STAS picture hanging systems - stas.nl

2.678 reviews in totaal   656 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 11 jun 2021

stas.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit, stevigheid en het design van het systeem. Ook wordt het uiterlijk vaak als mooi, strak en stijlvol omschreven. De montage wordt meestal als eenvoudig ervaren en het systeem is gebruiksvriendelijk, flexibel en praktisch, vooral bij het wisselen en ophangen. De snelle levering wordt gewaardeerd en de klantenservice wordt geprezen om haar snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte aanpak. Fouten in levering of installatie worden snel en adequaat opgelost, wat het vertrouwen in het bedrijf vergroot. Sommige klanten ervaren uitdagingen bij de montage, vooral bij scheve muren of specifieke bevestigingsmethoden. Er zijn enkele klachten over kwetsbare of niet passende onderdelen en incidenteel zijn er vertragingen in de levering door de bezorgdienst.

ReviewsSTAS picture hanging systems - stas.nl

R T
Richard T.
Supermooi systeem!!!….ziet er superstrak uit. Ik vond alleen jammer dat ik niet goed had gekeken wat jullie onder een SET verstaan en waar ik dus vanuit ging. Jullie zien een set als de drie onderdelen (draad,plafond bevestiging,en verstelbare kabelklem) Als je dus denkt zoals ik dat je voor het ophangen van 2 lightsticks spullen krijgt 🫣zit je dus mis!!! Maar inmiddels nog 2 setjes bij besteld want feit blijft het is echt gelikt hoe het eruit ziet. Dus ik ben er superblij mee.😎🙏🏻 Ik heb helaas nog foto’s want ik wil eerst de woonkamer weer een opknapbeurt geven en dan hang ik de sticks ermee op.
STAS systeem op zich is zeer goed ..daarom koop ik het ook al jaren als ik ergens een uitbreiding wil. Kan beter ?? : Ik heb dit jaar een uitbreiding gekocht tijdens de zomer deals maar ik ben vergeten om de promocode in te geven . Ik heb de dag nadien een mailtje gestuurd met de vraag of STAS hier nog iets kon regelen ? Binnen de dag respons van CS (prima !) maar ik heb echter geen voorstel gekregen die een stuk tegemoet komt. Dat is jammer want ook al is het mijn eigen fout geweest , een bepaalde vorm van compensatie had mijn klanten tevredenheid zeker naar een hoger niveau getild

Verzendproblemen uitstekend opgelost

Doordat het pakketje niet door onze brievenbus paste werd de zending een week later bezorgd dan in de PostNL app was aangegeven (de app gaf aan dat bezorgd was). In de tussentijd is er een nieuw pakketje verstuurd, dat de volgende dag werd bezorgd. Wel bovenop de brievenbus...... We mogen met het tweede pakketje reclame maken door iemand anders blij te maken. Dat doen we natuurlijk graag! Complimenten STAS!
Het terughoudende design is juist de reden waarom ik voor het systeem had gekozen, en dat bevalt prima. De rail kan echter niet in de uiterste bovenhoek onder het plafond worden vastgezet. Ik had deze info echter alvorens de bestelling duidelijk willen weten. Ik red me zo best, maar het is niet ideaal…
Los van het feit dat de prijs kwaliteit verhouding prima is, is de service ook nog een pijlsnel en uitstekend! Het is een goed en relatief makkelijk te verwerken systeem, waar we veel positieve reacties op krijgen.
Levering van proefpakker is verder goed verlopen Helaas werkt men bij post nl zo traag en raar dat ze melden dat het pakketje al met brievenbuspost bezorgd is, maar uiteindelijk 3 dagen later pas echt bezorgd wordt, hier kunnen jullie ook niets aan doen Wel erg tevreden met de snelle reactie en afhandeling van mijn vraag/klacht, pluim voor de klantenservice
Wij hebben een lamp gekocht om een schilderij aan te lichten en dat bevalt heel erg goed. Eenvoudige montage achter op de lijst en eenvoudig oplaadbaar omdat de lamp magnetisch op de beugel bevestigd is. Met de afstandsbediening is de kleur en de lichtsterkte te regelen en aan -uit. Hier is over nagedacht! Een klein nadeel; er is geen aluminium kleurige uitvoering. Maar de witte past redelijk goed bij de alu lijst.
I REALLY appreciate help with my package. I love the WhatsApp txting ability, and I was helped in a timely manner and help with my order. I will not hesitate to come back and order. Thank u, Kind Regards, Selena

Uitbreiden van Stas picutr4e hanging system eenvoudig vanwege duidelijke webshop

De aanvulling op mijn Stas-ophangsysteem was eenvoudig via de website te selecteren aan de hand van en duidelijke productomschrijving. Vervolgens was ook het bestellen gemakkelijk en de aflevering geen sneller dan verwacht.

