Certificaat voor Huisman Gemert – Bouwmaterialen

No. X44162858275A03D8F72EFC24AD24EAF5
 

Geldig vanaf
25-11-2014
Geldig tot
24-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Huisman Gemert – Bouwmaterialen



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 439 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Huisman Gemert – Bouwmaterialen al 1.036 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
12-11-2018
alleen maar goede ervaring met dit bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
26-10-2018
09-11-2018
Volgens afspraak geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
26-10-2018
09-11-2018
Op een paar kleine verbuigingen (verder geen probleem) alles o.k.
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
25-10-2018
09-11-2018
Alles keurig volgens afspraak en tijd, mooi materiaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
10-10-2018
08-11-2018
Netjes afgeleverd. Wel extra betaald voor aflevering met zelflossende wagen, maar prima service en op de juiste plaats afgeleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
25-10-2018
08-11-2018
top
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
02-10-2018
08-11-2018
Producten levertijd te lang
3.67
Goed

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
24-10-2018
07-11-2018
bestelling werd vlot voorbereid, telefoontje toen het klaar lag en vlotte levering .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
18-10-2018
07-11-2018
verliep soepel
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
23-10-2018
07-11-2018
Door moeilijke bereikbaarheid toch voor de deur afgeleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
23-10-2018
06-11-2018
Klantvriendelijk, goede prijs kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
21-10-2018
05-11-2018
prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
22-10-2018
05-11-2018
Alles is naar wens verlopen. De levertijd was wat langer dan gedacht, maar geen probleem.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-11-2018
Besteldatum
20-10-2018
04-11-2018
Alles is naar verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
15-10-2018
01-11-2018
prima
3.67
Goed

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
31-10-2018
Ik zou graag gezien hebben dat ze het in de garage geschoven hadden, zodat het niet op straat zou komen te liggen. Nu gelukkig hulp gehad van anderen.
Daarom een matige levering
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
12-10-2018
30-10-2018
Levering en materialen zijn top maar niet kunnen betalen met de visa is niet van deze tijd daarom geen 5 sterren.
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
27-10-2018
goede afwerking van de order
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
12-10-2018
26-10-2018
Volgens afspraak geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
25-10-2018
Dank voor snelle levering
Maar let aub op dat het vurehout redelijk recht is
Ik ondervond bij 3 delen 300 cm lang dat ze overmatig krom waren helaas
Heb het kunnen verwerken met veel moeite
En ik weet het is een natuurprodukt maar zitten we grenzen aan
Mvrgr p vd zand
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
09-10-2018
23-10-2018
Bestelling ging probleemloos ,bij ontvangst van de goederen was iedereen erg vriendelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
24-08-2018
21-10-2018
Er ontbrak een onderdeel, beetje lastig, maar heel correct afgehandeld.
Prettige contacten en prima materiaal.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
30-09-2018
21-10-2018
Levering was sneller dan verwacht tijdig bericht van chauffeur hoe laat hij er zou zijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
15-10-2018
Zelf afgehaald.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
15-10-2018
Alles was prima voor elkaar,ben dik tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
15-10-2018
Prettig zaken doen op professionele wijze
Met goede feedback leveringen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
30-09-2018
14-10-2018
Wachttijd in geholpen te worden duurt erg lang, alles was via webshop besteld en betaald.
Ik moest toch een halfuur wachten.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
13-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
13-10-2018
Ik heb gebeld over golfplaten en werd doorverbonden met de afdeling sales. De medewerker daar kwam ongeinteresseerd over, deed geen moeite om zich in mijn vraag te verdiepen en stuurde me naar de website. Ik voelde me niet serieus genomen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
12-10-2018
op zich alles wel goed.
ik vond het jammer dat de kortingscode die ik nog van vorig jaar had en geldig was niet meer werd geaccepteerd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-10-2018
Besteldatum
26-09-2018
11-10-2018
Alles perfect.
Wanneer er bezorgd zou worden.
Voorzichtig gelost.
Goed verpakt.
Gebeld voordat ie kwam.
Alles perfect.
Maak je wel eens anders mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
26-09-2018
10-10-2018
De tijd tussen de aankoop en het moment dat je hoort wanneer het geleverd wordt is een beetje onduidelijk. Ik had geen haast, maar anders vraag je je af wanneer het komt. 1 extra berichtje tussendoor is misschien al genoeg.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
26-09-2018
10-10-2018
alles zeer speodig en netjes verlopen, zeer vriendelijke personeel, complimenten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
26-09-2018
10-10-2018
Prima verlopen vanaf bestelling t/m levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
25-09-2018
09-10-2018
Snel en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
04-09-2018
09-10-2018
Vloekende en tierende chauffeur bij bezorging dakplaten. Dakplaten gedeukt afgeleverd.
2.33
Matig

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
24-09-2018
09-10-2018
Wat je bestel krijg je .
Snel en betaalbaar
Een aanrader
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
19-09-2018
08-10-2018
positieve bijdrage van de bestelmedewerker
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
23-09-2018
07-10-2018
Goed pruduct en goede aflevering volgens afspaak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2018
Besteldatum
20-09-2018
06-10-2018
Prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-10-2018
Besteldatum
20-09-2018
04-10-2018
Perfecte en corecte snelle levering naar wens
5.00
Uitstekend

Huisman Gemert – Bouwmaterialen klantbeoordeling

Huisman Gemert – Bouwmaterialen

Bouwmaterialen voor particulieren en bedrijven.

Huisman Gemert – Bouwmaterialen werd op 25-11-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Bij Huisman vindt u een groot scala aan bouwmaterialen. Wij verkopen onze producten zowel aan particulieren als bedrijven. Een groot deel van onze producten leveren wij direct uit voorraad door heel Nederland. Onze goede prijs-kwaliteit verhouding is één van onze sterkste punten.

Contact
Zandstraat 9
5421 WK Gemert
Nederland
Tel: 0492361880
richard@huisman.nl
Huisman Gemert – Bouwmaterialen
Winkel-exploitant
Louis Huisman & Zn. B.V.
Postbus 29
5420AA Gemert
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 17041098
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Richard Huisman
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Huisman Gemert – Bouwmaterialen.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.