Rollers.nl- Logo - Beoordelingen

Rollers.nl
Beoordelingen:

170 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden341 beoordelingen in totaal  

4,64
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie website met prima keuze-generator. Ruim aanbod en de spec's geven veel info. Snelle levering en goed verpakt. Ik denk niet dat ze de goedkoopste zijn, maar kwalitatief kost ook geld en dat staat bij mij als klant zeker voorop. Met hartelijke groet, GlasMaker / www.glasmaker.nl

Meest relevante negatieve beoordeling

4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beste, tot mijn grote spijt heb ik nog steeds niets ontvangen, van mijn aankoop ,volgens DPD zou ik donderdag 1 februari mijn pakje ontvangen hebben en zelfs afgetekend hebben, ik heb niemand hier bij mij gezien of gehoord,verder lees ik dat mijn pakje uiterlijk de daar op volgende volgende werkdag zou kunnen ophalen in een DPD depot, waarvan ze mij een mail zouden sturen waar en wanneer ik mijn pakje daar zou kunnen zelf afhalen.niets meer van gehoord , waar is mijn besteling .naartoe ?????? Nooit geen DPD meer !!!!!!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Rollers.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De verpakking van items kan beter.... geen grote beschadigingen maar toch jammer voor nieuwe producten....
Beoordeling melden
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie en mooi product. Helaas niet precies wat besteld was maar gelukkig wel bruikbaar.
Beoordeling melden
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Supper goed geholpen via de mail om de juiste wielen te vinden. Daarna snel geleverd. Ga zo door
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs en snelle levering
Beoordeling melden
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Good quality fast service
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon je zelf blijven
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
EP
Edith P.
Arnhem
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Had 1 wiel als proef gekocht, maar helaas verkeerde maat. Dit lag niet aan Rollers.nl Aankoop en verzending verliepen prima.
Beoordeling melden
TH
Theo H.
de Bilt
16 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede spullen, supersnel geleverd tegen redelijke prijs. Wat wil je nog meer. Ik niks.
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product is exact volgens beschrijving en keurig geleverd.
Beoordeling melden
10 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goederen zoals omschreven. Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Precies wat ik nodig had, binnen 2 dagen in huis. 👍
Beoordeling melden
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd besteld en op tijd geleverd.
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik zou niet weten wat er beter kan!
Beoordeling melden
16 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden