S&V Stegplattenversand

1.758 reviews in totaal   448 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, stipte en correcte levering van bestellingen. De vriendelijkheid van chauffeurs en medewerkers wordt veelvuldig geprezen. Ook de duidelijke en snelle communicatie via telefoon, mail en tijdens het bestelproces wordt gewaardeerd. De kwaliteit van de producten wordt als uitstekend en naar verwachting ervaren. Daarnaast geven veel klanten aan goed en deskundig advies te hebben ontvangen, vaak via de telefoon. De website wordt als duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik beschreven. Ook waarderen klanten het vermogen van de service om snel en adequaat problemen of onduidelijkheden op te lossen.

ReviewsS&V Stegplattenversand

Wanneer het niet kan zoals het moet…

Wij bouwde een overkapping helemaal zelf met een polycarbonaat golf dak (helder) los tegen de caravan. Wat we ook gedaan hebben het bleef lekken tussen goot caravan en de overkapping, met het op zijn kop monteren van het wandaansluit profiel zou dit opgelost kunnen zijn. Na een telefoon gesprek waar ik niet veroordeeld werd op dit "gekke" idee, maar wel de informatie verstrekt werd die cruciaal was, nl dat dit door het ontbreken van een uv coating aan de onderkant het materiaal heel snel vergaat. Omdat de overkapping voor jaren en geen maanden geplaatst is en je niet om de paar maanden dit gaat vervangen ben ik heel blij met deze informatie we gaan ze alsnog aangepast gebruiken. Maar wel zo dat de bescherming behouden en naar boven gericht blijft. De levering was in goed overleg en snel. Het bedrijf is goed telefonisch bereikbaar.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Wat een mooie en eerlijke review — dank daarvoor! Goed om te lezen dat u zo betrokken en creatief bezig bent geweest met uw overkapping. Juist in dit soort situaties vinden wij het belangrijk om mee te denken zonder oordeel, maar wel de juiste technische informatie te geven. In dit geval was de UV-coating inderdaad cruciaal voor de levensduur — fijn dat u hiermee verdere problemen heeft kunnen voorkomen 😊 Mooi dat u uiteindelijk tot een goede oplossing bent gekomen en dat ook de levering en het contact naar wens zijn verlopen. Zo hoort het: samen tot het beste resultaat komen, voor de lange termijn 💪 Dank voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Alles goed verzorgd en geregeld. Wat in mijn ogen iets duidelijker zou kunnen zijn is op de website aangeven welke profielen passend zijn bij de andere profielen . Als je bekend bent met het systeem is alles duidelijk , maar als leek dit bij elkaar zoeken werpt toch wel soms wat vraagtekens op. Wat ook fijn zou zijn is wat het kleurnummer is van de gekleurde profielen ,afwerkprofielen ( bijv RAL of andere kleurcode) Dit omdat alles geplaatst word in een omgeving welke ook kleur bevat.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review én uw waardevolle feedback 😊 Fijn om te horen dat alles goed verzorgd en geregeld was. Uw opmerkingen nemen we zeker mee. We begrijpen dat het voor nieuwe klanten soms duidelijker kan zijn welke profielen bij elkaar passen. Ook uw suggestie over het vermelden van de kleurinformatie is een goede tip. Feedback zoals deze helpt ons om onze webshop en productinformatie steeds verder te verbeteren. 💪 Dank voor het meedenken en voor uw vertrouwen! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen

Top Bedrijf!

