Certificaat voor debouwmarktshop.nl

No. X46262F006E1F74D0F083AFB08065F621
 

Geldig vanaf
20-01-2014
Geldig tot
19-01-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor debouwmarktshop.nl



Uitstekend

4.62/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 375 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft debouwmarktshop.nl al 1.570 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
15-11-2018
De goederen werden besteld en op de gevraagde dag geleverd. Prima spul voor een redelijke prijs. Wel waren enkele isoplaten beschadigd. Uiteindelijk konden die beschadigde stukken vervallen, maar spul moet wel heel zijn.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Moest panhaken hebben alleen bij de bestelling bleken de verzendkosten 115 euro te zijn. IVM verzenden vanuit fabriek in frankrijk. Heb ze gebeld en ik kon het ergens ophalen zonder deze hoge verzendkosten. Het is gewoon fijn dat ze even meedachten. En voor mij een kwartiertje rijden. Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
15-11-2018
Bij levering waren een aantal pannen stuk, transportschade.
Dit is door de bouwmarktshop onmiddelijk opgepakt en in orde gemaakt.
Ik ben zeer tevreden over de service.
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
14-11-2018
Service was top, tijdige communicatie over levering en meeedenken met de klant. Er zaten wat kleine beschadigingen aan met name de hout producten. Voor ons overigens geen probleem aangezien dit hout niet in het zicht komt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
12-11-2018
Heel prettig bedrijf om zaken mee te doen. Doen echt hun best om goede service te verlenen. Vriendelijke communicatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
11-11-2018
Snelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
10-11-2018
Alles is super verlopen, vandaar deze maximale beoordeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
10-11-2018
Prima service
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
26-10-2018
07-11-2018
uitstekend geholpen bij mijn vragen,correcte en snelle levering, Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
29-10-2018
05-11-2018
Perfecte levering. Uur op voorhand gebeld door chauffeur.Prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
04-11-2018
Zeer netjes per mail te woord gestaan. En een handgeschreven kaart met een bedankje voor de bestelling. Erg leuk en netjes Echt het gevoel dat klant koning is. We gaan zeker in de toekomst nog bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
04-11-2018
Bestellen gaat eenvoudig en levering gebeurt precies volgens de afspraken. Prima geregeld dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2018
Besteldatum
02-10-2018
03-11-2018
Werden goed geholpen en er werd meegedacht met onze plannen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
25-10-2018
01-11-2018
Zeer verrassend hoe snel jullie acteren op alle fronten.
Proficiat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
24-10-2018
31-10-2018
Goede en fijne communicatie ook de prijzen zijn voordelig topper
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
31-10-2018
prima verzorgd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
30-10-2018
Goede bezorging , goede kwaliteit en een zeer goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
06-10-2018
27-10-2018
Een probleem bestaat volgens mij niet bij jullie het word allemaal mooi vlot afgehandeld zelf de terugbetaling.super en zo doorgaan.
4.33
Goed

debouwmarktshop.nl antwoordt: 29-10-2018
Bedankt voor de ontzettend leuke recensie en goed dat we ook de boodschap overbrengen die we willen overbrengen. Er is als dank een attentie naar je onderweg. We zien je graag terug!

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
18-10-2018
25-10-2018
Perfecte levering en betrokkenheid van de Bouwmarktshop. Werd nog gebeld omdat men dacht dat ik iets vergeten had erbij te bestellen.
Had ook Faay bouwschuim besteld, wist niet dat je daar een speciaal spuitspistool voor nodig had. Had misschien op de website vermeld kunnen worden.
Voor de rest prima levering en meedenkende chauffeur.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2018
Besteldatum
14-10-2018
22-10-2018
Alles is keurig volgens afspraak geleverd. Prettig dat je zelf de bezorg datum aan kunt geven en dat de chauffeur een uur voordat hij er is even belt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
20-10-2018
Het slotdag in de deur was niet diep genoeg vandaar voor het product de beoordeling redelijk
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-10-2018
Besteldatum
10-10-2018
19-10-2018
Diverse fermacell platen waren beschadigd, eentje was de lip aan beide kanten afgezaagd waardoor niet meer bruikbaar. (Nog) geen tegemoetkoming gehad.
3.33
Redelijk

debouwmarktshop.nl antwoordt: 23-10-2018
Inderdaad jammer dat de platen niet allemaal ongeschonden bij je zijn aangekomen. Gelukkig zijn we eruit gekomen en kun je vooruit. Succes met de klus!

