8 mrt 2024
Fijne en overzichtelijke webshop.
Ik had een wandrek ontworpen voor de inloopkast. Dat alles op maat gezaagd wordt scheelt enorm veel tijd en gedoe.
In elkaar zetten ging prima.
Inmiddels is het rek vol en zit ik na te denken om een deel voor de andere wand te ontwerpen.
Prijs is overigens een stuk voordeliger dan de bouwmarkt en de levering door wesseling logistics was snel en werd goed gecommuniceerd.
Ik had bij mijn bestelling schroeven bijbesteld. Bleken niet geschikt voor wat ik besteld had. In een winkel zouden ze gezegd hebben dat de schroeven niet pasten. Zij hebben ze gewoon opgestuurd en niets teruggekoppeld. Nu kan ik ze weggooien en op pad gaan voor passende schroeven. Vind ik slechte service.
Ik heb een mail gestuurd maar kreeg een nietszeggend antwoord terug.
Stiegerbuisstunter denkt enorm mee over het project dat je wil maken. Heeft uitstekende kennis van alle materialen. Reageert snel op vragen. Ik heb geen verbeterpunten. Ik heb de service als enorm prettig ervaren en raad steigerbuisstunter zeker aan.
16 sep 2024
Bedankt voor de positieve feedback en de moeite om een beoordeling te schrijven. Super fijn dat alles prettig is gegaan met de bestelling en service!
Prima, dank!
Meten, meten en nog eens meten, bestellen en na slechts een paar dagen in huis wat we nodig hadden: op maat gemaakt, keurig verpakt en inmiddels verwerkt tot een prachtige open hangkast. Alles klopt, alles zoals wij dat wilden.
Antwoord van steigerbuisstunter.nl
Fijn dat alles naar wens was en passend is voor de hangkast. We zijn nu wel erg benieuwd naar het resultaat! Graag tot een volgend project.
Snel geleverd, was wat vergeten na een mail is dit nog aan lopende order toegevoegd om zo extra verzendkosten te voorkomen.
Snelle levering, goede service. Wilde mijn bestelling aanpassen en dat is meteen geregeld. Volgende dag alles in huis.
Antwoord van steigerbuisstunter.nl
Mooi dat alles goed is verlopen bij het bestellen en aanpassen. 5 sterren zien wij altijd graag,
21 sep 2024
Eerdere bestellingen nog steeds in systeem. Erg handig als je wil door bouwen op basis van oude klus!
Makkelijke webshop om te bestellen.
Hebben altijd geleverd wat gevraagd is.
Snelle levering.
Goede kwaliteit materiaal tegen scherpe prijs. Levering ook goed geregeld
15 sep 2024
Snelle bestelling en levering. Nette zaagsnedes.
15 sep 2024
Geleverd volgen afspraak en compleet en opmaat.
10 sep 2024
De snelle levering.
Materiaal goedkoper maken.
10 sep 2024
Bedankt voor je 4 sterren en feedback. Begrijpelijk dat het fijner is als het nog goedkoper kan. We proberen de prijs altijd wel zo laag als mogelijk te houden. Leuk dat een foto meestuurt van de constructie voor de bomen. hopelijk heb je er lang plezier van!