snelmetaal.nl

223 reviews in totaal   183 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De verpakking wordt als degelijk en beschermend ervaren, en de kwaliteit van het geleverde materiaal is overwegend uitstekend. Het bestelproces verloopt gemakkelijk en de website wordt als duidelijk beschouwd. Daarnaast wordt de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel veelvuldig geprezen, evenals de professionele en oplossingsgerichte service bij vragen of problemen. Over de prijs zijn de meningen verdeeld; sommige klanten vinden deze gunstig, terwijl anderen de prijzen juist te hoog vinden.

Reviewssnelmetaal.nl

Correct, snel en voordelig

De aangeboden prijs is gunstig. De bestelling kwam de volgende dag al, op een moment dat van te voren was aangekondigd. De inhoud was heel goed verpakt. De verenstaalstaven voldeden exact aan wat ik dacht besteld te hebben. Complimenten van een kleine ondernemer.

Antwoord van snelmetaal.nl

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs, levering, verpakking en de kwaliteit van de verenstaalstaven. Graag tot een volgende keer!

Super bedrijf !

Omdat ik veel kleine orders hèb of enkel stuks maak is het super fijn om weinig materiaal te bestellen. Wat voor mij de voorkeur heeft bij jullie is natuurlijk overzichtelijke site maar zeker de lage verzendkosten. Als ik bij andere partijen kleine aantallen bestel komt er vaak kleine order kosten bij en 100 euro verzendkosten.

Antwoord van snelmetaal.nl

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat juist het kunnen bestellen van kleine aantallen, de overzichtelijke site en de lage verzendkosten voor u het verschil maken.
Zeer snelle levering. Positief dat je ook kleine hoeveelheden / afmetingen kunt bestellen. De prijs per kg is dan ontzettend hoog maar ook wel weer begrijpelijk i.v.m. verhoudingsgewijs hoge directe en indirecte kosten.

Antwoord van snelmetaal.nl

Bedankt voor uw positieve review en het fijne begrip. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en de mogelijkheid om ook kleine hoeveelheden te bestellen!
Jullie kunnen niets verbeteren het was in top ontvangen er mankeerde niets aan. Ik had een koker profiel besteld Van 6 x 3 x 1000 mm Dit werd super recht afgeleverd Goed verpakt 10 € transport kosten wel waard. Groetjes Henk Model Bouwer

Antwoord van snelmetaal.nl

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review, Henk! Goed om te horen dat het kokerprofiel netjes recht en goed verpakt is aangekomen. Fijn dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer!
Stelde een vraag, er werd meteen contact opgenomen, later zelfs gebeld. Uitgelegd wat de bedoeling was, en de maten doorgemaild. Een paar dagen later, (door een fout van DHL) werd het bestelde geleverd. Goed verpakt. En het bestelde (geperforeerde rvs plaat) paste precies. Zeer blij mee.

Antwoord van snelmetaal.nl

Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren review. Fijn om te lezen dat we snel contact konden opnemen en alles duidelijk hebben kunnen afstemmen. Jammer van de vertraging bij DHL, maar goed om te horen dat alles netjes verpakt is aangekomen en dat de geperforeerde RVS plaat perfect paste. Daar doen we het voor, graag tot een volgende keer.

Duidelijke beschrijving en keuze

De duidelijke beschrijving van de materialen en beschikbaarheid van korte lengtes was een belangrijk reden om voor Snel Staal te kiezen.

Antwoord van snelmetaal.nl

Beste Jan, bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat de duidelijke beschrijving en ruime keuze u hebben geholpen. We waarderen uw feedback en helpen u graag weer bij een volgende bestelling.

Super service!

Ik belde op vrijdagavond vlak voor sluitingstijd met de vraag of ze nog voor maandag een strip konden leveren. De medewerker is gelijk aan de gang gegaan en heeft het pakket nog snel op de post gedaan. Erg vriendelijk personeel en snelle service!!!

Antwoord van snelmetaal.nl

Bedankt voor deze mooie 5 sterren review! Fijn om te horen dat we je op het laatste moment nog hebben kunnen helpen en dat de strip op tijd binnen was. We proberen altijd mee te denken en snel te schakelen waar mogelijk. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!
Dat ik bij jullie aan messing staaf kon komen. De verpakking was buiten gewoon goed zodat het niet beschadigd kon worden. ( Ik gebruik dat om topkammen voor gitaren te maken) De verzending was prima.

