Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn erg tevreden over de snelle en stipte levering, de vriendelijke en behulpzame klantenservice, en de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop. Ook het ruime en diverse assortiment, de scherpe prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. De communicatie wordt meestal als helder en snel ervaren en de kwaliteit van de producten voldoet over het algemeen aan de verwachtingen. Toch zijn er regelmatig opmerkingen over onvolledige of verkeerd afgeleverde zendingen, vaak veroorzaakt door de bezorgdienst. Sommige klanten merken op dat problemen niet altijd direct worden opgelost door de klantenservice. Daarnaast zijn er enkele klachten over defecten of tegenvallende onderdelen van de producten en over te veel of onduidelijke e-mails.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsWielenOutlet
DPD levert niet
Antwoord van WielenOutlet
Snelle levering en topkwaliteit!
Antwoord van WielenOutlet
Pakketje verschrikkelijk lang onderweg in NL, vreemd?!
WielenOutlet : 10 - Vervoer DPD : 0
Topadres
Op tijd en goed verpakt.
perfecte behandeling
Foutje
Wielen onder de buitenkeuken voor de kamado
kruiwagenwiel -anti lek
Correcte webwinkel.
Antwoord van WielenOutlet
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Bezoek websiteOver
Gemakkelijk online zwenkwielen kopen, dat kan bij WielenOutlet. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende zwenkwielen en bokwielen voor diverse toepassingen. We leveren onze wielen ...