sandervunderink.nl- Logo - Reviews

sandervunderink.nl

6.885 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden56.900 reviews in totaal

sandervunderink.nl- Logo - Reviews

sandervunderink.nl

De reviews voor sandervunderink.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle en tijdige levering, het ruime en complete assortiment, en de scherpe prijzen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De vriendelijke, oplossingsgerichte en snelle klantenservice wordt vaak geprezen, net als de duidelijke en overzichtelijke website. Daarnaast waarderen klanten de snelle en heldere communicatie per mail of telefoon en wordt het efficiënt oplossen van fouten of garantiegevallen als zeer positief ervaren. Enkele klanten noemen kleine verbeterpunten aan de website, specifieke productwensen en incidentele vertragingen of problemen met de verzending.

Reviews voor sandervunderink.nl

RV
Roland v.
De Website is overzichtelijk en duidelijk en het leveren is altijd keurig. Hierbij wel een vraag: hoeveel jaar garantie zit er op Gira schakelaars? Een van de tastschakelaars van Gira, die ik in 2018 in aardige hoeveelheden heb besteld, heeft het begeven. Helaas kom je er dan ook (te laat) achter dat de bestaande ‘wip’ niet meer past op de nieuwe schakelaars van Gira…. Ben benieuwd naar uw reactie. Mvgr, Roland

Nieuwe afdekking voor topcontacten

Ik zocht nieuwe afdekking voor stopcontacten en schakelaars van PEHA die in 2000 gemonteerd waren omdat niet echt wit zijn. Ik las dat BEHA BADORE afdekking moest passen . In de kamer nu alles vervangen door BEHA BADARA levend wit zonder problemen. Staat veel beter want het plafon en de muur zijn na 26 jaar wit geschilderd en de oude stopcontacten leken nu geel. ( En stakker en moderner vormgeving ). Scheelt een hoop werk als je alleen de buienkant moet vervangen. Een aanrader om dit zo te doen.

Snelle en goede service!

Via het contactformulier heb ik gevraagd of het mogelijk was om twee extra componenten aan de groepenkast toe te voegen. Hierop kreeg ik snel een reactie met de bevestiging dat ze deze kosteloos op de gewenste manier zouden inbouwen, mits ik de twee extra componenten mee zou bestellen. De groepenkast werd daarna snel geleverd en was netjes afgewerkt. Alles was correct gemonteerd volgens afspraak. Zeer tevreden over de service, communicatie en afhandeling.

Professioneel en hulpvaardig. Voordat ik de bestelling plaatste, had ik via de e-mail contact met een medewerker van Vunderink (Joyce). Zij heeft mij toen enkele uitgebreide mailtjes gestuurd met goede info . Op grond daarvan heb ik de bestelling geplaatst en vlot ontvangen, tot nu toe naar volle tevredenheid.

Prachtige site voor je elektra

Prachtige site om alle elektra onderdelen te bestellen voor je huis. Sander Vunderink heeft veel designs, het werd allemaal snel bezorgd. Helaas kwam ik erachter dat ik van merk moest veranderen en alle retouren werden ook snel behandeld en het bedrag werd snel geretourneerd!

Kunststof onderdelen los in doos bij schakelaars, groot krasrisico

Vorige keer was alles netjes en krasvrij verpakt maar deze keer zat een deel van de afdekramen en de schakelwippen los in de doos met de niet per stuk verpakte schakelaars. Het bescherm plastic was voor meerdere artikelen deels of zo goed als volledig losgeraakt. Voor dergelijk dure spullen had iets meer moeite gedaan kunnen worden om zowel de schakelwippen als afdekramen desnoods in een stukje krantenpapier te wikkelen zodat het oppervlak niet met andere (met name metalen en relatief scherpe) delen in aanraking komt. Ik heb het materiaal wegens drukte nog niet bij daglicht kunnen zien maar er lijken geen serieus zichtbare krassen te zijn. Ik hoop voor een volgende keer wel wat meer aandacht voor de losse onderdelen die kunnen krassen of anderszins beschadigd kunnen raken. Levering was wel keurig op tijd en bij de vorige zending (was een stuk groter) was alles wel goed verpakt.

Goede webshop.

Groot assortiment, goede prijzen, duidelijke webshop met actuele voorraden. Bij vragen snel antwoord via mail. Bij een eerdere bestelling twijfels over werking van component. Dit via mail nagevraagd en binnen een werkdag antwoord op mijn vraag.

Prima service!