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
18-10-2018
Speciaal gekozen op basis van beschikbaarheid voor deze website. Helaas ook hier niet op voorraad , na wat overleggen toch de mogelijkheid gekregen om rechtstreeks geleverd te krijgen. Echter ook hierbij gebrek aan communicatie dus wederom geen materiaal. Als het goed is komt mijn zending nu maandag as. Aan de inzet van de mensen ligt het niet blijven beleefd en correct zoeken naar een oplossing
4.00
Goed

debouwmarktshop.nl antwoordt: 25-10-2018
Vervelend inderdaad dat we de gewenste leverdatum niet konden leveren wat de nodige vertraging voor je verbouwing opleverde. Je waardeboncode is naar je onderweg. Dank voor je feedback en positieve noot.

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
10-10-2018
18-10-2018
Goede reactie op de bestelling.
snelle levering.

Hartelijk dank.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
18-10-2018
Alles was netjes volgens afspraak werd naar mijn bestelling zelfs gebeld over de bezorging top geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
10-10-2018
17-10-2018
Prima service, concurrerende prijzen, levering op de dag dat het jouw uitkomt en op vragen wordt vlot geantwoord.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
10-10-2018
17-10-2018
alles netjes en op tijd bezorgt DANK daarvoor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
07-10-2018
14-10-2018
Zeer vriendelijk geholpen, en de gemaakte afspraken allemaal nagekomen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
12-10-2018
alles volgens afspraak netjes en op tijd geleverd - prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
12-10-2018
Er werd gelijk gereageerd op mijn mai
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
05-09-2018
10-10-2018
Prima service, geode levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
09-10-2018
Mooie kwaliteit hout, snelle levering en goede service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
29-09-2018
09-10-2018
prima en snelle levering en vriendelijk te woord gestaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
09-10-2018
Niets op aan te merken, goede prijs/kwaliteit,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
08-10-2018
Prima informatie en erg professioneel
Werd persoonlijk gebeld wanneer de deuren kwamen
Prima service dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
30-09-2018
07-10-2018
Alles goed verlopen en goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2018
Besteldatum
27-09-2018
04-10-2018
Heb tot heden nog niks ontvangen.
Wacht nog steeds op mn blauwe wc tabletten.
M.vr.gr. F. Linneman
1.00
Slecht

debouwmarktshop.nl antwoordt: 05-10-2018
Er bleek een foutje te zitten in de postcode waardoor het pakket niet aan kwam. Een nieuw pakket is onderweg met een extra setje toiletblokjes. Excuses!

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
03-10-2018
Erg goede service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
26-09-2018
03-10-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
24-09-2018
01-10-2018
Wordt goed geholpen, snelle reacties bij contact, levering optijd Erg goede service
5.00
Uitstekend

debouwmarktshop.nl klantbeoordeling

debouwmarktshop.nl

Professionele materialen - zakelijk & particulier!

debouwmarktshop.nl werd op 20-01-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

De Bouwmarktshop.nl is dé online bouwmarkt van Nederland. Via de webshop vind je tal van professionele bouwmaterialen tegen de scherpste prijzen. Verkrijgbaar voor zowel de particulier als de (semi)professional. Een eigen contactpersoon, snel schakelen, persoonlijke aandacht en uitmuntende service vinden wij belangrijk. Transparantie en helderheid, geen poespas. En wanneer er behoefte is aan deskundig advies hebben wij onze experts in huis. Je kunt ons via verschillende kanalen bereiken. Wij zijn op social media actief en uiteraard staan wij telefonisch, via de chat, Whatsapp en email voor je klaar!

Contact
Industrieweg 5F
5262 GJ Vught
Nederland
huib@debouwmarktshop.nl
debouwmarktshop.nl
Winkel-exploitant
Debouwmarktshop.nl B.V.
Industrieweg 5F
5262 GJ Vught
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Huib Burmanje
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met debouwmarktshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.