Dakmaterialen.com

943 reviews in totaal   475 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, wat vaak als belangrijkste pluspunt wordt genoemd. De vriendelijkheid van het personeel en de bezorgers wordt gewaardeerd, evenals de goede, meedenkende en flexibele service, vooral bij retourneren en het oplossen van problemen. De kwaliteit van de geleverde producten wordt overwegend als hoog en betrouwbaar ervaren. Ook de communicatie wordt meestal als duidelijk, kundig en prettig ervaren. Het bestelproces en de website zijn eenvoudig en toegankelijk, en de prijsstelling wordt vaak als gunstig gezien. Enkele klanten noemen kritiekpunten rondom de bereikbaarheid en opvolging van de communicatie. Daarnaast zijn er soms kleine verbeterpunten bij het bestelproces en de website. Een aantal klanten vindt de hoogte van de bezorgkosten aan de hoge kant.

ReviewsDakmaterialen.com

Prima kwaliteit en snelle levering, aftersales niet op orde

Qua materiaal en levertijd geen enkele klacht, prima. Maar de bezorgkosten waren fors. 40 euro. Voor een grote epdm bestelling op rol die met bijzondere pakketbezorging geleverd moet worden kan ik dat begrijpen, maar mijn bestelling kon in een normaal formaat doos geleverd worden en gewoon met de reguliere pakketbezorging van PostNL bezorgd worden. Doorgaans 6,95 euro aan bezorgkosten. Dit heb ik ook gedeeld met de klantenservice, maar daar wordt niet op gereageerd. Gewoon erg jammer, dat Dak materialen.com nu meer dan 30 euro verdiend op de bezorgkosten en geen enkele reactie geeft op mijn verzoek op wat coulance in de bezorgkosten. Aftersales kan dus stukken beter. UPDATE 3-7-2026 Vandaag reactie gehad van de klantenservice dat bij de door mij bestelde producten het webshop systeem automatisch verzendkosten voor grote pakketten rekent. Mijn eerder verzonden mail was in de spam terecht gekomen. De verzendkosten zijn inmiddels gecrediteerd. Omdat dakmaterialen.com wat doet met de feedback en een inhoudelijke reactie heeft gestuurd, heb ik de beoordeling aangepast.

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je review en dat je de moeite hebt genomen om je beoordeling aan te passen naar vier sterren. Fijn dat alles naar wens is opgelost, daar maken we ons hard voor! Ik wens je nog een fijne dag. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Het is goed gegaan met het liggen van het materiaal in de dakgoot, het was warm de dag dat ik het heb gelegd, het schoonmaken van de dakgoot was het meeste werk.

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je mooie review en de vijf sterren! Wat goed om te horen dat het leggen van het materiaal in de dakgoot zo goed is gegaan, ondanks de warme dag waarop je aan de slag bent gegaan. Het resultaat mag er zeker zijn met zo'n strakke goot!! Mocht je in de toekomst nog eens aan de slag gaan en extra informatie of handige tips over de verwerking van onze materialen kunnen gebruiken, dan kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of in een van onze blogs. Ik wens je nog een fijne dag toe. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Super vriendelijke bediening. Snelle reacties en goede service. Even het ruilen van materiaal dat over was ging erg soepel!!! Mooi bedrijf.

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor de review en de vijf sterren! Wat goed om te lezen dat je tevreden bent over de snelle reacties en onze service. Fijn dat ook het omruilen van het materiaal dat over was zo soepel is verlopen. Voor handige tips en uitgebreide informatie over de verwerking van onze materialen kun je altijd een kijkje nemen op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of in een van onze blogs. Ik wens je nog een fijne dag toe. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
R P
Rita P.
Snelle levering in stevige verpakking van de Ubbink rvs ventilatie voorzetroosters 10,5X5 cm. Eenvoudige montage zonder schroeven. Hebben dit product geadviseerd gekregen van de ongediertebestrijding en uw bedrijf bij meerdere buren aanbevolen.

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor de mooie review! Super om te lezen dat de levering snel was, de verpakking stevig én de montage zo eenvoudig ging. Ubbink maakt veel mooie producten en wij verkopen er ook een groot aantal van… al moeten we eerlijk toegeven dat dit specifieke product toevallig niet uit ons assortiment komt 😉 Des te leuker dat je ons toch deze mooie review geeft! En helemaal geweldig dat je ons aanbeveelt bij de buren, dat waarderen we enorm. Dank je wel daarvoor! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team

Super blij met de stevige bladvangers voor de dakgoot.

