zwartgroen.nl- Logo - Beoordelingen

zwartgroen.nl
Beoordelingen:

261 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden837 beoordelingen in totaal  

4,79
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 feb 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
zwartgroen.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De samples van de gootdrains pasten eigenlijk niet goed. Te smal....ook de grootste. Ik heb toen een andere plaatsingsmetode geprobeerd. Eén lange zijde werd omhoog geknikt zodanig dat de drain onder de laatste dakpan geschoven kon worden tot aan de eerste horizontale panlat. Bij mij 8-10cm. Bij de samplesbleek dat ik de uitvoering van 45cm moest hebben. Vervolgens kon ik de rest van de drain in mijn goot plaatsen met de andere lange kant tegen de zinken opstaande buitenrand. De drain zit er nu mooi in en komt slechts weinig boven de goot uit. Heb per drainlengte 2-3 tyraps aan de buitenrand bevestigd. Hier kun je bij plaatsing de bolle gemakkelijker in de goeie stand trekken.

de meest kritische beoordeling

10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De gootdrainen die ik besteld had, zijn bij afwezigheid maar gewoon vlakbij de voordeur neergelegd. Iedereen had het kunnen oppakken en mee kunnen nemen. Iets meer communicatie over wanneer het pakket bezorgd zou worden, had kunnen helpen. Reactie 11-04-2024: Ik heb geen track en trace van Luna gehad, dus ook geen toestemming hiervoor gegeven. De producten bevallen prima.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor zwartgroen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering van een goed product

Snelle levering in een goede verpakking. Product precies zoals beschreven, faire prijzen.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering. daar was ik zeer content om. ook goederen waren netjes verpakt geleverd
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd en netjes verpakt ontvangen. Niets op aan temerken
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi spul. Netjes verzonden. Border is keurig opgeknapt.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
super goedkoop en zelfde kwaliteit als de duurdere
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en alles volgens bestelling afgeleverd
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd, goed verpakt! Mooi product!
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en netjes verpakt
Beoordeling melden
AW
Anja W.
Schoorl
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed product. Snelle levering
Beoordeling melden
CV
Corry v.
Goudswaard
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte snelle levering.
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nette snelle bezorging!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Producten (kattengaas/beugels) zijn van goede kwaliteit. Bestelling werd op tijd geleverd zoals beschreven op de website. Goede 1e ervaring met deze winkel. Als ik toch een minpuntje moet noemen, dan zijn het de hoge(re) verzendkosten van € 9,95 ongeacht de hoogte van de bestelling. In vergelijking met andere webwinkels zijn de verzendkosten vaak vanaf een bepaald bedrag gratis. Dit zou een verbeterpunt kunnen zijn.
Beoordeling melden