bedrijfsverlichting.nl- Logo - Beoordelingen

bedrijfsverlichting.nl
Beoordelingen:

98 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden554 beoordelingen in totaal  

4,73
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 dec 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
bedrijfsverlichting.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De klantenservice was goed bereikbaar en de dame wist mijn vragen naar mijn tevredenheid te beantwoorden. Vandaag (10/01) is het pakket in goede orde gearriveerd, eerder dan ik had verwacht. Heel blij. De lamp was goed verpakt en ziet er degelijk uit. Nu nog de electriciën waarschuwen dat de lamp kan worden aangebracht. Hoe het de montage verloopt, weet ik nu nog niet

de meest kritische beoordeling

28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op het opgegeven adres afleveren!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bedrijfsverlichting.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
JV
J.A. v.
Maarssen
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een kleine bestelling , solide product

Een kleine bestelling gedaan voor trapverlichting, deze werd binnen twee werkdagen geleverd, goed verpakt en duidelijke installatie instructie, de artikelen zien er erg solide uit.
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
4 apr 2024
Hi, Bedankt voor de review en veel plezier met de nieuwe trapverlichting!
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

mooie site

mooie, overzichtelijke site en snelle respons op vraag via chat. groot assortiment!
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
2 dagen geleden
Hi! Bedankt voor het compliment! We proberen de website zo overzichtelijk mogelijk te houden.
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
geweldige service, denken proactief ipv reactief met je mee, DANK!!
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
4 apr 2024
Hi, Bedankt voor de vijf sterren! We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad.
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Artikel zoals besteld geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
2 dagen geleden
Hoi! Fijn om te horen dat de levering is gegaan zoals verwacht!
AM
Anneke M.
Amsterdam
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vriendelijk geholpen
Beoordeling melden
22 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op het opgegeven adres afleveren!
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
4 apr 2024
Hi, Van een collega begrijp ik dat er afgelopen donderdag direct contact is geweest en de bestelling naar een oud afleveradres is verzonden. We hebben gevonden waar het fout is gegaan en houden dit vanaf nu nóg nauwlettender in de gaten. Excuses voor het ongemak. Mocht je verder nog vragen hebben, dan horen we het graag.
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Goed advies. Kapotte lamp direct vervangen
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
21 mrt 2024
Hi, Bedankt voor de positieve feedback!
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is netjes geleverd zoals overeengekomen
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
mooie lampen, bijna dezelfde. vlotte afwikkeling.
Beoordeling melden
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Service met aandacht, dank!
Beoordeling melden
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
makkelijk en best vlug.
Beoordeling melden
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Inbouwledverlichting geen plug en play, en past niet in doos.

Ik heb bij u een inbouwledverlichting voor de trap gekocht, drie onderdelen werden samen als set aangeboden. Helaas geen plug en play. Het lampje had een stekker halverwege het draadje, de voeding van het led had een andere stekker. Alles samen te veel voor een inbouwdoos van 40mm diep.
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle reactie en levering. Een verbeterpunt zou zijn de klant een berichtje te sturen als de bestelling wordt verzonden. Dit ook omdat we dan de klant kunnen inlichten waar het afgeleverd gaat worden.
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Lamp stuk na ontvangst. Prima geregeld.

Na ontvangst van de bestelling bleek dat één van de lampen stuk was. Prima geholpen door klantenservice en de volgende dag een nieuwe lamp. Top!!
Beoordeling melden
Antwoord van bedrijfsverlichting.nl
21 mrt 2024
Hi, Bedankt voor de positieve review. Goed om te horen dat je tevreden bent!
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en makkelijke bestelling en denken heel erg met je mee
Beoordeling melden