Ik had 1 specifieke spanningsrail nodig die Sander Vunderink helaas alleen per 10 kon leveren. De medewerker van Sander Vunderink verwees me toen naar een alternatief elders en gaf zelfs nog adviezen! Prima service dus. Als particulier had ik al eerder bij Sander Vunderink besteld omdat zij de goedkoopste waren, ook aan particulieren leveren en diezelfde dag konden versturen. Beide keren inderdaad de volgende dag in huis. Dank en tot de volgende keer!
Eaton Beltrafo 12V / 24V, goed op de hoogte gehouden via de mail, en snel geleverd! Beltrafo besteld voor Eufy C31 deurbel. Vereisten minimaal 16 -24v en 10va en het liefst 30va volgens de fabrikant. Mijn vorige 8va kon het niet aan en was erg aan het zoemen in de meterkast en werd heet. Op 12v 2A aangesloten (onbelast 18,6v dus voldoende en laadt mooi op) Pas op met 24v 1A zoals aangegeven op de website, dit is in werkelijkheid 32,8v. Dit is te hoog voor de deurbel! Trafo is 3 eenheden breed en wordt handwarm, lichte zoem merkbaar als je de meterkast deur opent. Dit is niet vervelend.
Duidelijk webshop om elektra spullen te bestellen. Alles wat ik nodig had kon ik vinden. Enige minpuntje was dat ik achteraf, dus na de bestelling, nog wat had willen toevoegen. Dit kon echter niet meer ivm automatisch afhandelen. Dat snap ik dan ook wel weer, dus dat is dan maar zo.
Benodigde componenten kiezen en bestellen ging makkelijk en snel. Na ontvangst van de bestelling bleek er 1 component te ontbreken. Telefonisch doorgegeven en de volgende dag lag het klaar en kan ik toch aan de klus beginnen en afronden.

Snelle verzending en op de hoogte

Snelle verzending en regelmatig op de hoogte van het proces. Product is precies wat ik verwacht had en het werkt naar verwachting. Een vorige bestelling ging ook net zo goed. Dit is voortaan een nr1 een keuze voor mij om te bestellen.
De bestelling was compleet en correct. Prima verpakt. Wat beter kan, is om ook de versprongen/offset aansluitkam op te nemen in het assortiment (bv. aansluitkam pen, steek 17,8, offset, 1 fase, keuze 2 / 3 / 4 pennen etc.). Elkutec zal deze vast hebben. Deze had ik graag meebesteld ipv apart bij een andere leverancier.
Fijn contact en hele scherpe prijzen. En als er een keer iets niet helemaal juist gaat met de levering wordt dat perfect opgelost. Zeer goede klantenservice als je ze nodig hebt. Bestel hier al jaren mijn benodigdheden.

prima donna

Fijne site waarin het goed zoeken is en erg overzichtelijk en duidelijk. Prijzen zijn goed en het zijn allen kwaliteitsproducten, na mijn bestelling volgt gelijk bevestiging. Vrij snel en altijd conform belofte op site, wordt bestelling verzonden. Als PostNL meewerkt is het er dan ook de volgende dag.
Een fijne webshop met lekker veel voorraad en keuze. Ook werd mijn bestelling snel verzonden. Wel zou ik graag zien dat het minimale bedrag voor gratis verzending verlaagd zou worden. Vaak heb je tussendoor nog wat kleine dingen nodig of ben je wat vergeten te bestellen. Het zou fijn zijn als de drempel om nog een aantal kleine bestellingen te plaatsen niet zo duur zou worden.
Zeer snelle levering en de website is goed overzichtelijk en makkelijk om alles te vinden. Enige advies die kan geven is wanneer een order word verzonden om eerst te kijken of daar wijzigingen zijn gemaakt door de koper.

zoals gewoonlijk alles weer top in orde + extra pluim

Ik had spullen besteld die ik wilde afhalen. de volgende ochtend kwam een mailtje dat de bestelling klaar stond. een half uurtje later kreeg ik een telefoontje dat vanwege de feestdagen de zaak tot 13.00 open was. daar was ik superblij mee, anders was ik te laat geweest en had ik niet verder gekund. top service !! Het stond wel op de website maar dat had ik niet gezien.

Zzp-er uit Hengelo

Als eerste kom ik uit Hengelo, dus het afhalen is makkelijk en snel voor mij. Mooi compleet assortiment en tegen betere prijzen dan de TU die mij aanbied, ook na zeuren daar, zou iedereen Sander Vunderink aanbevelen.

Overzichtelijke website

Duidelijke en overzichtelijke website waardoor bestellen van het juiste product geen probleem is. Op 1 vraag die we hadden via het contactformulier werd snel op gereageerd. Het bestelde product binnen 2 dagen in huis.