kortpack.nl- Logo - Reviews

281 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.189 reviews in totaal

kortpack.nl- Logo - Reviews

kortpack.nl

281 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.189 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met kortpack.nl. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, waarbij bestellingen vaak al de volgende dag in huis zijn. De kwaliteit van de producten wordt doorgaans als goed ervaren en de prijsstelling wordt als scherp en passend bij de kwaliteit omschreven. Ook het bestelproces en de website worden als duidelijk en gebruiksvriendelijk gewaardeerd. Daarnaast wordt de klantenservice geprezen om haar vriendelijkheid, behulpzaamheid en oplossingsgerichte aanpak, vooral bij het afhandelen van fouten of retouren. De verpakking van de producten wordt door veel klanten als positief genoemd. Er zijn echter enkele klanten die teleurgesteld zijn over de kwaliteit van bepaalde producten of foutieve productinformatie. Daarnaast zijn er klachten over beschadigde verpakkingen of dozen van mindere kwaliteit.

Reviews voor kortpack.nl

De volgende punten heb ik als zeer positief ervaren ; * De mogelijkheid om de bestelde produkten af te halen * Betaling (PIN) van de bestelde produkten bij afhalen * De zeer snelle service * Nette prijzen Was in het verleden klant bij Vendrig in Woerden , maar in vergelijking met Kortpak was dat een vreselijk bedrijf, fouten in de administratie en totaal niet flexibel . Ga zo door !
ondanks dat ik mijn pakket niet heb ontvangen en er heel veel gedoe is rondom de levering. vind ik dat Kortpack wel hun uiterste best doen om het te verhelpen en mijn pakket bij mij te krijgen. dus daarvoor dank
Antwoord van kortpack.nl
Beste Dhr V, Vriendelijke bedankt voor de positieve review ondanks de tegenslagen met het leveren. We hopen dat u ons in de toekomst weer vindt, en u kunt ons altijd mailen of bellen mochten er problemen ontstaan. Zodat wij u altijd verder kunnen helpen. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
Heel blij met mijn bestelling, ziet er perfect uit! Levering door DPD was een teleurstelling. Was de hele dag thuis en krijg later bericht dat ik niet thuis was en het pakket naar een DPD punt was gebracht. DPD maakt er altijd een zooitje van.
Akkelijk bestellen en snel geleverd. Superfijn. Dankjewel.
Makkelijk te bestellen en was juist wat ik nodig had voor buiten. Super.
Antwoord van kortpack.nl
Beste Dhr R, Fijn om te lezen dat de service en de hittebestendige tyraps helemaal naar wens zijn. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
De bestelling wordt snel en correct afgehandeld
Antwoord van kortpack.nl
Geachte Dhr. H, Bedankt voor de positieve review, en fijn om te zien dat de service naar wens is. We wens u plezier met het uw bestelling van de afzetlint. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland

Prima kwaliteit

Wat gezegd wordt, word ook geleverd. Prima kwaliteit
Antwoord van kortpack.nl
Beste Dhr G. Bedankt voor deze review. En dat alles naar wens is. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
Snelle levering en goed verpakt ook, zeer aan te bevelen bedrijf
Antwoord van kortpack.nl
Beste Dhr van S. Bedankt voor de positieve feedback, en fijn om te lezen dat alles naar wens is. We hopen dat de wikkelfolie doet naar wensen. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
Prompt service, well packaged, and polite delivery
Beschrijving van het product is juist en snel geleverd. Ik koop hier opnieuw.
Perfecte service en levering
Antwoord van kortpack.nl
Beste Dhr C, Vriendelijk bedankt voor uw review, en fijn om te lezen dat de service en levering naar wens zijn geweest. We hopen u snel terug te zien. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
Goede prijs, snel en duidelijk!
Antwoord van kortpack.nl
Geachte Dhr. S. Bedankt voor de revieuw die u geschreven heeft, goed om te lezen dat de bulkdeal tyraps naar wens zijn en dat de service en levering ook gegaan is zoals het hoort. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
Keurige bezorging. Erg mooie bloembakken. Kom zeker terug.
Antwoord van kortpack.nl
Beste Mevrouw Z. Bedankt voor de mooie review, we hopen dat onze verhuisdekens net zo in de smaak vallen! Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
Snelle verzending en goede service bij levering. Zeer klantvriendelijk.
Antwoord van kortpack.nl
Goedendag Heer W. Wat een prachtig compliment, bedankt hiervoor! We hopen dat de wikkelfolie's, noppenfolie en de acryl tape u goed bevallen. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
wel enkele weken geduld moeten hebben ,maar ziet er goed uit
Antwoord van kortpack.nl
Beste Dhr L, Vriendelijk bedankt voor de positieve review, we zien dat de levering, product en service naar wens zijn geweest. Wel geeft u aan dat u enige tijd heeft moeten wachten op uw order, zou het kunnen dat u zich vergist met een andere bestelling? We hebben uw bestelling op 25 maart ontvangen en is 26 maart geleverd. We horen graag van u als we u ergens mee van dienst kunnen zijn en graag tot een volgende keer. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
Snel geleverd en een scherpe prijs
Antwoord van kortpack.nl
Beste Dhr. W. Fijn om te lezen dat de service, levering en de verkoperde drilbinders naar wens zijn. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
Snelle levering top
Antwoord van kortpack.nl
Beste Dhr H, Bedankt voor de postieve feedback, fijn om te horen dat de levering naar wens was. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
Goede service, ook bij deelretouren. Snelle en goed verpakte levering. Fijne website waar je snel vindt wat je zoekt.
Snelle levering!