We hadden snel een kanaalplaat nodig, omdat onze gebroken was met demonteren. Binnen 6 dagen werd deze geleverd en ook nog eens kosteloos op maat gemaakt. Goede kwaliteit/prijs verhouding. We hebben hem gemonteerd en het ligt er perfect bij. Wij zijn zeer tevreden. Ook een compliment voor de chauffeur, zeer vriendelijk en behulpzaam.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Wat fijn om te lezen dat we u snel hebben kunnen helpen! Binnen 6 dagen geleverd én ook nog kosteloos op maat gemaakt — zo kunt u gelukkig snel weer verder 😊 Mooi dat de plaat inmiddels gemonteerd is en alles er weer perfect bij ligt. En bedankt voor het compliment aan onze chauffeur — vriendelijk en behulpzaam zijn hoort voor ons gewoon bij de service 🚚💪 Wij doen er alles aan om kwaliteit, snelheid en service hand in hand te laten gaan. Geweldig dat u dat zo heeft ervaren. Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Het materiaal is uitstekend, ben er blij mee. Maar ik wil graag een extra commentaar geven over de bezorger. Wat een zorgzame en vriendelijke jongeman! De platen werden door hem , ongevraagd, op een veilige manier neergezet (nadat hij zag dat ik daar wat hulp bij nodig had). Ik ben een zeer tevreden klant, dank u wel.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn om te horen dat het materiaal aan de verwachtingen voldoet, maar nog mooier om te lezen dat onze bezorger u zo goed heeft geholpen. We doen ons best om niet alleen goede producten te leveren, maar ook een glimlach aan de deur. Ik ga dit compliment direct intern doorgeven aan de betreffende collega; hij zal dit enorm waarderen 😊 Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer. Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Lisa #BouwenMetVertrouwen

Met S&V een mooi golfplaten afdak gemaakt.

Ik was nog onbekend met het maken van een afdak met golfplaten. Met de duidelijke informatie op de website, het kunnen bellen voor extra informatie, het heldere bestelproces en een keurige levering van de producten kon ik snel aan de slag. Het is een mooi afdak geworden. Dank u wel.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en de 5 sterren! Wat een mooi verhaal om te lezen! 😊 Fijn dat u via onze website, telefonisch contact én het bestelproces alle informatie heeft gevonden om vol vertrouwen aan de slag te gaan met uw afdak. Daar hebben wij bewust veel aandacht aan besteed — zodat ook klanten die voor het eerst met golfplaten werken zich goed geholpen voelen! 🙌 En het resultaat mag er zijn — een mooi afdak! 🏡✨ Dat maakt ons écht trots! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen

Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Handige staaltjes ontvangen waarmee je je keuze goed kunt bepalen. Bestelling is in goede orde aangeleverd, volgens leverschema. Prima kwaliteit dakplaten voor een redelijke prijs. Gemakkelijk te zagen en te verwerken. Top!

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review 😊 Wat fijn om te horen dat de samples u hebben geholpen om de juiste keuze te maken. Juist daarom bieden wij deze mogelijkheid aan: zodat u thuis de verschillende materialen kunt bekijken en met vertrouwen kunt bestellen. 📦🏡 Mooi dat uw bestelling volgens het afgesproken leverschema is geleverd en dat u tevreden bent over de kwaliteit van de dakplaten. Ook leuk om te lezen dat de platen gemakkelijk te zagen en te verwerken zijn. Dat maakt het monteren natuurlijk een stuk prettiger! 💪✂️ Dank voor uw vertrouwen en veel plezier met het eindresultaat! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen

Zeer tevreden

Contact via mail ivm vragen en aanpassing bestelling verliep zeer goed. Communicatie voor en tijdens levering ook zeer goed. Ook na de levering via Whatsapp goede communicatie ivm niet geleverde items. Werd ook snel opgelost en na geleverd. Het materiaal werd proper, goed verpakt geleverd. We zijn tevreden van de dakplaten, profielen en rubbers.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Dank voor uw mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat de communicatie via mail, levering én WhatsApp zo goed is verlopen en dat de ontbrekende items snel konden worden nageleverd 😊 Wij vinden het belangrijk om klanten niet alleen vóór de bestelling goed te helpen, maar ook na levering bereikbaar en oplossingsgericht te blijven. Mooi dat u dat zo heeft ervaren. Fijn ook dat de dakplaten, profielen en rubbers netjes verpakt en naar wens zijn aangekomen — daar doen we het voor 💪 Dank voor uw vertrouwen! Met meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen

Goed advies en komt afspraken na.

Zoals beloofd werd ik vrijwel direct teruggebeld, en kreeg vakkundig advies. Had binnen twee dagen een proef monster binnen van wat voor ons de beste polycarbonaat platen zijn voor onze serre.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review! ⭐⭐⭐⭐⭐ 😊 Wat fijn om te horen dat u vrijwel direct bent teruggebeld en tevreden bent over het vakkundige advies. Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze klanten, zodat zij met vertrouwen de juiste keuze kunnen maken voor hun project 📞💪 Mooi ook dat het proefmonster al binnen twee dagen bij u was. Zo kunt u de polycarbonaat platen eerst zelf beoordelen voordat u een definitieve keuze maakt voor uw serre. Dat geeft net dat beetje extra zekerheid 😊🏡 Dank voor uw vertrouwen en veel succes met uw serre! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen

Kwaliteit kanaalplaat en snel geleverd!

