STAS picture hanging systems- Logo - Beoordelingen

STAS picture hanging systemsReviews

: 739Uitstekend

4,71

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 jun. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
STAS picture hanging systems is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij STAS picture hanging systems kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 jun. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
STAS picture hanging systems is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij STAS picture hanging systems kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor STAS picture hanging systems

390 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

739 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


15 mrt. 2022
7 meter Stas cliprail gemonteerd en ziet er perfect uit, aansluitingen tussen de 4 stukken rails zijn niet zichtbaar. Wel lastig om alle gaten op 1 lijn te boren onder het plafond wat niet altijd recht is, maar wel gelukt mede door de meegeleverde mal.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


14 mrt. 2022
Het materiaal waavan de clipschroef is veel te zacht. Met als resultaat dat 4 van de 12 halverwege al dol waren. Ook zou het beter zijn het oppervlak aan de achterkant iets groter te maken. Hierdoor kunnen beter op een gelijke wijze tegen de muur worden bevestigd. De click heb ik niet gehoord, maar de schilderijen hangen nog steeds. Dus ik ga er maar vanuit dat het goed is. Hoogachtend Ir. J.C. Venniker
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor STAS picture hanging systems

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Stas biedt diverse ophangsystemen die uitstekend werken met meer dan voldoende opties. Goed opletten bij samenstelling van rails, koorden & haken bij het bestellen. Ik heb meerdere keren extra items besteld omdat ik onvoldoende zicht had op hetgeen nodig was. Verder altijd keurige en snelle verzending.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Prima producten, snelle levering. - Ik mis op de website de doorsnede- maatvoering van schilderijophangrail. Dit maakt de beoordeling van geschiktheid lastig. - Erg (te veel) verpakking. Elke rail, stangetje en montagesetje zit in een plastic hoesje.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Superstevig systeem, waarmee ik een aantal akoestische panelen op heb kunnen hangen. Sommige onderdelen leken op voorhand wat meer premium dan bij levering, maar doet naar mijn ervaring nu niets af aan de degelijkheid van het product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
De prijs is wat aan de hoge kant maar de kwaliteit is goed. En voor een bestelling van wat kleine onderdelen die per brievenbus post verstuurd kunnen worden betaal je best veel porto kosten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
 
van Han S.
Het hulpmiddel, hoe eenvoudig ook, heeft me goed geholpen bij het aftekenen van de boorgaten en het opvangen van het stof bij het boren. De rail hang prima en voldoet uitstekend.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
 
Ik had een verkeerde STAS rail besteld (300 cm) die heeft STAS weer (tegen minimale kosten ca. €14,50) weer op laten halen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
gewoon een zeer handig systeem wat werkt zoals omschreven duidelijke handleiding, levering snel en keurig verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
 
service is perfect, ze doen wat ze je toezeggen, ook met retouren komen ze hun woord na.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Idiale methode om lijstjes en andre dingen aan op te hangen .en mooi minimalistisch
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Mooi Product, goed contact bij eventuele vragen, en adequate oplossingen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Mooie en goede producten, niet goedkoop maar kwaliteit kost iets meer.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Het is een heel fijn en makkelijk ophangsysteem.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Snel geleverd en voldeed geheel aan verwachting
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Snelle levering en strakke ophanging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Goede kwaliteit en snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Eenvoudig kwalitatief systeem
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Snelle en correcte levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
snelle levering, goed product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Alles was perfect verzorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Snel en fijn contact.
Beoordeling melden