Ik heb stevige bladvangers voor mijn steeds overlopende dakgoot besteld. Goed draai systeem, past perfect. Snel geleverd!

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je review en de vijf sterren! Wat goed om te horen dat de bladvangers zo snel zijn geleverd en dat het draaisysteem perfect past in je dakgoot. Voor handige instructies en meer tips over de verwerking of het onderhoud van onze materialen nodigen we je uit om onze blogs of de kennisbank op www.dakmaterialen.com/kennisbank te bekijken. Nog een fijne dag gewenst. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team

Vriendelijk en vrolijk

Vriendelijk aan de telefoon en in het echt Betere duiding van tweede pand aangeven. Indien mogelijk klant op papier een instructie meegeven over Epdm plakken.

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je mooie beoordeling van vijf sterren! Het is goed om te horen dat ons team je vriendelijk te woord heeft kunnen staan. Dank ook voor de waardevolle suggestie om instructies op papier mee te geven. We gaan dit bespreken in ons teamoverleg. Voor nu kun je voor uitgebreide instructies en tips over het plakken van EPDM altijd terecht op onze kennisbank via www.dakmaterialen.com/kennisbank of in onze blogs. We waarderen je feedback enorm en blijven zo werken aan de best mogelijke service. Ik wens je nog een fijne dag. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
L D
Lisa D.

Super service en snelle levering

Op dinsdag besteld voor 12.00 uur en de volgende ochtend al geleverd. Contact verliep soepel en de levering ook. Werd ook goed op de hoogte gehouden via de mail. Is echt een aanrader om bij hen te bestellen. Zeker 5 sterren waard!! Bedankt!

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je mooie review en de 5 sterren. Het doet ons goed om te horen dat de bestelling zo snel is geleverd en dat je tevreden bent over de communicatie via de mail en het verloop van de bezorging. Daar doen we ons best voor! Met o.a. de Hertalan Easy Stick heb je de perfecte materialen in huis voor een waterdichte afwerking. Vergeet niet om de ondergronden goed voor te bereiden met de aangekochte G500 reiniger, zoals beschreven in de instructies, voor een optimale hechting van de EPDM. Voor extra tips bij de verwerking kun je altijd onze blogs raadplegen op www.dakmaterialen.com/kennisbank Veel succes! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Makelijk te bestellen op de website en een snelle levering 1 puntje om aandacht te geven losse lijn koker beter verpakken had 1 doos en 2 losse koker's de 2 losse waren stuk waardoor niet te gebruiken

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je review en de vier sterren! Wat goed om te horen dat het bestellen op de website zo gemakkelijk ging en de levering snel was. Tegelijkertijd is het ontzettend balen dat de twee losse lijmkokers kapot zijn gegaan tijdens het transport en dat je ze hierdoor niet kunt gebruiken. Dat moet natuurlijk gewoon heelhuids aankomen. Wil je ons hierover even bellen op 0315-298150? Je kan vragen naar Tim of Ruud en zij lossen dit direct en netjes voor je op. Ik wens je nog een fijne dag toe. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Snelle levering. Uitstekend goed product.

Antwoord van Dakmaterialen.com

Hartelijk dank voor deze mooie review en de vijf sterren! Fijn om te horen dat de snelle levering en de kwaliteit van het product zo goed zijn bevallen. Bij een volgend project staan we natuurlijk weer graag voor je klaar. Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van deze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Nog een mooie dag toegewenst! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Kwaliteitskoningin
Snelle service, klantvriendelijk en gezellig

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor deze mooie review en de vijf sterren! Fijn om te horen dat de service als snel, klantvriendelijk en gezellig is ervaren. We staan uiteraard ook bij een volgend project graag weer klaar. Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van deze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Maak er nog een mooie dag van! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Kwaliteitskoningin
Vandaag besteld morgen in huis en kwaliteit wat het geleverde product is hoog

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je review en de vijf sterren! Wat goed om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd en dat je tevreden bent over de kwaliteit van het product. Voor extra informatie en handige tips over de verwerking van onze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of een van onze blogs lezen. Nog een fijne dag gewenst. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Goed advies en communicatie en zeer snelle levering

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor de mooie review en de vijf sterren! Fijn dat het advies, de duidelijke communicatie en de snelle levering zo goed zijn bevallen. Ook leuk dat je een foto van de geïnstalleerde kabeldoorvoer hebt meegestuurd, dat waarderen we enorm. Bij een volgend project staan we uiteraard weer graag voor je klaar! Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van deze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Maak er nog een mooie dag van! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Kwaliteitskoningin
Zeer goede communicatie met kundige mensen aan de telefoon.

