STAS picture hanging systems - stas.nl- Logo - Beoordelingen

STAS picture hanging systems - stas.nl
Beoordelingen:

437 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.321 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wij hebben een Stas multirail met verlichting gekocht. Dit hebben we gedaan bij een officieel verkooppunt omdat een beetje advies wel handig is om te weten hoe en wat. Als je een klein beetje handig bent kan je het zelf monteren. Het resultaat is super netjes geworden. Foto's aan de muur en de kast worden mooi uitgelicht. Een sieraad in huis. Fam. Hallema Mijnsheerenland

de meest kritische beoordeling

28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De manier om de klemmen in gipswanden te tikken is onhandig. Ook gaat het bevestigen van de rails voor gipswanden niet intuïtief. Ik heb twee keer klemmen gehad waarvan de pootjes ombogen bij hameren en dan afbraken bij terugbuigen. Dus een extra klem per doosje bevestigingsmateriaal zou heel handig zijn. Ook is niet duidelijk dat bij het bevestigingsmateriaal al een hamer-hulpstuk zit. Ik kocht er nu voor niks eentje bij omdat ik dat niet wist.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor STAS picture hanging systems - stas.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi systeem, en eenvoudig te bevestigen. Graag zou ik de keuze willen hebben op welke dag het bezorgd kan worden. Nu moet ik het artikel in een andere gemeente gaan ophalen
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Circulaire economie in praktijk gebracht

Zeer gebruikers vriendelijk.Geen ontsierende boor gaten en variërend interieur aangepast aan stemmingen of seizoenen. Alle foto’s platen en schilderijen komen aan de beurt.
Beoordeling melden
MK
Meggy K.
Sittard
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Mooi systeem maar….

Mooi systeem maar het goed monteren in keiharde buitenmuren op 1,9cm vanaf het plafond is nog wel een dingetje.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
We zijn heel blij met het ophangsysteem, ziet er supertof uit en het werkt goed met de magneten!
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Makkelijk in gebruik, mooie aanvulling in mijn eetkamer!

Doet wat het moet doen. Bevestigen was een makkie. Denk na over een volgende bestelling!
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi design en makkelijke instructies. Goede verpakking en geen beschadigingen
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
prachtig systeem. Bestellen is erg makkelijk en wordt heel netjes afgeleverd
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede instructie en net zo simpel als op de video ‘s
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed kwaliteit, goede instructies en makkelijk te monteren.
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte bestelling en levering, eenvoudig te installeren.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending, heel duidelijke instructies, top
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en uiteraard top producten.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en juiste levering, goed verpakt.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en uitstekende producten
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel makkelijk, slim systeem
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
prima verzorgd en bezorgd
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle bezorging
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles naar wens
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles klopt
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie rails
Beoordeling melden