Certificaat voor debouwmarktshop.nl

No. X46262F006E1F74D0F083AFB08065F621
 

Geldig vanaf
20-01-2014
Geldig tot
19-01-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor debouwmarktshop.nl



Uitstekend

4.64/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 408 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 1.401 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
22-05-2018
Binnen een paar uur kreeg ik al de afleverbevestiging met tijdstip door. Netjes gebeld of alles naar wens is verlopen. Prima, snel en fijne ervaring.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
15-05-2018
22-05-2018
Zeer goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
15-05-2018
22-05-2018
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
11-05-2018
20-05-2018
Zoals al in de mail aangegeven. De levering isboerfect verlopen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
11-05-2018
18-05-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
30-04-2018
17-05-2018
Verkeerd geleverde materialen werden de volgende dag reeds gewisseld.
4/5
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
16-05-2018
Buitengewoon hoed geholpen en te woord gestaan.
Vlotte en precieze levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
04-05-2018
16-05-2018
Goede vlotte levering en scherpe prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
16-05-2018
Niet volgens afspraak leveren
Verkeerde levering
Beloven maar niet nakomen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
15-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
15-05-2018
Levering was snel en op een moment dat ik wilde. De producten (gipsplaten) waren echter wel beschadigd, maar kon ze wel gebruiken, omdat het m.n. de kanten betrof die nog worden afgevoegd.
Er miste een product, maar na melding werd deze binnen een uur of twee nageleverd. Uitstekende service
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
15-05-2018
Prijs goed, levertijd goed. Exacte tijdstip van levering nog niet te bepalen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
15-05-2018
Bedrijf was telefonisch goed bereikbaar. De medewerkers waren erg klantvriendelijk. En het product is precies zoals verwacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
14-05-2018
5cm balk bedteld en ze waren 4.5cm en de andere latjes waren ook een 0.5cm kleiner dan besteld.
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-05-2018
Besteldatum
04-05-2018
11-05-2018
Persoonlijk contact en de levering was snel geregeld, producten waren goed en de services was uitstekend. Dankzij hun advies via whatsapp heb ik nog wat maatregelen kunnen nemen om te zorgen dat alles alsnog in orde kwam met de Fermacell platen. Super gehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2018
Besteldatum
04-05-2018
11-05-2018
De 5 sterren dubbel en dwars waard. Goede producten geleverd volgens afspraak. Vooral de persoonlijke benadering en de bereidheid mee te denken. Vlak voor levering kon ik mijn bestelling nog aanpassen nadat ii ik te veel had besteld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
10-05-2018
De levering van de producten is helemaal naar wens verlopen.
Prima service van personeel van de bouwmarktshop en keurige aflevering door transporteur.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2018
Besteldatum
03-05-2018
10-05-2018
Snelle reactie na bestelling en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2018
Besteldatum
02-05-2018
10-05-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
09-05-2018
Top, alles tot in de puntjes perfect geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2018
Besteldatum
02-05-2018
09-05-2018
Alleen een compliment is op zijn plaats.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2018
Besteldatum
30-04-2018
07-05-2018
Eén dag na bestelling werd er telefonisch contact opgenomen om de leverdatum af te stemmen. Vervolgens werd ik één dag voorafgaand van de levering gebeld om de precieze tijd door te geven. Ontzettend fijn vond ik dit De chauffeur belde een half uur voordat hij er was. Al met al een prima ervaring.
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-05-2018
Besteldatum
26-04-2018
07-05-2018
Goede service en vooral prettig is de zeer persoonlijke afhandeling, ook al is het een webshop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2018
Besteldatum
29-04-2018
06-05-2018
Prima afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2018
Besteldatum
28-04-2018
06-05-2018
Komen afspraken na
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2018
Besteldatum
25-04-2018
03-05-2018
Goed en volgens opgave geleverd. Tevens keurig optijd een mail wanneer er geleverd zou worden. Volgende keer zou ik weer hier bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2018
Besteldatum
26-04-2018
03-05-2018
Zeer snelle en uitstekende service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2018
Besteldatum
25-04-2018
02-05-2018
Goede producten tegen een scherpe prijs. Levering volgens afspraak op tijd en voor de deur door een aardige chauffeur.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2018
Besteldatum
25-04-2018
02-05-2018
Slechte service en info
1.00
Slecht

debouwmarktshop.nl antwoordt: 07-05-2018
We vinden het enorm vervelend dat de ervaring bij ons teleurstellend is geweest. We hadden hierover graag contact gehad, helaas blijkt dat niet mogelijk.

Datum van publicatie
01-05-2018
Besteldatum
24-04-2018
01-05-2018
Wederom alles correct en volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2018
Besteldatum
23-04-2018
01-05-2018
Alles naar wens verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2018
Besteldatum
24-04-2018
01-05-2018
gewoon goed geholpen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
30-04-2018
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2018
Besteldatum
22-04-2018
30-04-2018
Snelle levering, en goed contact gehad met de klantenservice
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
30-04-2018
snelle levering en vriendelijk kontakt gehad. aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
30-04-2018
ze zeggen wat je doet en doen wat je zegt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2018
Besteldatum
20-04-2018
27-04-2018
Service is top. Ik ben alleen niet gebeld door de levrancier een uur voor het afleveren.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
23-04-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
22-04-2018
Prima service, bestelde producten snel geleverd. De standaard verzendkosten waren voor wat ik bestelde erg hoog. De verzendkosten op maat gedaan, gebeld en zeer vriendelijk geholpen met een voor mij aceptabel bod.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
22-04-2018
keurig gebeld voor leveringsafspraak en netjes geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
19-04-2018
Kan de aangeboden producten op de webshop niet leveren
2.00
Matig

debouwmarktshop.nl antwoordt: 20-04-2018
De levertijd van de door u bestelde Tempex was inderdaad wat langer. Jammer dat we geen alternatief konden leveren. Gelukkig kunnen we over het algemeen onze levertijden wel waarmaken, dat zouden we u graag in de toekomst laten zien!

debouwmarktshop.nl klantbeoordeling

debouwmarktshop.nl

Professionele materialen - zakelijk & particulier!

debouwmarktshop.nl werd op 20-01-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

De Bouwmarktshop.nl is dé online bouwmarkt van Nederland. Via de webshop vind je tal van professionele bouwmaterialen tegen de scherpste prijzen. Verkrijgbaar voor zowel de particulier als de (semi)professional. Een eigen contactpersoon, snel schakelen, persoonlijke aandacht en uitmuntende service vinden wij belangrijk. Transparantie en helderheid, geen poespas. En wanneer er behoefte is aan deskundig advies hebben wij onze experts in huis. Je kunt ons via verschillende kanalen bereiken. Wij zijn op social media actief en uiteraard staan wij telefonisch, via de chat, Whatsapp en email voor je klaar!

Contact
Industrieweg 5F
5262 GJ Vught
Nederland
huib@debouwmarktshop.nl
debouwmarktshop.nl
Winkel-exploitant
Debouwmarktshop.nl B.V.
Industrieweg 5F
5262 GJ Vught
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Huib Burmanje
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met debouwmarktshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.