WielenOutlet- Logo - Beoordelingen

WielenOutlet
Beoordelingen:

905 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.164 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wel het is duidelijk dat ik al eerder een pluimpje had gegeven bij Trust pilot omdat ik het nodig vind om mijn bevindingen te delen met andere mensen. Ik weet van me zelf dat wanneer je iets online wilt kopen dat je via een review mensen gerust kunt stellen of waarschuwen. Bij Wielen outlet heb ik dit ook gedaan daarom bij deze 5 sterren zijn mijn waardering waard!! 1 set van 4 steiger wielen geschikt voor o.a. mijn Altrex kamersteiger. Harry.N
HN
Harry N.
LANDGRAAF (NL)

Meest relevante negatieve beoordeling

28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Commissie kan verbeteren door duidelijk en tijdig aan te geven wanneer het komt. Transporteur belt niet het opgegeven telefoonnummer bij niet thuis (omdat niet bekend was dat het kwam) maar zet het gewoon voor de deur. Onbehandeld hout voor wand/planfond afwerking in de regen zetten is niet al te slim. Product zelf is goed.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor WielenOutlet

Filter
 Sorteren  
Relevantie
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fantastische service

De fantastische service waar goede wielen je zonder zorgen heen brengen zonder aarzelen. Een andere courier service nemen want DPD België is samen met bpost de grootste klungelaar en dommerikken in enkele bedrijven.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Herstel

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen en krijg maar geen contact Na mijn berichtje, is er gelijk contact opgenomen met mij en mijn pakket was binnen een dag bezorgd
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede kwaliteit. Order netjes verpakt. Bestelling betrof nieuwe wielen voor steekwagen ter vervanging van luchtbandjes.
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Toppie Toppie steekwagenwielen en spot goedkoop ook nog

Top kwaliteit voor een mooie lage prijs. Prima levering, na een dag al in huis. Kortom: Wielen Outlet vragen, altijd slagen!!!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer duidelijke website, zeer vlotte levering en goede kwaliteit. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar wielen.
Beoordeling melden
JW
jan de w.
Rotterdam
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een andere vervoerder Inschakelen die op normale tijden komt en niet om 22.00 uur
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website/shop, telefonisch goed geholpen en snel geleverd.
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele goede en snelle service en de juiste materialen binnen gekregen
Beoordeling melden
PD
Paul d.
Hendrik Ido Ambacht
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Warm aanbevolen

Snel geleverd, mooi product, goede prijs, wat wil je nog meer!
Beoordeling melden
RD
Rudolf D.
Bredene
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
HEEL SNEL GELEVERD ZEER GOED VERPAKT TOP KLANTENSERVICE
Beoordeling melden
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteit wielen, snel en netjes verzonden! 👍🏼
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles zoals beloofd: snelle levering, prima product
Beoordeling melden
AK
Ad K.
Driehuis
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Niets aan toe te voegen, prima zo, hou dat vol.
Beoordeling melden
HT
H T.
Lelystad
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Veel keuze, snelle levering, duidelijke website
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
perfect zoals beschreven en super snel geleverd
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Telefonisch advies gevraagd en super geholpen
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super site prijs kwaliteit is helemaal top
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed goede prijzen snelle levering
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed verlopen. Snelle service.
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wiel is oké, alleen 'n andere kleur!
Beoordeling melden