Ik had eerst gebeld omdat ik haast had bij mijn bestelling. Ik ben namelijk niet altijd aanwezig bij mijn tuinkasje net over de grens in Duitsland. Ze zouden na 6 werkdagen al kunnen leveren en daar was ik mee geholpen. De kosteloos op maat zaagservice was een kers op de taart, S&V heeft er een zeer tevreden klant bij, houd dit vast jongens!

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste Peter, Hartelijk dank voor uw prachtige review en de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat de kwaliteit van onze kanaalplaten én onze snelle levering precies waren wat u nodig had — zeker gezien uw planning bij het tuinkasje net over de Duitse grens 🇩🇪 Onze kosteloze op maat zaagservice is er juist om klanten zoals u maximaal te ontzorgen, dus geweldig dat dit zo goed heeft uitgepakt. We doen er alles aan om dit niveau vast te houden — uw compliment motiveert ons enorm! 🙌 Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Prachtig materiaal (carport) alles klopt tot aan de laatste schroef. Prettige levering chauffeur hielp mee lossen en was vol lof over S&V. Dit soort bedrijven geeft je weer wat vertrouwen, vooral zo doorgaan. Dank.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Wat een prachtige review — dank u wel daarvoor ⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisch om te horen dat alles van de carport tot aan de laatste schroef volledig klopte 😊💪 Dat is precies het niveau waar wij elke dag naar streven. En mooi dat onze chauffeur zo positief heeft geholpen én zelfs vol lof sprak over S&V 🚚 Dat soort betrokkenheid maakt echt het verschil. Uw woorden “dit soort bedrijven geeft je weer wat vertrouwen” betekenen eerlijk gezegd ontzettend veel voor ons. Daar doen we het voor. Dank voor uw vertrouwen en de mooie woorden! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Zeer klant vriendelijk. Snelle reactie op vragen + vakkundig meedenken. Helderheid mbt bezorging. Bezorger belt keurig tevoren hoelaat deze aankomt.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Hartelijk dank voor uw prachtige review! 😊 Wat fijn om te horen dat u onze klantvriendelijkheid, snelle reacties en het vakkundig meedenken zo waardeert. Wij vinden het belangrijk om onze klanten niet alleen van goede materialen te voorzien, maar ook van passend advies voor ieder project 📞💪 Mooi dat ook de communicatie rondom de bezorging naar wens is verlopen en dat onze chauffeur u vooraf netjes heeft gebeld met het verwachte aankomsttijdstip. Zo weet u precies waar u aan toe bent 🚚📲 Dank voor uw vertrouwen en veel plezier met uw project! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
De geweldige telefonische gesprekken met u personeel gehad, wat terzake kundig is en vriendelijk en behulpzaam bij het online bestelling Even in gesprek en je werd binnen 5 minuten teruggebeld. Daar kan menig bedrijf wat van leren.Bovendien alkes perfect op maat geleverd. Hulde

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Hartelijk dank voor uw prachtige review en de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat u onze telefonische ondersteuning zo positief heeft ervaren en dat alles perfect op maat is geleverd. Dat is precies waar wij voor staan 😊 Wij vinden het belangrijk om onze klanten nooit in de steek te laten. Ook als we op een moment niet direct voldoende adviseurs beschikbaar hebben, zorgen we ervoor dat alle gemiste oproepen altijd worden teruggebeld — no matter what 📞💪 Dank voor uw vertrouwen en de mooie woorden — hulde geven wij graag terug! Met vriendelijke groet ☀️ Lisa #BouwenMetVertrouwen

Fijne ervaring!

Na alles zelf via de website te hebben besteld, kon ik achteraf nog terecht met mijn inhoudelijke vragen. Ze hebben me goed geholpen!

