stoffensale.nl

398 reviews in totaal   169 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en het op tijd ontvangen van hun bestelling. De kwaliteit van de stoffen wordt regelmatig geprezen en voldoet vaak aan of overtreft de verwachtingen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig ervaren, met veel waardering voor de betaalbaarheid van de stoffen. De klantenservice wordt omschreven als vriendelijk, behulpzaam en attent, met goede communicatie. Daarnaast wordt het ruime aanbod en de variatie in stoffen gewaardeerd. Bestellingen worden netjes en zorgvuldig verpakt, wat positief wordt ontvangen.

Reviewsstoffensale.nl

attent! Door bijzondere omstandigheden had ik de bestelde stoffen snel nodig, en dat midden in de decemberdrukte, waardoor bezorging wellicht vertraging zou hebbe. De stof werd door Knol Textiles direct verzonden. Ook na verzending hielden zij de afhandeling door PostNL in de gaten, en hielden mij op de hoogte.

Fantastisch

Ik heb verschillende kerst stoffen gekocht voor kado tasjes. Duurzaam en veel mooier dan kado papier. De stoffen net zo mooi als op de foto, mooi recht geknipt en heel snel geleverd. Ik ben erg blij mee.

Antwoord van stoffensale.nl

Wat een prachtige review, dank je wel! Wat een mooi idee om kerststoffen te gebruiken voor cadeautasjes - duurzaam én persoonlijk, daar worden we heel blij van. Fijn om te horen dat de stoffen aan je verwachtingen voldeden, mooi zijn geknipt en snel zijn geleverd. Dank je wel voor je vertrouwen en het delen van je ervaring. We wensen je heel veel plezier met het geven (en maken!) van je cadeautjes ✨
Zeer snelle levering en goede communicatie! Kwalitatief goede stoffen voor een gunstige prijs!
Fijn dat er op de site al staat hoeveel meter er op voorraad is. Had mijn bestelling heel snel binnen en de foto's van de stoffen komen 1 op 1 overeen met de werkelijke stop/ print.
R S
Ria S.
leuke stoffen ,supersnel geleverd en ook heel fijn prima geprijst
Alles precies zoals omschreven en snel in huis! Ben er heel blij mee.
Precies zoals verwacht en snel geleverd.
Prachtige stof en een snelle levering
Snelle levering, mooie stof

Stof is gaan pillen

Na 1x wassen is de stof ontzettend gaan pillen. Stoffensale geeft aan dat dit de binnenkant van de stof is en daarom niet uitmaakt. Al is het de binnenkant, hartstikke zonde. Vind de klantenservice (in elk geval degene die mij teruggemaild heeft) ook niet erg vriendelijk.
Echt top. Snel verzonden en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.
Mooie kwaliteit stoffen, netjes optijd geleverd
M M
Margot M.
Snelle service En mooie kwaliteit syof
M M
Margot M.
Snelle service en mooie kwaliteit stoffen
Snelle levering. Stof is van verwachte kwaliteit
Prima product en snelle levering
E T
Emma T.

Absoluut tevreden

Tweemaal stoffen hier gekocht, zeer tevreden! Goede prijs-kwaliteit en redelijk snelle verzending