Antwoord van snelmetaal.nl

Bedankt voor uw mooie review. Leuk om te horen dat u bij ons de juiste messing staaf heeft gevonden en dat de verpakking goed was zodat alles onbeschadigd aankwam. Veel succes met uw project en graag tot een volgende keer
Snelmetaal levert prima kwaliteit materialen en verpakt het goed, alleen de bezorging is erg slecht. De koeriersdienst is een keuze van Snelmetaal en levert op verkeerde adressen, gooit en smijt met de pakketten en trekt zich niets aan van op en aanmerkingen of klachten.

Antwoord van snelmetaal.nl

Jammer om te horen dat de bezorging niet naar wens is verlopen. Wij nemen dit soort meldingen serieus en bespreken klachten over de vervoerder ook intern en met de koeriersdienst. Excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Zeer tevreden

Producten zoals beschreven, goed verpakt en snelle verzending. Fijn meegedacht met last minute wijzigingen in bestelling. Kortom zeer professionele verkoper.

Antwoord van snelmetaal.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de producten naar wens waren, goed verpakt zijn aangekomen en snel zijn verzonden. Ook goed om te lezen dat ons meedenken bij de last minute wijziging werd gewaardeerd.
Snel geleverd. Goede kwaliteit. Wat wil je nog meer.

Antwoord van snelmetaal.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van het materiaal.
Allereerst de snelheid van levering, te tweede zeer degelijk verpakt. Complimenten!!

Antwoord van snelmetaal.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review en complimenten! Goed om te horen dat zowel de snelle levering als de verpakking naar wens waren

Snel en behulpzaam

Gebeld of het mogelijk is om nog iets bij te bestellen terwijl onze order al geplaatst was. Kreeg nette uitleg over hoe ik dan de bestelling af moest ronden (bij verzendoptie ophalen zetten) en zij hebben keuring onze extra bestelling bij de huidige bestelling gezet en in een keer verzonden.

Antwoord van snelmetaal.nl

Bedankt voor uw mooie review! Service staat bij ons voorop, en het is fijn om te horen dat dit ook zo is ervaren.
Snelle liedjes en goede prijs kwaliteit verhouding

Antwoord van snelmetaal.nl

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Goed om te zien dat u onze service waardeert.
De juiste verpakking ,mooi op tijd en vlug. Minder goed vind ik de prijs 20€!

Antwoord van snelmetaal.nl

Bedankt voor uw review en feedback. Fijn om te horen dat de levering snel was en de verpakking goed in orde was. We begrijpen dat de prijs soms wat hoger kan aanvoelen, zeker bij kleinere afnames. We doen ons best om kwaliteit, maatwerk en een snelle levering te combineren.

ongelijke alu profielen…

Heb deze week ongelijke alu profielen besteld en werd snel geleverd de profielen waren ontzettend goed verpakt

Antwoord van snelmetaal.nl

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de aluminium profielen snel geleverd zijn en goed verpakt waren. Graag tot een volgende bestelling.
Super! Dit is een bedrijf waar klantvriendelijkheid met hoofdletters wordt geschreven, top!

Antwoord van snelmetaal.nl

Bedankt voor deze mooie woorden! Fijn om te horen dat onze klantvriendelijkheid zo wordt gewaardeerd. Daar doen we het voor! Mocht u in de toekomst weer iets nodig hebben, dan helpen we u uiteraard graag opnieuw.
perfect en top verzonden

Antwoord van snelmetaal.nl

Hartelijk dank voor uw 5 sterren review. Graag tot de volgende keer!
Snelmetaal is Ècht Snel!! Op tijd besteld -> volgende dag geleverd :-):-)

Antwoord van snelmetaal.nl

Bedankt voor je enthousiaste 5-sterren review! Geweldig om te horen dat je bestelling zo snel in huis was. Daar doen we ons best voor. We zien je graag weer terug bij Snel Metaal!
Correcte levering en site ook goed.

Antwoord van snelmetaal.nl

Bedankt voor uw positieve review, Hendrik! Fijn dat zowel de levering als onze website goed bevallen zijn. Veel plezier met uw bestelling en graag tot ziens!