behanggigant.nl

1.318 reviews in totaal   894 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van het behang, dat als stevig, mooi en makkelijk te verwerken wordt ervaren. Daarnaast wordt de prijs als aantrekkelijk en betaalbaar gezien, waardoor het behang voor veel mensen toegankelijk is. Het ruime assortiment en de variatie aan stijlen worden eveneens gewaardeerd. Ook het feit dat het behang doorgaans goed en stevig verpakt aankomt, draagt bij aan de positieve ervaringen. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Sommige klanten merken op dat de werkelijke kleuren van het behang afwijken van de foto's op de website, wat soms tot teleurstelling leidt. Daarnaast zijn er klachten over vertragingen of problemen met de bezorgdienst, met name GLS. De klantenservice wordt niet altijd als goed bereikbaar of snel ervaren en in enkele gevallen arriveert een rol behang platgedrukt.

Reviewsbehanggigant.nl

Behang werd snel verzonden. Contact via mail whatssapp werkt alleen niet De kwaliteit van het behang dat ik besteld had is wel goed maar vind het wat aan de dunne kant. Maar goed qwa kwaliteit en prijs scoort het dan toch een 5 sterren. Als het behang werkelijk 30 euro per rol geweest zou zijn zou het zeker geen 5 sterren verdienen op die punten. Het is redelijk makkelijk te plakken. Het ziet er mooi uit op de muur.
M B
Mieke B.

Giga behang

Al een aantal jaren bestel ik nu behang bij de Behanggigant en steeds weer ben ik bijzonder tevreden over de kwaliteit, de leveringen die snel komen. In de bouwmarkt geef ik mensen bij het behangpad ook altijd het advies om op jullie site te kijken omdat de keuze zo enorm is. Wens jullie goede zaken toe.
Mooi behang voor een vriendelijke prijs. Enige negatieve was de verzending door GLS. Die melden doodleuk dat ze me niet thuis troffen terwijl ik er speciaal voor was thuis gebleven. Toen gekozen voor een afhaalpunt, ik kreeg een mail met een qr code maar de qr code was niet zichtbaar. Gelukkig kon het afhaalpunt me op basis van een nummer me toch het pakket geven...

Graag heldere levertijd!

Graag heldere, duidelijke informatie betreft levertijd! Er staan op de site 3 verschillende mogelijkheden. Als eerste vóór 16:00 uur besteld, morgen in huis, bij maatwerk ongeveer 5 werkdagen en onderaan de site bij veelgestelde vragen; dezelfde dag verzonden! Ik heb geen maatwerk! Heb woensdag avond besteld , vandaag de maandag nog niks ontvangen. Na betaling 1 mail met factuur en zondag een mail waarin stond dat het behand werd verzonden. Ook heb ik een zaterdag een watsapp gestuurd, daarop kwam een standaard; wij komen er zo snel mogelijk bij u op terug... dit is tot op heden maandag 17.43 niet gebeurd. Mijn advies zou zijn om geen verwachting te scheppen waar niet aan kan worden voldaan. Het is niet erg als het langer duurt, zolang dit maar vooraf duidelijk gecommuniceerd word!
Verschillende soorten behang besteld. Mooie behang met luxe uitstraling voor mooie prijzen. Zeer tevreden! De behangen zijn stevig en van goede kwaliteit.Eén behang is nog niet opgehangen, maar ook die ziet er super mooi uit en voelt stevig aan.
Behang .nl antwoord snel leverd snel en doet zijn best om alles na wens te leveren behang is super kwaliteit en laat zich goed bewerken en voor de prijs restyle je je woning lekker giedkoop een dikke 9
Kwaliteits behangpapier. Zeer mooi en makkelijk te behangen. Veel soorten prijzen wat het voor iedereen aantrekkelijk maakt om het huis wat sfeervoller te maken. Jammer van de hoge verzendkost wel , als je genoeg besteld is dat opzich geen enkel probleem maar wanneer je maar een paar rollen nodig hebt is dat best jammer. Verder zeker een aanrader. Wordt snel geleverd en is altijd goed verpakt.
Whatsapp berichten worden niet beantwoord door jullie en dat kunnen irritaties opwekken bij de klant. De klant wil gelijk respons hebben , zodat hij weten kan waar hij aan toe is. Een bedrijf moet telefonisch bereikbaar zijn voor vraag en antwoord. Anders wekt dat ook argwaan op bij de klant.
Heel mooi behang snelle verzending alleen als je ze wil bereiken ze nemen niet op en je kan je telf nr achter laten ze bellen niet terug als je behang zou terug willen sturen

Behanggigantisch blij mee.

Behanggigant heeft een ruime keuze uit verschillende goede behangmerken tegen lage prijzen! Hoef je niet op de mm uit te rekenen wat je nodig hebt maar kun je een rol extra nemen.☘️
Besteld en een dag later werd het bezorgd .het behang vind ik van topkwaliteit ,en dat voor een hele lage prijs,dus blijf me behang hier voortaan bestellen .toppie
Helaas werd het niet bezorgd op de datum van de verwachte dag. Wilden graag in het weekend aan de gang met behangen maar dat viel in het water. Dit lag meer bij de schuld van de bezorgdienst GLS.
Het bestelde behang voor slechts 5 euro per rol heb ik gisteren binnen gekregen. Het is supermooi en mooi stevig. Het was na bestelling na 3 dagen geleverd. Volgende week ga ik aan het plakken! Heel blij mee🥳
Altijd een goede prijs voor nog betere kwaliteit, altijd netjes en optijd geleverd!ik raad iedereen die erom vraagt aan, om behang bij de behanggigant te kopen.

Jarenlange tevreden klant.

Ik bestel hier al jaren mijn behang, ik wil nog weleens van kleur veranderen in mijn woning en met deze prijzen maakt dat het nog eens leuk :) Ook heel snelle verzending, ik had dit keer het behang gewoon in minder dan 24 uur thuis! Het behang is van heel erg mooie kwaliteit, zou nooit ergens anders mijn behang kopen.
Het is heel mooi stevig vliesbehang wat zich zeer makkelijk laat plakken. En dat voor een zeer redelijke prijs. Snelle service en goed verpakt!

Top site!

Reeds verschillende behangen besteld en alles was altijd zeer goed in orde. Mooi verpakt en vlugge levering, een aanrader!

Het behang is super, verzending duurt lang.

Het behang is super. Maar op de website staat voor 16h besteld is dezelfde dag verzonden. Dit is niet waar, ik bestelde ruim voor 16h, mijn behang werd de volgende dag pas verzonden, en eigenlijk ook niet verzonden, maar aangemeld. De verzending heeft vele dagen geduurd. Dat is geen ramp als je dat weet, maar als er staat dezelfde dag verzonden, en je betaald 10 euro voor verzending dan mag het wel een beetje vooruit gaan.
Super behang! Makkelijk te bestellen, snelle levering ! En leuke prijzen in de sale😃 Nu in totaal 3 slaapkamers behangen, I 'm happy!
Behang is zoals de foto´s waren. Behang dat vlot aan de muur zat( en nog zit ;-) Alleen voor half vier besteld volgende dag thuis was helaas niet in mijn geval zo, kwam de dag erna.