Certificaat voor debouwmarktshop.nl

No. X46262F006E1F74D0F083AFB08065F621
 

Geldig vanaf
20-01-2014
Geldig tot
19-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor debouwmarktshop.nl



Uitstekend

4.60/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 347 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft debouwmarktshop.nl al 1.688 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
18-03-2019
goed
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Vanuit Belgie contact opgenomen met het bedrijf om voorraad en afhaling te bekijken. Vriendelijke dame aan de lijn die heel snel de te volgen stappen heeft uitgelegd. Kortom, ik kon bestellen via de site, afhaling werd bij een bedrijf aan de grens geregeld. Dag nadien heb ik gevraagd om een product uit de bestelling te annuleren. Werd opnieuw onmiddellijk geregeld en terugbetaald. Toptoptop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
18-03-2019
ben erg tevrede
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
17-03-2019
Prima product tegen een prima prijs. Attent bedankje achteraf.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
17-03-2019
Correct geleverd.
Keurig verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
16-03-2019
Snel geleverd. Alleen geen installatie beschrijving bij de vloerverwarming verdeler.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
15-03-2019
Hulp van de orderdesk was prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
13-03-2019
Nette persoonlijke benadering
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
17-12-2018
12-03-2019
Zeer behulpzaam
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
12-03-2019
Top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
10-03-2019
Beschadiging op houten plaat is iets minder.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
08-03-2019
Snelle en nette levering en je wordt netjes op de hoogte gehouden over hoe je bestelling ervoor staat. Tevens een leuke handgeschreven kaart gehad om succes te wensen voor de montage van de deuren, zeer attent
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
20-02-2019
07-03-2019
Alles is naar wens en de service is uitmuntend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
06-03-2019
Alles volgens afspraak
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
06-03-2019
Prima website. Gemakkelijk bestelproces, hoewel de variatie in leveringskosten opvalt. Een van de bestelde producten was niet beschikbaar. Telefonisch is met mij afgestemd dat ik kostenloos een alternatief geleverd zou krijgen. Bezorging prima op de door mij aangegeven voorkeursdatum.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
05-03-2019
Snelle reactie en goed meegedacht, Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
04-03-2019
snelle levering, goede communicatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
03-03-2019
Uitstekende service en erg fijne medewerkers, ze zetten net dat stapje extra voor je
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
16-02-2019
28-02-2019
Perfecte opvolging. zelfs opgebeld om de levering op mijn vraag af te stemmen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
27-02-2019
Zijn zeer tevreden over levering, product en service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
27-02-2019
27-02-2019
Nadat we onze spullen voor de vloerverwarming op tijd geleverd kregen en alles volgens afspraak , bleek een van de medewerkers een mis calculatie te hebben gedaan waardoor er een verdeler en een comfortiser moesten worden toegevoegd.
Na telefonisch overleg is dit snel, vakkundig en professioneel opgelost.

Het was dus fijn zaken doen met " De Bouwmarktshop.nl
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
26-02-2019
s Ochtends een order ingevoerd, chat over waar ik het kon ophalen. Kon het s middags in de buurt ophalen. Werd zelfs gebeld dat de mail verstuurd was ivm mogelijk in spambox
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
26-02-2019
Ze hebben bijna alles, het staat allemaal tegelijk op je stoep, prijs is gelijk aan de bouwmarkt, service support is goed bereikbaar en zeer vriendelijk.

Enig verbeterpunt is de kwaliteit van de levering. Bij 2 leveringen zijn er producten beschadigd en bij 1 levering was men wat vergeten. Alles wordt na een telefoontje goed geregeld, maar dat betekend wel wachten op de nalevering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
25-02-2019
goed geholpen door de klantenservice.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
24-06-2017
25-02-2019
Levering was door verschillende partijen, prima geregeld maar iets minder praktisch.
Producten origineel en prima
Er werdt voor levering netjes gebeld om eea af te stemmen, super geregeld erg prettig.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
16-02-2019
24-02-2019
Goed en snel geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
21-02-2019
Prijs-kwaliteit van materiaal prima. Toch waren balken hier en daar beschadigd, en kon het merk gisplaten dat ik had besteld niet geleverd worden (wel prima in overleg ander merk geleverd).
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
20-02-2019
Duidelijk communicatie goed geholpen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
22-05-2017
19-02-2019
Snelle levering tegen aantrekkelijk prijs. Vriendelijke en snelle chat medewerkers.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
19-02-2019
Er stond niet duidelijk op de site vermeld dat ik 70€ extra moest betalen voor bezorgen op texel.
Normaal betaal ik niks extra’s of in een enkel geval moet ik max 35€ bijbetalen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
29-04-2017
16-02-2019
Zeer klantvriendelijk, en behulpzaam.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
23-04-2017
15-02-2019
Snel geleverd en fijn persoonlijk contact.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
14-02-2019
Super snelle levering, chauffeur belde half uurtje van te voren op. Erg fijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
14-02-2019
Heel goed bedrijf, levering prima en de service is uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
13-02-2019
snelle verzending en fantatstische service
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
13-02-2019
Alles besteld, prima telefonisch contact en vooral belangrijk: een gunstige prijs en complete levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
13-02-2019
Bij de levering zat geen lijm die wel besteld en betaald was
2.67
Redelijk

debouwmarktshop.nl antwoordt: 14-02-2019
Helaas is door een pick-fout een verkeerd product geleverd i.p.v. de lijm. Gelukkig dezelfde dag nog met een oplossing gekomen en daardoor kon de klant verder met zijn materialen! Excuses voor het ongemak.

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
13-02-2019
Super snelle levering en alle producten weersbestendig ingepakt zodat ik het niet gelijk diende op te ruimen. Maak de leveringen bij vergelijkbare bedrijven wel eens anders mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
13-02-2019
Prettige persoonlijke benadering, fijne website. Nodigt allemaal uit om meer te bestellen
5.00
Uitstekend

debouwmarktshop.nl klantbeoordeling

debouwmarktshop.nl

Professionele materialen - zakelijk & particulier!

debouwmarktshop.nl werd op 20-01-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

De Bouwmarktshop.nl is dé online bouwmarkt van Nederland. Via de webshop vind je tal van professionele bouwmaterialen tegen de scherpste prijzen. Verkrijgbaar voor zowel de particulier als de (semi)professional. Een eigen contactpersoon, snel schakelen, persoonlijke aandacht en uitmuntende service vinden wij belangrijk. Transparantie en helderheid, geen poespas. En wanneer er behoefte is aan deskundig advies hebben wij onze experts in huis. Je kunt ons via verschillende kanalen bereiken. Wij zijn op social media actief en uiteraard staan wij telefonisch, via de chat, Whatsapp en email voor je klaar!

Contact
Industrieweg 5F
5262 GJ Vught
Nederland
huib@debouwmarktshop.nl
debouwmarktshop.nl
Winkel-exploitant
Debouwmarktshop.nl B.V.
Industrieweg 5F
5262 GJ Vught
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Huib Burmanje
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met debouwmarktshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.