kortpack.nl

2.251 reviews in totaal   318 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid van levering, die vaak sneller is dan verwacht. De service wordt als uiterst behulpzaam, oplossingsgericht en klantvriendelijk ervaren. Klanten waarderen de scherpe prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding. De website wordt als duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken omschreven. De meeste klanten zijn tevreden met de kwaliteit van de producten. Problemen, zoals verkeerde of kapotte producten, worden snel en correct opgelost. Hoewel de verpakking meestal als netjes en stevig wordt ervaren, zijn er enkele negatieve ervaringen met beschadigde of slechte verpakking. Ook zijn er incidenteel klachten over tegenvallende kwaliteit van sommige producten.

Reviewskortpack.nl

Klantenservice zoals het hoort!

Helaas was tijdens het leggen van vloerverwarming een stuk gereedschap kapot gegaan. Zulke dingen gebeuren. Direct gemeld bij Kortpack, ook met de mededeling dat er haast bij was voor een oplossing. Kortpack heeft direct een vervanging gestuurd zonder kosten. Dat is ouderwetse service zoals het hoort.

Antwoord van kortpack.nl

Beste Dhr B, Wat een super leuke review! Heel erg bedankt! We streven hier altijd naar en fijn om te horen dat dit gewaardeerd word. We hopen dat u snel door kunt met uw drilbinders en aanspantool! En tot de volgende keer! Met Vriendelijk Groet Colinda Graveland
Alles correct verlopen en duidelijk. Zelfde dag nog bestelling bevestiging gekregen. Daarna order bevestiging gehad en daarna de factuur met vermelding van reeds betaald via creditkaart . En goed te volgen via track and trace.

Antwoord van kortpack.nl

Geachte Dhr V, Bedankt voor uw uitgebreide en vriendelijke review, fijn om te horen dat onze service zo goed bevallen. Graag zien we u in de toekomst weer terug. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
De volgende punten heb ik als zeer positief ervaren ; * De mogelijkheid om de bestelde produkten af te halen * Betaling (PIN) van de bestelde produkten bij afhalen * De zeer snelle service * Nette prijzen Was in het verleden klant bij Vendrig in Woerden , maar in vergelijking met Kortpak was dat een vreselijk bedrijf, fouten in de administratie en totaal niet flexibel . Ga zo door !
drilbinder en toebehoren gekocht, prijs was goedkoper dan vergelijkbare items bij andere verkopers. Overzichtelijke webshop. Levering precies zoals beloofd. Aanrader

Antwoord van kortpack.nl

Beste Dhr B, Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review, we hopen dat u in de toekomst ons ook zeker weer weet te vinden. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland.
ondanks dat ik mijn pakket niet heb ontvangen en er heel veel gedoe is rondom de levering. vind ik dat Kortpack wel hun uiterste best doen om het te verhelpen en mijn pakket bij mij te krijgen. dus daarvoor dank

Antwoord van kortpack.nl

Beste Dhr V, Vriendelijke bedankt voor de positieve review ondanks de tegenslagen met het leveren. We hopen dat u ons in de toekomst weer vindt, en u kunt ons altijd mailen of bellen mochten er problemen ontstaan. Zodat wij u altijd verder kunnen helpen. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
netjes geholpen met missende artikel. werd vlot gereageerd op e-mail en een dag later had ik het missende product al binnen.

Antwoord van kortpack.nl

Beste Dhr H, Bedankt voor de postieve review en dat de service goed bevallen is. We zien u graag terug! Met Vriendelijke Groet

Accuraat

Besteld, betaald en bezorgd. Alles op tijd en volgens afspraak. Wat wil een mens nog meer.
Goede prijs kwaliteit, netjes verpakt en precies wat ik nodig had maar niet in de gangbare bouwmarkt winkel kon vinden.

Klantendienst

Super geholpen toen het er even op leek dat DPD pakketje verloren was. Product was mooi verpakt, geheel naar onze verwachting.

Antwoord van kortpack.nl

Beste Mevr. V, Fijn om te lezen dat ondanks de levering, alles goed gekomen is en dat u ons weet te vinden als er iets aan de hand is. Wij lossen het graag met u op. Heel erg bedankt voor de positieve review. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland.

Snel, correct en goede geprijsd!

Snel, correct, professioneel en zeer klantvriendelijk. Groot assortiment en snelle levering!

Antwoord van kortpack.nl

Goedemorgen Dhr. L, Bedankt voor de uitgebreide en vriendelijke review. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
We werken al jaren met Kortpack, leveringen en communicatie verlopen erg professioneel. Prettig zaken doen :)
Even een belletje voor overleg van levering. Ipv domweg opsturen. Scheelde een hoop gedoe. Was fijn!

Antwoord van kortpack.nl

Goedemorgen Dhr. K, Bedankt voor uw positieve review, we proberen altijd vooruit te denken zodat het voor iedereen zo goed mogelijk geregel is. Fijn om te lezen dat het gewaardeerd word. Bedankt. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
Voor de 1e keer een bestelling gedaan, duidelijke site en zeer snelle levering

Antwoord van kortpack.nl

Goedemorgen Dhr. K, Bedankt voor de review, we hopen dat de uitgebreide bestelling van tyraps naar wens is. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
Super snelle levering Goede zaak meestal binnen een dag in huis
Snel geleverd, zeer goed verpakt en duidelijke factuur.

Antwoord van kortpack.nl

Beste Dhr H, Fijn om deze positieve feedback te lezen, en dat de levering, service en de steel-lip tyraps naar wens zijn. Erg bedankt. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
Heel blij met mijn bestelling, ziet er perfect uit! Levering door DPD was een teleurstelling. Was de hele dag thuis en krijg later bericht dat ik niet thuis was en het pakket naar een DPD punt was gebracht. DPD maakt er altijd een zooitje van.
Duidelijke website, veel keuze, snelle levering.
Prima levering van het bestelde. Levering had wel sneller gemogen.

Top

Snel geleverd, goede prijs, prima kwaliteit
heel goed en direcht geholpen per mail

Beste Mevr V, Bedankt voor de positieve review, Met Vriendelijke Groet