De reviews voor Verfvanniveau.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle verzending en bezorging van hun bestellingen. De service wordt als uitstekend beoordeeld, waarbij klanten zich gehoord en gewaardeerd voelen. Klanten waarderen het deskundige advies en het meedenken van het team bij het maken van keuzes. De producten, vooral de verf en kwasten, worden als van hoge kwaliteit ervaren. De vriendelijkheid van het personeel wordt veelvuldig geprezen door klanten. Klanten zijn blij met de zorgvuldige verpakking en de kleine extra's zoals kaartjes of kwasten. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig ervaren door klanten.
Reviews voor verfvanniveau.nl
Eerst bericht artikel niet aanwezig, zodra artikel binnen is sturen we het op. Dat was ook wat andere webshops aangaven. Problemen bij leverancier. Ik had mij daar al mee verzoend. Half uur later bericht toch aanwezig we sturen het direct. Mijn project is nu al klaar.
Blik verf van 2.5 liter besteld, 3 liter geleverd.
Blik verf van 2.5 liter besteld.
Na betaling kreeg ik telefonisch de mededeling dat de 2.5 liter helaas niet meer voorradig was.
Zonder enig gedoe kreeg ik (zonder bijbetalen) 3 liter opgestuurd.
Netjes geregeld en ook nog binnen 24 uur, keurig verpakt, geleverd👍🏼
Vriendelijk en behulpzaam
Mijn bestelde verf was niet op voorraad. Ik werd hier netjes over gebeld door een ontzettend vriendelijke en behulpzame meneer. Binnen een dag had ik een alternatief in huis!
Ik kan de verf nog niet beoordelen. Maar wel het kopen van het product. Wat wordt je super geholpen en zelfs na bestelling denken ze nog met je mee. Voor mij een 10
Snelle bezorging, goed verpakt en met gratis roerhoutje
Het blik verf werd snel bezorgd, goed verpakt tegen deuken, de deksel voor de zekerheid met de hand afgeplakt tegen mogelijk lekken en er zat zelfs een gratis roerhoutje bij. Prima dus!
Uitgebreide informatie over het product op de site
Mooi zo’n bedrijf dat uitgebreide informatie over de verf(vernis) die ik nodig had op de site heeft staan. Ik moest een beschermlaag over latex aanbrengen ivm een espressomachine die vlak bij die muur staat en waar wel eens kleine spatjes op de latex kwamen tijdens het leeg maken van het restkoffie-bakje.
Ik bestelde vrijdagmiddag om 5 over vier 2.5 liter zinnser dat ik in het weeekend nodig had. Ongeveer 20 minuten later werd ik gebeld dat de 2.5 liter niet meer voorradig was en of ik het na het weekend kon ontvangen. Ik gaf aan dat dat lastig was, waarop ze 3 keer 1 liter hebben gestuurd, welke zaterdag direct geleverd werd. Top service. Ook erg tevreden met de Zinnser verf
Normaal schrijf ik geen reviews, maar deze keer kan ik niet anders ...
De eerste maal dat ik hier verf bestel. En normaal schrijf ik geen reviews, maar deze keer kan ik niet anders ...
De mensen daar zijn zeer bereikbaar en denken goed mee met jou.
Degelijke uitleg over de verf zelf. Ze denken mee met jou. In mijn geval was de verf niet op voorraad en diende deze speciaal besteld te worden wat zonder problemen gebeurde.
Netjes op tijd geleverd.
Nu nog verven en het resultaat mag er zijn.
Het kaartje wat bij de verf zat met een persoonlijk geschreven tekst vond ik zeer positief
Reeds eerder Niveau verf gebruikt, dus weer deze verf besteld! Dekt goed en blijft heel mooi 🤩
Alleen post.nl laat op zich wachten i.v.m. drukte…dus helaas nog even wachten met mijn klus 😅
Antwoord van Verfvanniveau.nl
Vriendelijk bedankt!
Helemaal goed!
Fijn contact met de klantenservice, goed advies. Supersnel geleverd. Product voldoet precies aan de beschrijving. Leuk extraatje erbij! Test werkstuk so far so good! Bedankt!
Fijne webwinkel
Goede prijskwaliteitverhouding, snelle levering en veilig verpakt. Bedankt voor het gratis cadeautje er bij!
Ik ben heel snel en correct geholpen. Top.
Duidelijke beschrijving op de website en snelle verzending. De verf is van goede kwaliteit.
Snelle bezorging, fijn product, prima financiele afwerking
Hele fijne mooie verf top resultaat. Ik had het met ophalen geselecteerd maar ze moesten in de buurt zijn en kwamen het thuis afleveren
Prima service en aandacht voor hun werk!
Prima service rond de verzending. Netjes ingepakt en naast een persoonlijk bedankkaartje ook een cadeautje voor het werk (roller en een kwast). Keurig hoor ik wordt altijd blij van de aandacht waarmee bedrijven dit doen.
Antwoord van Verfvanniveau.nl
Leuk om terug te lezen! Bedankt!!
Prima verf en snel geleverd
Goed geholpen en gelukkig snel geleverd