Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van bestellingen, die vaak al de volgende dag plaatsvinden. De kwaliteit van de wielen krijgt veel lof vanwege de stevigheid en duurzaamheid. Ook de klantenservice wordt gewaardeerd om haar behulpzaamheid, bereikbaarheid en oplossingsgerichte aanpak. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als eerlijk beoordeeld. Daarnaast ervaren klanten het assortiment als ruim en overzichtelijk, wat het vinden van geschikte wielen vergemakkelijkt. De website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk beschreven. Hoewel de meeste zendingen goed aankomen, zijn er enkele klachten over beschadigde verpakkingen of fouten van de bezorgdienst.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsWielenOutlet
Pakketje verschrikkelijk lang onderweg in NL, vreemd?!
Terwijl er iets mis ging bij de transporteur van het te ontvangen pakketje, zo ontzettend vriendelijk en service gericht geholpen door de diverse medewerkers van WielenOutlet.....in de geval de Roel, de Roel ( gebbetje ) maar toch ook door Vivian,....die zelfs een alternatief pakket stuurde omdat je kennelijk het eerder gestuurde pakketje misplaatst bleek volgens DPD...
WielenOutlet : 10 - Vervoer DPD : 0
Na 10 dagen bestelling eindelijk in handen. Geen slecht woord over WielenOutlet, bestelling binnen beloofde termijn verstuurd, DPD echter …..
Twee maal zogezegd aan mijn deur geweest, wat helemaal niet waar is want was bewust 2 maal de hele dag thuis gebleven (heb trouwens een deurbelcamera met geheugen) en dan was de verpakking beschadigd. Heb dan maar ineens laten leveren bij een afhaalpunt. Blijkt dat er nu ook een asje (metalen bus) van een reservewieltje ontbreekt, waarschijnlijk uit de beschadigde verpakking gevallen. Niet zo belangrijk, kan de bestaand as gebruiken indien ik een wieltje dien te vervangen, maar toch.
Update 23 maart 2026 : amper een uurtje na mijn beoordeling reeds contact gehad met WielenOutlet waarbij ze melden dat de ontbrekende delen nagestuurd zullen worden. Top service
update 24 maart 2026 : ontbrekende artikelen reeds geleverd. Bedankt aan service na verkoop. Super
De kwaliteit van de wielen ziet er goed uit. Ik heb speciaal 100 mm wielen gekozen met rubber om zware stukken van enkele 100 kgs makkelijk te kunnen verplaatsen. De wielen zijn nog niet gemonteerd omdat de zware stukken nog gebouwd moeten worden. Nog geen foto's beschikbaar.
Duidelijke website snelle levering. Zo als bij alle websites vind ik het lastig dat je voor 1 bestelling heel veel mails krijgt 3 zou prima zijn. 1.met factuur 2. het is verzonden 3.ben je tevreden of kunnen we nog ergens bij helpen.
Functionele website, snelle levering.
Ondanks het enorme assortiment kon ik vrij gemakkelijk het vervangende meubelwiel vinden dat ik nodig had.
Maten staan duidelijk en overzichtelijk aangegeven en als je thuis nauwkeurig meet, weet je snel wat je moet bestellen.
De prijs + verzendkosten zijn wat je bij een speciaalzaak kan verwachten.
Snelle levering via DPD.
3x transport wiel rubber 100/30/50 compleet met asbout besteld
Levering ging supersnel.
Echter 1 asbout zat niet bij de levering, waardoor de montage niet gedaan kan worden.
Na contact met klantenservice, zou dit opgelost worden door een nieuw compleet wiel toe te sturen. Ook weer supersnelle levering. Echter wederom GEEN as-bout, wèl een wiel... Maar daar heb ik dus niks aan want kan deze nog steeds niet monteren.
Wederom contact opgenomen met klantenservice. Wiel hoeft niet terug en as-bout zou na geleverd worden.
Weer supersnelle levering. Helaas wederom gern as-bout, maar een as-busje waar de naaldlagers omheen draaien....
Heb nu de hoop opgegeven en laat het voor wat het isen ga zelf naar andere aanbieder voor een passende as-bout.
Niks te klagen over coulance van de klantenservice, die is gewoon super!
