baptist.nl- Logo - Beoordelingen

baptist.nlReviews

: 1.302Uitstekend

4,83

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 feb. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
baptist.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baptist.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 2 feb. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
baptist.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baptist.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor baptist.nl

1.300 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.302 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


30 mrt. 2022
Een echte snoepwinkel voor meubelmakers! Maar los van dat, wat een ontzettend vriendelijk personeel. Kennis van zaken en een enorme gevarieerde collectie aan gereedschappen. Ik snap wel dat dat klanten van heinde en ver hier naar toe komen. De workshop (spindeldraaien) was uitmuntend verzorgt en was zelfs voorzien van een lunch. Die hadden we niet verwacht. En niet gewoon een bolletje kaas... keurig belegde broodjes! Los daarvan, een echte aanrader. Ik had al wel online besteld, maar de winkel is nog mooier.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


5 apr. 2022
snelle en goede levering van meerdere losse artikelen in een doos. Alles was goed en compleet ingepakt. erg tevreden over de meeste aankopen, wat echter tegenviel was de kleinste zaagvijl, het advies op de site is dat deze voor zagen van 15 tot 20 tpi geschikt is echter ik vind hem te grof voor de kleine tanden van mijn 15 en 20 tpi zagen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor baptist.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Het is geen enkel probleem om iets te ruilen als het verkeerd blijkt te zijn, eerste keer kwam ik er pas enkele maanden later achter dat ik de verkeerde MK maat had gekregen. Ik kon het ongebruikte spul zonder problemen ruilen voor de juiste maat. Tweede keer was door een klein foutje op hun website ( waar mensen werken kunnen foutjes gemaakt worden) , 1 bestelnr. voor 2 verschillende maten draaibank hulpjes. Hadden we maar een regering die zo correct handelt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
 
Geweldige zaak, de post bracht het niet, gebeld met Baptist en hij stuurde meteen nog een keer het artikel op. Wij waren beide erg ziek konden dus het pakket niet halen, en dan last de post het ook nog eens afweten, Maar geweldig opgelost door baptist.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
 
Winkel om blij van te worden! Artikelen zijn van perfect kwaliteit! Vaak een goede beschrijving/info aanwezig. Prijs is wat aan de hoge kant, maar betrouwbare service maakt het hoop goed. Communicatie over bestelling of nalevering kan wel wat beter.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
 
Ik wilde figuurzaagjes bij baptist bestellen. en had daar een paar vragen over. Zeer snel en goed advies gekregen via de mail Ook vlotte levering. Verzendkosten niet te duur. Ik ga hier zeker vaker iets kopen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Ik had een foutje gemaakt in mijn adres. Na een e-mailtje is het direct aangepast en opgelost. Daar was ik erg blij mee. Mijn rolletje anti snijdband werd keurig in een doosje afgeleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Men heeft mij onmiddellijk geholpen met het registreren via de telefoon. Nadien meteen mijn bestelling behandeld. De volgende dag ontving ik via PostNL mijn bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Prijzen zijn ok, termijn levering is ok. Weinig boodschappen maar de vermelde inlichtingen zijn meestal gevolgd. Voor mij is dat ruim voldoende.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
 
Het is altijd fijn om bij Baptist te winkelen, zowel online als in de winkel. Vragen over producten worden goed en snel beantwoord.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Meestal haal ik de spullen fysiek in de winkel, dit keer gekozen voor verzending. Prima bevallen, lekker vlot en betaalbaar.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Fijn bedrijf Goede service als er iets mis gaat wordt het snel opgelost Bestellingen worden goed verpakt en altijd op tijd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Makkelijke website, goed assortiment en uitstekende snelle service. Aanrader als je op zoek bent naar goed gereedschap.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Goede ervaring met het ontvangen van informatie en advies. Snelle bezorging ban online bestellingen Ruim gesorteerd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
 
-ongelooflijk assortiment aan zeer correcte prijzen -correcte info ivm opsturen en aankomst pakket -super service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Goede overzichtelijke webshop met een ruim assortiment, met kwaliteits- artikelen die je elders niet snel ziet.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Goed produkt, goede communicatie en levering conform afspraak: compleet, op tijd en voldoet boven verwachting👌👌
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Site bezocht. Keuze kunnen maken omdat het zo,n overzichtelijke is en binnen een paar dagen weer aan de gang
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Bij vragen de juiste en duidelijk antwoorden gekregen en komt daarom klantvriendelijk/ laagdrempelig over.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
 
de vepakking,was tip top , de comunicatie zou ietsjes beter kunnen, maar dat is eigenlijk te verwaarlozen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Mooie producten, goede informatie vooraf en tijdens, goede service, snel verzonden en op tijd geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Communicatie is goed en vrij snel. Ook viel de levertijd mij niet tegen, zal snel opnieuw bestellen.
Beoordeling melden