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je review en de waardering van vijf sterren! Het doet ons goed om te horen dat de communicatie prettig verliep en dat je goed geholpen bent door de kundige medewerkers aan de telefoon. We streven altijd naar duidelijke informatie en een persoonlijke service, dus dit is een mooi resultaat. Als je tijdens de voortgang van je project nog vragen hebt of op zoek bent naar handige tips voor de verwerking van je materialen, kun je altijd terecht op www.dakmaterialen.com/kennisbank of een van onze blogs lezen. Nog een fijne dag gewenst. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Snelle levering en eenvoudig zoeken wat je nodig hebt

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je review en de vijf sterren! Wat goed om te horen dat de levering snel is verlopen en dat je eenvoudig kon vinden wat je nodig hebt op onze website. Voor handige tips en extra informatie over het gebruik van de materialen kun je altijd een kijkje nemen op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of een van onze blogs. Ik wens je nog een fijne dag toe. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Lekker snel geleverd, goede service, goed geregeld, meedenkend personeel

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor de review en de vijf sterren! Wat goed om te horen dat je bestelling lekker snel is geleverd en dat alles goed is geregeld. We doen ons best om altijd met onze klanten mee te denken, dus het is erg mooi om te zien dat deze service is gewaardeerd. Mocht je binnenkort aan de slag gaan en nog wat extra tips of instructies voor de verwerking kunnen gebruiken, neem dan gerust een kijkje op onze kennisbank via www.dakmaterials.com/kennisbank of lees een van onze blogs. Ik wens je een heel fijne dag toe. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team

Top bedrijf‼️

Uitstekende prijs, goed product, goede instructievideo, heel handige installatieset‼️ Echt top‼️😊

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor de maximale score en je mooie review! Wat goed om te horen dat de prijs en het product aan je verwachtingen voldoen, en dat je de instructievideo en de installatieset zo handig vond. Ook leuk dat je er een afbeelding bij hebt gedeeld! Nogmaals dank! Voor nog meer tips of achtergrondinformatie over de verwerking van je materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of een van onze blogs. Nog een fijne dag gewenst! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Zo doorgaan met leveren bestellingen

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor de mooie review en de vijf sterren! Het is ontzettend fijn om te horen dat het proces zo goed bevalt. Bij een volgend project staan we uiteraard weer met veel plezier voor je klaar om opnieuw dezelfde service te bieden. Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van deze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Nog een fijne dag toegewenst! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Kwaliteitskoningin
Snelle en juiste levering

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor de mooie review en de vijf sterren! Fijn om te horen dat de bestelling snel en correct is geleverd. Bij een volgend project staan we uiteraard weer met veel plezier voor je klaar. Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van onze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Geniet nog van je dag! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Kwaliteitskoningin
Snelle levering van een goed product

Antwoord van Dakmaterialen.com

Bedankt voor je review en de mooie score van vijf sterren! Het is goed om te horen dat de levering snel is verlopen en dat het product naar wens is. We doen ons best om bestellingen altijd vlot en zorgvuldig te bezorgen, dus deze feedback is erg waardevol voor ons. Mocht je tijdens de verwerking van de materialen nog op zoek zijn naar extra informatie of handige klustips, neem dan gerust een kijkje op onze kennisbank via www.dakmaterialen.com/kennisbank of lees een van onze blogs. Ik wens je een fijne dag toe. Met waterdichte groet, Linea Verheijen Customer Support Team
Superservice

Antwoord van Dakmaterialen.com

Hartelijk dank voor deze mooie score van vijf sterren en het compliment over onze service! Wat fijn om te horen dat de ervaring zo positief is geweest. Bij een volgend dakproject staan we uiteraard weer graag voor je klaar. Voor meer informatie en handige tips over de verwerking van deze materialen kun je altijd terecht op onze kennisbank www.dakmaterialen.com/kennisbank of één van onze blogs. Geniet nog van je dag! Met waterdichte groet, Linea Verheijen Kwaliteitskoningin