeft veel designs, het werd allemaal snel bezorgd. Helaas kwam ik erachter dat ik van merk moest veranderen en alle retouren werden ook snel behandeld en het bedrag werd snel geretourneerd!

Snelle verzending

5 aderige kabel met rubber mantel en perilex stekker besteld voor mijn kookplaat. Kabel is op gewenste lengte te bestellen, erg hándig . Snelle verzending . Als ik weer wat nodig heb bestel ik hier zeker weer. Mvrgr. Jan.

Het bestelproces werkt fijn en leveringen zijn snel

Het bestelproces werkt fijn, als er zaken onduidelijk zijn kun je foto’s uploaden / mailen en je krijgt tot op heden zeer snel antwoord zodat je verder kunt. Heel fijn en professioneel. De levering is zeer snel ook dat nog eens.
Geleverd volgens afspraak, heeft ook dudielijke afspraken met PostNL. Het gebeurd namelijk nog wel eens dat er wel beloofd wordt dat er volgende dag geleverd zal worden maar op zendingen die dan op zaterdag moeten binnenkomen wordt het meestal spannend.