WielenOutlet- Logo - Beoordelingen

WielenOutlet
Beoordelingen:

867 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.949 beoordelingen in totaal  

4,75
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 nov 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
WielenOutlet voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wel het is duidelijk dat ik al eerder een pluimpje had gegeven bij Trust pilot omdat ik het nodig vind om mijn bevindingen te delen met andere mensen. Ik weet van me zelf dat wanneer je iets online wilt kopen dat je via een review mensen gerust kunt stellen of waarschuwen. Bij Wielen outlet heb ik dit ook gedaan daarom bij deze 5 sterren zijn mijn waardering waard!! 1 set van 4 steiger wielen geschikt voor o.a. mijn Altrex kamersteiger. Harry.N
HN
Harry N.
LANDGRAAF (NL)

de meest kritische beoordeling

26 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
6,95 euro betaald voor thuislevering ... conflicterende info vanuit webshop (levering DHL, levering Bpost), en moest het pakje uiteindelijk zelf afhalen in postkantoor ZONDER dat poging was ondernomen voor thuislevering
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor WielenOutlet

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed snelle verzending en nog verbetering van het verzenden

Goed snelle verzending. De verpakking kan beter. De wielen liggen los in de doos. Een tip om de wielen te verpakken in papier of iets en dan in de doos.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik had 8 wielen nodig voor.mijn enorme terrarium die echt heel zwaar is nu kan ik eindelijk van ze plak halen zonder rug pijn geweldig top bedrijf
Beoordeling melden
TN
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima advies en snelle levering. De wielen zijn nog niet uitgepakt, maar ik vertrouw er op dat als er iets stuk zou zijn dat goed komt.
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden over de snelle levering. Jammer dat 1 van de eetkamerstoel wielen niet functioneel bleek door een los zittende stift
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden

Wij zijn zeer tevreden. Meestal de volgende dag al geleverd. Prima service, maar ook bereikbaarheid als er onverhoopt iets is.
Beoordeling melden
JD
Jelle D.
Koksijde
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Sterke prijs voor degelijk product

Zeer snelle levering, producten zijn ook zeer scherp geprijst en zijn dusondanks wel van goede kwaliteit. Tevreden klant!
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk overzichtelijk, goede foto's En als je belt wordt goed en netjes te woord gestaan. Goed bedrijf.👌
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Aanvankelijk vertraging in de bezorging, maar na een mailtje werd dit snel en voortvarend rechtgezet
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit wielen. Niet te duur en vlot geleverd. Ga zo door.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en precies zoals op de foto en de beschrijving.
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne website met handige keuzehulp

Fijne website, overzichtelijk, goede prijzen, fijne keuzehulp!
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
prima kwaliteit en snelle levering. paste perfect bedankt
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Duidelijke site, perfecte omschrijving, snelle levering
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en een goed overzicht van de website
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle levering, uitstekende kwaliteit !
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten en verzending gaat zoals ze beloven
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bedankt …

We zijn goed geactiveerd bedankt voor de service
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en keurig verpakt. Top bedrijf!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en passen perfect onder mijn bbq.
Beoordeling melden