baptist.nl- Logo - Beoordelingen

baptist.nl
Beoordelingen:

1.465 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.309 beoordelingen in totaal  

4,82
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een week geleden een bestelling geplaatst die ik nog niet gekregen heb. Een medewerkster van Baptist heeft gisteren telefonisch contact met me opgenomen en excuseerde zich omdat 1 van de 3 bestelde items niet meer voorradig was maar dat ze snel een levering van dat item verwachten. Ze vroeg me of ik hierop graag wil wachten en zo de hele bestelling in één keer zou ontvangen of dat ik de twee andere items al wenste te ontvangen en dan het derde later zou krijgen. Ik heb geopteerd om te wachten tot de bestelling volledig was. Nu DAT noem ik klantvriendelijkheid! Zo moet het! Top Baptist!

de meest kritische beoordeling

15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb niet het idee, dat ik een nieuw product heb gehad. Dit vanwege de verpakking, de beschadiging van een begeleidende waarschuwingsfolder en de beschadiging op het product ter hoogte van schaalverdeling verticale beweging. Zie foto’s. Ondanks de waarschuwing op een begeleidende folder heb ik de unit waar je de boormachine inklemt met een korte inbussleutel stuk gedraaid. Mijn fout uiteraard! Op jacht naar vervanging van het beschadigde onderdeel kwam ik bij Wabeco Remscheid terecht. Dat was weer schrikken! De BF1240 wordt bij hen aangeboden voor ca. 165 euro + 8,90 euro verzendkosten (173,90). Ik heb bij Baptist 248 euro + 4,90 euro verzendkosten (252,90) betaald! Ik vind 79 euro wel een erg groot verschil, vindt u niet? En dat zeker voor een tweede-kans-product. Graag reactie!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor baptist.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Online bestelling was niet voorradig en ik werd heel vriendelijk opgebeld in Belgie en er werd een oplossing voor gesteld om te wachten tot het weer voorradig werd of geldweergave . En die moeite doen voor zo’n kleine bestelling echt een topfirma met de mensen op de juiste plaats . Ik blijf zeker een zeer tevreden klant.
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Pakket opnieuw verstuurd.

Postnl meldde dat het pakket bezorgd was, maar ik heb niets gevonden. Ook niet bij buren of de afhaalpunten in ons dorp. Baptist heeft de spullen gratis, en per expres opnieuw verstuurd. Ik ben bijzonder blij verrast.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top, zoals altijd.

Alles verloopt altijd correct. De bestelling is altijd volledig en wordt snel geleverd. De goederen voldoen steeds aan de omschrijving.
Beoordeling melden
MD
Michael d.
Amsterdam
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Professionele Toppers! Bestellen, verpakken, verzenden. Top verzorgd. Altijd vriendelijk aan de telefoon en ook nog meedenkend. Top!
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
ik zag dat het aftekenenpotood ook op het Hout en Meubilerings College gebruikt wordt! Erg blij mee. Snel verzonden door Baptist.
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging van het bestelde artikel. Verbetering: bij een grote bestelling de bezorgkosten weglaten.
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima afhandeling bestelling. Leuk en informatief tijdschrift er bij gehad,altijd fijn om te lezen.
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Superwinkel

Snelle levering, heel vriendelijk contact, ruime keuze en enthousiaste werknemers die hun vak kennen!
Beoordeling melden
RJ
Rob J.
Valburg
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer deskundige voorlichting. Bestellingen via online snel in huis, indien voorradig. Fijne winkel.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle service, prima materiaal

Snelle service, spullen netjes ingepakt! Materiaal is zoals het op de site staat vermeld.
Beoordeling melden
JP
Jos P.
Reuver
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Record Power machinelamp

De ledlamp werkt geweldig goed. Hij verlicht het werkstuk supergoed. Vlotte levering.
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede bereikbaarheid, deskundig advies en service zoals het een goed bedrijf betaamt.
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk zoeken op de site, snelle levering en goed verpakt. Aan te bevelen.
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne website, overzichtelijk, eenvoudig bestellen en een snelle levering.
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Japanse zaag gekocht, zoals altijd snel ontvangen en prima product. Top!
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Very happy with the equipment I ordered, quick delivery well packed...
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle levering in overleg, keurig binnen de afgesproken tijd.
Beoordeling melden
MV
marianne v.
appelscha
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed materiaal en correcte afhandeling met goed verzorgde verzending
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede communicatie en het product 100% naar wens.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Mooie producten

Beitels liggen lekker in de hand. Voldoet aan de verwachtingen.
Beoordeling melden