bedrijfsverlichting.nl- Logo - Beoordelingen

bedrijfsverlichting.nlReviews

: 431Uitstekend

4,63

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
bedrijfsverlichting.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bedrijfsverlichting.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
bedrijfsverlichting.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bedrijfsverlichting.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bedrijfsverlichting.nl

40 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

431 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 sep. 2022
Ik heb diverse spanningsrails met diverse opties en verlichting bij bedrijfsverlichting.nl aangeschaft. Goed en duidelijk persoonlijk contact met de deskundige van de spanningsrails Lianne van Vliet gehad. Snelle reacties na vragen. Meedenken aan oplossingen. Al met al heel positief gelopen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


21 feb. 2022
L.s., ik heb meerdere mails moeten versturen om mijn geld terug te krijgen. Maar tot op heden zonder resultaat. Groet Jan Verkuijl 0642726485 verkuijljan@gmail.com
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bedrijfsverlichting.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snelle levering, en zeer mooie apparatuur.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
6 dagen geleden
Wat een mooi eindresultaat! Bedankt voor je goede review.
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Uitmuntend advies !
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
13 dagen geleden
Bedankt voor de goede review! We zien je graag terug bij bedrijfsverlichting.nl.
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022
Snel contact, goede service, korte lijnen
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
25 okt. 2022
Hi Jasper, bedankt voor de goede review!
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
Ik heb diverse spanningsrails met diverse opties en verlichting bij bedrijfsverlichting.nl aangeschaft. Goed en duidelijk persoonlijk contact met de deskundige van de spanningsrails Lianne van Vliet gehad. Snelle reacties na vragen. Meedenken aan oplossingen. Al met al heel positief gelopen.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
26 sep. 2022
Goed om te horen dat u tevreden bent met de bestelling. We zien je graag terug bij bedrijfsverlichting.nl.
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
zeer goede communicatie en service, er was wat transportschade maar dat is zeer snel en netjes opgelost. super klantenservice.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
19 aug. 2022
Fijn om te horen dat je tevreden bent. Mocht er een probleem zijn, dan doen wij er alles aan dit zo snel mogelijk op te lossen!
 Geverifieerde beoordeling
5 jul. 2022
Zeer professioneel bedrijf met een top service zeker als het om garantie gaat. Ik doe nog niet de moeite om ergens anders te zoeken.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
18 jul. 2022
Goed om te horen dat je tevreden bent! We zien je graag terug bij de volgende bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
27 mei 2022
Goed advies, mooie lampen en een snelle levering. Ben heel.blij met.mijn lampen en zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
12 jun. 2022
Leuk om foto's van het eindresultaat te zien, het ziet er top uit! We zien je graag terug bij bedrijfsverlichting.nl.
 Geverifieerde beoordeling
28 mei 2022
Vriendelijke klantenservice, snelle levering en super blij met de nieuwe verlichting in onze winkel!
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
12 jun. 2022
Super om te horen dat jullie er blij mee zijn!
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2021
Goede producten, vriendelijke en hulpvaardige ondersteuning, snelle levering en scherpe prijzen!
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
26 feb. 2022
Bedankt voor deze complimenten, we zien je graag terug bij bedrijfsverlichting.nl.
 Geverifieerde beoordeling
18 mei 2022 
Er is altijd ruimte voor verbetering, maar jullie gaan erg goed
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
12 jun. 2022
Bedankt voor het compliment, we doen er uiteraard altijd alles aan om iedereen van passen lichtadvies te voorzien!
 Geverifieerde beoordeling
18 apr. 2022
Goede Service en prima producten, altijd vriendelijk
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
12 jun. 2022
Bedankt voor de goede review! We zien je graag terug bij de volgende bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022
Goed advies, nette prijs, goed telefonisch contact
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
26 jul. 2022
Bedankt voor de goede review!
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2021
Nice company with great sense of client service.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
26 feb. 2022
Thank you for this great review. We hope to see you soon!