I love STAS

Allereerst: ik vind het systeem geweldig! Mijn vriend en ik hebben jarenlang tegen een kale witte muur aangekeken en op een gegeven moment was ik dat echt zat. Daarom heb ik het ophangsysteem besteld – en tot mijn verrassing werd het al de volgende dag geleverd. Het bevestigen is heel eenvoudig: even wat boorklusjes en daarna kun je spelen met de hoogte en de plek waar je iets wilt ophangen. Dat maakt het super flexibel. Bovendien hangt alles uiteindelijk heel strak aan de muur. We wilden later ook nog één rail omwisselen en zelfs dat ging heel makkelijk en snel. Daarnaast is het personeel erg vriendelijk, zowel aan de telefoon als via de mail. Kortom: ik ben ontzettend tevreden. I love STAS!

rails bevestigen aan een gipslaten wand

het bestel proces ging soepel en ook het omzetten van ophalen naar afleveren de koerier belde me toen hij in de buurt en het ophangen ging moeiteloos met de meegeleverde accessoires.
Goed en stevig materiaal. Alles heel netjes verpakt in een klein doosje en op tijd geleverd. Zelfs een mooie stas-pen erbij gekregen. Ik ben heel tevreden!

snel gevonden, snel geleverd

Een overzichtelijke website waar ik snel het gewenste product heb gevonden als aanvulling op het ophangsysteem wat ik al heb. Mijn producten werden snel geleverd.
Het is een mooi systeem om je kunst aan de muur te hangen op een manier die je de vrijheid geeft om ermee te schuiven zodat je later nog ander kunt toevoegen zonder met gaten midden in de muur te blijven zitten.
Mooi product en uitstekende service. Bij de verzending ging de verpakking kapot, waardoor de rail verbogen was. Er werd onmiddellijk een nieuwe zending verstuurd, waarvan de verpakking ook weer kapot was gegaan, maar deze keer was de rail gelukkig heel gebleven. Vandaar mijn advies aan Stas: maak je verpakking net zo goed als je product! (Leg naast de rail een lange houten lat o.i.d.). Alles hangt bijzonder mooi.
Het is een mooie rail. Het is net wat anders kwa kleur en vorm dan de oude rails die we al hadden hangen, maar aan twee muren zie je dat niet.
Solis beoordeling. Geweldig mooie lamp, mooi design en zeer goede kwaliteit. Bezorging goed en snel met een aardige attentie (wat echt niet had gehoeven, maar wel wordt gewaardeerd).
Solide systeem en als je eenmaal weet hoe je het moet doen ook snel gemonteerd. Nadeel is dat bij gebruik van de ophanghaak voor zwaardere schilderijen, het schilderij wat meer naar voren hangt dan bij gebruik van de ophanghaak voor lichte schilderijen

Komt goed

De financiële afwikkeling ging deze keer net iets anders dan ik verwacht had. Maar na mijn melding werd er heel snel en zeer adequaat gereageerd. Waardoor mijn vertrouwen in Stas alleen maar is gegroeid. Over de de door mij al veel jaren met tussenpozen bestelde systemen was ik al 100% tevreden.

Top service

Snelle bezorging. Er bleek een beschadiging te zijn, na contact met STAS ontvingen we direct een nieuwe. Goede service!

• +31402924848
  • stas.nl
  • info@stas.nl
  • Eindhoven, NLD

STAS picture hanging systems - stas.nl

Bij STAS picture hanging systems leveren we flexibele ophangsystemen en accessoires waar ruimtes beter van worden. En wij geloven dat deze oplossingen het doel van de ruimte moeten dienen. Met een STA...