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat de levering volledig volgens afspraak is verlopen. Wij doen er iedere dag alles aan om onze bestellingen zorgvuldig en op tijd af te leveren, zodat u zonder zorgen aan uw project kunt beginnen 🚚💪 Veel succes met de plaatsing! Wij wensen u alvast veel plezier met de montage en hebben er alle vertrouwen in dat het eindresultaat prachtig zal worden. Mocht u tijdens de montage nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar 🤝🏡 Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Website overzichtelijk.Levering zoals afgesproken.Gratis op maat gezaagd.Zeer vriendelijke en behulpzame vrachtwagen bestuurder.Alles OK! Bedankt. Mvg,marcel. Marcel

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste Marcel, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze website overzichtelijk vindt en dat de levering volledig volgens afspraak is verlopen. Ook mooi dat u tevreden bent over het gratis op maat zagen van de platen – dat is een service waar veel van onze klanten gebruik van maken. 📏✂️ Uw complimenten voor onze vriendelijke en behulpzame chauffeur geven we graag aan hem door. Dat zal hij zeker waarderen! 🚚👏 Dank voor uw vertrouwen en veel plezier met uw project! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Snelle levering, goede track en tracé, netjes contact opgenomen als ze eraan komen, prima kwaliteit, mooie prijs!

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review! ⭐⭐⭐⭐⭐ 😊 Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, de duidelijke track & trace, het telefonische contact vooraf én de prijs-kwaliteitverhouding. 🚚📞 Wij vinden het belangrijk om onze klanten tijdens het hele leverproces goed op de hoogte te houden. Daarom ontvangt u vooraf een aankondiging van de levering en neemt onze chauffeur op de dag van bezorging nog contact met u op voordat hij arriveert. Fijn dat u dit als prettig heeft ervaren! Dank voor uw vertrouwen en veel plezier met uw project! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Heel netjes geholpen aan telefoon en bestellen gaat goed en duidelijk en snel. Fijn dat de mogelijkheid er is om samples te bestellen

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review 😊 Wat fijn om te horen dat u netjes bent geholpen aan de telefoon en dat u het bestelproces als duidelijk, eenvoudig en snel heeft ervaren. Daar doen we het voor! 📞💪 Ook mooi dat u de mogelijkheid om samples te bestellen waardeert. Zo kunt u thuis rustig de kleur, structuur en lichtdoorlaat bekijken, zodat u met een gerust gevoel de juiste keuze maakt voor uw project. 📦🏡 Dank voor uw vertrouwen en veel succes met uw project! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Correcte en vriendelijke communicatie een voorbeeld hoe het moet zijn tegenover de klant En de goederen vriendelijke afgeleverd. TOP

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Wat een prachtig compliment — dank u wel! 😊 Het doet ons goed om te horen dat u onze communicatie als correct en vriendelijk heeft ervaren. Wij vinden dat iedere klant geholpen moet worden zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden: met aandacht, eerlijkheid en respect 🤝💪 Fijn dat ook de levering vriendelijk is verlopen. Samen maken die kleine extra's het verschil. Dank voor uw vertrouwen en uw mooie woorden! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
alles correct verlopen wat de levering betreft . Voor de rest : de plaatsing moet nog gebeuren .

Viktorie d.

Uitstekend professioneel bedrijf

Uitstekend professioneel bedrijf, snelle orderverwerking, directe hulp bij het oplossen van problemen.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Wat fijn om te horen dat u ons als een professioneel bedrijf heeft ervaren 😊 Snelle orderverwerking is belangrijk, maar juist wanneer er iets opgelost moet worden, willen wij er direct staan voor onze klanten. Mooi dat u onze hulp en aanpak zo heeft gewaardeerd 💪🤝 Dank voor uw vertrouwen en de mooie woorden! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Bezorgd binnen de aangegeven termijn, keurig bezorgd, de order is correct uitgevoerd en goed verpakt. Voor mij een prima bedrijf.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Wat fijn om te horen dat uw bestelling binnen de aangegeven termijn is geleverd en dat alles keurig, correct en goed verpakt is aangekomen ⭐⭐⭐⭐⭐ Wij vinden het belangrijk dat klanten kunnen vertrouwen op de afgesproken levertijd én erop kunnen rekenen dat hun bestelling zorgvuldig wordt behandeld van magazijn tot voordeur 😊📦🚚 Dank voor uw mooie woorden en uw vertrouwen. Dat u ons een prima bedrijf noemt, waarderen wij enorm! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen