Dakmaterialen.com

863 reviews in totaal   438 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van medewerkers worden vaak geprezen. Klanten zijn tevreden over de hoge kwaliteit van de ontvangen producten. Problemen worden snel en adequaat opgelost, vaak tot volle tevredenheid van de klant. De prijzen worden als eerlijk en gunstig ervaren. De website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Over het algemeen wordt de verpakking als goed ervaren. Er zijn enkele opmerkingen over beschadigingen aan de verpakking.

ReviewsDakmaterialen.com

R P
Rita P.
Snelle levering in stevige verpakking van de Ubbink rvs ventilatie voorzetroosters 10,5X5 cm. Eenvoudige montage zonder schroeven. Hebben dit product geadviseerd gekregen van de ongediertebestrijding en uw bedrijf bij meerdere buren aanbevolen.

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor de mooie review! Super om te lezen dat de levering snel was, de verpakking stevig én de montage zo eenvoudig ging. Ubbink maakt veel mooie producten en wij verkopen er ook een groot aantal van… al moeten we eerlijk toegeven dat dit specifieke product toevallig niet uit ons assortiment komt 😉 Des te leuker dat je ons toch deze mooie review geeft! En helemaal geweldig dat je ons aanbeveelt bij de buren, dat waarderen we enorm. Dank je wel daarvoor! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team

Vriendelijk en vrolijk

Vriendelijk aan de telefoon en in het echt Betere duiding van tweede pand aangeven. Indien mogelijk klant op papier een instructie meegeven over Epdm plakken.

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je mooie beoordeling van vijf sterren! Het is goed om te horen dat ons team je vriendelijk te woord heeft kunnen staan. Dank ook voor de waardevolle suggestie om instructies op papier mee te geven. We gaan dit bespreken in ons teamoverleg. Voor nu kun je voor uitgebreide instructies en tips over het plakken van EPDM altijd terecht op onze kennisbank via www.dakmaterialen.com/kennisbank of in onze blogs. We waarderen je feedback enorm en blijven zo werken aan de best mogelijke service. Ik wens je nog een fijne dag. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
L D
Lisa D.

Super service en snelle levering

Op dinsdag besteld voor 12.00 uur en de volgende ochtend al geleverd. Contact verliep soepel en de levering ook. Werd ook goed op de hoogte gehouden via de mail. Is echt een aanrader om bij hen te bestellen. Zeker 5 sterren waard!! Bedankt!

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je mooie review en de 5 sterren. Het doet ons goed om te horen dat de bestelling zo snel is geleverd en dat je tevreden bent over de communicatie via de mail en het verloop van de bezorging. Daar doen we ons best voor! Met o.a. de Hertalan Easy Stick heb je de perfecte materialen in huis voor een waterdichte afwerking. Vergeet niet om de ondergronden goed voor te bereiden met de aangekochte G500 reiniger, zoals beschreven in de instructies, voor een optimale hechting van de EPDM. Voor extra tips bij de verwerking kun je altijd onze blogs raadplegen op www.dakmaterialen.com/kennisbank Veel succes! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Makelijk te bestellen op de website en een snelle levering 1 puntje om aandacht te geven losse lijn koker beter verpakken had 1 doos en 2 losse koker's de 2 losse waren stuk waardoor niet te gebruiken

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je review en de vier sterren! Wat goed om te horen dat het bestellen op de website zo gemakkelijk ging en de levering snel was. Tegelijkertijd is het ontzettend balen dat de twee losse lijmkokers kapot zijn gegaan tijdens het transport en dat je ze hierdoor niet kunt gebruiken. Dat moet natuurlijk gewoon heelhuids aankomen. Wil je ons hierover even bellen op 0315-298150? Je kan vragen naar Tim of Ruud en zij lossen dit direct en netjes voor je op. Ik wens je nog een fijne dag toe. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team

Top bedrijf‼️

Uitstekende prijs, goed product, goede instructievideo, heel handige installatieset‼️ Echt top‼️😊

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor de maximale score en je mooie review! Wat goed om te horen dat de prijs en het product aan je verwachtingen voldoen, en dat je de instructievideo en de installatieset zo handig vond. Ook leuk dat je er een afbeelding bij hebt gedeeld! Nogmaals dank! Voor nog meer tips of achtergrondinformatie over de verwerking van je materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of een van onze blogs. Nog een fijne dag gewenst! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Top uitleg en demonstratie door Ruud. Ruilen en/of terugbrengen is geen probleem. Geld wordt vlot weer teruggeboekt.

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je review en de vijf sterren! Leuk dat je een foto meestuurt! Het is goed om te horen dat de uitleg en demonstratie door Ruud waardevol voor je waren en dat de afhandeling van de retourzending naar wens is verlopen. Voor meer informatie en praktische tips over de verwerking van onze producten kun je ook altijd terecht op www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Ik wens je nog een fijne dag toe. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
De materialen zijn van een zeer goede kwaliteit en de levering is duidelijk en snel

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor de positieve beoordeling en de vijf sterren! Het is goed om te horen dat de materialen van zeer goede kwaliteit zijn en dat de levering duidelijk en snel is verlopen. Voor extra ondersteuning bij de verwerking van je bestelling kun je altijd terecht op www.dakmaterialen.com/kennisbank of onze informatieve blogs. We waarderen je complimenten en zetten ons graag in om deze kwaliteit en service te blijven leveren. Ik wens je nog een fijne dag toe. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Vlotte verzending en goede prijs ! Alles prima dus

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je review en de topscore van vijf sterren! Het is goed om te horen dat je tevreden bent met de vlotte verzending en de scherpe prijs. Mocht je tijdens de verwerking van je materialen nog behoefte hebben aan handige tips of advies, neem dan gerust een kijkje op onze kennisbank via www.dakmaterialen.com/kennisbank of lees een van onze informatieve blogs. We helpen je graag op weg naar een mooi resultaat. Ik wens je nog een hele fijne dag toe! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Het artikel zelfklevende EPDM is een degelijk en gemakkelijk verwerkbaar product. De service van Dakmaterialen.com is snel en top.

Antwoord van Dakmaterialen.com

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je positieve review! Mooi dat de zelfklevende EPDM zo degelijk en prettig te verwerken is. Ook goed om te horen dat je onze service als snel en top hebt ervaren! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan helpen we je natuurlijk graag verder. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Zeer snel geleverd!! Top presentatie 👏

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor het delen van je ervaring en de vijf sterren! Wat goed om te horen dat de bestelling zeer snel is geleverd en dat de presentatie in de smaak viel. Voor handige tips en praktische instructies over de verwerking van de materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank via www.dakmaterialen.com/kennisbank of een van onze blogs. Zo kun je direct goed aan de slag. Ik wens je nog een hele fijne dag toe! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Ondanks telefonisch contact lukte het niet om een account te maken . Daardoor te laat voor een bestelling dezelfde dag verzonden. Toch heeft degene die ik sprak er voor gezorgd dat ik het wel de volgende dag in huis had. Bij telefonische vragen krijg ik het gevoel dat er meer kennis aanwezig is als bij concurrenten, ook doen ze veel moeite om je goed te helpen.

Antwoord van Dakmaterialen.com

Dank je wel voor je positieve review! Het doet ons goed om te horen dat je onze telefonische ondersteuning als deskundig en behulpzaam ervaart, daar doen we ons best voor! Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij een volgend bezoek, staan we natuurlijk weer graag voor je klaar. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Vlotte service en ik verwacht een vlotte afhandeling van de retourzending

