PRESCH NL

11 reviews in totaal   11 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

ReviewsPRESCH NL

Top kwaliteit gereedschap tegen een betaalbare prijs

Ik heb inmiddels al verschillende gereedschappen bij Presch gekocht. Ik heb nog niet alles uitgebreid gebruikt, maar de gereedschappen die ik heb gebruikt doen precies wat ze moeten doen! Alles is van superdegelijk materiaal gemaakt, ligt perfect in de hand en ziet er ook nog eens zeer professioneel uit! Ik ben uitermate tevreden over de kwaliteit van mijn nieuwe Presch tools en ben zo langzamerhand al mijn oude gereedschappen aan het vervangen door Presch Tools! Tip voor ondernemers; Geef bij het bestellen je BTW nummer door en dan krijg je het BTW bedrag gecrediteerd! Topkwaliteit tegen een betaalbare prijs, dat is Presch!! Ik zeg, DOEN!
Van goede kwaliteit producten en de levering was snel en correct.

Mooie producten, goede aanbieding.

Mooie producten, excellent (bijna overdreven) verpakt.
Bestelling correct geleverd en op tijd.
Is prima ziet er goed uit
Goede kwaliteit op afspraak geleverd
De kwaliteit van het product.
Degelijk en goed in de hand liggend
Super sterk
Gezien de bestelling is gedaan op 21-05-2026 en tot op vandaag, nog niet is ontvangen, 2 sterren/ matig Zodra ik de artikelen heb ontvangen, wil ik kijken of kwaliteit de sterren een update kunnen krijgen.

Antwoord van PRESCH NL

Hallo, het spijt ons dat je bestelling nog niet bij je is aangekomen. Dat hoort natuurlijk niet zo te zijn. We zijn al bezig om uit te zoeken wat er met het pakket is gebeurd en nemen zo snel mogelijk contact met je op met een oplossing. Met vriendelijke groeten Vincenzo van PRESCH
Top gereedschap

Antwoord van PRESCH NL

Klasse om te horen, bedankt! We doen ons best om gereedschap te maken waar je echt op kunt bouwen.