topregal.com/nl/home/- Logo - Beoordelingen

topregal.com/nl/home/
Beoordelingen:

72 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden181 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mei 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
topregal.com/nl/home/ voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Doordat wij geen BTW-nummer hadden ingevuld, zijn wij gebeld en of wij deze nog willen invullen zodat wij geen BTW hoeven te betalen. Netjes!!. Helaas zijn wij een vereniging en moeten wij de BTW gewoon afdragen

de meest kritische beoordeling

13 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Commercieel niet OK. Wij hebben nu 2 moooie bestellingen gedaan bij jullie en bij de 2de aankoop hebben we meer moeten betalen dan bij de eerste. En jullie wilden hier niet van afwijken... We zijn op zoek naar een andere leverancier ondertussen. Mvg Jo Coene Engico 0473575348
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor topregal.com/nl/home/

Filter
 Sorteren  
Relevantie
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs en reageert snel op vragen etc.

Goede prijs en in eerste instantie fijn contact met de verkoop medewerker. Reageert snel op vragen etc.
Beoordeling melden
Antwoord van topregal.com/nl/home/
24 jan. 2024
Beste klant van Topregal, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zullen dit doorgeven aan mevrouw B. We kijken ernaar uit om weer met u samen te werken. Uw Topregal team
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede betrouwbare firma

Bestelling is makkelijk, goed en snel geleverd!
Beoordeling melden
Antwoord van topregal.com/nl/home/
8 dagen geleden
Beste Topregal klant, Klantenservice staat bij Topregal hoog in het vaandel en we zijn blij met deze mooie opmerking. We kijken uit naar verdere samenwerking. Uw Topregal team !
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
bestelling en levering zeer correct verlopen
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en bevalt super !!
Beoordeling melden
Antwoord van topregal.com/nl/home/
9 dagen geleden
Geachte Topregal klant, Hartelijk dank voor uw bericht. We kijken ernaar uit om in de toekomst met u samen te werken. Uw Topregal team
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
fijn en goede verwerking
Beoordeling melden
Antwoord van topregal.com/nl/home/
9 dagen geleden
Beste klant van Topregal, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We kijken uit naar verdere bestellingen van u. Uw Topregal team
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
IK WERD GEBELD BIJ LEVERING? HAD LIEVER EEN DAG ERVOOR GEBELD GEWEEST ZODAT WIJ DIT HADDEN KUNNEN VOORZIEN? IK WAS GELUKKIG THUIS
Beoordeling melden
Antwoord van topregal.com/nl/home/
23 jan. 2024
Geachte Topregal klant, Hartelijk dank voor uw eerlijke beoordeling, die ons helpt om voortdurend te verbeteren. De transporteur had ons vooraf op de hoogte moeten stellen van de verzending. We zullen navragen waarom dit bij uw zending niet het geval was en ons verontschuldigen voor het ongemak. Dit mag natuurlijk niet gebeuren en is niet in de geest van TOPREGAL. Wij hopen dat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren en wensen u een prettige dag. Uw Topregal team !
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De communicatie was erg goed. En snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van topregal.com/nl/home/
28 dec. 2023
Geachte TOPREGAL-klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn erg blij dat u zo tevreden bent over onze service en dat we u hebben kunnen overtuigen. We kijken uit naar verdere bestellingen. Met vriendelijke groet uit Filderstadt Uw TOPREGAL team
20 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Commercieel niet OK. Wij hebben nu 2 moooie bestellingen gedaan bij jullie en bij de 2de aankoop hebben we meer moeten betalen dan bij de eerste. En jullie wilden hier niet van afwijken... We zijn op zoek naar een andere leverancier ondertussen. Mvg Jo Coene Engico 0473575348
Beoordeling melden
Antwoord van topregal.com/nl/home/
14 dec. 2023
Beste TORPEGAL-klant, Hartelijk dank voor uw eerlijke beoordeling. We hebben een prijsaanpassing doorgevoerd, daarom kunnen we het apparaat dat u al hebt gekocht niet voor de oude prijs aanbieden. Bedankt voor uw begrip. Uw TOPREGAL-team
15 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Geen BTW-nummer ingevuld

Doordat wij geen BTW-nummer hadden ingevuld, zijn wij gebeld en of wij deze nog willen invullen zodat wij geen BTW hoeven te betalen. Netjes!!. Helaas zijn wij een vereniging en moeten wij de BTW gewoon afdragen
Beoordeling melden
Antwoord van topregal.com/nl/home/
22 nov. 2023
Geachte TOPREGAL-klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over onze service. Onze klanten en uw tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel en we zijn blij dat we u hebben kunnen overtuigen. Met vriendelijke groet Uw TOPREGAL team
22 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle leber

Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van topregal.com/nl/home/
22 nov. 2023
Geachte TOPREGAL klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop en de levering en kijken uit naar verdere bestellingen. Hartelijke groeten het TOPREGAL-team
25 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Keurig geregeld. Vooraf was de totaalprijs helaas niet helemaal duidelijk, de vooruitbetaalkorting wordt niet automatisch berekend.
Beoordeling melden
Antwoord van topregal.com/nl/home/
2 nov. 2023
Geachte TOPREGAL-klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. De vooruitbetalingskorting staat op uw factuur vermeld. Op verzoek berekenen wij de korting graag voor u. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om apart contact met ons op te nemen. Uw TOPREGAL - team
20 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede prijs. Bezorger sprak alleen geen Duits of Engels, verder zijn we tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van topregal.com/nl/home/
21 apr. 2023
Beste klant van Topregal, Bedankt voor uw feedback, wij zullen dit doorgeven. Uw Topregal team !