Steigerbuisstunter.nl

3.281 reviews in totaal   430 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelle, correcte en tijdige levering. De behulpzame en oplossingsgerichte service wordt vaak geprezen, waarbij medewerkers vriendelijk en betrokken zijn bij het oplossen van problemen. Daarnaast wordt de communicatie meestal als duidelijk, snel en behulpzaam ervaren. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website maakt het bestelproces eenvoudig, en de kwaliteit van de producten voldoet vaak aan of overtreft de verwachtingen. Enkele klanten ervaren echter problemen met onvolledige of vertraagde zendingen. Daarnaast zijn er incidentele negatieve ervaringen met externe vervoerders en worden de verzendkosten soms als een aandachtspunt genoemd.

ReviewsSteigerbuisstunter.nl

Corbin is een goede ambassadeur voor SBS :) hij denkt met je mee, ook voor alternatieve oplossingen, mooi bouwpakket besteld, er ging bij de bestelling iets niet goed maar Loes had het snel opgelost, compliment. Wij hebben nu 2 mooie stellingen voor onze Bato bakken aardbeien plantjes, ze moeten nog stabiel geplaatst worden (op de foto staat er 1 scheef maar dat komt door de ondergrond). Op naar het volgende project!

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Wat fijn dat alles soepel verliep! We waarderen je feedback en hopen dat de aarbeienbakken goed bevallen!

Een aanrader, correcte levering en degelijke materialen.

Vier jaar geleden mijn eerste bestelling gedaan en deze werd correct afgehandeld binnen de beloofde termijn. De geleverde materialen voldoen ruimschoots aan de verwachtingen. Vorige week nog één onderdeeltje bijbesteld en binnen de twee dagen werd het geleverd. Een tevreden klant.

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Bedankt voor deze mooie review, altijd fijn om positieve feedback te lezen. Ook heel erg leuk om te horen dat je na 4 jaar nog steeds zo tevreden met onze producten bent! We hopen dat je er nog vele jaren van kan genieten en helpen je graag bij een volgende bestelling!

Kapstok Milo, zwart rond.

Kapstok Milo besteld, staande versie. Alles kwam netjes verpakt, goed op maat en netjes afgewerkt binnen. In elkaar zetten was makkelijk. Advies wat ze zelf ook al gaven is draai de onderdelen nog niet strak vast bij het plaatsen, dan is er wat speelruimte bij waterpas zetten. Kapstok staat als een huis, heel mooi.
Bedankt voor de service. Eén van de buiskoppelingen te weinig besteld. Even telefonisch contact gehad met een medewerkster en alles tot volle tevredenheid geregeld.

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Dat is geen probleem, we zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Heel veel plezier met het eindresultaat, we hopen dat jouw project een succes is geworden!
Prima steigerbuis producten. Niet de goedkoopste maar wel goed product Jammer dat de verzendkosten best hoog zijn.

Goede levering en fijne service

Goede en snelle levering. Door een foutje van mijzelf een verkeerd adres opgegeven maar dat werd nettjes voor mij aangepast na een mailtje.

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Fijn dat alles goed is verlopen bij het bestellen en aanpassen. Een mooie beoordeling zoals deze zien wij altijd graag terug!
Snel en goed geleverd. Best wel prijzig met die verzendkosten erbij. Jammer dat er geen punt is om het af te halen, zodat niet al die koerier diensten er zoveel aan moeten verdienen.

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Dankjewel voor het schrijven van deze feedback! Doordat wij met verschillende locaties werken is het helaas niet mogelijk om bestellingen bij ons op te halen. Je mag natuurlijk altijd contact met ons opnemen, dan kunnen we voor je kijken wat er mogelijk is. We helpen je graag bij een volgende bestelling!
perfecte hulp bij de info. ik wil graag een herhaal bestelling plaatsen.

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Wat een fijne feedback, dankjewel. We hebben je graag geholpen!
Goede materialen, duidelijke website met handleidingen en vlotte levering!

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Goed om te horen dat je onze website zo fijn vind en zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent! Dat is natuurlijk waar we naar streven. Bedankt voor je review!
Hele goede ervaring en p ima afgeleverd Top bedrijf en top vervoerder

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Bedankt voor je positieve woorden! Super fijn om te horen dat alles met de bestellingen de levering goed is verlopen. Graag tot de volgende keer!
Juiste materialen, juiste kwaliteit, juiste prijs, juiste bezorging (misschien wat hoge verzendkosten bij kleine zendingen), en daarmee verdien je sterren.

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Dankjewel voor deze mooie beoordeling, we vinden het altijd fijn op positieve feedback te lezen. Graag tot een volgende keer!
Ben zeer te spreken over het contact, zowel telefonisch als per mail. Zeer snel, informatief en vriendelijk. Pluim!

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Dankjewel voor jouw positieve beoordeling! We streven natuurlijk altijd naar een uitstekende klantenservices zodat wij iedereen goed kunnen helpen. We zijn blij dat we je goed en snel hebben kunnen helpen. Heel veel plezier met het eindresultaat van jouw project!
Duidelijke website, zeer eenvoydig bestellen en snelle levering

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven! We zijn blij om te horen dat je onze website duidelijk en eenvoudige kan gebruiken! We hopen dat jouw project een succes is geworden.
Alles ging hartstikke goed van bestelling tot bezorging.Ben zeer tevreden.

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Wat een fijne feedback, dank je wel! We hopen je snel weer te mogen helpen.

keurig verzonden en levering

in de bestelling had ik één afwijkende maat koppeling besteld, alles op 40 mm en deze was 25, eigen fout maar had op kunnen vallen en was iets klantvriendelijker geweest. nu een nieuwe besteld. verder keurige levering als bij voorgaande bestellingen.

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven! Wat vervelend om te horen dat het niet helemaal goed is gegaan met jouw bestelling! We krijgen veel bestellingen op een dag, helaas kunnen we deze daardoor niet allemaal controleren. Je mag de koppeling natuurlijk altijd aanmelden om naar ons retour te sturen. We zijn wel heel erg blij om te horen dat je toch tevreden bent de levering en jouw eerdere bestellingen. We hopen je bij een volgende bestelling weer te mogen helpen, graag tot een volgende keer!
Heldere website, snelle levering. Adequaate en vlotte reacties via mail.
Een deel van mijn zending was kwijt en daar hebben ze alles aan gedaan om die te vinden, wat ook gelukt is. En ik was zelf wat vergeten te bestellen en uit coulance hebben ze dat naar me opgestuurd zonder verzendkosten.

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling te schrijven. We streven er natuurlijk altijd naar om uitstekende service te leveren. Ook als er een fout is gemaakt, dan willen we dit snel en goed voor je oplossen zodat je verder kan met jouw project! We zijn blij om te horen dat dit goed is gelukt, we helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Perfect

Zoals vorige keer,ging alles in een keer goed!🙏

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Wat goed om te horen dat ook bij deze bestelling alles weer goed is verlopen! Graag tot een volgende keer.
Veel keus en mogelijkheden Voor alles met steigerbuis een oplossing Goede prijs

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Bedankt voor het schrijven van een review. 5 sterren ontvangen wij natuurlijk graag!
Supervlotte verzending en responsieve klantendienst!

Antwoord van Steigerbuisstunter.nl

Dankjewel voor deze mooie review! We streven naar een uitstekende klantenservice, we zijn blij dat we je goed en snel hebben kunnen helpen.