Het is de afhandeling in het magazijn die falende arbeid verrichten.
Duidelijk, snel en goed pick-up pont
Duidelijke info op de site. Snelle levering en de afhaalmogelijkheid bij pick-up adres.
Nadat ik de wielen gemonteerd had voldeden deze 100%
Wat kan je nog meer verlangen ...
Thnkx
Mvg Frans
Onjuiste maat voor artikel op website
Door een fout in de beschrijving van maatvoering van een artikel moest de hele zending teruggestuurd worden. En kon niet verder met project. Fout werd wel meteen geaccepteerd, maar kost toch weer veel tijd en moeite met bellen, reis naar afgiftepunt, etc. Terugbetaling duurde een week, hetgeen ook vrij lang is. Communicatie was verder wel vriendelijk.
Antwoord van WielenOutlet
Bedankt voor uw review.
Vervelend om te horen dat u door een fout in de maatvoering van het artikel uw project niet kon voortzetten en dat u extra tijd heeft moeten besteden aan het retourneren van de bestelling. Onze excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan.
Fijn om te lezen dat de fout direct door ons is erkend en dat u de communicatie als vriendelijk heeft ervaren. Wat betreft de terugbetaling: deze is verwerkt nadat de retourzending door ons was ontvangen en gecontroleerd. Dit proces neemt doorgaans enkele werkdagen in beslag.
Wij nemen uw feedback mee om onze productinformatie verder te verbeteren en soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen.
Team Wielen Outlet
Alles prima
Goede website
Eenvoudig bestelproces
Vlotte aflevering
Prijs/kwaliteit-verhouding lijkt ook goed, maar nog geen gelegenheid gehad om de wielen daadwerkelijk te kunnen beoordelen op kwaliteit.
ik gebruik de wielen om mijn boot uit het water te trekken voldoende draagkracht en de boot blijft mooi schoon geen zwarte strepen meer.
Goede service
Na 10 wagentjes besteld te hebben waren er 2 stuk door het transport.
Na een mailtje gestuurd te hebben met een foto werden er onmiddellijk 2 nieuwe nagestuurd.
Top service.
Super service aan de balie
De service aan de balie. Medewerker hielp mee met het uitzoeken van het passende wiel en met de online bestelling. Superservice.
Verpakken kan beter
Bestelling verliep soepel en bezorging ging snel. Allen was de meebestelde spuitbus gedeukt omdat hij samen met de zware wielen was verstuurd zonder extra verpakking.
wielen zijn goed en allemaal aangekomen, maar de doos was helemaal kapot.
Misschien een stevigere verpakking de volgende keer.
Perfecte zware last wielen ben er erg blij mee en zeker omdat alles goed gelagerd is en ook het wiel asje dus het loopt zeer licht en soepel.
Handig en snel
Mooi om met behulp van een kieshulp te kunnen vinden welk wiel passend is! Vervolgens snel geleverd!
Artikel zoals beschreven
Het artikel is ok met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De verzending liep niet top. Volgens de ontvangen mail kon ik mijn artikel zaterdag al ophalen, het gekozen afhaalpunt was niet op de korste afstand, bovendien was het artikel daar nog niet beschikbaar. Daarom ben ik maandigmiddag opnieuw tot daar moeten rijden, gelukkig was het artikel nu wel aanwezig. Dus dit kan verbeterd worden.
Antwoord van WielenOutlet
Goedemorgen,
Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven.
Wat vervelend dat je deze problemen hebt ervaren met de levering van DPD. Onze excuses.
Ik zie inderdaad dat zij wat meer tijd nodig hebben gehad om het pakket te kunnen leveren bij het gekozen pakketpunt. Fijn dat je het daar uiteindelijk wel goed hebt kunnen ophalen. Veel succes en plezier met de producten!
Roel
Zeer goede service
Het pakket is verloren geraakt door DPD. Wielen Outlet heeft daarop onmiddellijk een nieuw pakket gestuurd. Hulde!
Eindelijk een webshop waar ik wielen van de juiste maat kon vinden. Goede kwaliteit wielen
Tevreden over de leverring en klantenservice, alleen jammer dat we de bestelling te laat binnen kregen waardoor we er niks meer aan hadden.