behanggigant.nl

1.419 reviews in totaal   909 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, wanneer deze volgens planning verloopt. De lage prijzen worden als zeer aantrekkelijk ervaren en het behang wordt vaak geprezen om zijn mooie uitstraling en goede of zelfs topkwaliteit. Daarnaast waarderen klanten het ruime assortiment en de vele opties in stijlen en prijsklassen. Ook wordt de klantenservice, wanneer bereikbaar, als vriendelijk en behulpzaam omschreven. Er zijn echter ook verbeterpunten: sommige klanten ervaren vertragingen in de levering en vinden de communicatie hierover onduidelijk. De bereikbaarheid en respons van de klantenservice laat soms te wensen over. Daarnaast zijn er opmerkingen over kleurverschillen tussen het ontvangen product en de afbeeldingen op de website, en vinden sommige klanten het behang te dun of zijn de kleuren niet duidelijk weergegeven online.

Reviewsbehanggigant.nl

M B
Mieke B.

Giga behang

Al een aantal jaren bestel ik nu behang bij de Behanggigant en steeds weer ben ik bijzonder tevreden over de kwaliteit, de leveringen die snel komen. In de bouwmarkt geef ik mensen bij het behangpad ook altijd het advies om op jullie site te kijken omdat de keuze zo enorm is. Wens jullie goede zaken toe.
Behang werd snel verzonden. Contact via mail whatssapp werkt alleen niet De kwaliteit van het behang dat ik besteld had is wel goed maar vind het wat aan de dunne kant. Maar goed qwa kwaliteit en prijs scoort het dan toch een 5 sterren. Als het behang werkelijk 30 euro per rol geweest zou zijn zou het zeker geen 5 sterren verdienen op die punten. Het is redelijk makkelijk te plakken. Het ziet er mooi uit op de muur.

Top behang

Vind de kwaliteit van het vliesbehang echt super, ook de bezorging gaat altijd heel snel. Het enige minpuntje vind ik dat wanneer je meer dan 3 rollen nodig hebt je dan weinig keus hebt, meest staan nog 1 of 2 rollen beschikbaar...maar ben toch steeds goed geslaagd.
Mooi behang voor een vriendelijke prijs. Enige negatieve was de verzending door GLS. Die melden doodleuk dat ze me niet thuis troffen terwijl ik er speciaal voor was thuis gebleven. Toen gekozen voor een afhaalpunt, ik kreeg een mail met een qr code maar de qr code was niet zichtbaar. Gelukkig kon het afhaalpunt me op basis van een nummer me toch het pakket geven...
De snelheid van verzenden en het mooie behang Alleen dat ik bericht kreeg dat mijn bestelling in behandeling was ,was mosterd na de maaltijd ,want ik kreeg het bericht toen het behang al op de muur zat.
Wordt snel bezorgd, wat ik alleen nu jammer vind dat ik bij de laatste bestelling behang zonder batch nummer en bescherming (plastic) heb gekregen. Waarschijnlijk echt restanten en dat het geen gelijke batch nummers meer had. Kun je nu niet op controleren. Dit ivm eventuele kleurverschil.

Het is goedkoop en snel bezorgd

Het is goedkoop, en toch goed behang; snel in huis. Persoonlijk vind ik het wel jammer dat er geen kleur van het product bij staat. Soms kijk je toch wat raar op van de kleur wbt het bestelde behang

Graag heldere levertijd!

Graag heldere, duidelijke informatie betreft levertijd! Er staan op de site 3 verschillende mogelijkheden. Als eerste vóór 16:00 uur besteld, morgen in huis, bij maatwerk ongeveer 5 werkdagen en onderaan de site bij veelgestelde vragen; dezelfde dag verzonden! Ik heb geen maatwerk! Heb woensdag avond besteld , vandaag de maandag nog niks ontvangen. Na betaling 1 mail met factuur en zondag een mail waarin stond dat het behand werd verzonden. Ook heb ik een zaterdag een watsapp gestuurd, daarop kwam een standaard; wij komen er zo snel mogelijk bij u op terug... dit is tot op heden maandag 17.43 niet gebeurd. Mijn advies zou zijn om geen verwachting te scheppen waar niet aan kan worden voldaan. Het is niet erg als het langer duurt, zolang dit maar vooraf duidelijk gecommuniceerd word!

Super tevreden!

De snelle levering Het meedenken per mail Ook dat duurde nooit lang voor je antwoord kreeg Ik ga hier zeker weer een bestelling doen want er moet nog meer behangen worden)
Verschillende soorten behang besteld. Mooie behang met luxe uitstraling voor mooie prijzen. Zeer tevreden! De behangen zijn stevig en van goede kwaliteit.Eén behang is nog niet opgehangen, maar ook die ziet er super mooi uit en voelt stevig aan.

Nog nooit teleurstellingen gehad.

Altijd prima behandeld heb er al veel verschillend behang besteld en nooit eentje erbij gehad die tegenviel. De kwaliteit is altijd top.
Behang .nl antwoord snel leverd snel en doet zijn best om alles na wens te leveren behang is super kwaliteit en laat zich goed bewerken en voor de prijs restyle je je woning lekker giedkoop een dikke 9
Kwaliteits behangpapier. Zeer mooi en makkelijk te behangen. Veel soorten prijzen wat het voor iedereen aantrekkelijk maakt om het huis wat sfeervoller te maken. Jammer van de hoge verzendkost wel , als je genoeg besteld is dat opzich geen enkel probleem maar wanneer je maar een paar rollen nodig hebt is dat best jammer. Verder zeker een aanrader. Wordt snel geleverd en is altijd goed verpakt.
Whatsapp berichten worden niet beantwoord door jullie en dat kunnen irritaties opwekken bij de klant. De klant wil gelijk respons hebben , zodat hij weten kan waar hij aan toe is. Een bedrijf moet telefonisch bereikbaar zijn voor vraag en antwoord. Anders wekt dat ook argwaan op bij de klant.
Heel mooi behang snelle verzending alleen als je ze wil bereiken ze nemen niet op en je kan je telf nr achter laten ze bellen niet terug als je behang zou terug willen sturen

Kwaliteitsbehang

Wat een prachtig behang voor een lage prijs! Het leek te mooi om waar te zijn, maar alles werd keurig en snel bezorgd en is van goede kwaliteit.

Mijn eerste bestelling tevreden

Anel geleverd, mooie betaalbare vliesbehang, eerste keer dat ik behang besteld heb dus kan nog niet veel over zeggen. Voor de eerste keer wel tevreden.

Behanggigantisch blij mee.

Behanggigant heeft een ruime keuze uit verschillende goede behangmerken tegen lage prijzen! Hoef je niet op de mm uit te rekenen wat je nodig hebt maar kun je een rol extra nemen.☘️
Het behang is in goede staat en word snel verzonden. Je kunt op de website alleen de kleur niet duidelijk zien, waardoor ik een deel van de bestelling heb moeten retourneren.
Snelle levering en erg goedkoop. Helaas alle kleurcode s /badge s gelijk maar wel kleurverschil in het behang. We kwamen er pas achter toen we een nieuwe baan erop gingen doen dat er kleurverschil in zat. Maar gelukkig kunnen we het zelf een beetje verdoezelen.