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je review en de maximale score van vijf sterren! Wat fijn dat je tevreden bent met onze vlotte service. Mocht je tijdens het klussen nog op zoek zijn naar handige tips of extra informatie, neem dan gerust een kijkje op onze kennisbank via www.dakmaterialen.com/kennisbank of lees een van onze blogs. Ik wens je nog een hele fijne dag toe. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Alles was goed, zoals het altijd zou moeten zijn. Ik bestel iets en 1a2 dagen later komt het onbeschadigd binnen, volgende keer als ik wat nodig heb voor op het dak kijk ik weer op jullie site. Nogmaals bedankt voor de waterzuiger

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je review en de 4 sterren voor de aankoop van de waterzuiger. Wat goed om te horen dat je bestelling binnen twee dagen onbeschadigd is bezorgd en dat dit aan je verwachtingen voldeed. We vinden het fijn dat je bij een volgende klus aan het dak weer op onze website kijkt. Voor meer informatie over de verwerking van je materialen kun je altijd terecht op www.dakmaterialen.com/kennisbank en onze blogs. We zijn benieuwd of je nog feedback voor ons hebt. Wat zouden we kunnen verbeteren om je volgende ervaring een 5-sterren review waard te maken? We horen het graag, zodat we onze service nog verder kunnen optimaliseren. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Alles stond netjes klaar , zeer vriendelijk mensen die daar werken.

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je review en de fantastische score van vijf sterren! Wat ontzettend fijn om te horen dat alles netjes voor je klaarstond en dat je zo vriendelijk bent geholpen door het team. Klantgerichtheid en een goede service staan bij ons echt voorop. Als je binnenkort aan de slag gaat met de materialen en nog op zoek bent naar handige tips of uitleg, kun je altijd terecht op onze kennisbank via www.dakmaterialen.com/kennisbank of een van onze blogs bekijken. Ik wens je een fijne dag toe. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Goed verpakt, supersnel geleverd, zoals beloofd op de website. Perfect !

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je mooie beoordeling en de vijf sterren! Het is goed om te horen dat de bestelling naar wens is ingepakt en dat de levering precies volgens de belofte op onze website is verlopen. Voor handige tips of extra uitleg over de verwerking van je producten kun je altijd even kijken op onze kennisbank via www.dakmaterialen.com/kennisbank of onze verschillende blogs raadplegen. Ik wens je nog een fijne dag toe. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
supersnelle levering en goede epdm

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je review en de vijf sterren! Wat goed om te horen dat de levering snel is verlopen en dat de EPDM goed bevalt. Mocht je tijdens de verwerking nog behoefte hebben aan handige tips of extra uitleg, dan kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of een van onze blogs. Ik wens je een fijne dag toe. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
snelle levering goede prijs

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je review en de vijf sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de goede prijs. Mocht je tijdens de verwerking van de materialen nog op zoek zijn naar handige tips of uitleg, dan kun je altijd terecht op onze kennisbank via www.dakmaterialen.com/kennisbank of onze blogs. Ik wens je nog een fijne dag. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Snelle levering goeie prijzen

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze prijzen. We waarderen je feedback enorm! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Snelle service en een zeer vriendelijke bezorger belde even van tevoren om te zeggen dat hij er aankwam

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je review en de vier sterren! Het is goed om te horen dat de snelle service en het contact met de bezorger voorafgaand aan de levering positief zijn ervaren. Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van de materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. We zijn blij met je feedback en blijven ons graag verbeteren. Heb je nog tips of iets wat volgens jou nét beter kan bij je bestelling? Laat het ons vooral weten, zodat we je de volgende keer kunnen verrassen met een vijfsterrenervaring. Nog een fijne dag gewenst. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Een snelle levering..

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je mooie beoordeling en de vijf sterren! Het is goed om te horen dat de bestelling snel is geleverd. We doen er achter de schermen alles aan om de materialen zo vlot mogelijk bij je te krijgen. Mocht je nog op zoek zijn naar praktische tips of uitleg voor de verwerking van je producten, dan nodigen we je van harte uit op onze kennisbank via www.dakmaterialen.com/kennisbank en onze diverse blogs. Geniet nog van een fijne dag. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team